It is currently Wed Aug 15, 2018 10:12 pm

All times are UTC [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Intrarea sufletului in corp
PostPosted: Mon Jan 29, 2007 10:21 am 
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:07 am
Posts: 90
Am gasit in carti doua pareri contradictorii privind momentul in care corpul este insufletit:
Prima afirma ca la 48 de ore de la conceptie incep sa apara culorile specifice aurei ( am citit in Fenomenul Valentina ). Cred ca cei care sustin insufletirea corpului in timpul sarcinii se refera la acest moment.
A doua parere, hotarata si, din punctul meu de vedere foarte credibila, apartine lui Aivanhov - Mare Initiat : Deoarece contrar la ceea ce gândesc unii, nu pe timpul sarcinii sufletul intră în corpul copilului. Este adevărat că în uterul mamei, copilul trăieşte, inima sa bate, el se hrăneşte, dar sufletul său nu a pătruns încă în corpul său, el nu intră în el decât în momentul naşterii, odată cu prima sa respiraţie. Pînă atunci, el stă în apropierea mamei şi lucrează în colaborare cu ea la construcţia diferitelor sale corpuri (fizic, astral, mental...). Galvanoplastia Spirituala
De ce ar avea asa mare importanta acest subiect? Cred ca ar fi important in problema avorturilor. Nu sunt un sustinator al acestora, Doamne fereste, dar, daca ar fi adevarata a doua varianta, avortul nu ar mai fi sinonim cu crima.

Voi ce ziceti???[/b]


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 8:17 am 
User avatar

Joined: Thu Nov 17, 2005 10:59 am
Posts: 357
Location: bucuresti
Hmmm... atunci ma gandesc de ce ar mai fi atat de importanta viatza intrauterina pentru viitorul copil... daca mama-i nelinistita sau serena... de ce ar mai fi important daca-i facut din dragoste au ba..._________________
Ignis Natura Renovatur Integra
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 11:08 am 
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:07 am
Posts: 90
Pai gandurile mamei ar fi importante, asa cum zice Aihanhov, la construirea corpurilor energetice ale copilului. Probabil in functie de aceste corpuri spiritul care va intra in corp la nastere va fi mai evoluat sau mai putin evoluat.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 7:58 am 
Desi subiectul este controversat si parerile sunt impartite, adica nici marii autori n-au ajuns la o concluzie comuna, as inclina si eu sa cred ca spiritul intra in corp odata cu intrarea in planul fizic deci la nastere. Cu atat mai mult cu cat Aivanhov este si pt mine un reper.

Si vreau sa amintesc aici un lucru care mi s-a parut un pic, sa-i zic interesant.."" .Adrian Cotrobescu in cartea sa “Zodiacul practic” are o teorie prin care sustine ca aproape 50% dintre oameni nu au spirit, acestia formand marea masa care de fapt protejeaza omenirea. Conform acestei teorii Adrian Cotrobescu sustine ca acesti oameni se bazeaza pe elemente compensatorii provenite din mental (creier). Simultan, unii actioneaza ca si un stabilizator care permite marilor grupuri umane sa “nu o ia razna” sub efectul bombardamentului nefast al entitatilor malefice. Aceasta situatie apare datorita plasamentului lumii noastre fizice la hotarul dintre Bine si Rau. Acestor nativi nu li se acorda obiective personale, pt ca asta ar insemna canalizarea spre anumite directii destul de stricte. Daca s-ar intampla acest fapt, nu ar mai fi capabili sa raspunda la semnalele superioare divine si sa-si execute sarcinile.Ei faciliteaza deschiderea traseului spre lumea de dincolo. Lipsa actiunii acestor nativi ar face ca mutarea sa se realizeze cu dificultate sau deloc. Desi pe umerii lor atarna mari responsabilitati, ei apar in ochii nostri ca fiind prostuti, saraci cu duhul sau incapabili sa inteleaga.""

Chiar nu stiu daca aceasta teorie poate avea o baza sau este doar presupunere.


Last edited by mihaela01 on Sat Feb 03, 2007 2:09 pm, edited 1 time in total.

  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 1:19 pm 
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:07 am
Posts: 90
Cred ca aceasta teorie se abate de la scopul esential al vietii-evolutia spirituala. Daca nu ai spirit, ce sa evolueze?!


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 2:13 pm 
Da desigur, de fapt nu mi-am insusit punctul asta de vedere. Chiar mi s-a parut destul de diferit...


