Gheorghiță COȘER
http://astrologicus.ro/

URANIA - PREVIZIUNI 2010
http://astrologicus.ro/viewtopic.php?f=15&t=2180
Page 1 of 1

Author:  coser [ Tue Jan 05, 2010 12:07 am ]
Post subject:  URANIA - PREVIZIUNI 2010

Sa pastram traditia si, la sectiunea dedicata lectiilor de astrologie, sa avem si anul acesta analiza extrem de originala si plina de informatii a doamnei Simona Varzaru (Urania), astrolog experimentat, om exceptional cu o vasta cultura, un critic fin si obiectiv al epocii in care traim.
Din motive tehnice emisiunea a fost impartita in 10 secvente video.Author:  Diogene [ Tue Jan 05, 2010 8:45 pm ]
Post subject:  Re: URANIA - PREVIZIUNI 2010

Minunat! Multumim, Gheorghita, dar am o intrebare. Marte in Leu chiar e in exaltare? :shock:

Author:  coser [ Wed Jan 06, 2010 10:00 pm ]
Post subject:  Re: URANIA - PREVIZIUNI 2010

Eh, asta chiar este o ciudatenie. Nu, din cate stim noi cu totii nu... poate a vrut sa spuna ca Marte in Leu exalteaza puterea, pt ca asta face, dar sa fie in acea calitate astrala nu am cunostinta sau o fi cunoscand vreun autor care a spus asta...
Marte este in exaltare in Capricorn...
Personal consider o mare ciudatenie aceasta plasare... Mult mai apropiat de exaltarea lui Marte este Varsatorul decat Capricornul, dar bag de seama ca Mercur este mai apropiat de Varsator decat de Capricorn ca sa faca schimb cu el...Probabil ca pe undeva in cazul lui Marte s-a facut un compromis.
Daca ar fi dupa mine Varsatorul ar trebuie sa fie semnul de exaltare al lui Marte si al lui Mercur, iar Pluton sa fie planeta fara zodie...

Author:  .Kore. [ Tue Jan 12, 2010 11:50 pm ]
Post subject:  Re: URANIA - PREVIZIUNI 2010

"dar bag de seama ca Mercur este mai apropiat de Varsator decat de Capricorn ca sa faca schimb cu el."
Deci nu mai credeti ca poate Capricornul ar fi mai potrivit pt exaltarea lui Mercur asa cum credeati in 2006? ("cred ca varsatorul ar fi trebuit sa fie exaltarea lui marte si capricornul exaltarea lui mercur... pentru ca este imposibil sa nu remarci persoanele cu marte in varsator care efectiv iti sugereaza exaltare (culmea, chiar asta este cuvantul) iar persoanele cu mercur in capricorn, au un talent special al gandirii si comunicari..."). Citatul este dintr-un post mai vechi.
Si v-as mai intreba ce parere aveti despre "bucuria" lui Venus in Gemeni si Varsator. Cel putin in cazul Gemenilor nu pot sa inteleg deloc apropierea dintre cele doua.
Multumesc.

Author:  coser [ Wed Jan 13, 2010 6:32 pm ]
Post subject:  Re: URANIA - PREVIZIUNI 2010

Asta am crezut nu in 2006 cand am spus-o, ci asta am crezut de cand ma ocup de astrologie. In perioada in care am spus ceea ce cred despre Mercur am facut referire si la Pluton ... de asta am precizat aici si de Pluton, pentru a nu se crea confuzie.
Despre Venus in Gemeni eu am o parere proasta - am mai spus-o. Ea aduce scenarii fanteziste si o inclinatie spre teatru de prost gust. Oamenii cu aceasta pozitie sunt comunicativi, deschisi din fire, atat de deschizi incat nu le mai place altceva decat socializarea, mondenitatile si aspectele profunde ale vietii li se par plictisitoare. Totusi, le pot aborda, daca prin asta au un spor de imagine sau castiga ceva.
In Varsator, Venus este sigura pe ea si isi acorda prea multe libertati, atat de multe incat tinde sa-si revendice dreptul asupra oamenilor din jur, asupra bucuriilor si necazurilor lor. Oamenii cu aceasta pozitie sunt siguri pe ei chiar si in indoiala si se arata suspiciosi fata de calitatile lor, pentru ca intotdeuna vor mai mult decat cred ca pot.
Daca Venus in Varsator ii aduce omnului un semn de cunoastere prin experimentare, in Gemeni el este la mana destinului. O comparatie: Venus in Gemeni ne poate aparea ca o femeie care vinde icoane, imbrobodita pana in varful nasului, recitand versete din cartile sfinte la fiecare aparitie a unui potential cumparator de dupa colt, dupa care cu banii castigati se plimba prin toata lumea, in timp ce Venus in Varsator le picteaza, iar cu banii castigati isi cumpara vopsele scumpe pentru a crea valori impresionante.
Unii le situeaza pe acestea pe aceeasi treapta. Este mai mult decat evident ca nu sunt...

Author:  alina13 [ Tue Mar 09, 2010 6:02 pm ]
Post subject:  intrebare intrebatoare...eu nu am raspuns....

sunt nascuta pe data de 13.10 .1981.ora22.00, martea , pe 13, si mama mea m a nascut normal , insa am iesit cu picioarele inainte,eu m am intrebat mereu daca e ceva ciudat in asta....poate cineva sa mi dea un raspuns? ori intrebarea mea e ciudata? m am nascut in romania , craiova , acum locuiesc in germania , nu am idee cum se face o astrograma....insa mi ar placea tare mult sa aflu ceva despre asta.....multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute.......celor care au cu adevarat cunostinte despre asa ceva, si sper ca am scris unde trebuie daca nu , imi cer scuze!

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/