It is currently Mon Jun 24, 2019 12:09 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 8:42 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Image_________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 8:51 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Buna seara,
Atasez astrograma mea dupa cateva saptamani bune in care am incercat sa trag cateva concluzii din multimea de informatii si voi incerca sa interpretez cate putin. Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma corectati. Am atasat si mai sus o astrograma dar nu este clara. Va rog sa-mi spuneti daca am posibilitatea sa modific un mesaj postat.
Va multumesc.
Image


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 10:19 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Capricorn cu ascendent in Sagetator.
Polaritati: pozitiv: Neptun, Venus, Jupiter, Luna'
negativ: neptun, mercur, soare, pluton, marte, saturn

Elemente de foc: 4+ AC
Pamant 3
Apa 3
Aer MC
O persoana cu initiativa, caracter dinamic si obiectiv schimbator. Desi prezinta interes pentru materie, rabdatoare isi dezvolta sentimentele, este contemplativa, cu o slaba ingeniozitate.

Domiciliu: Jupiter, Pluton, Marte

Soare in Capricorn
Puternic simt al: veneratiei, datoriei;
Natura: just, precaut (suspicios), econom (zgarcit), ambitios (snob), dependent, autoabsorbit (morbid) practice (neinspirat);
A-si insusi: sociabilitatea, exprimarea propriei afectivitati;

Caracterul general este dat de AS -Sagetator.”. Cea mai frumoasă calitate va fi sinceritatea şi cel mai mare defect, superficialitatea. Săgetătorul este profetic, din cauza marii sale posibilităţi instinctive. El este îndrăzneţ, dar îndrăzneala sa este purtată către nobilele aspiraţii. Acţiunea se îndreaptă către dificultăţile ivite în cale, dar niciodată către concurenţă. Mintea este purtată către filosofie şi religie. La o aspectare armonică, cel însemnat de Săgetător va fi nobil, leal şi pe planul social va putea ajunge la mari demnităţi administrative sau bisericeşti. Tipul dizarmonic indică aventurierul şi amatorul de jocuri de noroc, care pot atrage ruina.
Ce ar insemna sa fie dizarmonic? Neavand planete malefice prost aspectate,eu am considerat ca este armonic. :roll:
Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile, deşi sunt plini de temperament, totuşi îşi înfrânează, printr-un scrupul legal, pornirile extraconjugale. Formează categoria persoanelor celor mai corecte în mariaj.
Aspectarea puternică a Ascendentului indica posibilităţi multiple de manifestare şi o personalitate puternică.
Jupiter guvernatorul Sagetatorului, in domiciliu, indică echilibrul, integritatea şi atitudinea socială. Îndrumă spre religia unită cu gândirea imaginativă şi aspiraţiile nobile.
Aici, planeta se află în plină splendoare, fiind „în domiciliul” ei. Vom avea spiritul jupiterian în toată minunăţia sa, reprezentând bunătatea, echilibrul, justiţia - într-un cuvânt - nobleţea.
Inclinatia pentru sport. (Am facut si fac mult sport)
Uranus (care reprezinta valorile de surpriza, schimbare )in conjunctie cu AS, in sagetator, poate determina un caracter in continua schimbare, stimuleaza aspiratiile spiritual, intelegerile profetice (halucinatiile), tendintele experimentale, curajul.
Nu stiu ce semnifica opozitia uranus True Node.
Conjunctia Venus AC determina o placere pentru lux ( sa spunem o viata frumoasa, nu chiar lux :P ) si arta (am cochetat cu desenul, dansul). Fire aventuroasa. Asa este, am practicat tot felul de sporturi si am avut tot felul de aventuri: calatorii, aboruri, participari la diverse concursuri, etc. Atractie pentru activitatile in aer liber. Cauta armonia prin: libertate, calatorii, explorare, reactii multiple. Naturile benefice ale lui Venus şi Jupiter se împletesc armonios şi vor da pe filantrop pe pedagog şi o vie aptitudine pentru arta dramatică şi muzicală.

