Gheorghiță COȘER
http://astrologicus.ro/

karmic sau nu?
http://astrologicus.ro/viewtopic.php?f=10&t=1808
Page 1 of 1

Author:  nemessis1981 [ Sat Sep 20, 2008 12:56 pm ]
Post subject:  karmic sau nu?

buna,am si eu o intrebare...cum as putea interpreta faptul ca eu, varsator fiind, am nn in casa 8, iar partenerul meu,scorpion, are ns in casa 11? e aspect de legatura karmica?

Author:  irina [ Sat Sep 20, 2008 6:32 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

Nemessis, ca sa vezi legatura karmika dintre doi oameni, ai nevoie de mai multe informatii. Un singur aspect nu e de ajuns...
Depinde de multi factori...

Author:  nemessis1981 [ Sat Sep 20, 2008 6:43 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

da,irina,stiu, ma gandeam daca acest aspect are vreo relevanta mai deosebita...nu avem conjunctii multe in sinastrie,dar avem sextil pluto venus,careu saturn venus,conjunctie venus ascendent, astea se considera karmice?

Author:  irina [ Sat Sep 20, 2008 10:39 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

In general, in sinastrie, se considera aspecte karmice cele formate intre planetele personale, pozitionarea unei luni fata de cealalta luna,pozitionarea si aspectele planetelor saturn si pluto, NS, vertexul si antivertexul, lilith,casele 4,8,12, si daca axele AS/DC si MC/FC se suprapun unei planete personale, karmice,Nodurile lunare si vertex-antivertex.
In mare, cam astea ar fii....

Author:  briza_marii [ Sun Sep 21, 2008 2:18 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

plus interpozitionarile planetelor peste anumite case, cum ar fi:

soare/casa 8
venus/ casa 8
pluton/casa 5
saturn . pluton sau lilith /casa 7

poti sa ne dai datele sa facem o mica analiza... sinastria e domeniul meu preferat :D

Author:  nemessis1981 [ Mon Sep 22, 2008 1:47 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

ah,pai de ce nu spui asa? :D ...eu- 16 februarie 1981 3:45 dimineata galati, el- 13 noiembrie 1984 9:15 dimineata, macin,tulcea...dar poti sa bagi coordanatele galati-ului...multam fain :)

Author:  briza_marii [ Mon Sep 22, 2008 2:46 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

pentru putin. acu m-apuc:)

Author:  nemessis1981 [ Mon Sep 22, 2008 3:29 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

esti sagetator,eu am asc acolo...abia astept sa vad ce imi spui :)

Author:  briza_marii [ Mon Sep 22, 2008 3:56 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

Image
Image

Din câte am observat eu,aveţi amândoi nişte configuraţii holistice speciale. El-piramida, iar tu cuadrupletul. Aici nu mă bag, pentru că nu mă pricep. Încă.. :D
Aşadar... sinastria:
Din faptul că aveţi acelaşi ascendent, rezultă că dispunerea caselor astrologice este aproape identică. Casa ta 1 peste casa lui 1 ş.a.m.d. Acesta este un semn de compatibilitate specială.
Lunile voastre sunt conjuncte în acelaşi semn(rac). Vă simţiţi foarte bine împreună, aveţi temperamente şi manifestări asemănătoare, este un aspect armonios, poate fi un indiciu de regăsire karmică, dacă există şi alte aspecte care să confirme acest lucru. Vom vedea în continuare... :)
Un aspect la fel de armonios este şi trigonul dintre soarele lui si luna ta si sextilul dintre soarele tau si venusul lui.
Însă cuadraturile dintre luna lui şi jupiterul şi saturnul tău, pot indica faptul ca el are unele dificultăţi emoţionale, poate promite mai mult decât poate oferi, ceea ce îţi poate perturba echilibrul emoţional. Poate uneori şi tu te comporţi "rece", fapt care poate crea dezechilibru...La nivelul ideilor pot exista conflicte şi din careul mercur-marte(mercurul lui, martele tău).
Un alt careu este între saturn şi jupiter din harta ta şi jupiterul lui. Acestea pot indica fie origini sociale diferite(posibila sursa de frustrare), fie idei şi concepţii diferite. Poate tu îi frânezi lui din când în când entuziasmul...:)
Conjuncţia dintre venusul lui şi neptunul tău, poate indica faptul că uneori idealizaţi această relaţie...
Restul aspectelor sunt destul de armonioase, sugerând atracţie reciprocă şi romantism. Am pus accentul pe aspectele "negative", deoarece cred că ele pot oferi anumite soluţii care te pot ajuta în demersul unei relaţii :)
Din punct de vedere karmic, conj. verex-lună este un indice de regăsire pozitivă. Deasemenea, în harta compusă, asteroidul Amor se află în casă unghiulară, indice al unei relaţii din altă viaţă. Eu nu văd şi alte aspecte care ar indica o regăsire karmică... cine ştie mai multe, poate ne ajută :D .
Oricum, eu cred că nici o întâlnire nu se întâmplă fără un rost anume... Iar NN din harta compusă în casa 7 în rac, mă face să cred că scopul întâlnirii voartre este unul de "asociere"
Image
[URL=http://g.imageshack.us/img175/compusaar8.gif/1/][IMG]http:
Asta am putut eu "citi"... Sper să te fi ajutat cumva, dar nu strică să aflii şi alte păreri :)
Multă dragoste şi lumină îţi doresc!

