It is currently Sun Dec 15, 2019 9:02 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Fluorura se acumuleaza in glanda pineala
PostPosted: Sat Aug 22, 2009 6:37 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Am aflat si eu de curand cat de nociva este fluorura.Aceasta informatie a venit spre mine prin mai multe mijloace, asa ca am pus mana si am cercetat. Iata ce am gasit:

"Fluorura adaugata in apa potabila a multor orase si a altor zone populate, tinde sa nu doar sa se acumuleze in dantura in dezvoltare, producand decolorare, si in oase, facandu-le casante. Fluorurarea este asociata cu cancerul si produce acumularea elementului chimic in glanda pineala, un important centru de control endocrin, unde inhiba productia de melatonina, cu grave consecinte asupra starii de sanatate. Melatonina are o importanta uriasa. Ea este responsabila cu reglarea mai multor sisteme din corpul uman si are un important impact asupra imbatranirii, cancerului si a altor procese, conform unui mare numar de cercetari efectuate.
Stim ca fluorura este o otrava si in ciuda acestui fapt o adaugam in apa, in pasta de dinti si chiar o numim supliment, chiar daca nu are nici o valoare nutritionala. Valoarea sa medicala - prevenirea cariilor dentare - este explicatia oficiala pentru adaugarea acestui toxic element chimic. Dar aceasta valoare este cu mult depasita de efectele secundare de natura toxica!

Recent legislatia Uniunii Europeene referitoare la aditivi alimentari, listeaza fluorura supliment esential. Acest fapt este destul de ironic cand ne gandim la grija exagerata fata de toxicitatea vitaminelor si efortul de a limita dozele acestor nutrienti esentiali pentru a "proteja sanatatea publica".

Utilizarea fluorurii in scop medical este una din nebuniile vremurilor noastre. Oare sa fie o intamplare faptul ca germanii si rusii, foloseau fluorura in timpul celui de-al doilea razboi mondial pentru a dociliza si indobitoci prizonierii? Sau faptul ca guvernul SUA a fost dat in judecata pentru efectele toxice ale acestui deseu al industriei bombelor nucleare asupra mediului?"


Glanda pineala

"Problema misterioasa legata de al treilea ochi a fost dezbatuta de mistici de-a lungul timpului si s-a considerat a fi sursa a celei mai înalte viziuni interioare. Ati fi surprinsi sa aflati ca de fapt al treilea ochi exista cu adevarat. Este reprezentat de o glanda mica din creier si anume de glanda pineala.

* Glanda pineala este localizata în exact centrul geometric al creierului. În mod interesant, se poate face corelarea cu locatia exacta a Marii Piramide antice, care este amplasata în centrul planetei noastre fizice.
* Glanda pineala este de marimea unei boabe de mazare si este amplasata într-o cavitate mica în spatele si deasupra glandei pitulare. Este situata chiar în spatele ochilor si este legata de al treilea ventricul al creierului. Si da, acest lucru este real!

Adevarata functie a acestei glande misterioase a fost îndelung contemplata de catre filosofi si adepti spirituali. Vechii greci credeau ca, glanda pineala reprezenta legatura noastra la „Realitatea Gândului”. Marele filosof Descartes a numit-o „Locul sufletului”.

* Glanda pineala prezinta multe caracteristici ale ochiului exterior, incluzând lentilele. Aceasta glanda contine o harta completa a câmpului vizual al ochiului. Este activata de lumina si controleaza variatiile bioritmului natural al organismului.
* Glanda pineala functioneaza într-o armonie directa cu hipotalamusul – ce coordoneaza reactiile legate de sete, foame, sexualitate, ceasul biologic si procesul de îmbatrânire.
* Glanda pineala secreta melatonina în stare de relaxare si de asemenea, raspunde la energia electromagnetica.
* La o numita frecventa a undelor cerebrale, cum ar fi undele Theta, simtul granitei ego-ului deseori dispare. Constiinta noastra este în acel moment mai putin preocupata de starea fizica. Potrivit multor traditii vechi, acest lucru se întâmpla în momentul în care al treilea ochi începe sa manifeste puteri speciale.


Credinte vechi legate de glanda pineala

Multe traditii native, practici mistice vechi si scoli ale misterelor, amintesc de abilitatea de a fi constienti de câmpurile energetice la nivele mai înalte. Acest nivel de constientizare este diferit de nivelul nostru normal de constientiozare, care tinde cel mai adesea sa fie centrat pe
propria noastra identitate. Cu toate ca prezenta glandei pineala nu a fost confirmata decât recent, traditiile mistice si scolile esoterice au simtit mult timp faptul ca aceasta portiune din creier este conectata cu realitatile alternative si cu nivele mai înalte de constiinta.

Potrivit traditiilor vechi, când glanda pineala „se trezeste”, apare o presiune la baza creierului. Când glanda pineala este activata, se crede ca aceasta devine o linie directa spre stari mai înalta de constiinta. În mod interesant, oasele din cutia craniana, aflate imediat în fata celui
de-al treilea ochi, au tendinta de a deveni mai subtiri la persoanele care practica meditatia de mai mult timp sau la „cautatorii” seriosi."


Pentru cei ce doresc mai multe informatii despre cercetarile despre fluor le gasesc aici:
http://fluoridealert.org/statement.august.2007.html

Iar despre glanda pineala aici:
http://www.tao-esoteric.ro/articole_camera3.html

De cand am aflat, nu mai folosesc pasta de dinti cu fluor si imi purific fiecare picatura de apa.Bine, in ultimul timp mi-am schimbat aproape total modul de a trai....
Oricum, diferenta se simte...In bine, desigur! Ma refer la lipsa de fluor....
Iar pasta de dinti fara fluor se gaseste la orice plafar.
Am tinut neaparat sa impartasesc cu voi aceste lucruri.

Numai bine va doresc tuturor. :D_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group