Gheorghiță COȘER
http://astrologicus.ro/

GREEN VALLEY IN IASI
http://astrologicus.ro/viewtopic.php?f=19&t=1629
Page 1 of 1

Author:  coser [ Wed Mar 26, 2008 7:58 am ]
Post subject:  GREEN VALLEY IN IASI

Sambata, 29 martie 2008, ora 11,00 in amfiteatrul Facultatii de Constructii Iasi - prezentare Green Valley.

http://eu-greenvalley.com/index.php?lang=ro

Author:  coser [ Thu Mar 27, 2008 7:33 pm ]
Post subject:  Re: GREEN VALLEY IN IASI

Iasi, sambata ora 11,00, Facultatea de Constructii, in amfiteatru, Compania Green Valley va invita sa participati la conferinta de prezentare a produselor si a aparatului de diagnoza.
Invitati: Mike Di-vicepreşedintele şi directorul didactic al companiei internationale Green Valley si Li
Mingyu-medic specialist in medicina traditionala chinezeasca. Li Mingye va face testari si recomandari la cerere precum si deblocari energetice, in limita timpului disponibil.
Green Valley Jron International este o companie care promoveaza medicina traditionala chinezeasca si vinde suplimente naturale nutritive pe baza de plante, suplimente care au fost rapid si cu success acceptate pe piata romaneasca. Compania are in dotare un aparat de testare a starii de sanatate "telediagnoza prin intermediul meridianelor", aparat in care compania a investit 3.000.000 euro si care imbina cunostiintele medicinei traditionale chinezesti cu tehnologia moderna.Acest aparat anticipeaza posibila aparitie a unor boli si depisteaza factorii care le produc. Rezultatele testului sunt complete si exacte, iar recomandarile eficiente si stiintifice.
Cu scopul de a garanta calitatea produselor, Green Valley işi stabileşte propriile materiale de bază în China, acestea se gasesc doar în faimoase zone muntoase ca şi: Muntele Galben, Muntele Wu Li, Muntele Wen şi zona de munte Ningxia. Aceste baze de materiale sunt stabilite de către GAP National, asigurând calitatea ridicată a produselor Green Valley.
În decembrie 2005, Green Valley a obţinut certificatul de la ECO europeană, pentru produsul de bază: Ganoderma (Lingzhi).

Va invitam sa participati alaturi de noi
Gheorghita Coser si Isabela Oana

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/