Author:  nemessis1981 [ Mon Sep 22, 2008 4:15 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

multumesc mult...dar in sinastrie apar si alte aspecte...de genul careul marte pluto, trigon pluto marte,opozitie marte luna,trigon marte luna...de astea ce poti sa imi spui? :) ...in compusa,conj saturn pluto e indice de regasire karmica

Author:  briza_marii [ Mon Sep 22, 2008 4:52 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

Eu am calculat cu un orb mai mic :)
Despre careul marte / pluton se spune că este un aspect foarte dur, care indică violenţe şi probleme sexuale, şi faptul că cei doi folosesc tactici perfide şi ascunse subminând relaţia.
Însă trigonul marte-pluton este un aspect stimulant.
Luna în opoziţie cu marte este un aspect delicat. Marte o enervează pe lună.Marte prea agresiv, luna prea sensibilă.Aspect generator de conflicte.
Luna în trigon cu marte este un aspect stimulant mai ales sexual. Favorizează cooperarea.
Am obesrvat adeasea că în sinastrii există aspecte cum ar fi cele de mai sus, cu semnificaţii complet diferite. Cred că cheia este încercarea de a echilibra energiile.
Conjuncţia saturn - pluto din compusă este un aspect care favorizează relaţiile profesionale şi pe cele profesor-elev, este un indice de relaţie karmică, într-adevăr, dar ar fi mult mai puternic dacă s-ar regăsi şi în sinastrie. Planetele se află la grad anaretic în balanţă, ceea ce poate sugera anumite datorii karmice, provenite dintr-o relaţie care nu a decurs bine în altă viaţă. Se spune că planetele aflate la grad anaretic încheie în acestă viaţă un ciclu karmic.
Nu ştiu ce să spun despre aglomeraţia din casa 1 compusă, în capricorn.Mai ales că acolo se află şi lilith şi nodul sud... poate ne ajută cineva... :D
Eu personal mă feresc să dau verdicte din ceea ce văd în astograme, pentru că sunt convinsă că viaţa este plină de surprize, iar omul o minune infinită. :)
Informaţiile pe care ţi le-am dat sunt via Dan Ciupercă-Astrologia în noua eră şi Al. Nicolici-Astrologia cuplului.
Pe site-ul http://www.mihneafiran.ro/ unde te poţi "juca" singură calculând diverse compatibilităţi.
Rezultatele sunt uneori foarte precise :)
Dacă te mai pot ajuta cu ceva, cu mare drag... :)

Author:  nemessis1981 [ Mon Sep 22, 2008 4:55 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

pai cam ce mi-ai spus tu, stiam...ca si eu cochetez de ceva timp cu astrologia...ai cumva cartea lui nicolici in format electronic?oricum,iti multumesc mult...planetele in casa 1 in compusa arata ca relatia este foarte importanta pt amandoi, iar lilith conj venus tot acolo, fascinatie reciproca...

Author:  briza_marii [ Mon Sep 22, 2008 5:18 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

in format electronic nu o am, dar e copiat cuvânt cu cuvânt din Ciupercă :evil: . pe aceea o am jpeg. scanată. o poţi descărca de la http://rapidshare.com/files/17529499/Ci ... a.zip.html.
imi pare rau ca nu ti-am putut oferi noutaţi... :)

Author:  nemessis1981 [ Mon Sep 22, 2008 6:01 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

aha,atunci nu o mai vreau...pe a lui ciuperca o am deja...multumesc oricum...esti o dulce..