Luna in Leu:
Personalitate -Generos, loial, iubitor al luxului (autoindulgent), vital, increzator;
Capacitate de a conducere (refuzul de a cunoaste limitarile), a primi administratia, radiind caldura
Sentimente: Pasionate aducand putina culoare in viata capricornului destul de rece in exprimarea sentimentelor.
Intuiţie foarte dezvoltată, care poate zămisli spiritul de profeţie. (profetie este mult spus, dar am destul de des vise cu mesaje clare , premonitorii)
Luna prost aspectata de Soare, Saturn si Pluton sigur indica tipul care nu stie ce vrea si este vesnic nemultumit. Ar mai putea determina complicaţii sentimentale, pasiuni năvalnice şi mari neplăceri cu copiii.
Marte in domiciliu (Scorpion) determina dorinte impulsive si stimuleaza optimismul, entuziasmul, aspiratia, oportunismul, argumentarea, activitatile in aer liber, utere de muncă, spirit practic, înclinaţii pentru deplinirea oricăror sarcini grele (sunt tipul de persoana care stie si sa se coafeze dar stie sa foloseasca surubelnita si patentul). Marte in scorpion si prost aspectata de catre Soare si Luna poate determina o anume dorinta de razbunare.
Pericol de moarte violentă şi duşmani ascunşi
Saturn in Scorpion
Lupta pt a dezvolta : controlul emotional, independent, puterea de investigare, penetratia. Caracter exact, rece.Energia lui Marte este disciplinată de domolul Saturn. Ea se va îndrepta spre ţeluri precise, spre lucruri practice, care reclamă muncă grea şi metodică. Cuadratura Luna Saturn determina un anume egoism.
Neptun in Capricorn: in conjunctie cu Mercur(benefica) si Venus
determina o influenta parinteaasca, anturajul professional.

Pluton in Scorpion
Indică pasiunea şi legătura cu energiile abisale ale fiinţei. Oameni cu o mare capacitate de transformare, afaceri mari, conducători de oameni.

Nu stiu daca este corect, dar am considerat ca toate informatiile astea imi folosesc pentru determinarea caracterului. Cu bune si rele ma regasesc 90%.
Va rog sa ma corectati._________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 10:46 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Nu am reusit sa stabilesc focarul temei sau guvernatorul. Jupiter in domiciliu, casa cardinala, ar putea fi una dintre planete, sau Luna care are aspecte cu toate planetele.
Cred ca opozitia Soare Luna este una determinanta pentru intreaga harta. Si soarele si luna sunt destul de prost aspectate. Opozitia soare Luna - tensiuni intre parinti care pot avea urmari in viata de adult. Tensiune intre spirit, personalitate si suflet, inconstient. O vesnica lupta interioara.
O majoritate de planete situate in cadranele passive (casele I,II,III) determina sa fiu mai introvertita si sa acord mai multa importanta vietii interioare. Sensibila si receptiva.
5 planete deasupra axei, 5 jos poate indica un anume echilibru intre inclinatia spre partea spirituala si materiala.
9 planete in jumateatea Estica aduc un plus de liber arbitru si indica faptul ca voi da mult in aceasta existenta ( reprezinta o reincarnare in care seman)
Clauterum in casa I, fara planete malefice, ar trenui sa-mi indice mai multe. Va indica în mod hotărât aspectele organice deficitare, cu consecinţele aferente, şi bolile specifice.
AS : guta, reumatism, coapse, ficat. Predominare sensibila a lobului hipofizei (care da statura inalta)- am 1.75. credeam ca este din cauza sportului :lol:
Venus: glandele sexuale feminine, rinichii, venele
Jupiter: ficatul si fierea
Mercur: Mainile si organele de vorbit

