It is currently Fri Jun 05, 2020 11:40 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Culoarea sufletului
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 7:30 pm 
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 1:59 am
Posts: 638
Location: Bucuresti
Io nu stiam ca sufletul e colorat, da uite ca e. Dupa ce aflati care e culoarea sufletului, tre sa gasiti neaparat o bucata de matase de culoarea respectiva in care sa tineti cartile de Tarot. Eu am cautat ceva pana am dat de cartile mele, erau undeva in fundul unui sertar, pline de praf, curbate si ca vai de ele... Acum tre sa gasesc si o bucatica de matase albastra :wink:

Da, deci culoarea o aflati de aici_________________
Un astrolog competent poate demonstra ca orice eveniment, odata ce s-a produs, era inevitabil.
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Culoarea sufletului
PostPosted: Wed Jul 19, 2006 6:50 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Metoda pe are o recomanda ei este una dintre cele mai accesibile: inchizi ochii iti eliberezi mintea de orice gand care iti acapareaza atentia ostentativ si urmaresti campul vizual. Ce culoare iti apare in campul vizual din: rosu, oranj, galben, verde, albastru, indigo, violet aceia este culoare care predomina in aura.
Ceea ce vedem este culoarea aurei, nu a sufletului. Sufletul este o constructie colosala, complexa, ce inglobeaza mecansime subtile mentale afective, volitive care se poate mentine in individualitate, deci trai oarecum separat de intregul din care face parte. Aura, deci culorile pe care le vedem cand inchidem ochii, este o emanatie personala, un fel de abur subtil pe care il avem in permanenta in jurul nostru si care exprima starea noastra de spirit permanenta sau de moment.
Este posibil ca atunci cand inchizi ochii sa vezi culorile de moment, ca o reflectie a starii de spirit din momentul acela. Daca repeti experimentul si culorile sunt aceleasi inseamna ca acestea predomina.
Albastrul are doua nuante cu trasaturi subtile diferite: albasturl marin care aduce un simt special al sunetelor, o inclinatie spre a savura muzica si varietatea de sunete care le inglobeaza, misterele ascuse ale lumii si in mod speciala valorile spirituale pe care acestea le contin. Cealalta nuanta este albastrul ciel (albastru deschis) care aduce un simt special al cuvintelor, o inclinatie spre scris, o deschidere speciala fata de lectura, o intelegere aparte a cuvintelor si sensurilor scrise sau vorbite. Asta este din ceea ce am citit, dar din experineta eu am ajuns sa cred ca exista si o nuanta de mijloc, nu stiu cum, dar exista, care le inglobeaza pe cele doua.
Culorile aurei ti le poate spune un clarvazator. Mie mi-a spus Valentina ca am in aura albastru si galben, iar la albastru eu ma regasesc la ambele trasaturi.
.. si inca ceva... daca iti sta bine cu o culoare sau o combinatie de culori inseamna ca o ai in aura... sigur aici nu incape discutia cu negru - negru si alb nu sunt considerate culori, ci exponentii luminii si intunericului care, fiecare, le poate ingloba pe toate celelalte nuante continute de spectru.

AURA
Image

SUFLETUL (intr-o reprezentare simplista)
Image_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 1:36 pm 

Joined: Wed Sep 06, 2006 12:49 pm
Posts: 5
Sunteti atat de documentati incat nu pot nici macar sa-mi exprim o parere. Oricum, mi se pare foarte interesant ceea ce spuneti legat de culoarea sufletului. Iar imaginile postate sunt absolul superbe. Iti creaza o stare (mie cel putin) un sentiment foarte placut. Voi incerca si eu acest exercitiu, dar din cate imi cunosc starea mea presupun ca este galben-oranj.
Desi culoarea mea preferata este albastru-verzui


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group