Author:  briza_marii [ Mon Sep 22, 2008 11:17 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

pentru puţin... :)

Author:  irina [ Tue Sep 23, 2008 12:07 am ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

Nemessis, in afara de Ciuperca, vizavi de sinastrii, pe mine m-a convis cel mai mult Stephen Arroyo "KARMA, ASTROLOGIA SI TRANSFORMAREA PERSONALA" ... :wink:
Am avut niste confirmari uluitoare apropo de relatiile karmice...

Oricum, concluzia mea e ca, karmice sau nu, trebuie sa lasam fiecare relatie sa ne imbogateasca sufletul, sa o rezolvam pe cat putem noi posibil, si, mai ales, sa o facem placuta in fata lui Dumnezeu... :D

Irina.

Author:  coser [ Tue Sep 23, 2008 2:46 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

nemessis1981 wrote:
buna,am si eu o intrebare...cum as putea interpreta faptul ca eu, varsator fiind, am nn in casa 8, iar partenerul meu,scorpion, are ns in casa 11? e aspect de legatura karmica?


nemesis,
raportul temelor voastre este pe cat de frumos pe atat de greu de realizat.
briza_marii, foarte frumos ai construit cele cateva explicatii pe care le-ai oferit despre relatia celor doi.
Relatia intre NN in casa VIII si semnul lui natal nu este una directa, adica nu ai atras un scorpion pentru ca au NN in casa VIII. Relatia voastra ar fi minunata daca ati fi de acelasi sex, ori amandoi femei, ori barbati. In acest raport se depune un efort, va blocati pe niste detalii lipsite de relevanta, dar rezolvati repede pentru ca aveti acelasi mod de a simti.
Energia ta merge spre hrana (pentru corp si spirit), a lui pentru a-si mentine o imagine sociala sau pentru a-si tine ascunse gandurile si indoielile despre sine.
El este un partener extravagant si nu se putea apropia decat de un varsator care sa-i ofere altfel de libertati decat cele pe care si le ia singur, iar tu nu puteai sa te apropii de un alt partener, decat de unul magnetic, misterior, cu un eros puternic, dar tulburat de dorinta de solitudine.
Sunteti un cuplu neobisnuit, straniu, in care tentatiile va vin separat din locuri diferite, dar pe care le intelegeti si le simtiti la fel, chiar daca unul pentru celalalt va vedeti problemele din unghiuri diferite. Fiecare daca s-ar confrunta cu problemele celuilalt nu le-ar intelege, dar in aceasta ipostaza va intelegeti unul celuilalt obstacolele vietii.
Eu cred ca va sta bine impreuna. Straluciti, emanati o energie speciala, chiar daca intalnirea voastra, privita din punct de vedere karmic, nu s-a realizat pentru a se consuma intr-o relatie sexuala.

Author:  nemessis1981 [ Tue Sep 23, 2008 2:57 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

multumesc pt interpretare :) ...am simtit de la bun inceput ca aceasta relatie va fi una foarte speciala,pt amandoi...am trecut prin multe experiente impreuna, ne-am ranit ingrozitor de tare unul pe celalalt, dar se pare ca orice s-ar intampla nu putem renunta unul la celalalt,indiferent ce am face...eu tind sa cred ca am facut o obsesie unul pt altul..ne sta bine impreuna,chiar semanam la trasaturi foarte mult...si exact cum spuneti, el ma intelege si eu il inteleg,dar separat...impreuna nu putem sta pt ca ne omoram..am incercat deja...si care credeti ca ar fi karma acestei relatii?

Author:  briza_marii [ Tue Sep 23, 2008 4:19 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

multumesc, domnule Coser :oops:

Author:  coser [ Tue Sep 23, 2008 10:21 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

nemessis1981 wrote:
si care credeti ca ar fi karma acestei relatii?