ASpect general de evantai: - reprezinta tema omului expert sau administrator dar care prin lectiile karmice reuseste sa urmeze pasii spiritualizarii. Doreste sa traiasca numeroase experiente. simtul obiectivitatii scazut - dat de deplasarea planetei ansa (Luna) de axul ideal.
Cauta realizarea in ceea ce primeste din exterior. Dispun de o mare siguranta data de planetele din E.
Am sa revin si cu concluziile privind calitatile ce trebuie evaluate, avere, frati, sanatate, etc.
Am citit si pe forum ca lucrurile nu pot fi luate separat. Dar deocamdata eu asa am stiut sa concluzionez.
Astept pareri. :idea: Multumesc_________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 5:32 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Opozitia Soare Luna aduce un puternic conflict interior caracterizat prin zbucium sufletesc suportat cu dificultate si un dezechilibru comportamental fata de sexul opus. Apare inconstanta, lipsa de claritate a gandurilor, nervozitate. Intampini multe incompatibilitati cu mediul, cu semenii.
Soarele, in casa II,in careu cu Marte si Pluton determina pierderi materiale datorita impulsivitatii. Am avut cateva experiente neplacute cu sume importante de bani date imprumut.
Luna in careu cu Marte, Saturn si Pluton - mentalitate fixista.
Venus in conjunctie cu AS indica probleme la organele sexuale si rinichii, circulatia. Casele tipice bolilor nu sunt ocupate de planete malefice. Luna in VIII, prost aspectata predispune la boli de stomac. Toate astea le-am simtit afectate, dar nu au fost probleme grave.

Averea. casa II cu soarele si lilith, casa VIII cu Luna. - mostenire de la parinti, dar sub aspectare proasta : opozitia soare Luna. Tatal are un rol mai important in primirea bunurilor. Guvernatorul lui II in Scorpion indica o munca grea si metodica. Urcusuri si coborasuri in obtinerea valorilor. Saturn in cuadratura cu Luna in VIII - daune din cauza prietenilor.
Marte in cuadratura cu Luna si Soarele . Desii averea este obtinuta de la parinti, situatia se poate inrautatii tot prin intermediul lor.
Fratii Casa III in Gemeni presupune existenta a numerosi frati (3 in cazul meu).
Marte in casa X indica o relationare cu fratii in profesiune si in domeniul afacerilor. (Asa este Lucram in aceasi societate). Mercur conjuctie cu Guvernatorul lui III, Uranus, si ambele in conjunctie cu AS determina o buna intelegre intre frati. (Asa este )
Tatal. Caminul
Casa IV in Berbec.
Guvernatorul Marte in domiciliu in Scorpion, in cuadratura cu Soarele - tata autoritar, nerecunoscator, razbunator, manat de pasiuni nefaste, dar cu putere de munca si spirit practic. Raul renume al parintilor apasa ca un blestem asupra vietii nativului. Camin agitat in copilarie. Neplacere intarita si de opozitia Luna Soare.
Venus, al doilea stapan a lui IV, bine aspectata in casa I- situatia caminului devine mai favorabila odata cu inaintarea in varsta. Mai pot exista neplaceri datorita rudelor apropiate date de octilul dintre marte si venus._________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 6:33 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Instincte. Copiii
Kiron in Taur - nevoia securitatii materiale, simt al valorii. Nevoia stabilirii unui echilibru, trebuie insusita adaptabilitatea la conditiile de viata, urcusuri si coborasuri.
Saturn in casa XI - viata erotica drmatica, anormala. Probleme in ce priveste copiii. Va rog sa ma lamuriti cu cateva detalii aici. Guvernatorul lui V in I, bine aspectat - viata simturilor este pe primul plan, cuviincioasa.
Venus in careu cu Luna - viata intima afectata de o rea alegere a partenerului. Tendinta catre autoiluzionare in materie amoroasa data de Venus conjunctie cu Uranus.

Munca
VI in Gemeni - afaceri numeroase, slujba in legatura cu scrisul (contabil). Mercur bine aspectat in I - caracter constructiv, darul vorbirii sau al scrisului, inclinatii catre comert, studii stiintifice.
Complex de inferioritate, avantaje de pe urma unchilor, matusilor.
Mercur in conjunctie cu Jupiter si Neptun si in sextil cu Marte si Pluton (in domiciliu)- munca poate aduce reusite, satisfactii.
Casatoria
VII in Gemeni - tovarasii dese. 2 casatorii. Va rog sa-mi spuneti daca sunt si alte aspecte clare de mai multe casatorii. CAsatoriile astrologice reprezinta casatoriile cu acte sau relatii in care esti implicat ca intr-o casatorie?
Luna in casa V, mariaj tarziu, Marte in casa X - mariaj care ajuta la urcarea pe scara sociala si cu posibilitati financiare. Soare in casa II.
Soare In cuadratura cu Marte in Scorpion, insotire grea cu barbat violent, cheltuitor. ?
Moarte Mostenirea
Luna in VIII in cuadratura cu saturn si marte in Scorpion- pot provoca premature si tragice periclitari ale vietii. Pericol de apa, Moarte timpurie a mamei, pericol moarte publica. Moarte violenta.
casa VIII in Rac - necazuri prin femei, pericol de apa.
Aici am apare contradictia cu Luna in VIII care da moarte usoara, impacare de sine. Dar probabil fiind prost aspectata se merge pe moarte violenta.

