It is currently Thu Dec 03, 2020 10:25 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cifra de vibratie interioara
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 11:54 am 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Caracteristicile cifrelor de naştere – cifra de vibraţie interioară

Când omul se naşte intră în această lume într-o anumită zi. Ziua respectivă are anumite calităţi, temperatură, umiditate, lungime de undă, radiaţii solare. Toate aceste calităţi ale zilei de naştere îşi pun amprenta lor asupra lumii interioare a omului. Ciocnindu-se de aceste calităţi ale zilei cu care omul se întâlneşte pentru prima dată el le asimilează şi pleacă cu ele în drumul vietii avându-le pe acestea la bază. Abia mai târziu, omul va intra într-o altă calitate a lunii şi încă mai târziu - într-o altă calitate, a anului. Aceste calităţi sunt ascunse în lumea interioară a omului. Omul se poate manifesta diferit, dar în adâncul lui el va fi caracterizat sau va avea calităţile cifrei de vibraţie interioară respectivă.

CIFRA DE VIBRAŢIE 1
Oamenii cu cifra de vibraţie „1" sunt înzestraţi cu capacităţi deosebite de orientare. Lor le este caracteristică tendinţa neîndoielnică de a atinge un anumit scop al lor. Aceştia sunt oamenii fideli unui lucru oarecare. Ei au un caracter puternic. Sunt creativi, încăpăţânaţi, iubitori de sine, câteodată agresivi, şi totdeauna se bazează numai pe ei însăşi. Se pot concentra repede şi au o memorie bună, dar aceasta este mai mult selectivă. Sunt conducători, creatori, iniţiatori si inventatori. Tot timpul tind la ceva nou, deosebit. Sunt foarte independenţi şi nu pot să se supună ordinelor altora. Nu primesc sfaturi şi ca de obicei refuză să le îndeplinească. Unii din aceşti oameni pot asculta diferite sfaturi, dar mai târziu vor face cum vor ei. Nu întotdeauna vor fi plăcuţi în convorbire, mai puţin îi interesează prietenia şi dragostea. De regulă au foarte puţini prieteni apropiaţi deoarece au tendinţa de a domina. Sunt vorbăreţi şi simpatici,şi conţtientizează faptul că numai aşa vor avea de câştigat într-o situaţie oarecare. Încearcă să conducă totul iar câteodată ajung la tiranie. De foarte multe ori tind să creadă că numai ideea lor este adevărată şi bună, celelalte nu contează. Sunt direcţi şi spun adevărul în faţă, atunci când ceva nu le convine. Pentru a-şi atinge un scop de cele mai multe ori ei sunt de părere că scopul scuza mijloacele. Bărbaţii se consideră superiori femeilor, iar femeile cu această cifră de vibraţie consideră că toţi bărbaţii sunt la fel. Multor oameni cu cifra ce vibraţie 1 le place într-un mod inconştient să inspire frică, având un comportament impunător.

CIFRA DE VIBRAŢIE 2
Îi aparţin calităţi tradiţionale considerate feminine. În lumea lor interioară sunt nişte naturi moi şi gingaşe. Ei sunt tăcuţi, diplomati şi iubitori de pace, au un caracter lin, iubesc liniştea şi armonia. Au nevoie de conducător şi devin nişte executanţi foarte buni, cinstiţi, atenţi, mai ales atunci când îşi primesc dozele necesare de complimente sau laude. Ei sunt cei care merg în urmă şi nu acei care merg primii. Dacă doresc să obţină ceva, acţionează cu convingerea şi diplomaţia caracteristică, nu presează şi nu constrâng. Sunt modeşti şi timizi, se îndoiesc şi exprimă nehotărâre. Pentru a face un pas totdeauna au nevoie de un impuls suplimentar din direcţia altor oameni, dar numai din direcţia acelora pe care ei îi consideră superiori lor, lideri sau autorităţi. Un om autoritar, mai ales cu un post înalt poate foarte uşor să conducă şi să manipuleze oamenii cu cifra de vibraţie 2. Cu toate acestea ei conţin în sine şi partea a doua a monedei, care se poate exprima în cruzime, răutate, răzbunare. Dacă tind să se răzbune atunci de regulă o fac prin căi oculte sau cu mâini străine. Înţelesul „pe planul doi", numerologic se ia nu numai ca o metaforă dar şi ca o mărturie a existenţei, laturei între cifra 2 şi subordonare, dependenţă. Aceşti oameni au două feţe, două personalităţi, numai că este foarte greu de a o cunoaşte pe cea de a doua deoarece ei o camuflează foarte bine. Femeile cu cifra de vibraţie 2 au o imensă capacitate de a-şi atinge scopurile prin influenţarea emoţiilor şi gândurilor sexului opus. Exterior, noi o putem vedeâ ca pe o femeie foarte gingaşă, plăcută, câteodată naivă, dar în lumea ei interioară în acelaşi timp ea poate fi cu totul alta. A doua latură a ei iese la suprafaţă abia atunci când si-a îndeplinit scopul.

