It is currently Wed Sep 19, 2018 3:59 pm

All times are UTC [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Zmeul se considera zmeu daca are un punct MC
PostPosted: Tue Sep 02, 2008 6:36 am 

Joined: Thu Aug 14, 2008 9:57 am
Posts: 80
Mai exact sotul meu (nascut 23.02.1971,ora 18.45 Cluj-Napoca) are o piramida in semne de aer Luna in varsator casa V, Uranus retrograd in Balanta casa II si MC in gemeni acesta face un triunghi minor cu Chiron, avand ca baza Luna trigon MC.Nu stiu daca sa-l consider zmeu sau nu si daca da in ce directie ar trebui sa-si canalizeze energiile.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, Aurora.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Zmeul se considera zmeu daca are un punct MC
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 5:05 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 6:15 pm
Posts: 2227
Location: Barlad
Aurora,
axele auxiliare nu prea intra in configuratii. Ele se deplaseaza prea rapid si implicatia lor in ceea ce ar putea insemana o configuratie este minima. Ea poate fi importanta daca este ajutata de o planeta, adica daca are in spatele ei, ascunsa, o planeta cu care face o conjunctie la un orb care nu-i permite planetei sa construiasca ea singura aspectele pe care le face MC si aceea este junon din casa IX, semn de sublimare prin relatii, casatorie, implicare sentimentala. Acest aspect nu indica relatiile punctul lui slab, ci anumite relatii si anume acelea care il propulseaza. Sotul tau are insa o piramida de pamant (Saturn-Venus-Lilith) cu Lilith in casa I alaturi de Pluton si care il face "pisica blanda care zgarie rau" (acesta este punctul sau sensibil). Cand isi indreapta atentia spre ceva creaza impresia ca nu mai are nevoie de nimic altceva si pare implinit total. In realitate, isi ascunde bine intensitatea emtiilor. Este un om complexat de sentimentele lui, de firea lui eminamente emotionala si braveaza distragand atentia. Este pesti cu asc in fecioara si intotdeauna l-au atras oamenii care trec de la general la particular, de la global la individual pentru a descoperi lucururile simple. Tentatia egoului este pentru el o mare greutate. Chiar si cand se preface ca nu este implicat, in gand reaseaza piesele si macar cu cuvantul si tot actioneaza.
Este un om absolut fascinant care trece cat ai clipi de la inocenta la duritate si invers, de la putere la slabiciune sub niste stimuli pe care numai el ii stie. Dar cine ii poate intelege pe pesti?_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Zmeul se considera zmeu daca are un punct MC
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 5:58 am 

Joined: Thu Aug 14, 2008 9:57 am
Posts: 80
Esti tare de tot Gheorghita!Sa stii ca l-ai descris cum este.Cand ai putin timp, nu-mi interpretezi si mie harta natala nascuta 07.09.1976,Cluj-Napoca ora 13.42 pentru partea profesionala si financiara cu configuratiile holistice pe care le am:stelium in Balanta si casa X,triunghi minor intre acesta si Saturn - Neptun.Mersi mult!


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Zmeul se consid. zmeu dc. are un pct MC,stelium-ul meu cum e
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 6:20 am 

Joined: Thu Aug 14, 2008 9:57 am
Posts: 80
Stii ca tot timpul l-am considerat mai realizat profesional ca mine.Configuratiile mele holistice sunt pozitive sau negative?Aurora


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group