It is currently Sun Aug 18, 2019 8:16 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ciorchinele fara trigonul marginilor
PostPosted: Tue Dec 01, 2009 3:38 pm 

Joined: Mon Nov 30, 2009 4:26 am
Posts: 5
Buna ziua!Ce parere aveti despre Ciorchinele sau Coltul sau Pachetul(in astrologia holistica),in care lipseste trigonul marginilor.Am citit,nu de mult timp,in cartea lui Dan Ciuperca ca "daca trigonul marginilor lipseste el va avea dificultati in utilizarea calitatilor sale, dar un talent deosebit va putea fi identificat prin aspectul de quintil (72)".Ce interpretare ati da unui asprect Luna quintil Pluton?Multumesc!


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 01, 2009 5:18 pm 

Joined: Mon Nov 30, 2009 4:26 am
Posts: 5
Image


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re:
PostPosted: Fri Dec 25, 2009 9:02 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Nu inseamna ca ti se diminueaza calitatile, ci inseamnca nu ai un canal liber, o deschidere printr-un talent, o abilitate speciala cu care sa vii in aceasta viata. Aceste calitati le poti descoperi prin relatia dintre planeta focar - Pluton in cazul tau - cu punctul 2 grade Scorpion - pentru a intelege directia spre care trebuie sa se indrepte ambitia, forta si imensele resurse de care dispui, dar si relatia planetei remorca (asa cum o numeste Ciuperca) - Marte in cazul tau - cu gradul 17 Fecioara, care indica pe tema ta impulsul, instinctul, semnul ambitiei negandite si a puterii de a rezista fara un rationament sau o motivatie.
Asa dupa cum observi numai ce iti propui ceva si tonul discutiei, demersurilor sau directia spre care se indreapta intentiile si faptele tale merg spre axa Fecioara-Pesti - interceptata, care chema in forul tau interior valori altruiste, serviciul dezinteresat, motivatii in favoarea celorlalti, detasarea de valorile materiale pamantesti si dezvoltarea sentimentelor superioare, inaltatoare.
Tu ai o fire cat se poate de practica si daca ceva este ideal atunci aceea este frumusetea fizica, dar si de asta dispui din abundenta atat cat sa starnesti invidii sau ovatii de uimire.
Este cu adevarat impresionant cata putere si forta iti sunt date prin aceasta tema. Este impresionant cat de bine le poti gandi si controla si cat de succint poti trece de la un instrument la altul, rapid si simplu. Aceasta usurinta ce te duce spre legaturi facile, spre o permanentizare a starii de fapt, a nivelul la invatatura, starii de sanatate, poftei de mancare sau ale altor pofte, iti poate fi si cusca din care sa nu gasesti motivatie pentru a iesi. Nu ai nici planete retrograde, deci nu ai conditionari majore pe care sa le abordezi in mod direct si urgent. Trimiterea spre axa Fecioara-Pesti ascunde de fapt frica de rau, de grotesc, de imoral (Neptun pe grad anaretic din Sagetator pe casa VIII), teama de a infrunta ceea ce contine suferinta, lezari personale, taieturi pe fizic sau despartiri...
Viata ta nu este atat de usoara pe cat pare dupa dispunerea planetelor. Daca nu vei explora aceasta axa (Fecioara -Pesti) pentur a-ti canaliza intr-un domeniu sau intr-o pereocupare energia imensa de care dispui, vei ajunge in situatia in care unde vei pune degetul te va durea si nu vei simti durerea (fizica, emotionala sau spirituala) decat daca nu vei face nimic._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Ciorchinele fara trigonul marginilor
PostPosted: Tue Dec 29, 2009 5:14 pm 

Joined: Mon Nov 30, 2009 4:26 am
Posts: 5
Multumesc!


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group