It is currently Wed Oct 16, 2019 3:30 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Thu Jan 08, 2009 4:22 am 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Conjnctia Lilith-Pluto se află acum peste As meu natal :shock: . Îmi puteţi spune care ar fi implicaţiile ei, în afară de irascibilitatea exagerată cu care mă confrunt deja?
datele mele sunt 14.12.1981, 8.33, bucuresti

multumesc._________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 2:16 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Irascibilitatea nu-ti vine de la Pluton si Lilith pe ASC, ci mai curand de la Mercur care ti-a tot traversat de ceva vreme aceasta casa si de Marte care a parcurs abia un sfert din ea.
Daca ar fi sa ne gandim ca Saturn, cel care aduce tensiunea, prin opozitia cu Uranus, ocupa casa II, iar Mercur este guv. IX in care este plasat Saturn in tema natala, nu ar avea cum lipsa de rabdare sa nu te atinga, supraexcitarea organica si disperarea de a te vedea raspunzand disproportionat la orice stimul, nu doar nervozitate.
Cu alte cuvinte, treci printr-o perioada de surescitare, de tensiune organica. Faptul ca Saturn tot trece prin casa VIII de cativa ani, iar Lilith in tot acest timp ti-a reformulat tot ceea ce a insemnat pentru tine devenire social, imagine, statut, sustinatori si relatia acestora cu un emotional supus fricii de a pierde ceea ce castigi cu mare greutate, nu este deloc intaplatoare aceasta atitudine, asa cum nu este deloc intamplatoarea lezarea organica datorata apropierii lui Saturn de Marte.
Si pentru ca Marte trece acum prin Capricorn, eu vand in ceea ce ti se intampla acum, pana cand Marte va iesi din Capricorn, o perioada de purificare, de eliberare de tensiunile ce iti limitau intelegerea si libertatea de miscare, de acele impuritati care nu iti permiteau sa treci la o noua etapa de viata.
Pana aici, pentru ca intelegem cauza, este totul Ok. Partea cea mai dificila vine in momentul in care Pluton pe asc si Marte, lezat de Saturn, sau, mai tarziu, Pluton in casa I si Saturn, in tranzit, conjunct cu Marte natal in Fecioara, vor impune o actiune bilaterala:
1. pe corp;
2. structura emotionala.
Ambele pot comporta leziuni provocate de lipsa de rezistenta sau acumulari de toxine fizice emotionale, mentale, datorita incapacitatii de a lasa in urma obiceiuri trecute.
Ambele planete iti aduc schimbare. Ca evenimente: incercari relationale pe ideea de atasament fata de casa, familie, bunuri personale, mostenire, acumulari, drepturi ce nu ti-au fost acordate, loc intr-o institutie, accesul la o informatie.
S-ar putea sa fie nevoie ca aceasta schimbare sa o traiesti foarte intens si sa-ti ofere, pana la urma, unica bucurie, aceea ca traiesti. Fiind un Puton pe casa I si un Saturn in casa VIII trebuie sa luam in calcul pericolul pe drum terestru, lovituri in zona de mijloc a corpului, epuizare prin consum interior intens si trecerea prin situatii penibile ce te vor face sa te simti umilita, marginalizata si respinsa.
Suna cam apocaliptic, dar cu un malefic in casa II (Uranus) ce-ti aduce o hranire fizica si spirituala deficitar, haotica, lipsita de scop sau cursivitate, cu altul in casa VIII care iti incita interesul pentru esoterism, dar nu te lasa sa inveti libera si te pune sa repeti de mai multe ori aceeasi experienta pentru a-ti forma un automatism pe abordarea empirica a vietii, iar altul pe casa I, care iti cresteaza personalitatea si iti mobilizeaza ceea ce ai incercat dintotdeuana sa ascunzi.
Esti cam dezgolita, cam singura, cam neputincioasa, cam la capatul puterilor, dar cu fruntea sus (Jupiter in tranzit conjunct cu Venus natal).
Partea cea buna este ca, prin Pluton, nu poti sti niciodata care este limita maxima a suportabilitatii si ca dupa ce o atingi iti vin puterile din necunoscut ca si cum iti extragi seva vietii din alt izvor si asta nu poate fi decat minunat._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Fri Jan 09, 2009 5:07 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Multi se culpabilizeaza ca ii bantuie o usoara stare de nervozitate, pentru ca in general sunt oameni care se controleaza si daca mai mult de o stare de nervozitate nu au avut in viata lor, nu isi pot explica acum ce se intampla...
Am spus si o voi spune ori de cate ori va fi nevoie ca traim tranzite deosebit de dificile. Aceste tranzite ii fac pe unii oameni sa-si piarda mintile.... Ma rog, unii nu le-au avut niciodata, ca in cazul de mai jos.
Ce-o fi in capul acestei femei?


Am postat acest mesaj aici pentru a oferi o mostra de isterie. Luati in calcul ca aceasta prezentatoare stia ca o vede o lume intreaga si s-a expus in asa fel incat actul sau trebuia sa fie perceput ca un lucru pozitiv...
Mare-i gradina ta, Doamne!_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Sun Jan 11, 2009 2:50 am 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Vă mulţumesc foarte mult pentru răspuns domnule Coşer. Încă sunt confuză şi nu ştiu cum să reacţionez..._________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Tue Apr 12, 2011 10:28 pm 
User avatar

Joined: Thu Aug 10, 2006 12:45 pm
Posts: 20
Am sa postez aici ca sa nu incarc forumul cu deschiderea unui nou topic.
Fiind vorba despre mine, automat simt nevoia si de alte pareri, pt ca am tendinta sa fiu subiectiva. Am o frumoasa conjunctie Pluto-Lilith, in natala pe C2, in balanta. Aceasta conjunctie face sextil/trigon cu axa NN/NS si sextil cu Neptun. Stiu ca Lilithsi Pluton in balanta aduc dificultati in relatii, fie ca sunt din partea partenerului, fie ca sunt alegeri gresite pe care nativul le face; faptul ca sunt pe C2 inseamna castigarea banilor din munci dubioase sau in mod nu prea curat. La mine nu s-a aplicat, dar nu pot sa spun ca nu m-am intalnit cu alta latura a acestui aspect si anume ca mi s-a oferit de nenumarate ori posibilitatea sa accesez locuri de munca sau beneficii materiale in urma unor "relatii" cu sefi sau colegi de munca. Lucru pe care pana acum l-am refuzat categoric. Nu am averi nemasurate dar nici saraca lipita pamantului nu am fost niciodata. Acum nu prea stiu ce efect are aceasta conjunctie, cum influenteaza axa nodurilor lunare care se afla in C12/C6, Leu/Uranus si ce reiese din aspctul cu Neptun care e in C4 Sagetator si guvernator de C7. Neptun primeste aspecte de cuadratura de la Soare, Jupiter si Juno din C1 Fecioara.
O sa incerc sa postez harta, daca nu reusesc si mai aveti nevoie de alte elemente data nasterii este: 11.09.1980, ora: 8:30 Bucuresti

Image


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 11:02 am 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
balack_angel,
vezi ca ceva nu se leaga...daca ai scris ora corect,adica 8:30, textul tau nu se regasete pe tema ( dispunerea caselor, sau mai exact, aspectele in case)...._________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: conjuctia lilith-pluto la As
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 2:47 pm 
User avatar

Joined: Thu Aug 10, 2006 12:45 pm
Posts: 20
SCUZEEEEEEEEEEE, ora e 6:30, eram obosita cand am postat prima oara. Esti salvatoarea mea ca de obicei. :oops:


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group