|
Author |
Message |
veronica
|
Post subject: help! Posted: Sat May 13, 2006 1:13 pm |
Joined: Mon Aug 08, 2005 7:18 pm Posts: 162 Location: liege
|
va rog frumos sa ma ajutati cu interpretarea unei astrograme, in care nu "vad" nimic. ori mi s-a pus mie o ceata pe minte acum, ori e momentul adevarului si de fapt nu stiu cate aveam impresia ca stiu. datele sunt: 22 august 1976, 23:45 sebes. este vorba despre o femeie cu o mare trauma in ceea ce priveste parintii, familia. mama ei a fost considerata bolnava mental si a murit acum 18 ani in imprejurari necunoscute. pe ea a crescut-o bunica, o femeie dura, pe care o invinuieste de nefericirea si boala mamei sale. acum incearca sa reconstruiasca viata mamei, ca pe un puzzle, din bucatele de amintiri pe care le poate obtine de la rude, prieteni, din ceea ce-si aminteste ea insasi.
multumesc,
veronica
|
|
|
|
 |
Marta
|
Post subject: Posted: Sat May 13, 2006 2:31 pm |
|
Din cate vad eu pe harta ei, Luna este afectata de NN in conjunctie cu Uranus in casa bolilor si a limitarilor. In general problemele ii vin de la mama, soacra, bunica samd. si sunt de natura karmica. Insa ar trebui sa evite ca aceste probleme sa-i devina idei fixe. Trebuie sa le constientizeze, sa le rezolve intr-un fel, dar sa treaca mai departe, pt ca acestea o pot chiar imbolnavi. Pare o persoana destul de practica, capabila sa-si ia viata in propriile maini. Soarele din Fecioara ii face un aspect bun cu Uranus, si ce mai important, cu Nodul Nord- ar putea avea noroc de un sot bun (ca o rasplata karmica), care sa o ajute sa depaseasca problemele si sa inteleaga multe lucruri. Mi se pare si destul de cerebrala si de transanta (Mercur cj. Marte- Fecioara). O problema ar putea fi Jupiter din casa a XII-a din Taur, dar el face trigon cu Mercur si cu Marte din casa a V-a. Parerea mea e ca va avea o viata in care bucuriile nu vor lipsi, probabil satisfactie din partea copiilor sau dragoste impartasita si probabil ca va avea baiat. Casa casatoriilor e bine aspectata si ar fi sanse ca sotul sa fie mai in varsta... Asta vad eu, insa sunt incepatoare....probabil mai sunt multe lucruri pe care nu le-am vazut...dar mai am si eu de invatat.
_________________ http://marta-indigo.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
coser
|
Post subject: Re: help! Posted: Sun May 14, 2006 1:25 pm |
Admin |
 |
Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm Posts: 2232 Location: Barlad
|
Uite si tema.
In aparenta pare o tema linistita, insa conjunctia NN cu Uranus pe casa VI, cu Lilith pe NS arata un singur cuvant - vina!
Daca ar fi trai acest copil ar fi crescut cu sentimentul vinovatiei. Totusi tema natala indica o agresivitate pe sociabilitate - Pluton este guv conjunctiei Uranus-NN - in situatia in care Venus (guv Balanta) este in casa guvernata de Soarele indecis.... care nu stie sa treaca in Fecioara sau sa ramana in Leu.
Asadar tema ei indica o cumpana, o incercarea a vietii legata de o decizie. Viata ei poarta semne de agresiune prin pasivitate sau agresivitate lipsita de obiect. De exemplu daca ar fi simtit nevoia de bata pe cineva ar fi facut-o fara procese de constinta sau s-ar fi lasat dominata de oameni de o conditie morala inferioara.
Ar fi crescut ca un copil complexat cu frica de cel puternic si ar fi impins-o spre conflicte fizice. Totusi pentru ca Marte este in casa V, Pluton de asemeena, insa Lilith trece in XII pot spune ca pe tema ei perioada copilariei ar fi putut fi cea mai grea. Ca daca e sa fie ceva tragic, ceva agresiv, atunci acel ceva vine din copilarie. Daca spui ca acum 18 ani s-a intamplat ceva inseamna ca nu a reusit sa treaca de 12 ani, deci intr-adevar a fost ceva grav.
Pentru ca Lilith este pe Taur si Venus in Fecioara in IV eu cred ca secretul se afla in familia ei, atat aspectul de cauza, cat si cel de efect.
_________________ Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
|
|
|
|
 |
veronica
|
Post subject: Posted: Sun May 14, 2006 1:29 pm |
|
ah, gheorghita,
mama ei a murit acum 18 ani. fata in cauza traieste, insa este foarte marcata de ceea ce i s-a intamplat mamei sale atunci. e obsedata de imaginea mamei si probabil ca nu va avea liniste pana nu isi va construi o varianta a ceea ce s-a intamplat atunci. o varianta la care sa se poate relata.
veronica
ps: scuze ca am fost ambigua, nu's ce am zilele astea, nimeni nu intelege ce vreau sa zic.
|
|
|
|
 |
veronica
|
Post subject: Posted: Sun May 14, 2006 3:54 pm |
|
marta,
multumesc mult pentru raspuns. mi s-au mai deschis ochii  .
veronica
|
|
|
|
 |
veronica
|
Post subject: Posted: Sun May 14, 2006 4:04 pm |
|
gheorghita,
multumesc si tie. intr-adevar, ceea ce ai zis ramane valabil.
ai mare dreptate in ceea ce zici cu agresiunea fara timing si uneori fara obiect. e o femeie putin ciudata, care poate da dovada de foarte multa toleranta cand ar trebui, din contra, sa puna piciorul in prag, iar alte dati isi descarca nevii aiurea pe persoane nevinovate, chiar bine intentionate. recunoaste si ea aceasta neconcordanta in reactii si se teme de ea, ceea ce o face si mai sovaitoare.
veronica
|
|
|
|
 |
|
|