It is currently Mon Jun 24, 2019 11:54 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: SÃ FIM RESPONSABILI!
PostPosted: Wed Jul 20, 2005 9:05 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
SA FIM RESPONSABILI!

Astrologia nu a devenit celebra prin aspectul sau fatalist, pe care incearca sa-l evidentieze unele persoane, ci prin solutiile pe care le-a indicat in situatiile de criza sau prin anticiparea acestora. Ea previne intotdeauna asupra posibilelor pericole care se pot abate asupra nativului comod si lipsit de initiativa, care asteapta totdeauna ca rezolvarea sa vina din afara.
Avertizat asupra posibilelor pierderi de vitalitate, nativul va da o mai mare importanta alimentatiei, repausului, utilizarii tehnicilor energetice, pentru ca inainte de a se folosi de corpul fizic si de cele subtile omul are datoria de onoare de a le proteja. Chiar si atunci cand nu le constientizeaza omul trebuie sa stie ca gandurile bune ii definesc statutul de fiinta superioara si nu agresivitatea cu care vrea sa domine, sa distruga.
O persoana echilibrata nu va fi niciodata nervoasa in momentul de Luna plina, nu va pati nimic nici macar atunci cand guvernatorul Ascendentului se afla in cea mai nefavorabila pozitie, pentru ca acele informatii nu i se potrivesc. Conflictele sunt pe frecventa oamenilor marcati de o violenta mai mult sau mai putin exteriorizata, de sentimente de invidie sau de ura.
Armonia nu intretine conflictul, indiferent cum si de cine este el anuntat.
Situatia este similara si cutremurelor de pamant care au inspaimantat omenirea si probabil vor mai speria de acum inainte. Un cutremur nu poate fi prevazut decat daca poate fi evitat. Niciodata Fiintele de Lumina care protejeaza planeta noastra, nu vor permite unui pamantean sa aiba acces la informatii cu privire la evenimentele viitoare decat atunci cand pot fi schimbate. In mainile oamenilor sta modalitatea prin care destinul, prin evenimentele anuntate, poate fi schimbat.
Responsabilitatea unei profetii, astrologice sau nu, este foarte mare. Increderea oamenilor intr-un cutremur devastator va transforma un eveniment banal intr-o adevarata catastrofa prin forta gandului colectiv.
Anuntarea evenimentelor viitoare implica nu numai precizia cunoasterii lor, ci si a modului in care vor reactiona oamenii la aflarea acestor vesti.
Atunci cand are in maini viata unui om, astrologul nu trebuie sa urmareasca sa-si dovedeasca priceperea folosind interlocutorul ca un cobai, ci sa-i intinda o mana de ajutor cu multa iubire, pentru ca exista in cele din urma o karma comuna pe care am creat-o in grup si care trebuie purificata tot in grup.
Stabilirea unor meditatii colective in care oamenii sa-si purifice sufletul de ganduri rele si egoiste, descoperirea momentelor deosebite in care planetele lanseaza mesaje de impacare si conciliere colectiva, ar trebui sa faca parte din preocuparile astrologului. O informatie trebuie spusa in intregime, nu trunchiata, in care avantajele sa alterneze cu dezavantajele astfel incat ajutorul acordat sa fie real si consistent.
Conditia de baza a astrologului nu este una informationala, cum s-ar crede, ci una spirituala. Atunci cand acesta are indoieli cu privire la propria persoana, la Divinitate, atunci cand intocmirea horoscopului este doar un mijloc de a-si satisface orgoliu sau aviditatea dupa bani, avantaje materiale, atunci acest om nu se poate numi un astrolog, ci doar un magnetofon portabil care reproduce ideile altora, care nu poate particulariza, ci doar generaliza pentru ca fiecare sa auda doar ceea ce vrea sa auda.
Responsabilitatea astrologului este aici una morala, aceea de a avea curajul si inteligenta sa lucreze doar in domeniul la care se limiteaza cunoasterea sa.
A spune nu stiu este o necesitatea in cazul astrologilor, oricat de avansati ar fi, deoarece astrologia este doar o etapa de cunoastere. Ea are limitarile ei de aceea impune legile sale doar unui anumit sistem de organizare, dincolo de care intervin alte legi pe care astrologia doar le intuieste, le prezinta simbolic, metaforic a caror utilizare cere o instruire spirituala si de alte instrumente de lucru superioare astrologiei.
O conditie in interpretarea corecta a astrogramei nu este doar pasiunea pentru astrologie, ci intuitia. A intui care este planeta de care are nevoie pacientul in acel moment este o conditiei de baza in diagnostic. Amanuntele sunt foarte importante, iar o tema natala ofera o foarte mare varietate de informatii din care se va alege doar ceea ce este important.
Sa intuiesti ceea ce are nevoie cel(cea) din fata ta este o calitate necesara pe care trebuie sa o aiba astrologul in momentul consultatiei. Precizia constituie siguranta ca actiunile facute sunt sigur incununate de succes si vor fructifica in directia in care au fost orientate.
Astrologul nu trebuie sa judece, ci trebuie sa stie (prin diverse surse) daca o anumita problema poate fi sau nu rezolvata de el. Avand constiinta Luminii Interioare, el va fi un ghid spiritual, iar astrologia practicata de el nu va mai fi o sarlatanie ieftina, ci o stiinta a sufletului.
Daca veti descoperi vreodata un astfel de om, indiferent ca va intocmeste sau nu un horoscop, acela este un ASTROLOG, un cunoscator al astrilor, o Fiinta de Lumina care ii ajuta ce ceilalti sa vada drumul si rostul pe care-l au in viata._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group