It is currently Mon Dec 09, 2019 5:40 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Interpretarea unei harti orare
PostPosted: Sun Jan 03, 2010 8:00 pm 

Joined: Thu Jul 20, 2006 6:58 pm
Posts: 15
As vrea sa supun atentiei si parerilor voastre o harta orara pe care am ridicat-o pentru data de 26 noiembrie 2009, ora 23:11, Bucuresti. Intrebarea este pusa de o fata care tocmai s-a despartit de barbatul cu care a avut o relatie timp de cativa ani ani. Vrea sa stie daca va reusi sa lase in urma relatia asta si sa iubeasca pe altcineva.

Interesant mi s-a parut modul in care ea a accentuat termenii intrebarii: sa ajunga sa iubeasca pe cineva, si nu doar sa aiba o relatie, fiindca in acest moment senzatia ei este ca nu mai are disponibilitate sufleteasca pentru o alta dragoste. (despartire e un fel de a spune, in sinea ei cred ca ea tot spera ca se vor impaca; de altfel, relatia asta dureaza de patru ani cu intermitente, se despart fara niciun fel de explicatii, apoi, dupa perioade lungi de timp, cand se intampla sa se intalneasca din nou...Ea pretinde ca el este cel care pleaca, dar este in ea un amestec de orgoliu si de contradictie care ma face sa cred ca si ea are vina. Probabil o relatie karmica, dar deja dureaza de ceva vreme, si lucrurile trebuie sa se transeze intr-un fel, simte si ea asta).

Ascendentul hartii cade la 29:22 grade Leu (conjunctie cu Regulus, asadar la limita dintre Leu si Fecioara). Stiu ca in principiu asta inseamna un prea tarziu, ca nimic nu se va intampla, etc. Daca totusi urmarim pozitia semnificatorilor, Soare si Saturn, se vede un sextil separant, iar din pozitiile in semne ar rezulta ca mai degraba el o place (Saturn in Balanta, semnificatorul ei ca femeie).

Dar, daca ascendentul ar fi apucat sa treaca in Fecioara, semnificatorii mercur si jupiter s-ar afla in sextil aplicant si in receptie (Varsatorul fiind semnul exaltarii lui mercur), de asemenea soarele si luna, asadar un raspuns extrem de clar pozitiv la intrebarea ei.
Asta ar putea sa insemne ca ea acum e pe pragul de a face fie o alegere fie o schimbare a ei, sufleteste sau de alta natura, si ca totul depinde de a face sau nu acea alegere. Nu stiu daca nu ma hazardez interepretand in felul asta, dar totul in harta asta pare sa reflecte o schimbare si un daca subiacent.
La fel, daca am considera ascendentul in fecioara, Soarele devine semnificatorul casei VII, putand realiza un trigon cu Luna daca aceasta trece in Berbec, deci o alta schimbare necesara, Marte fiind guvernatorul casei IV (sfarsit) dar si IX (spiritualitate sau strainatate).
Imi pare rau ca nu stiu sa atasez imagini, harta se poate vedea aici:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid= ... &rs=0&ast=


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group