It is currently Tue Jan 28, 2020 12:50 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: deci as dori o rev. solara strict pe pl. profesional
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 8:47 am 

Joined: Thu Aug 14, 2008 11:57 am
Posts: 80
Pentru cine se pricepe am o RUGAMINTE MARE sa-mi prezinte daca nu-i ia prea mult timp o revolutie solara pe plan profesional in cateva cuvinte.Nu astept neaparat sa-mi posteze harta solara.CU MULTUMIRI ,Aurora,Datele mele sunt nascuta 07.09.1976,ora 13.42, Cluj-Napoca.In speranata ca voi primi macar un ajutor de la cei inscrisi pe forum, astept""Chiar nu ma pricep la asta.Perioada 2009-2010.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: deci as dori o rev. solara strict pe pl. profesional
PostPosted: Thu Dec 31, 2009 9:05 am 

Joined: Thu Aug 14, 2008 11:57 am
Posts: 80
De ce nu-mi raspunzi d-le Coser?Vreau sa parasesc actualul loc de munca la anul si mi-e frica ca fac o mare greseala...Aurora


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: deci as dori o rev. solara strict pe pl. profesional
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 7:09 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
aurora wrote:
De ce nu-mi raspunzi d-le Coser?


Oare de ce? Ia incearca niste variante...

Image

Indiferent de ceea ce-ti va spune oricine din anturajul tau sau vreo persoana care ar putea la un moment dat sa aiba o anumita influenta asupra ta, tu vei face de capul tau si anume dupa cum spune conjunctia Lilith-NN de pe casa II.
In tema natala ai un Lilith pe casa V si care impreuna cu planetele din casa X ne indica faptul ca-ti cam place sefia, coordonarea, sa se tina cont de parerea ta, sa ai satisfactii socio-profesionala altele decat salariul pentru munca depusa sau alte drepturi deduse din postul pe care il ocupi. La nastere Luna neagra se afla aproape de Chiron pe semnul Taurului si peste NS, acum se afla in casa II (analogie cu Taurul) si peste NN.
Cu alte cuvinte este pe punctul de a face gafa vietii tale, sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard, iar daca schimbarea profesionala implica si o deplasarea pe un post care iti cere alte studii sau un post in relatie cu strainatatea sau pe pamant strain atunci aspectul negativ se intensifica.
Pozitia lui Jupiter din casa II este inselatoare pentru ca iti aduce succes prin contracte noi, iar aspectul de noi relatii (in cazul acesta profesionale), intelegeri sau noi contracte pe linie profesionala este prin Marte din Rac si casa VII foarte prost aspectat. Retrogradarea lui Mercur din casa X te pune in situatia de a repeta o greseala ca in trecut.
Nu-mi permit sa-ti spun sa pleci, pentru ca aceasta problema este foarte delicata, dar nu-mi permit sa-ti spun nici sa stai acolo unde esti, pentru ca nici acolo nu e o situatie stralucita, dar iti pot spune sa iei in considerare ca hotararile majore, daca implica si cel mai mic risc anul acesta te vom lasa - scuza-mi expresia directa si hilara - fara fundul pantalonilor.
Daca as fi in locul tau, gandindu-ma la planetele pe care le am eu in semn de pamant, m-as bucura pentru putinul pe care il am si as lasa hotaraile majore pentru ani mai buni, dar ma indoiesc ca nu vei face asa pentru ca pe semn de pamant si la nastere si acum ai Lilith care te face sa desconsideri elementul stabilitate, adica sa ti se faca sila de tevile care-ti trec prin casa, pe motiv ca sunt inestetice, dar sa vrei sa apa la chiuveta si in bazinul de la baie._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: deci as dori o rev. solara strict pe pl. profesional
PostPosted: Mon Jan 11, 2010 8:33 am 

Joined: Thu Aug 14, 2008 11:57 am
Posts: 80
Multumesc frumos pentru raspuns,Aurora!


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group