It is currently Sun Dec 15, 2019 10:01 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cine ma ajuta..
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:18 pm 

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:46 pm
Posts: 31
...sa descilcesc o situatie destul de incurcata, sa gasesc raspunsuri la intrebari si solutii problemelor mele?
Ma gasesc la o rascruce de drumuri, si nu stiu in ce directie sa ma indrept. Am o puternica senzatie de deja-vu si ma revad acum citiva ani la aceeasi rascruce. Dar nu, de data asta datele "ecuatiei" sint altele, doar rascrucea mi-e cunoscuta..si lipsa de hotarire in a lua o decizie, in a ramine in relatia in care sint, in a ma intoarce acasa sau..?
Ce spun stelele, dragii mei?

datele mele:
2 iulie 1967, Cluj, 14,30


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Cine ma ajuta..
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 3:31 am 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
indra,
am cautat niste raspunsuri la ceea ce spui ca se intampla...
Atasez tema ta natala si tranzitele actuale:
Image
Sunt, cu siguranta, mai multe explicatii pentru starea pe care spui ca o traiesti, dar ma voi opri asupra tranzitului planetei Uranus, planeta lenta, care a realizat inca de anul trecut aspectul de opozitie, pe axa caselor 5-11 ( iubire oferita/iubire primita, printre alte semnificatii) la pozitia natala . Te-a bulversat putin la capitolul asta, te-a facut sa simti unele insatisfactii si sa te gandesti la o a doua tinerete.
Tot anul trecut,in noiembrie, pe aceeasi axa si la numai doua grade de pozitia natala a lui Uranus, s-a consumat relatia malefica dintre Saturn si Uranus in tranzit, opozitia, aspect reeditat in februarie 2009 chiar la gradul 20 (pozitia natala a lui Uranus ). De ceva vreme Uranus a intrat in miscare retrograda, pregatind astfel terenul pentru cea de-a treia opozitie cu Saturn, cea din septembrie 2009, tot in preajma pozitiei natale.
La toate astea se adauga un tranzit foarte greu, de incercari majore in viata celui care il traieste: Saturn peste Pluton natal...s-a intamplat anul trecut in octombrie, s-a repetat anul asta in martie , datorita miscarii retrograde, si va mai fi chiar luna asta, pentru a treia si ultima oara pentru acest tanzit prin Fecioara.. din cate vezi, de ceva vreme axa 5-11 este solicitata foarte puternic de trei malefici: Saturn, Uranus si Pluton..
Si pentru ca tot vorbeam de tranzite rare si dificile, as mai aminti tot ca pe o sursa de conflict,de insatisfactii, in care de data asta este implicata si casa a IV (caminul), opozitia planetelor de pe Varsator la Venus natal, guvernatorul casei partenerului pe tema ta... sunt tranzite dificile si de durata...._________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Cine ma ajuta..
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 10:10 pm 

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:46 pm
Posts: 31
Draga Mihaela, iti multumesc mult pentru amabilitatea de-a te uita peste astrograma mea. La sfirsitul mesajului tau, amintesti de niste tranzite dificile si de durata, ceea ce ma sperie putin. Am trecut in ultimii ani printr-o serie de incercari care pareau ca nu mai au sfirsit. In momentul in care in sfirsit mi se parea ca-mi regasesc linistea, aparea altceva la orizont..

Mersi inca odata.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Cine ma ajuta..
PostPosted: Fri Jul 17, 2009 4:16 am 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
indra wrote:
La sfirsitul mesajului tau, amintesti de niste tranzite dificile si de durata, ceea ce ma sperie putin.

Nu am vrut să te sperii chiar deloc :( ...
Tranzitele actuale sunt complicate, rare şi de durată ( fiind vorba de planete care se deplasează lent şi care au şi perioade mari de retrogradare); raportându-le la tema natală a fiecăruia dintre noi, capătă anumite particularităţi, în funcţie de dispoziţia planetelor natale, de celelalte elemente ale temei natale.
Unii dintre noi trăim experiente de viaţă dure, adesea cu senzaţia ca ne aflăm la limita peste care nu putem trece... Sunt confruntări deloc întâmplătoare, fac parte din scenariul existenţei actuale şi au rostul de a ne ajuta să depăşim acele blocaje care nu ne permit să evoluăm spiritual...Planetele isi vad de mersul lor. Problema e la noi..._________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Cine ma ajuta..
PostPosted: Sun Jul 19, 2009 4:03 pm 

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:46 pm
Posts: 31
Mihaela wrote:
...Planetele isi vad de mersul lor. Problema e la noi...


E asa cum spui, de cele mai multe ori problema (una sau mai multe) e la noi. Uneori, din cauza incercarilor prin care trecem, pentru o perioada de timp, nu mai reusim sa vedem soarele la orizont. Stiu ca lectiile de viata nu pot fi invatate decit din si prin incercari. Stiu ca uneori este nevoie de durere pentru a aprecia viata. Stiu ca problemele mele palesc in comparatie cu a multor oameni ce au o soarta mai putin surizatoare, chiar de la nastere. Nu astept miracole, poate doar unul mic.. :)
Acum, ma aflu doar intr-o stare de deruta si nu mai stiu pe ce cale s-o apuc. Sau stiu, dar n-am curajul necesar sa o fac. Asta cred ca e problema mea: mi-e teama sa nu gresesc drumul..

Iti multumesc pentru cuvinte, Mihaela.


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group