Gheorghiță COȘER
http://astrologicus.ro/

Ce se intampla cand dormim?
http://astrologicus.ro/viewtopic.php?f=5&t=1770
Page 1 of 1

Author:  irina [ Sat Aug 23, 2008 5:33 pm ]
Post subject:  Ce se intampla cand dormim?

Toata lumea stie ca, in timpul somnului, omul se incarca cu cea mai importanta hrana a sa.
Stie cineva despre ce este vorba EXACT?
Ma intereseaza foarte tare, din motive extrem de solide...
Cunoasteti vreo tehnica de a te conecta la aceasta "hrana" in afara timpului in care dormim? Adica, o meditatie sau ceva de genul asta?

Si daca cunoasteti lucrari pe aceasta tema mi le-ati putea recomanda?

Pt mine e foarte important...

O zi frumoasa, Irina.

Author:  coser [ Sat Aug 23, 2008 6:09 pm ]
Post subject:  Re: Ce se intampla cand dormim?

Nu vei gasi prea multe tehnici de acest fel, dar vei gasi recomandari pe care urmandu-le iti poti descoperi propria modalitate de accedere la templele de vindecare din astral.
Recomandarile de ordin fizic le cunosti deja: nu manca inainte de culcare (cel putin o ora), nu consuma bauturi alcoolice, energizante nici chiar lapte, nu consuma mancaruri picante sau cu sare in acces, nu fa sport inainte de culcare, nu te uita la tv pana adormi, nu dormi in intuneric total si nu mai tarziu de ora 23,00.
Cele de ordin spiritual tin de echilibrul interior. Un proverb evreiesc spune: "Sa nu lasi sa cada noaptea peste mania ta!" Asadar, sa nu te culci nervoasa, suparata sau ingrozita de frica, certata cu un membru al familiei sau facandu-ti planuri de revansa, razbunare.
Rezerva-ti ca inainte de culcare, cu 10-15 minute, sa practici medicatia folosind o tehnica abstracta sau un cadru muzical relaxant pentru a te elibera de tensiunile acumulate peste zi.
Dupa ce te intinzi in pat invoca lumina spirituala: "Eu sunt in centrul luminii si lumina este in centrul meu" si lumina te va conduce la templele de vindecare si armonizare din astral atunci cand vei avea nevoie de asta. Cel mai important este sa intri in visare cu acest echilibru pentru ca hrana din timpul somnului sa fie pe aceiasi rezonanta.

Author:  irina [ Sat Aug 23, 2008 6:15 pm ]
Post subject:  Re: Ce se intampla cand dormim?

:)

Va multumesc!

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/