Lungile calatorii. Activitatile spirituale
Casa IX in fecioara. Mercur in casa I bine aspectat. Voiaje pentru cautarea serviciului. Minte purtatoare catre noile conceptii filozofice sau religioase.

Cariera. Situatia sociala
Casa X in balanta. Stuatie sociala influentata de casatorie, de asociatie.
Pluton si marte in casa X, in Scorpion. Marte in careu cu Luna - indica o criza in destinul trupesc sau suletesc al mamei.
Profesiuni in legatura cu talentele medicale, chirurgicale, sportive. Am o oarecare legatura cu farmacia.
Pluton in scorpion - afaceri mari.
Marte in x - forta si energie in munca. Reputatia ar putea avea de suferit datorita proastei aspectari cu luna. Marte in sextil cu Mercur - meserie in care folosesc scrisul sau comertul (sunt amandoua )
Stapanul lui X (mercur bine aspectat) in I - dobandirea unei pozitii sociale bune ce pare a se datora norocului, mai putin meritului.

Prietenii. Protectorii
Saturn, malefica, in Scorpion (negativ). Prieteni si protectori gravi de care va fi influentat. Casa XI in Scorpion- moartea unui protector, prieteni periculosi. Prietenii si protectiile se ivesc in momente de boala sau de necazuri comune, imprejurari ciudate. Capacitatea de imprietenire si atasare este inhibata. Amici putini. (Am doar cateva prietene intalnite in necazuri comune sau situatii ciudate. Nu reusesc sa socializez foarte usor :cry: )
Saturn in cuadratura cu Luna: Despartiri in raporturile erotice, din incapacitatea de a uni dragostea cu prietenia. (Pot spune ca intalnesc dificultati in gasirea unui echilibru in relatiile de iubire). Poate da complicatii in nastere si sarcina? Plictiseli din partea consortului care se deda viciului.
Pierdere de copil. Mari nemultumiri cu ginerele si nora. Asta a fost si problema mamei mele(tatal meu nu a fost dorit in familie), este si a mea (mama mea a avut de comentat asupra iubitului meu), si se pare ca apare si pe astrograma in raport cu copii mei. Sper sa pot rupe lantul asta de nemultumiri si sa pot aplica ce am invatat.
Se pare ca apare in cateva aspecte problema la sarcina, sau cu copiii. Nu le inteleg foarte clar.

Sfarsit de viata agitat. Pierderi de pozitie. Neintelegeri in camin._________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 8:58 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
Liliana,

Ca si definitii, parte din ceea ce ai postat aici este si corect....sincer, este atat de mult si ( scuza-ma!) destul de haotic prezentat, incat numai daca as avea foarte mult timp liber poate m-as stradui sa citesc....(si ar fi destul de chinuitor...).
Nu, Liliana, pentru ceea ce ai vrut tu sa faci, adica sa patrunzi tainele astrologiei, nu-i bine ce ai facut....si-a spus cuvantul nerabdarea ta de a sti cat mai repede, pe cand in astrologie trebuie sa ai ( printre altele) foarte multa rabdare, sa te dedici studiului, intelegerii, aprofundarii notiunilor de baza si abia dupa aia sa incerci sa le legi si apoi sa concluzionezi...ceea ce vad mai sus seamana cu o analiza generata mecanic de un soft; el ofera mai multe variante iar tu alegi si pe alocuri mai confirmi cu ceea ce chiar se intampla in viata ta....Chiar daca am citit printre randuri, greselile tot sar in ochi ( de expl.):
Fratii Casa III in Gemeni presupune existenta a numerosi frati
(Tema afisata de tine arata cuspida casei III in Pesti.... apropos: de ce ai optat pt ora asta? parca altceva ziceai initial...) sau altceva:Tatal-casa a IV...si nu numai...

