Pentru că forumul nu mai este activ de mult timp, dar nu abandonat, am decis ca și înregistrările să fie blocate. Nu folosește nimănui să se înregistreze și atât.
Poate, în timp, discuțiile se vor relua. Atunci voi debloca și înregistrările. Deocamdată, după cum am constatat și de pe alte site-uri, discuțiile pe teme astrologice sunt un șir lung de solicitări, iar scopul acestui forum a fost și este de a fi un suport de studiu, nu un cabinet de consultații.
Inregistrare blocată și redeschidă
Re: Inregistrare blocată
Ce emotii frumoase am!
Iubesc acest forum, cum nu pot spune!!!
Iubesc acest forum, cum nu pot spune!!!
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Re: Inregistrare blocată
Da, și eu!
Sunt amintiri frumoase legate de locul acesta cred ca pentru mulți.
Sunt amintiri frumoase legate de locul acesta cred ca pentru mulți.
Re: Inregistrare blocat
Adevarat...
Re: Inregistrare blocată și redeschidă
În 2018 am luat decizia de a bloca, pentru o perioada, înscrierile.
A fost o etapă frumoasă. Le așteptăm și le primim și pe celelalte.
Acum am revenit asupra acestei decizii. Înscrierile sunt active, chiar dacă asta nu înseamnă că formul s-ar putea reactiva la nivelul la care a fost. Sunt alte vremuri și, nu doar atât, s-au schimbat și prioritățile.Pentru că forumul nu mai este activ de mult timp, dar nu abandonat, am decis ca și înregistrările să fie blocate. Nu folosește nimănui să se înregistreze și atât.
Poate, în timp, discuțiile se vor relua. Atunci voi debloca și înregistrările. Deocamdată, după cum am constatat și de pe alte site-uri, discuțiile pe teme astrologice sunt un șir lung de solicitări, iar scopul acestui forum a fost și este de a fi un suport de studiu, nu un cabinet de consultații.
A fost o etapă frumoasă. Le așteptăm și le primim și pe celelalte.