It is currently Tue Jan 19, 2021 6:34 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Cand vor iesi lemurienii ?
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 6:52 pm 

Joined: Sun Apr 22, 2007 2:18 pm
Posts: 27
Location: Galati
La editura "For You", a aparut "Telos" de Aurelia Louise Jones, carte scrisa in 2004, prin channelling.

Cine sunt lemurienii ? Raspuns: O civilizatie foarte avansata, care a evoluat in paralel cu civilizatia noastra, fara a cunoaste razboaiele, foametea, epidemiile etc.

Lemuria si Atlantida erau, cu zeci de mii de ani in urma, cele mai civilizate din cele sapte continente existente. Din pacate, conflictul dintre ele s-a terminat cu o conflagratie nucleara, in urma careia nu au existat invingatori. O urmare a conflictului a fost ca Lemuria s-a cufundat lin in ape, pe parcursul unei nopti, iar Atlantida a inceput sa fie scuturata de cutremure, ceea ce a dus, incet-incet, la disparitia ei.

O parte a tezaurului cultural lemurian a fost salvata din vreme in orasul subteran Telos, construit de catre lemurieni, sub muntele Shasta din actualele USA. Doar 25 000 dintre locuitorii Lemuriei au reusit sa ajunga la timp in acest adapost.

Tezaurul cultural atlant a fost salvat in orasul Posid, aflat sub Machu Pichu.

Lemurienii si atlantii alcatuiesc astazi o singura civilizatie inaltata, guvernata de iubire. Se inteleg foarte bine intre ei, iar pe noi ne urmaresc cu interes. Doresc sa ni se arate, dar aceasta se va intampla atunci cand vom fi noi capabili sa-i percepem. E o mare diferenta de frecventa intre noi si ei...ca sa-i putem percepe trebuie sa ne ridicam noi frecventa, parcurgand astfel 2/3 din drum, iar ei sa-si coboare frecventa, parcurgand astfel cealalta treime.

Se vor arata mai intai celor mai elevati dintre noi, apoi unor grupuri de 2-3 oameni, pe urma unor grupuri mai mari, tot mai mari, dupa care vor incepe sa circule pe strazile noastre.

Se pare ca acest eveniment va avea loc cand vom fi pregatiti cu totii...Totusi, ma intreb daca nu cumva astrele indica un moment propice acestui eveniment...

Din punct de vedere astrologic, care e momentul din perioada 2008 - 21 dec. 2012 cand ii vom intalni pe lemurieni ?
Dl. Coser ce parere are ?_________________
http://mysticway.bravehost.com Informatii despre Castaneda, Jasmuheen, Lazarev, Mikao Usui, Mantak Chia, Morihei Ueshiba si alti mistici si maestri spirituali
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group