De redescoperire, de explorare a propriei lumi. Este pur si simplu magic ceea ce se intampla intre voi, iar daca te gandesti la karma procedezi bine, pentru ca inceputul a ceea ce se intampla intre voi se pierde in negura timpurilor si nu este neaparat bun sau rau, ci amestecat pentru un sigur scop: depasirea limitelor. Un fel de "o mana o ajuta pe cealalta" ...
Acum, in ipostaza din aceasta viata, v-ati intalnit in semne natale incompatibile (Varsator-Scorpion), dar Lunile in acelasi semn si in domiciliu, indica un schimb karmic de la acelasi nivel stabilit prin emoti, doar manifestat in directii diferite. Aceste doua elemente privite in contextul a doua teme, cum spunea si Briza_marii, cu case care se suprapun aproape perfect, cu cele doua pozitii ale lui Marte in semne de sextil si cu marcaje pe cadranul I (Asc-FC) la tine si cadranul IV (MC-ASC) la el, ne duce cu gandul nu la o complementaritate, ci la o intrajutorare, completare pentru atingerea aceluiasi scop. Din punct de vedere karmic va completati bine, minunat as spune, dar, ca atunci cand relatiile sunt determinat de astfel de elemente karmice, predomina o tensiune enervanta, care te scoate din rutina, comoditate sau blazare.
El poate fi omul cu care sa-ti explorezi profunzimi nebanuite ale fiintei care esti, dar nu poti construi alaturi de el un camin cald si primitor. Viata cu el nu este deloc simpla, iar el poate spune despre tine la fel...

Image

Author:  briza_marii [ Tue Sep 23, 2008 11:50 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

ce imagine frumoasa... :)

Author:  nemessis1981 [ Wed Sep 24, 2008 1:00 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

imaginea atasata graieste de la sine...iar cuvintele sunt dureros de adevarate...culmea e ca a fost primul si singurul barbat cu care as fi vrut sa ma casatoresc,eu care am o frica vis-a-vis de acest cuvant si ceea ce presupune el...ne-am schimbat unul pe celalalalt extrem de mult, fiecare dintre noi avea probleme destul de mari la capitolul relatii cu sexul opus, eu eram foarte aroganta si credeam ca sunt buricul pamantului, iar el avea o imagine extrem de proasta despre femei...am suferit mult,amandoi, dar sper ca totul raul sa fie spre bine...si mai sper sa ma pot obisnui cu gandul ca nu o sa il am pt totdeauna in viata mea...

Author:  nemessis1981 [ Wed Oct 15, 2008 4:28 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

El este un partener extravagant si nu se putea apropia decat de un varsator care sa-i ofere altfel de libertati decat cele pe care si le ia singur, iar tu nu puteai sa te apropii de un alt partener, decat de unul magnetic, misterior, cu un eros puternic, dar tulburat de dorinta de solitudine.


dl. coser, presupun ca aceasta afirmatie ati facut-o in urma analizei stapanului casei 7 , la ambii fiind mercur, la el conj cu uranus, la mine trigon pluto si careu uranus... intrebarea mea e urmatoarea: toata viata voi atrage acest tip de partener,fiind vorba de harta natala? si daca da, niciodata nu voi putea fi implinita si sa imi pot construi un camin fericit si cald,asa cum imi doresc? curios este ca inainte de el am avut 3 relatii lungi, dar nici unul dintre iubitii mei nu se aseamana cu acesta...
tot dvs mi-ati spus de scopul acestei relatii, care ar fi intrajutorarea, cu acea imagine foarte graitoare afisata, dar pt noi a devenit foarte greu de dus aceasta iubire, pt ca nici impreuna nu suntem,dar nici despartiti...aceasta intrajutorare se face prin obsesie, gelozie, iubire dusa la extrem, suferinta? cum ne jutam unul pe celalalt? e adevarat ca mi-am descoperit profunzimi nebanuite, asa cum frumos ati spus,alaturi de el, dar simt ca in curand ne vom pierde mintile,ori el ori eu...

Author:  Mihaela [ Wed Oct 15, 2008 6:02 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

nemessis1981 wrote:
toata viata voi atrage acest tip de partener,fiind vorba de harta natala? si daca da, niciodata nu voi putea fi implinita

nemessis,
un raspuns (care nu se vrea insa a fi o analiza astrologica :) ), ar fi acela ca toata viata avem timp sa evoluam, de unul singur sau impreuna cu partenerul de "drum" si la un moment dat sa ne simtim impliniti..
stiu, pentru un varsator este foarte greu sa nu persiste in repetarea aceleiasi greseli,dar mai stiu ca dupa ce traiesti atata amar de vreme tranzitul lui Pluton peste ascendent, este imposibil ca ceva se nu se schimbe ...autoritatea lui Pluton obliga la transformare.