CIFRA DE VIBRAŢIE 3
Dacă cifra dumneavoastră este „3" sunteţi un om energic, mobil şi aveţi o imaginaţie bogată. Cu orice ocazie vă exprimaţi cu sânge rece dar cu vioiciune. Treiul sclipeşte si străluceşte. Sunt niste naturi cu mintea ascuţită, veseli şi cel mai des au succes în viaţa. Foarte des sunt alintaţi de către natură şi dotaţi cu capacităţi mai ales în domeniul artelor. Ei îşi însuşesc totul uşor şi simplu, şi de obicei sunt norocoşi. Se formează impresia că lor li se dă totul fără muncă, ca şi cum le cade din cer. Mândrii şi independenţi, câteodată sunt ambiţioşi si iubitori de putere, pot deveni în condiţii favorabile dictatori. Neajunsurile lor se trag de acolo că îşi aruncă puterile în foarte multe direcţii, încep mai multe lucruri dar foarte puţine le duc până la capăt. Marea majoritate au nevoie de un efort destul de mare pentru a-şi însuşi ceva valoros (serios), ei tind foarte mult spre popularitate şi patologic au nevoie de încurajarea celor di fi jur. Treii sunt destul de frumoşi, dar tind să-şi aleagă prietenii care să nu fie la fel de frumoşi ca ei, pentru a se simţi cu o treaptă superiori acestora. Au o forţă puternică în a minţi. Dacă un trei te minte atunci minciuna lui va fi grandioasă si greu de necrezut. De cele mai multe ori ei înşişi cred cu adevărat 50% din propria lor minciună, iar restul 50% se vede nevoit să o creadă interlocutorul lor. De multe ori „trei" povestesc altor oameni una şi aceeaşi întâmplare despre ei înşişi care niciodată nu a avut loc în realitate, dar deoarece aceştia o repetă permanent, în lumea lor interioară ei cred că această întâmplare s-ar fi întâmplat cu adevărat. Sunt predispuşi să creadă propriile lor minciuni. Sunt atraşi mai mult de forme şi mai puţin de conţinutul lor. De aceea când îsi cumpără un oarecare obiect se interesează în primul rând de strălucirea, culoarea, forma obiectului şi abia apoi se interesează de calitatea sau conţinutul obiectului. Principalul lucru este să bucure ochiul. De aceea oferiţi-i cadouri frumoase şi plăcute pentru ochi, şi el va fi satisfăcut.

CIFRA DE VIBRAŢIE 4
Cifra oamenilor practici, robuşti (solizi), care nu se pot înflăcăra şi nici nu pot înflăcăra (entuziasma) pe alţii. In ei nu există scânteia creativa, în schimb ei pot deveni foarte buni organizatori şi administratori. Liniştiţi, cu picioarele plasate bine pe pământ, sunt permanent respectabili şi sunt consideraţi stâlpii societăţii. Le place munca grea, de rutină. Unii dintre ei sunt posomorâţi, severi, suspicioşi, au înclinaţia de a-i presa pe cei din jur şi nu aprobă pe nimeni care nu se aseamănă cu ei. Pe lângă aceasta lui „4" îi sunt caracteristice îmbolnăvirile ce se nasc din crize de melancolie sau a exploziilor din senin, a furiei si violenţei. „4" nu este prea norocos în viaţă şi „succesul" nu i se dă de loc uşor. Tot ce dobândesc aceşti oameni vine de la munca grea, minuţioasă şi îndelungată. După tradiţie „4" este cifra sărăciei, nefericirii si a înfrângerilor. Marea majoritate a numerologilor preferă să ocolească cu tăcere aceste părţi, dar cu toate acestea caracteristica totală a lui „4" nu este din cele favorabile.

