It is currently Sat May 30, 2020 9:10 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Un caz interesant
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 7:08 pm 

Joined: Sun Nov 27, 2005 5:19 pm
Posts: 521
Persoana careia ii voi atasa astrograma este de gen masculin, si are o poveste interesanta. S-a nascut in Nepal, a invatat yoga in India si a ajuns instructor de yoga si consultant ayurveda destul de repede, iar vedetele pe care le-a cunoscut au devenit pentru el.. puncte serioase de reper, mentionate in CV. As putea spune ca este interesant, spiritual si profund pe de o parte, dar oarecum superficial si atras de bogatie si recunoastere sociala pe de alta. Oscileaza intre perioade in care simte nevoia de retragere si altele in care ii e sete de admiratie.
Spune ca e cetatean al lumii si dispretuieste religiile, dar nu trec sarbatorile hinduse fara sa-si felicite prietenii. Mai spune ca nu face politica, ar fi o pierdere de vreme, dar discuta des despre asta. Recomanda un stil de viata pur si ii ataca pe cei care nu gandesc la fel, dar pe Facebook apreciaza vodka Stalinskaya :)
Acum lucreaza la un resort de lux, asa cum a lucrat si inainte (poza de coperta de pe Facebook, este cu el in fata hotelului Burj al Arab).
M-am uitat pe harta lui si m-a dezorientat destul de mult. Un patron de ascendent in casa XII-a in aspecte favorabile, dar Soarele in casa I in careuri, Luna afectata de Saturn, patron de casa XII-a, ar putea oferi o viziune de ansamblu asupra personalitatii sale. In relatiile cu sexul opus, asteapta admiratie, ascultare, chiar adulare, dar pe de alta parte pare destul de nesigur si de pesimist. In urma cu cativa ani s-a certat cu prietena lui, iar acum, cand spune el, este din nou indragostit (ea este casatorita) nu a avu nici o alta relatie importanta.
Oare cauta relatiile imposibile? Pare mai degraba un impostor, care traieste pentru a primi admiratie sau este un om cu adevarat spiritual? Sfideaza regulile pentru ca este autentic sau ii plac doar provocarile? Stiu ca este imposibil sa stim ce va alege, dar mi se pare totusi interesant._________________
http://marta-indigo.blogspot.com/
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Un caz interesant
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 7:20 pm 

Joined: Sun Nov 27, 2005 5:19 pm
Posts: 521
Image

Uploaded with ImageShack.us_________________
http://marta-indigo.blogspot.com/
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Un caz interesant
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 9:18 pm 

Joined: Sun Nov 27, 2005 5:19 pm
Posts: 521
Si de curiozitate, am postat sinastria dintre el si ea. Se pare ca ea ii rezolva niste probleme- Chiron este peste Soarele lui, si ii poate canaliza constructiv energia care altfel ar putea fi folosita doar pentru bunastarea personala (Soare el- trigon Luna/ Neotun si Jupiter- ea).

Image_________________
http://marta-indigo.blogspot.com/
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group