Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in rezolvarea unor probleme, care prin persistenta lor in viata fiicei mele ma ingrijoreaza foarte mult. Este nascuta in 14.04.1986 ora 22, Coordonate: 46°39′N 22°21′E Exista o zona pe care lucrurile nu merg deloc : zona parteneriala, si uitandu-ma pe astrograma ei vad un Lilith pe cala A VII neaspectat, o opozitie Kiron -Saturn (VII-I), o quadratura Uranus-Mercur (I-IV) Nu reuseste sa inchege nici o relatie si nu stiu ce sfat sa-i mai dau. Ce lectie trebuie sa-si insuseasca sau ce parere aveti de deblocarea unor astfel de aspecte? A doua problema este cea pe domeniul carierei : acolo lucrurile au mers nesperat de bine, noroc, bani, realizari, pana in septembrie 2010-noiembrie 2010, cand s-a aruncat totul in aer. A ramas fara serviciu si toate incercarile de 1 an si 4 luni au dat gres. e credeti ca ar trebui sa faca, pe langa faptul ca isi depune CV-uri de dimineata pana noaptea tarziu? Chiar nu mai stiu ce sa fac, situatia si nefericirea ei ma afecteaza foarte tare si nu pot sa o ajut, de aceea apelez la sfatul vostru si va multumesc
|