CIFRA DE VIBRAŢIE 5
Sunt nişte personalităţi cu mult mai interesante. Sunt văzuţi drept nişte oameni nerăbdători, deştepţi şi fără astâmpăr, foarte nervoşi. De cele mai multe ori sunt oarneni scunzi şi foarte activi. Aceştia sunt mai mult nervi decât muşchi. Pe ei îi atrag toate lucrurile ciudate şi neobişnuite. Iubesc călătoriile, le place să facă cunoştinţă cu oameni noi şi permanent să-şi schimbe atmosfera. „5"-ul poate totul, dar foarte rar ajunge la perfecţiune într-un anumit domeniu deoarece este nestatornic şi nu se opreşte numai la un lucru. Riscul le aduce o anumită formă de plăcere interioară. Sunt foarte buni vânzători, comercianţi, aventurieri aprinşi si cel mai mult nu le place să îşi asume responsabilităţi. Nu sunt atenţi cu cei din jur şi fac totul pentru a-şi îndeplini dorinţele. Sunt personalităţi multilaterale, cu greu se lasă analizaţi si sunt imprevizibili. Foarte mult iubesc sexul. Viaţa lor sexuala este interesantă, dar nestabilă. Partea întunecoasa a naturii lor îi poate scoate la iveală ca pe nişte oameni cu lipsă de măsură şi chiar perverşi. Simbolul geometric care caracterizează cifra 5 este o steluţă cu cinci colţuri sau pentagrama. De aceea oamenii lui 5 au tendinţa de a crede că ei sunt deosebiţi „cu stea în frunte". Sunt foarte mândri de personalitatea lor, şi nu ezită cu orice ocazie să afirme acest lucru. Mulţi dintre aceştia se consideră pe ei înşişi ideali şi de aceea „normal" trebuie să aibă succes la femei. Devin afemeiaţi şi tind să-i intereseze ideea despre sine prin sexul slab. De multe ori chiar au plăcerea de a cucei o femeie deja căsătorită prin scoaterea în evidentă a laturilor negative ale soţului acesteia. Dar nu va uita să sublinieze calităţile lui asa-zise pozitive care îl diferenţiază de soţul acesteia. „5"-ul într-un anumit fel întruchipează în sine calităţile oamenilor cu cifra de vibraţie 2 şi 3. Tind să se afirme prin sex, iar dacă la sfârşitul actului sexual nu-şi primeşte complimentul necesar pentru a i se întări ideea lui că este cel mai bun, şi dacă acest lucru se întâmplă permanent în relaţia cu partenera lui, aceştia pot deveni foarte repede chiar impotenţi mai ales atunci când partenera în loc de compliment îi oferă un semn de dezamăgire. Dacă în viitor va întâlni o altă partenera care îi va oferi semne de admiraţie în această direcţie el se va lega de aceasta şi îşi va părăsi fosta parteneră sau soţia, dar numai pe plan sexual. Aceasta nu înseamnă că va distruge sau va destrăma familia, deoarece au simţul familiei.

CIFRA DE VIBRAŢIE 6
Este cifra armoniei, confortului casnic, familial şi al fericirii. „6" sunt echilibraţi, cuminţi, liniştiţi şi de nădejde. Ei sunt înzestraţi cu un talent deosebit în întreţinerea relaţiilor de prietenie şi în viaţa familială. Sunt fideli, gingaşi, tandri, idealişti, cinstiţi. In comparaţie cu „5" sunt integri şi puţin conservatori, în comparaţie cu „3” sunt înzestraţi cu o mai mare strălucire. Pe ei îi aşteaptă un succes deosebit în domeniul artelor, pedagogiei, psihologiei. Cu toate că sunt buni muncitori, atracţia adevărată spre muncă le lipseşte. Plăcerea adevărată le este provocată de un cerc liniştit de prieteni şi casnici. Câteodată ei pot fi ţepoşi, mândri de sine, încăpăţânaţi, agitaţi si îngâmfaţi. Nu le plac momentele acute în viaţă, nu vor să creeze tensiuni între ei şi alţii şi tind foarte mult spre o armonie interioară şi exterioară.