Author:  nemessis1981 [ Thu Oct 16, 2008 6:40 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

multumesc , mihaela, eu insa altceva am in cap...cum facem ca de-a lungul evolutiei noastre, cu sau fara partener, sa transformam aceste caracteristici natale reprezentate de cuadraturi si opozitii, in ceva pozitiv? pentru ca ele totusi fac parte din noi...spre ex, eu am careu uranus soare, ce pot sa fac sa scot ce e mai bun de aici?...

Author:  nemessis1981 [ Thu Oct 23, 2008 1:55 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

o chestie pe care nu o am lamurita inca...eu cu multe planete pe cadranul 1, ar trebui sa gasesc pe cineva cu planete pe cadranul 3 care sa ma echilibreze? si ce inseamna mai exact pozitionarea planetelor in aceste segmente ale hartii?

Author:  Mihaela [ Thu Oct 23, 2008 8:41 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

nemessis1981 wrote:
..eu cu multe planete pe cadranul 1, ar trebui sa gasesc pe cineva cu planete pe cadranul 3 care sa ma echilibreze? si ce inseamna mai exact pozitionarea planetelor in aceste segmente ale hartii?

Cred ca te echilibrezi singura, intelegand cauza dezechilibrului, daca acesta exista...echilibrul interior nu cred ca ti-l poti realiza decat singur, in timp..

Planetele concentrate in cadranele I si III "ofera informatii despre starea interioara a nativului si tendinta de a se abate de la destinul sau. Planetele cu aceaste pozitii vor avea tendinta de a diminua liberul arbitru" ("Astrologia, o terapie moderna", G.Coser).

Author:  nemessis1981 [ Thu Oct 23, 2008 8:49 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

daca diminueaza liberul arbitru,asta inseamna ca nu prea fac nimic de capul meu?ca ce mi-e scris in frunte mi-e pus?

Author:  Mihaela [ Thu Oct 23, 2008 9:26 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

Dar este o "tendinta" de abatere de la drum, nu o certitudine. Permanent suntem supusi influentei tranzitelor planetare care ne influenteza (in bine sau rau) decizia pe care o luam cand ne confruntam cu evenimentele pe care viata ni le scoate in cale...

Cat despre intrebarea ta, as zice ca Varsatori care sa faca lucrurile dupa capul altora, sunt adevarate raritati........

Author:  nemessis1981 [ Thu Oct 23, 2008 9:30 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

hahahaha....nu la altii ma gandeam,deppaaaarrtteee de mine gandul asta, ci la destin...

Author:  nemessis1981 [ Tue Mar 24, 2009 8:05 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

revin dupa jumatate de an, nu pentru o noua analiza astrologica a relatiei mele, ci pentru a-mi descifra propria situatie astrala...dupa un an si ceva de incercari disperate de a scapa de aceasta iubire,dusa la extrem in cazul meu datorita tranzitului lui saturn peste casa 8 natala, iar in rs asc anual in aceeasi casa 8 natala, dupa lungi si infinite convorbiri telefonice, in care ne propuneam ce anume sa facem ca sa fie bine si sa nu repetam greselile trecutului, dupa scoaterea la iveala a unor secrete , a venit si momentul intalnirii fata in fata dupa vreo jumatate de an. ce am simtit din prima este lipsa acelei nervozitati pe care o aveam mai mereu in preajma lui,amandoi suntem mult mai calmi si incercam sa evitam situatiile conflictuale. numai ca in rs de anul acesta eu am asc anual peste conj pluto mc, si am inceput sa fac ceva schimbari,atat pe plan profesional,cat si relational, in sensul ca am nevoie sa aduc la suprafata toata mizeria si lucrurile urate care erau in sufletul meu de atata timp si sa le arunc la gunoi, pentru a putea merge mai departe. problema este ca nu pot face asta singura, ci doar cu ajutorul lui, ajutor care mi se refuza...o fi poate din cauza ca saturn in tranzit ii face careu la desc natal...unde cu ceva timp in urma parea foarte hotarat sa o luam de la capat, acum e mai nehotarat ca niciodata, imi spune ca nu suntem compatibili, ca pe el il sperie resonsabilitatile( opozitie jupiter luna pe axa 1-7 in natala), si ca are nevoie de o perioada in care sa stea si sa reflecteze.ceva ceva tot am scos de la el, si m-a ajutat destul de mult, mai ales ca are tendinta de a se inchide , dar eu pur si simplu simt nevoia sa vorbesc despre tot ce s-a intamplat, cap coada, nu franturi de situatii sau lucruri spuse pe jumatate, ca sa ma eliberez...parca as avea o infectie in suflet pe care nu o mai suport si care trebuie eliminata cumva, cat mai repede posibil...si as fi vrut sa o fac inainte de a pleca in grecia, unde voi sta 6 luni
apropos de cartea lui arroyo, este fantastica, in special volumul 2, care se ocupa de relatiile interumane...rolul lui saturn se pare ca este covarsitor in cazul nostru, ambii avandu-l lovit de planetele personale ale celuilalt, respectiv venus si luna in rac pe 7...no comment...

