|
Author |
Message |
carmen
|
Post subject: ce sens au lucrurile care mi se intampla de 2 ani Posted: Mon Apr 17, 2006 9:44 pm |
|
care este finalul a ceeace mi se intampla ?sunt nascuta in 11.11.1960 imediat dupamiezul noptii -prin cezariana..la arad.
|
|
|
|
 |
carmen
|
Post subject: Re: ce sens au lucrurile care mi se intampla de 2 ani Posted: Mon Apr 17, 2006 9:45 pm |
|
carmen wrote: care este finalul a ceeace mi se intampla ?sunt nascuta in 11.11.1960 imediat dupamiezul noptii -prin cezariana..la arad.
|
|
|
|
 |
mermaid
|
Post subject: Posted: Mon Apr 17, 2006 10:16 pm |
Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm Posts: 357 Location: bucuresti
|
da' ce tzi se intampla?
_________________ Ignis Natura Renovatur Integra
|
|
|
|
 |
carmen
|
Post subject: chiar nu pot fi ajutata ,nici cu un sfat? Posted: Wed Apr 19, 2006 7:32 pm |
|
Sotul meu se va intoarce la noi?imi voi regasi echilibrul?cine are probleme de sanatate?
|
|
|
|
 |
carmen
|
Post subject: Posted: Wed Apr 19, 2006 7:44 pm |
|
care este tema mea natala?cum influenteaza acest an?o sa raman o dezradacinata?
|
|
|
|
 |
mihaela01
|
Post subject: Posted: Wed Apr 19, 2006 9:04 pm |
|
Draga Carmen, te cred ca esti extrem de afectata, pt ca ai in tema natala opozotia (Marte,Lilith)-Saturn. Care inseamna ca tu ai mari datorii karmice in ceea ce priveste agresivitatea, iar plata ti-ai propus sa o faci in viata asta. Momentul a fost in perioada tranzitului lui Saturn in opozitie cu Saturnul natal, cand au sarit in ajutor si celalti doi malefici Marte si Lilith care cu totii au refacut opozitia natala de care spuneam. Adica ceea ce ti s-a intamplat tie incepand cu 2004 a fost ceva teribil si nici macar nu vreau sa-mi imaginez. In revolutia Solara din 2004 ai cuadratura Saturn-NN, adica platesti datoriile karmice din vietile trecute la modul cel mai dur posibil.
Eu cred ca totusi vei avea resurse sa-ti revii pt ca ai ascendentul in Leu, deci esti puternica. Iar daca nu acumulezi manie si dorinta de razbunare ai sanse. Trebuie sa intelegi ca in felul acesta ai platit ceea ce tu altadata ai provocat, pt ca tot ceea ce facem se intoarce impotriva noastra, indiferent ca e bine sau rau. Este legea cauzei si a efectului. Iertarea este acum cel mai indicat lucru.
As inclina sa cred ca refacerea ta va fi dupa rev solara din 2006, printr-o realizare de ordin financiar, deoarece ai un stelium de planete benefice in casa 2 in harta revolutiei solare din 2006-2007.
Dar nu-ti poate spune nimeni care este finalul la tot ce ti se intampla deoarece depinde totul de tine. Daca vei constientiza si vei intelege cum stau lucrurile, atunci lectia de viata se considera asimilata iar tu poti trece mai departe. Daca te inversunezi sa te consideri neindreptatita, atunci planetele iti vor explica totul din ce in ce mai dur. Iar Saturn de obicei nu e prea elegant, iar lectiile neinvatate sunt domeniul sau. La tine in viata asta e vorba de asa ceva.
Studiul astrologiei sa stii ca te poate ajuta enorm de mult!
Numai bine iti doresc!
mihaela.
|
|
|
|
 |
carmen
|
Post subject: Posted: Thu Apr 20, 2006 7:05 am |
|
e atat de greu sa accepti ...mai ales ca senzatia este ca totul a venit din senin...Nu ma simt nedreotatita,ci doar neputincioasa...Desi nu am bani...nu stiu daca solutia financiara ma poate ajuta...Totusi cand are loc re volutia solara...din acest an? Si o redresare din punct de vedere afectiv cand poate apare?
|
|
|
|
 |
carmen
|
Post subject: Posted: Thu Apr 20, 2006 7:06 am |
|
Iti multumesc pentru atentie!
|
|