Nu as vrea sa creez o impresie gresita, dar mi-am exprimat intotdeauna dorinta de a motiva solicitare. Interpretarile acestea nu le fac doar ca sa imi umplu timpul... as vrea sa existe un dialog si nu o simpla solicitare, un dialog de care sa se bucure oricine. Eu nu am nevoie de merite si laude personale tocmai de aceea nu ma tenteaza deloc sa transfroma acest forum intr-unul in care toata lumea vine si-mi lauda interpretarile. Chiar nu-mi trebuie asa ceva... Bucuria mea este extrem de mare cand se face un efort de intelegere, cad se cauta un raspuns, nu cand se cere sau pretinde unul... nu cand il ofer eu si raspunsul este "da, asa este".. si atat... probabil ca de cele mai multe ori asa este pt ca astrologia are merite pe care inca nu stim sa le apreciem, dar haideti sa facem un efort de intelegere... macar unul mic... mic de tot... si toata lumea se va bucura.
Pentru astfel de solicitari vezi la ww.astro.com si ce nu este clar vii si le discutam aici...
Daca in interpretari prezint in ansamblu tema este pentru ca situatia o cere, pentru ca solutia sa poate fi inteleasa nu pentru divertisment...
Imi doresc sa intelegi corect ceea ce am spus!
Multumesc!
_________________ Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
|