Nu vreau sa ma intelegi gresit.....nu am vrut nici sa te descurajez si nici sa te critic...nici gand! Am vrut sa te ajut, spunandu-ti ca daca te pasioneaza astrologia, uzeaza de rabdarea, de perseverenta Capricornului care esti....Nu te grabi!
Nu m-a deranjat chiar deloc pm-ul tau, dar am ales sa-ti raspund pe forum deoarece gasesc ca este mult mai constructiv....

Sa ai spor!!! :)_________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 10:46 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Multumesc pentru raspuns.
Am schimbat ora deoarece asta a fost ora pe care mi-a spus-o mama mea. Cealalta o retinusem gresit, de acum cativa ani. Vazand ca este atat de importanta ora am intrebat iar.
La Gemeni, am inteles gresit semnul desenat de mine in notite. Am observat dupa ce am postat, dar nu am reusit sa modific mesajul postat.
Ai dreptate, am ales din carti definitiile care picau pe harta mea, soft-ul au fost cartile indicate de tine. Apoi am luat aspectele mai importante. Am vazut inca de la inceput ca lucrurile sunt complicate, dar totusi am incercat si voi mai incerca. Mai am de citit multe posturi din arhiva site-ului.
Ma poti ajuta cu o scurta interpretare? Mi-ar fi de mare folos sa vad cum ar fi trebuit sa arate.
Nu as putea gandi ca ma critici, eu ti-am cerut ajutorul. Stiu ca sunt in folosul meu indicatiile date de tine. Sunt putin dezamagita de interpretarea mea, dar asta nu ma face sa ma opresc. Voi aprofunda notiunile de baza. Cred ca eram prea nerabdatoare sa vad ce apare pe harta mea.
Iti multumesc inca odata. O seara placuta iti doresc._________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 10:09 am 

Joined: Sun Nov 27, 2005 5:19 pm
Posts: 521
Eu iti dau un sfat.. Am inceput sa invat astrologie ca si tine si nu numai ca mi-a luat mult timp, dar informatiile erau atat de contradictorii incat nu mai stiam nici eu ce sa cred..
Ai putea incepe prin a-ti cumpara o carte buna, care pe langa semnificatiile teoretice ale pozitionarilor in case, semne etc sa-ti aduca o imagine de ansamblu asupra intregii harti. O carte excelenta pe care ti-o recomand este a lui Gheorghita Coser, Astrologia, o terapie moderna, din care vei afla si multe altele- de exemplu cum poti folosi o anumita zi, ora sau poztionare a Lunii pentru meditatie, vei afla mai multe despre figurile pe care le pot face planetele si iti vei putea calcula harta ultimei incarnari. Nu stiu daca se mai gaseste in librarii, eu facut comanda acum cativa ani.
Iti spun sincer ca ma gandeam sa intervin mai devreme si s-o fac in primul rand sa te felicit ca incerci sa faci ceva pentru a invata- insa ca si Mihaela nu am avut timpul necesar sa citesc toata informatia postata de tine, astfel ca nu stiu daca e corecta sau gresita.
La inceput, ai putea incerca cu ceva mai simplu- priveste unde sunt pozitionate Luna, Soarele si Ascendentul, ca si semnificatorul acestuia. Vezi ce-ti transmite harta, ce simti. Poate sa apara o anumita senzatie in momentul in care observi un anumit aspect si astfel sa ai o revelatie. Nu te grabi sa treci la altceva pana n-ai inteles exact ce inseamna o planeta aspectata bine sau rau, ori neaspectata, si semnificatia ei in semn si casa. Apoi poti sa incepi sa acumulezi si alte informatii pe parcurs._________________
http://marta-indigo.blogspot.com/
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:03 pm 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Multumesc de sfaturi Marta.