CIFRA DE VIBRAŢIE 7
Este cifra învăţatului, filosofului, misticului, ocultismului. „7" este zăvorât în natura lui. Ei iubesc si tind să se îndepărteze de la viata agitată, nebună, de toate zilele într-o formă anumită de singurătate ce-i oferă posibilitatea de a se gândi şi a medita. Sunt serioşi, măreţi, pot conduce şi nu pot suporta prostiile omenirii şi ale oamenilor uşuratici. Pe ei nu îi interesează nici banii, nici confortul personal. „7"-le este înzestrat cu un talent foarte ascuţit şi atotpătrunzator, ceea ce îi face să fie stranii şi neînţeleşi de restul. Şi nu întotdeauna sunt capabili să-şi exprime propriile gânduri şi de regulă nu le face plăcere să li se pună întrebări sau să intre în discuţii cu oricine aşa cum o face „5"-ul. Uneori în adâncul lor sunt foarte nefericiţi, dezamăgiţi, pesimişti şi atunci se comportă melancolic. Bărbaţii în aceeaşi situaţie se comportă îngâmfat, cu simţul superiorităţii personale şi cu un sarcasm dezgustător. Mulţi dintre „7” au impresfa că ei sunt aleşi de Dumnezeu pentru o anumită misiune şi deci au mai multe avantaje sau cel puţin trebuie să aibă în comparaţie cu alţii deoarece ei sunt aleşi. Tind şi vorbesc tot timpul despre lucruri ideale, dar în acelaşi timp ei înşişi sunt departe de aceste noţiuni. Deoarece „7" este interiorizat şi visător nu totdeauna poate să-şi exprime cu claritate sentimentele de iubire. El poate să iubească cu adevărat în şinele lui, dar va trebui să aşteptaţi mult timp până a vă da seama de aceasta. Nu sunt stabili în profesiile şi meseriile care ţin mai mult de rutină. Au nevoie de muncă creativă. Aceştia tot timpul gândesc chiar şi atunci când par a fi relaxaţi şi de aceea de foarte multe ori au nevoie de a fi lăsaţi singuri, de a rămâne cu ei înşişi. Au un mod de gândire netradiţional, noncomformist, dar totuşi le este greu să exprime prin cuvinte ceea ce văd ei cu ochiul mintii. Ei mai uşor văd ce vor să spună decât să spună prin cuvinte. Aceştia supun controlului raţiunii absolut totul chiar şi noţiunea de iubire. Sunt foarte răzbunători, dar se răzbună cu mâna lor. Nici peste o sută de ani nu uită dacă i-ai făcut ceva rău, dar aşteaptă momentul potrivit pentru a se răzbuna.

CIFRA DE VIBRAŢIE 8
Cifra puterii şi bogăţiei dar şi a aprecierii lumeşti. Aceasta este cifra succesului sau insuccesului material. „8" este puternic, dur, practic, busines - man sau politician norocos, dar drumul vieţii lui niciodată nu este simplu. Nu este capabil de a acumula bani, aşa cum uşor şi fără de grijă o face „3"-ul. Cariera lui se ţine pe luptă, eforturi, pericole şi munca grea. „8"-ul este foarte calculat şi planificat. Câteodată se formează impresia că aceştia nu fac nici un pas fără a urmări ceva, vreun câştig oarecare. Ei pot fi neplăcuţi, pragmatici, egoişti dar totdeauna principiali. Au un caracter nu prea atrăgător, nu prea plăcut, si uneori singuri cu părere de rău înţeleg acest lucru, dar nu pot face nimic pentru a se schimba. Aproape totdeauna după chipul lor rece şi întunecos se ascunde un entuziasm uimitor, fantastic, năravuri proprii şi un om cu spirit de răscoală. Ei sunt capabili să atingă succese uimitoare, dar din cauză că iubesc viaţa periculoasa, tot timpul plină de peripeţii se ciocnesc de posibilitatea eşecului ca efect. Sunt fermecători, au un şarm deosebit al lor şi linii frumoase ale corpului. Dacă vor să facă ceva atunci tind să o facă cel mai bine, dacă tind să dobândească ceva, atunci să dobândească totul ori nimic - acum sau niciodată. Tot timpul tind să ajungă în societăţile înalte sau să deţină posturi. Cel mai mult nu le plac oamenii bârfitori, linguşitori şi neserioşi cu toate că ei înşişi au aceste calităţi, dar le manifestă numai într-un cerc foarte restrâns de oameni, „nu scot gunoiul din casă". In cercul lor de prieteni, în sensul adevărat al cuvântului sunt foarte vorbăreţi, distractivi, oameni în jurul cărora ceilalţi se simt bine, pe când în lume ei vor apărea ca nişte oameni care nu iubesc prea mult vorbăria, sunt severi şi direcţi. Pentru un „8" nu constituie o problemă de a repezi sau a brusca un alt om dacă acesta nu face parte din cercul lui foarte restrâns de prieteni. Multora le face o deosebită plăcere să se certe cu cineva mai ales atunci când are motive. Partea feminină iubeşte eroinele principale din diverse filme şi primeşte o satisfacţie deosebită atunci când eroinele principale prin comportamentul lor sesiţuează deasupra bărbaţilor sau dau dovadă de mai multă desteptăciune sau chiar viclenie. Foarte multe femei cu cifra de vibraţie 8 îşi doresc să cunoască la perfecţie una din luptele marţiale sau un oarecare domeniu prin care să se afirme cel puţin de la egal la egal cu bărbaţii. Nu suportă să fie înjosite sau jignite, iar dacă aşa ceva se va întâmpla fiţi siguri că se vor răzbuna şi vor lupta împotriva dumneavoastră cu aceeaşi armă.

