It is currently Fri Dec 14, 2018 6:24 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: veleitati de clarvazatoare sau nu ?
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 11:47 pm 

Joined: Thu Apr 12, 2007 9:33 pm
Posts: 13
NU am mai postat de mult pe acest site si simteam nevoia sa o fac motivele mele fiind oarecum stranii .Datele mele de nastere sunt : 21.09.1979 ,ora aproximativa 23.30 , Bucuresti .Toata viata trairile mele interioare le-am ascuns ca si simtul meu ascutit in ceea ce priveste oamenii .Orice situatie cand toata lumea im spunea ca ghicesc mie pur si simplu mi se arata sub forma unor flash-uri sau imagini in derulare de scurta durata si intalnirea mea cu o persoana cu pregatire in domeniu sa ii zic asa m-a facut sa inteleg ca ceea ce mi se intampla mie nu se intampla tuturor oamenilor .Constientizarea acestui fapt mi-a accentuat si mai mult capacitatile ajungand , in anumite momente ( am nevoie de o anumita stare interioara sa pot face asta si nu stiu ce o determina ) , sa pot vedea in viitorul oamenilor sau cand se vorbeste despre o anumita persoana , fara a o cunoaste , sa o vizualizez.Mi se intampla de f multe ori sa stiu cina suna la telefon inainte de a vedea cine ma apeleaza .As dori parerile dvs si sa stiu dak in astrograma mea se vede ceva despre toata situatia pe care o prezint .Mentionez ca am scurtat povestirea mea pt ca este destul de lunga si multe amanunte si intamplari stranii pentru unii de acum devenite normalitate pt mine.Multe multumiri anticipat .


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: veleitati de clarvazatoare sau nu ?
PostPosted: Wed Mar 05, 2008 11:00 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Claudia, nu cred ca-ti va placea ceea ce-ti voi spune, dar iti va folosi...

Image

Asa cum iti spuneam cu cateva luni in urma (vezi aici) tema ta are marcaje puternice, pe care trebuie sa le iei in serios. Ai o sensibilitate speciala ce-ti vine din accentuarea Balantei, dar ea este complicata de conjunctia NN-Lilith. Totul in viata ta se tulbura, mai ales cand vorbesti. Cand incepi si vorbesti despre tine totul se tubura. Asta se intampla pentru ca guvernatorul temei, Mercur, nu se simte deloc bine in Balanta si aduce unei Fecioara limitari haotice, fluctuatii intense si ingradiri intelectuale. Mercur in Balanta, pentru o Fecioara este o adevarata problema, cand acolo mai avem si Venus si Luna, echilibrul devin mai curand dezechilibru si, obsesia analizei si controlului prin valori (trasaturi specifice Fecioarei) devine o oscilare de la personal la social. Astfel de persoane nu evolueaza decat prin conditionari si nu se linistesc decat cand le este greu. Par iresponsabili, dar in realitate sunt oameni de baza atunci cand li se cere implicit ceva. Ajuta pentru a nu uita de sine, asta dintr-un remember straniu, un fel de datorie fata de un comportament moral etalon... Planetele din Balanta fac o Fecioara sa fuga de sine sistematic si sa se si priveasca cu regret atunci cand procedeaza asa. Sunt oameni cu multi prieteni, dar singuratici, glumeti si sociabili, dar nu se pot integra decat atunci cand isi fac bine temele de acasa. Admira sontaneitatea celorlalti, ei la randul lor fiind spontani, le place asta, dar nu stiu sa-si savureze inclinatiile, orientarile. Sunt persoane senzoriale, sensibile, dar bolnave de un egosim spiritual ce apare din frica: frica de a nu pierde controlul, de a nu fi agresati, de ridicol, pudoare, situatii fara solutie.
In tot acest cadru sensibilitatea ta vine din receptivitate. Aceasta receptivitate se sprijina pe nevoia de concret, valoare, criterii, clasificare, rezultat, detaliu si se manifesta prin mobilitatea si oscilatiile pe care ti le ofera planetele din Balanta.
Te-ai nascut cu aceasta sensibilitate si ea este dependenta de concret. Nu te poti detasa insa de Marte in Rac, in casa II, pozitie ce trebuie sa te reponsabilizeze, ce trebuie sa-ti ofere de timpuriu motivatii in favoarea independentei materiale.
In plan esoteric hranirea fiintei prin Marte in casa II, in Rac, este un dureroasa. Receptivitatea ta creste pe stimuli durerosi, in perioade grele din viata si se diminueaza in momente de liniste. Racul in astrologia esoteric este o poarta spre o lume subtila si tu accezi spre informatii subtile prin mobilitate.
Aparitia imaginilor pare in tema ta efectul unui act de vointa, nu un proces independent de tine, la care participi prin integrare. Cu alte cuvinte, clarviziunea ta este un gen de miscare a energiei spre solutie, iar atingerea ei se realizeaza in orb, cel mult prin empatie.
Dupa directiile pe care le-am trasat in aceste cateva cuvinte, pari superficiala si tentata mai mult de senzational, decat de valoare sau explorarea perceptiei, dar nu este asa. Vad ca ai un Saturn planeta scut si nu este deloc putin lucru. Destinul te impinge spre gandire, spre maturitate si vrea sa te invete ceva prin ceea ce ti se intampla.
Iti atrag atentia supra acestui detaliu, pentru ca sedimentarea senzatiei de neacceptare (neacceptarea ta de catre ceilalti si invers) iti afecteaza stomacul (Luna) si apoi functiile ficatului si pancreasului (Jupiter), ambele planete fiind solicitate in tema ta natala si slabite de un Saturn dur care iti arata ca viata pentru tine este grea si apasatoare. Acest proces este un joc al atentiei, un joc intre sensibilitatea, receptivitatea, magnetizarea a ceea ce este in jur, ca informatie, si dificultatea de a integra ceea ce percepi in viata ta. Este ca si cum detii o mare bucata de aur, dar nu ai cui sa o vinzi si risti sa mori de foame, adica un fel de "munti nostri au poarta, noi cersim din poarta-n poarta".
Asadar, veleitatile de clarvazatoare rasar din tema ta intr-un mod complicat, cu stimuli negativi si se ajunge la imagine prin emotii. Cu Lilith pe NN nu ai cum sa nu te tulburi cu ceea ce ti se intampla, nu ai cum sa nu fii trista si suparata pentru ca de mica cineva te-a incaltat cu pantofi prea mici pentru piciorul tau si ai toate sansele sa suferi si sa nu te inteleaga nimeni, sa disperi ca ai solutii si sa nu te bage nimeni in seama. Asta se intampla pentru ca orientarea ta trebuie sa fie una spre echilibrarea vietii personale, cum zice NN in IV si nu spre social, NS in X. Ai nevoie sa-ti redefinesti ideea de demnitate si sa te detasezi de dependenta de feed back. Trebuie sa te inveti sa te bucuri cu lucruri mici si simple, trebuie sa te multumesti cu viata ta si sa te impaci cu ea, altfel Lilith-ul din coasta lui NN te va tenta cuceea ce te va departa cel mai mult de tine, familia ta, adica de sarcina care trebuie sa ti-o indeplinesti in aceasta viata - armonia in intimitate.
Te ajuta imaginile care iti vin sa-ti armonizezi viata personala? Daca da atunci sunt utile, daca nu atunci ori sunt gresite, ori nu ai gasit inca modalitatea de a le face sa poarte numele tau, adica sa le integrezi si sa devina personale, specifice tie, originale. Ele exista, dar trebuie sa le vezi rostul inainte de a le folosi. Cu Lilith peste NN nu-i de glumit!_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group