Author:  georgiaS [ Tue Apr 14, 2009 6:50 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

Draga Nemesis,
Desi sunt un membru nou pe acest forum, am urmarit postul acesta al tau. Mi se par f interesante parerile celorlalti membrii (nu neaparat legate de astrologie). Eu am inceput sa citesc despre astrologie, asa dintr-odata, nu stiu cum, dar ce pot sa-ti spun este ca am fot foarte interesata de relatia mea cu o anumita persoane, care, ghici ce, este Varsator. Poate ar trebui sa-ti spun ca eu sunt Scorpion si ca m-a uimit pasiunea cu care vorbesti si pe care pui in aceasta relatie. Intr-un fel, mai ciudat ce-i drept, vad in tine Varsatorul important in viata mea.
Ce-ai spus despre Saturn ma pune putin pe ganduri, pt ca si in hartile noastre Saturn joaca un rol important si mai ales in sinastrie. Acesta face aspecte cu majoritatea planetelor persoanale (quadraturi cu soare, luna, mercur, marte, sextil venus, trigon ascendent) de orbital mai mare (careurile), ce-i drept, si al lui face opozitie lunii mele si conjunctie cu venus in 7. Pe Saturn il avem in casele 8 si 7 el.
Asa ca...daca nu ai plecat deja in Grecia, putem discuta cat vrei despre relatiile noastre.
Inca ceva, eu (am observat asta si la alti scorpioni) pot sa simt f intens, dar in momentul in care emotiile mele sunt verbalizate, nu conteaza daca de mine sau de altcineva, tind sa ma inchid in mine, sa nu doresc comunicare. E f greu cand alta persoana cauta o solutie si eu sunt constienta ca detin o parte din probleme. Parerea mea este ca el isi doreste o comunicare superioara, vrea intelegere cat cuprinde, iar daca vei incerca sa-l convingi ca sunteti facuti sa fiti impreuna, nu va digera niciun argument al tau si va face orice altceva care sa fie contrar convingerilor tale.
Sper sa reusesti sa-i comunici realitatea intr-un fel sau altul. Mult mult noroc si rabdare!! 8)

Author:  nemessis1981 [ Tue Apr 14, 2009 7:24 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

ti-am dat pm cu adresa de mess, te astept pentru discutii :D

Author:  nemessis1981 [ Mon Apr 20, 2009 7:06 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

am o intrebare care ma framanta de ceva timp...in legatura cu dominanta... pe natala mea, am lilith in domiciliu, pe 10...nu ar trebui sa fie printre principalele dominante din harta mea?...luna spre ex e pe primul loc, fiind in rac...lilith nu ar trebui sa fie a doua?

Author:  nemessis1981 [ Mon May 25, 2009 12:23 pm ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

intre timp m-am lamurit cu ultima intrebare :D ...mai nou am descoperit alta chichita, in sinastria cu sus numitul scorpion...el are un careu in t - jupiter capricorn c2 opozitie luna rac c7 ambele careu cu lilith berbec c3, iar eu vin cu opozitie jupiter+ saturn balanta c9 la aceasta luna neagra, si implicit careurile aferente.. problema e ca nu ma pricep la configuratiile astea speciale, gen cruce, mai ales in sinastrie...am nevoie de putin ajutor :)

Author:  kama [ Sat Apr 02, 2011 3:16 am ]
Post subject:  Re: karmic sau nu?

citesc uneori de pe siteul acesta diverse discutii si indraznesc, pt ca am observat ca exista persoane binevoitoare, sa va rog sa comentati astrologic si o intalnire dintre ea 6 oct 1973 8.30 rm sarat si el 19 iun 1981 3.25 turda. multumesc

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/