CIFRA DE VIBRAŢIE 9
Cifra intelectualităţii şi a spiritualităţii crescute. Sunt mistici şi idealişti, cu un unghi mare de viziune asupra lucrurilor şi a lumii, romantici, pasionaţi, impulsivi şi cu legături multilaterale. Ei sunt oameni îndrăzneţi şi au un anumit farmec, mai mult mental, intelectual. Au dorinţa imensă de a ajuta pe alţii, de a sluji ideilor şi scopurilor umanitare. Domeniul lor este ştiinţa, pedagogia, artele plastice şi ştiinţele aplicative. Sunt hotărâţi, au o voinţa dezvoltată, sunt inspiraţi şi pot inspira şi pe alţii. Dar de cele mai multe ori devin obiectul glumelor contemporanilor care îi consideră pe aceştia nebuni, netrebnici şi ieşiţi din normele comune. Sunt emotivi, tot timpul se îndrăgostesc şi sunt dezamăgiţi. Bătrâneţea, nenorocirea, sărăcia, desfigurarea lor proprie cât şi a altora le inspiră o groaza adevărata. Într-o dispută ei pot fi nerăbdători. Dorinţa lor de a face bine se poate exprima într-o înfumurare egocentrică. Câteodată se pare că sunt prea ocupaţi de dragostea pentru omenirea întreagă pentru a se mai ocupa de un individ oarecare. Cu toate acestea tipul numerologjc al lui „9" este plăcut, atrăgător si inspirat. Pentru ei totul trebuie sa aibă o logică si nu fac nimic daca lucrul este lipsit de logică. Atunci când se apăra poţ t aduce o mulţime de argumente logice dar nu şi întotdeauna raţionale.


Ceea ce scrie mai sus caracterizând cifra de vibraţie este spus pe scurt şi de aceea se poate creea impresia că personalitătile nu coincid cu descrierile de mai sus. Cu toate acestea in interiorul lor, ei sunt exact aşa, dar în exterior se pot manifesta diferit deoarece fiecare poate fi condiţionat de o mulţime de factori printre care şi grija faţa de propria lor imagine. In afara de aceasta unii oameni înglobează în sine şi calităţile altor cifre de vibraţie tot aşa cum cifra 9 poate fi pură sau poate fi compusă din: 18 = 9. Astfel, un om poate conţine în sine şi calităţile lui 1 plus calităţile lui 8 ca şi cum ar fi o personalitate compusă din două personalităţi mai mici mai puţin accentuate, dar care împreună formează calitatea lui 9.

ANATOL BASARAB - NUMEROLOGIA IN VIATA FIECARUIA
Editura Miracol - 1999


Last edited by Ela2005 on Fri Nov 04, 2005 12:27 pm, edited 1 time in total.

Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Cifra de vibratie interioara
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 12:03 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Foarte frumos, Ela, iti multumim!
As avea rugamintea sa indici si sursa de unde ai luat, nu as vrea, ca din greseala, sa lezam drepturile cuiva :wink:_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 8:26 pm 
User avatar

Joined: Thu Nov 03, 2005 4:45 pm
Posts: 17
Location: Peste tot si nicaieri
Dar cum se afla cifra de vibratie interioara?_________________
:)
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 11:55 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Citeste primul rand care urmeaza dupa titlu.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 2:48 am 
User avatar

Joined: Thu Nov 03, 2005 4:45 pm
Posts: 17
Location: Peste tot si nicaieri
Eu as fi 3... dar chestia cu a cumpara ceva numai ce-mi bucura ochiul e 50% adevarat. :lol:
In rest, vad ca e interesant. :)_________________
:)
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 3:09 pm 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
mie mi s-a potrivit perfect pt data de 1.
Dar pt data de 13 cum fac? adun 1 cu 3 si ma uit la 4?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 5:47 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
evident_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group