Gheorghiță COȘER
http://astrologicus.ro/

INFIINTAREA FORUMULUI
http://astrologicus.ro/viewtopic.php?f=1&t=1701
Page 1 of 1

Author:  coser [ Fri Jul 22, 2005 11:38 am ]
Post subject:  INFIINTAREA FORUMULUI

Image

Motivul principal pentru care am dorit acest forum a fost dat de necesitatea unui grup de studiu, a unui grup in care sa nu se arunce cu noroi in cel ce ofera informatia, sa nu se posteze cu teama unui raspuns batjocoritor si fiecare sa aiba parte de bucuria comunicarii.

Configuratia instiga la revolutie, la reformulare personala (Uranus pe I) la imagine publica puternica dificil de combatut prin mijloace egoiste (Pluton pe X) la cercetare spirituala (Chiron pe Varsator in XII) impartasita apoi prin intermediul stiintelor uraniene - cele de granita. Axa interceptata Fecioara-Pesti pare sa creeze totusi o dificultate in asociere prin mentinerea unei atmosfere superficiale, de orgoliu personal, de teritoriu, insa mesagerii celor doua case Soarele si Uranus tocmai s-au desprins dintr-un trigon si Soarele devine acum un mesager al planurilor indeplinite pt ca se indreapta spre conjunctia cu Saturn. Avem deci o imagine practica, o dorinta indeplinita formulata de mai multi in perioada anterioara - implinirea unei dorinte colective. Opozita lui Chiron din XII cu Saturn si Soarele aduce intelegere si pacifism prin unirea impotriva unui inamic comun, o uniune in emotie, ideii-forta, speranta.
S-a ales acest moment pentru a beneficia de o pozitie cat de cat buna a lunii (casa XI, dar in Capricorn) ceea ce confera inclinatie spre gandire, pacifism, ezitare in fata conflictului fara suport, atractie spre profunzimea ideilor. Dificultatile axei interceptate Fecioara-Pesti sunt temperate de Venus si Jupiter pe casa VII - se vor gasi intotdeuna cai de comunire si mai ales va exista o armonie constructiva, stimulativa prin puternicele pozitii ale lui Venus si Mercur in VII. Din umbra urmareste Lilith care pe casa VI aduce din afara grupului de studiu criticism asupra activitatii acestui forum. In aceaisi casa avem si Soarele si Saturn intr-o conjunctie la un orb de 2 grade si chiar daca prin Luna in exil va fi evidenta o anume nesiguranta pe elementele noi prezentate aici, pozitia lunii in casa XI aduce prin Jupiter, guv. acestei case, o directionarea a vibratiei spre Jupiter si Venus, doi benefici pe casa VII a asocierii. Totusi accentuarea Leului in situatia in care Soarele inca tranzita zodia Rac aduce o restrictie pe curajul de a spune. Exista o ezitare care acumuleaza tensiune si va fi vizibila prin pulseuri de pareri, intrebari concluzii.
Aspectul, in care intervine Marte in domiciliu in ultimul decan, este constructiv prin trigonale pe care acesta le face cu Venus si Mercur din VII.
Astrologia este avantajata prin ascendentul in Varsator, pozitia puternica a lui Uranus in tema, dar si prin legarea caselor X, XI ceea ce indica un spor de demnitate, o imagine publica puternica, o autoritate. Avem un Pluton care face cu Marte si Venus un triunghi regal de foc semn de vointa, tenacitate, intuitie, semn al magnetismului social, al unei medumitati pozitive in care Luna pe XI atrage atentia fata de nou, esoteric, astrologie construind o imagine pozitiva, puternica, iar Neptun pe ASC si XII va oferi atata inpiratie, incat ceea ce se va afima aici ar putea fi luat ca adevar deciziv, ca etalon.
Va invit astfel sa aprofundam astrologia in liniste, departe de agitatia pe care o prevad astrele in perioada ce va sa vina.

Author:  Ela2005 [ Thu Jul 20, 2006 6:21 pm ]
Post subject: 

A trecut un an de la infiintarea forumului!

La multi ani!

Author:  Maria [ Thu Jul 20, 2006 9:28 pm ]
Post subject:  LA MULTI ANI !

LA MULTI ANI FORUMULUI !
SANATATE si INTELEPCIUNE TUTUROR !!!
Maria

Author:  coser [ Thu Jul 20, 2006 10:04 pm ]
Post subject:  Re: LA MULTI ANI !

Multumim frumos... am uitat ca forumul implineste un an... efectiv am uitat.
Cate un buchet de tradafiri pentru fiecare
Image

si revolutia solara pt anul 2006... foarte buna de altfel... Uranus din casa I se muta in X, deci feed back - ul apare pe imagine, demnitate, rezultate in plan social, schimbari de situatii chiar spectaculoase pe linia sensului vietii (NN pe X) cu o comunicare usoara si inspirata (Luna in Gemeni pe casa XII) si o puternica dorinta de a stii (Marte pe Leu in casa III). Pentru forum anul este foarte bun.
Iata si tema
Image

Author:  AdiM [ Sun Jul 23, 2006 6:17 pm ]
Post subject:  Re: INFIINTAREA FORUMULUI

coser wrote:
Image
Motivul principal pentru care am dorit acest forum a fost dat de necesitatea unui grup de studiu, a unui grup in care sa nu se arunce cu noroi in cel ce ofera informatia, sa nu se posteze cu teama unui raspuns batjocoritor si fiecare sa aiba parte de bucuria comunicarii.


Urez mult succes acestui forum in care nu se arunca in nimeni cu noroi, si in care toti astrologii si pasionatii de astrologie sunt bineveniti sa posteze aici si sa discute cu altii chestiuni de astrologie, liber si deschis.

UN MARE PORUMBEL ALB PURTIND UN MESAJ
Acesta e Simbolul Sabian pentru gradul Ascendentului din tema forumului, de bun augur.

Author:  coser [ Sun Jul 23, 2006 6:25 pm ]
Post subject:  Re: INFIINTAREA FORUMULUI

Multumim frumos!

Author:  anidor_1 [ Sun Jul 23, 2006 8:18 pm ]
Post subject:  Re: INFIINTAREA FORUMULUI

coser wrote:
Multumim frumos!

La multi ani! Surpiza frumoasa pentru mine. Am descoperit acest forum la aniversare. La cat mai multe dezbateri si elevi devotati!

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/