Voi comanda cartea lui Gheorghita Coser si ma voi concentra mai mult pe aspectele de baza. Acum imi dau seama cat de repede am trecut peste informatii. Cu siguranta dupa mai mult studiu si multa atentie voi ajunge sa fiu sigura de un aspect sau altul.
Iti doresc o seara frumoasa._________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 12:27 am 
User avatar

Joined: Wed Oct 08, 2008 5:06 pm
Posts: 49
Sper ca nu deranjez daca fac cateva observatii (nu critice) referitoare la abordarea unei astrograme,dand ca examplu astrograma ta:
E important sa sesizezi aspectele cele mai relevante,cand faci o astrograma,sa ai o viziune sintetica,de ansamblu,nu doar sa vezi diferitele aspecte particulare,ci sa le pui in legatura unele cu celelalte,sa observi sensurile asemenatoare,subliniate,si sa observi si contradictiile,chestiile care se bat cap in cap.
Cu putina experienta,ai sa intelegi ca atunci cand diferite aspecte dintr-o astrograma spun lucruri contradictorii,nu inseamna ca se anuleaza reciproc,ci nuanteaza atitudinile acelei persoane fata de aceleasi probleme ori probleme diferite si modifica evenimentele in sensuri contradictorii.

Si ca sa merg la exemplu: in harta ta,sare in ochi steliumul din sagetator(unde mai e si ascendentul) si din casa 1,pozitia lunii ca focar al configuratiei(toate planetele sunt stranse in 90 de grade,doar luna este separata de grup,si pozitia de focar a conjunctiei marte/pluton din propriul domiciliu,scorpionul.

E suficient sa cunosti f. bine semnificatiile planetelor,ale zodiilorsi caselor,demnitatile planetare,configuratiile si modelele planetare,semnificatiile aspectelor,si sa pui totul cap la cap,fara sa pierzi din vedere esentialul.
Eu am ramas cu impresia ca nu cunostintele iti lipsesc,ci nu ai vazut pur si simplu pe cineva care se pricepe la astrologie facand o analiza,si explicand de unde isi extrage concluziile,asta asa,ca model.
Si ca o critica,fara rautate (te rog sa nu te superi) in prima postare,ai lasat impresia ca nu ai vazut padurea din cauza copacilor,si asta e chiar foarte bizar,tinand cont ca ai un stelium in sagetator,o zodie cu excelenta capacitate de a sintetiza,a vedea ansamblul,generalul si mai putin particularul.

Si alt sfat pe care ti-l dau,este sa incerci sa intelegi cat mai bine ce inseamna planetele,din punct de vedere psihologic -daca vrei sa intelegi astrologia natala si relationala mai ales,dar nu numai.
Cu cat vei intelege mai profund simbolurile,temele indicate de planete,zodii si case,iti vei imbunatati interpretarea,pentru ca vei gasi mai multe conexiuni.
Ca sa faci conexiunile astea,trebuie sa ai ce sa conectezi cu ce,adica.
Si inca o observatie,mai personala de data asta: ai nevoie sa dezvolti intelegerea tipica gemenilor (ai nodul nord acolo),care le au f bine cu "combinatorica" mentala si gasesc imediat legaturi si corelatii;tot gemenii au abilitatea deosebita de a privi o problema din mai multe puncte de vedere -si asta e si cheia capacitatii lor de a croseta informatiile,asul din maneca.
Astrologia este pentru tine un instrument foarte util in evolutie,din pricina ca iti solicita tocmai calitatile astea.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Incercare interpretare astrograma
PostPosted: Sun Mar 06, 2011 2:00 am 

Joined: Thu Oct 14, 2010 9:50 pm
Posts: 22
Ai mare dreptate in fraza "nu ai vazut pur si simplu pe cineva care se pricepe la astrologie facand o analiza,si explicand de unde isi extrage concluziile,asta asa,ca model". Cred ca m-ar fi ajutat. Pentru cei care au facut cursuri, sau au avut un indrumator cred ca este mai usor. Eu trebuie sa urmaresc multe astrograme rezolvate si sa trag concluzii.
Oricum, ce am putut intelege din strograma mea m-a ajutat foarte mult deja.
Mi-as fi dorit ca cineva sa faca o interpretare pe scurt, sa vad exact pe ce ar fi trebuit sa-mi imdrept atentia,

Multumesc mult pentru sfaturi:).
Iti doresc o primavara frumoasa._________________
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea."
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group