It is currently Sat Jun 06, 2020 3:47 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Luna, combusta in RS
PostPosted: Fri Apr 06, 2007 11:25 pm 
User avatar

Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm
Posts: 357
Location: bucuresti
Avand in vedere ca Luna este cea mai afectata in Via Combusta , cum o pot interpreta intr-o RS, in casa X (Balanta)?
Mentionez ca este stapana casei 8 si ca face numai relatii bune (sextil Saturn-8 :shock: , trigon Neptun-2, sextil Pluton-1)._________________
Ignis Natura Renovatur Integra
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Luna, combusta in RS
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 9:05 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Luna in casa X, in RS este:
1. semnul unei preschimbari sociale pozitive, prin implicarea unui numar mare de oameni, fie prin proiecte sociale importante, fie prin demararea unui proiect social in care solutia sa vina de la mai multi oameni;
2. semnul ca o femeie sau persoana in cauza, daca este femeie, este favorizata printr-un gen de demers personal, interventie, favorizare.

Luna in Via Combusta

Daca Luna in Via Combusta este in casa X si guv si casa VIII atunci avem doua posibilitati:
1. MC in Fecioara semn de ambitie si, deopotriva, de inhibitie, ce ofera solutii dupa efort indelung, dupa perioada de ingrijorare si stres sau ca o compensarea a unei karme bune pe care individul o are.
2. MC in Balanta, semn de echilibru si dorinta de bine, de simt pentru frumos si, mai ales, semnul unui talent in a gasi solutiile cele mai bune pentru altii. Balanta pe MC aduce un dezinteres fata de binele personal intr-un mod straniu, neobisnuit pentru ca se urmareste dorinta de stabilitate, de a avea ceea ce simtul dicteaza la un moment dat, dar nu prin atingerea directa a situatie, ci prin intermediul altora.

In acest context Luna in Via Combusta diminueaza ambitia directa pentru personal si o amplifica pe cea de grup. Individul poate lucra foarte bine pentru interesul prietenilor, colegilor de birou, firmei, gandindu-se ca, prin asta, ii va fi si lui bine.
In cazul prezentata de tine Luna este guv 8 si va avea o mare raspundere. Problemele in care va fi implicata Luna (proiectele sociale) sunt esentiale pentru mentinerea unui echilibru afectiv. Persoana are inspratie (trigonul ci Neptun) dar si raspunderi (sextil cu Pluton si Saturn).
Cadrul afectiv este benefic, restrictiv pentru sine, dar util pentru ceialti, facand in asa fel incat aceasta persona de care vorbm sa fie preferata de oameni, cautata. Are, prin trigonul cu Neptun, o stare afectiva placuta si echilibrata, increzatoare in faptul ca emotia este stabila si acesta este punctul sau cel mai puternic.
Cadrul mental pe care il confera acest aspect vine din prospectarea noului, inclinatia spre inedit, pentru o valorizare personaliza foarte buna. Interesul va fi cu atat mai mare cu cat feed back -ul va fi mai puternic, mai intens.
Atitudinea afectivo-mentala a individului in intervalul indicat de tema va fi aceea a unei persoane energice, aflate in permaenta in cautarea elementului personal, a Legendei Persoanale. Nu este o pozitie de misionarism, nici pe departe, ci una dinamica, abila, cu indoieli puternice, motivatii solide, nevoie acuta de celalalt, nehotarare in proiecte personale, dar stabila in a afisa o stare afectiva, empatica, placuta, reconformanta. Asta se intampla pentru ca i va placea tot ceea ce va vedea la altii, dar nu va putea sa aleaga pentru ea ceva din ceea ce vede si de aceea este intr-o viteza continua.
Ca eveniment Luna in casa X, concretizeaza situatii in partea a doua a anului natal, ca un efect al unor demersuri facute imediat dupa ziua de nastere (Pluton in casa 1) si pe la jumatatea anului natal (Saturn in casa 8). Cand ascendentul anual progresat va trece peste Luna, atunci vin solutiile demersurile de pana atunci, la intensitatea si eficienta cu care au fost produse._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Luna, combusta in RS
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 8:28 pm 
User avatar

Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm
Posts: 357
Location: bucuresti
Multumesc mult. Am intrebat pentru ca, intr-un an in care in tranzit stau sa se-ntalneasca cele mai furioase cuadraturi, in Revolutia Solara a aceluiasi an, cu Saturn pe 8, Stellium in XII si I, MC opus MC si asc. natal in VIII anuala... numa' Luna in Via Combusta mai lipsea...
iata insa ca interpretarea este mult mai complexa si antreneaza lucruri la care nici nu ma gandeam...

Multumesc inc-odat' si iti urez un Paste Fericit!

Image_________________
Ignis Natura Renovatur Integra
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:38 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
hello!
sunt destul de noua in astrologie si citind ce se scrie in acest site imi dau seama cat de multe lucruri mai am de invatat!!!
stiu ca poate ar fii trebuit ca pana acum sa stiu ce inseamna Via Combusta, dar chiar nu stiu. :oops:
ar putea sa imi explice cineva?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 2:32 am 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
citind mai multe din tot ce s-a scris pe site, am aflat ce inseamna. :oops:


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group