|
Author |
Message |
oana80
|
Post subject: uranus in casa 7 Posted: Sat Apr 22, 2006 5:39 am |
Joined: Fri Feb 03, 2006 6:52 am Posts: 7 Location: Chicago,Sua
|
[Mihaela01
[Uranus, oriunde s-ar afla este schimbator, iar unii autori il denumesc spasmodic. Practic locul (casa) unde este Uranus este supus in permanenta suisurilor si coborasurilor. De fapt el este un nervos in permanenta, iar cand iti este bine si esti sus Uranus te tranteste la pamant, iar cand esti la pamant si daramat, atunci te ridica deoarece cica este bun si i se face mila de tine. Dar pana cand? Pana te vede iar sus...)))]
Asta inseamna ca cei care au Uranus casa VII nu vor avea niciodata o viata prea linistita, vor fi in permanenta supusi la suisusi si coborasuri in relatii.? Uranus in casa VII arata in majoritatea cazurilor semnul unui divort sau a doua sau mai multe casatorii? 
|
|
|
|
 |
mihaela01
|
Post subject: Posted: Sat Apr 22, 2006 6:08 pm |
|
Oana80, in general Uranus este asa cum am spus nervos, instabil, nelinistit. Deci situat la tine in casa 7, iti va marca relatiile cu felul sau de a fi. Insa la tine Uranus este in Scorpion, adica in exaltare, ceea ce inseamna ca el isi va arata doar infatisarea lui frumoasa si placuta, adica doar calitatile, manifestandu-se mai mult pozitiv atat cat poate el sa faca acest lucru.
Ca urmare relatiile tale vor fi in general noncomformiste, originale si imprevizibile, la modul ca vei reusi adesea sa uimesti. Partea interesanta este ca nu e loc de plictiseala. Cu Uranus in casa 7 legaturile sunt de regula uniuni libere deoarece cam stau sub semnul instabilitatii.
ITI DORESC UN PASTE FERICIT!
|
|
|
|
 |
mermaid
|
Post subject: Posted: Sat Apr 22, 2006 7:48 pm |
Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm Posts: 357 Location: bucuresti
|
Mihaela, am citit niste articole in care se vorbeste despre conjunctia Uranus-Neptun din 1993 care face aceasta generatie "speciala" dar... fara prea multe amanunte... Ce spune aceasta conjunctie (cu ambele planete retrograde) in casa VI in opozitie cu un Mercur?
_________________ Ignis Natura Renovatur Integra
|
|
|
|
 |
oana80
|
Post subject: Posted: Sat Apr 22, 2006 8:47 pm |
Joined: Fri Feb 03, 2006 6:52 am Posts: 7 Location: Chicago,Sua
|
buna Mihaela01.
Multumesc pt raspuns si pt urari.Iti doresc si eu un Paste fericit cu multe bucurii.
Problema mea tocmai asta este.Eu tot timpul am cautat relatii stabile,vreau sa ofer si sa am parte de stabilitate si siguranta, dar se pare ca nu imi este destinat.Eu tot timpul am fost o persoana fidela, imi doresc o familie ,copii. Instabilitatea vine cumva din partea mea, sau pentru ca nu stiu sa aleg persoana potrivita.Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii.
Va doresc un Paste Fericit tuturor!
|
|
|
|
 |
mihaela01
|
Post subject: Posted: Sat Apr 22, 2006 8:58 pm |
|
mermaid wrote: Mihaela, am citit niste articole in care se vorbeste despre conjunctia Uranus-Neptun din 1993 care face aceasta generatie "speciala" dar... fara prea multe amanunte... Ce spune aceasta conjunctie (cu ambele planete retrograde) in casa VI in opozitie cu un Mercur?
Mermaid, eu nu cred ca pot raspunde chiar atat de complet la problema asta ridicata de tine, care si mie mi se pare interesanta, si il rog pe Gheorghita sa faca asta mult mai competent.
Despre opozitia cu Mercur din casa 12, eu as spune ca este vorba de lipsa de diplomatie si sustinerea ideilor (chiar violent) in orice imprejurare, chiar daca e impotriva tuturor. Insa ideile se cam dovedesc a fi utopice, il descumpanesc si pot produce deruta, sau deceptii, sau depresii.
|
|
|
|
 |
mihaela01
|
Post subject: Posted: Sat Apr 22, 2006 9:19 pm |
|
oana80 wrote: Instabilitatea vine cumva din partea mea, sau pentru ca nu stiu sa aleg persoana potrivita.
Pai asta e problema ca instabilitatea nu vine din partea ta.
Dar stai linistita, doar eu n-am spus ca vei fi nefericita ci dimpotriva Uranus exaltat iti poate aduce lucruri frumoase pe care trebuie sa le iei asa cum ti se dau. De fapt absolut totul e intr-o continua miscare, nimic nu sta pe loc. Iar de cele mai multe ori chiar tu insati iti poti dori altceva.
|
|
|
|
 |
mermaid
|
Post subject: Posted: Sat Apr 22, 2006 9:50 pm |
Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm Posts: 357 Location: bucuresti
|
Multzam Miha'! Te pup, Paste Fericit!
_________________ Ignis Natura Renovatur Integra