  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 7:16 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 6:15 pm
Posts: 2227
Location: Barlad
Diogene,
la cele doua comparatii mai adaug una, care poate fi observata si intr-un film facut cu acest specific, unde se spune ca spiritul intra in corp in momentul nasterii si, contrat a aceea ce sustine Aivanhov, el, cica, ar poate exista in alt corp pana in momentul in care noul corp, potrivit noii sale vieti, este gata sa se desprinde de corpul memei care l-a ajutata sa creasca... ceea ce este fals!
Eu consider ca ambele situatii prezentate de tine sunt reale si nu se exclud, ci se completeaza, insa in cazul avortului situatia se nuanteaza. Atat timp cat lumina copilului este legata de aura mamei, indepartarea corpului in formare poate fi privita ca o alungare agresiva a noului spirit, care isi cere dreptul la viata, asa cum l-am primit si noi. Problema avortului din punct de vedere spiritual este o adevarata problema, pentru ca, evident, este o greseala, dar ar fi o greseala si mai mare sa aduci pe lume un copil fara sa ai responsabilitatea de a-i ofere ceva mai mult decat o simpla informatie genetica. Societatea noastra are stabilite, de mult, niste reguli, iar spiritul, atunci cand alege sa se nasca, le cunoaste, le vede, stie care sunt si, evident, va trebui chiar si de acolo sa se supuna rigolilor lumii agresive in care traim noi si in care vrea sa vina. Astfel de abuzuri se intampla IN PERMANENTA in jurul nostru, nu avortul este cea mai mare greseala a umanitatii, dar nu le mai vedem pe celelalte pentru ne-am obisnuit cu ele si le-am integrat in etaloanele de normalitate pe care ni le-am insusit.
Este, daca vrei, prima mare incercare a unui spirit... daca poate sau nu veni in aceasta lume, unde totul se comprima, unde se invata repede si trainic, unde realizarile sunt adevarate trofee de vitejie.
Spiritul se ataseaza de parinti imediat dupa formarea zigotului si el este atras de vibratia sintetica ce apare din fiziunea celor doua energii feminine si masculine. In subtil este un adevarat spectacol, ca un foc de artificii, cu lumini diafane care pregatesc onorurile atasarii de corp a noului spirit. Acest spirit nu intra in corp prin primul moment, pt ca nu are un corp din primul moment, fapt pentru care el se va atasa de aura mamei, pe care o impregneaza pentru totdeauna. Adica un clarvazator autentic ii poate spune unei femei cate sarcini a avut dupa aceste campuri dintr-acestea are in aura, lasate de entitatile care au vrut sa fina in aceasta lume prin ea. Aivanhov are dreptate - se stie ca era clarvazator - doar ca nu trebuie sa se inteleaga de aici ca el sta departe de corp si in momentul nasterii i se da corpul ca pe haina noua... Nu, el este in comuniune permanenta cu corpul si are prin el primele esenzatii fizice, primele reactii pe care, stim noi, fatul le are la stimuli de afara._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 12:31 pm 

Joined: Tue Feb 14, 2006 10:45 pm
Posts: 265
Cei doi clarvazatori care mi-au vazut sarcina, unul inainte de prima luna de sarcina, cand eu nu stiam de existenta ei, si altul in luna a saptea, se uitau undeva la 5 metri de mine in dreapta si imi descriau efectiv anumite trasaturi ale copilului care s-au dovedit acum a fi reale....cum ar fi parul inelat. Cu doi ani inainte de aceasta ultima sarcina, unui alt clarvazator i-am spus...nu ca as mai vrea un copil, ci ca simt ca mai vreau un copil. Atunci s-a uitat tot pe langa mine si mi-a zis ca am o lumina in jur, care reprezinta spiritul unui copil care imi face curte sa il aduc pe lume. Deci acel spirit venise catre mine cu mult inainte ca noi sa il concepem.

Intelegeti cum stau lucrurile? Copilul trebuie sa convinga mama, mamei trebuie sa i se aprinda filamentul, dupa care trebuie sa isi convinga sotul ca e timpul sa mai faca un copil. Si pentru ca rational noi am fi amanat evenimentul, un prieten (CULMEA!!!, nascut in aceeasi zi cu mine), pesemne convins de spritul nerabdator al copilasului care gasise un moment potrivit pentru a se imbarca in vehicolul matern, ne-a facut o gluma mie si sotului meu si ne-a turnat o licoare in bautura, care ne-a anesteziat temporar latura rationala ca sa devina astfel posibila conceperea.
:roll: :roll: :roll:
Asadar, eu tind sa-i dau dreptate lui Aivanhov.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 3:58 pm 
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:07 am
Posts: 90
Solutia ta este una de mijloc intre cele doua situatii prezentate de mine si cred ca este cea mai buna, mai ales ca Witch a venit cu exemple concrete. Apropo, Witch, de unde gasesti tu clarvazatorii astia ca mai speriat... :lol: :lol: :lol: As vrea si eu sa cunosc macar unul. As avea o gramada de intrebari pentru el (sau poate n-a venit momentul pentru raspunsuri ... :wink: ).

Quote:
Problema avortului din punct de vedere spiritual este o adevarata problema, pentru ca, evident, este o greseala, dar ar fi o greseala si mai mare sa aduci pe lume un copil fara sa ai responsabilitatea de a-i ofere ceva mai mult decat o simpla informatie genetica.

Problema nu ar fi numai asta. Nu numai ca spiritul o va duce rau pe pamant dar el poate face rau si altora ceea ce mi se pare cel mai grav. Dar ideea esentiala este sa nu se ajunga la avort. Nasterea unui om este un lucru mult prea important ca sa fie facuta la intamplare. Poate ca daca toti oamenii ar acorda mai multa atentie acestui moment fata pamantului ar arata altfel.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 10:42 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 6:15 pm
Posts: 2227
Location: Barlad
witch wrote:
ne-a facut o gluma mie si sotului meu si ne-a turnat o licoare in bautura, care ne-a anesteziat temporar latura rationala ca sa devina astfel posibila conceperea.


Scuza-ma, dar eu chiar nu inteleg. Practic, ce v-a facut?... v-a pus afrodiciace, licori magice?... ce anume?
... oricum cum ai prezentata tu suna destul de ciudat..._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: ptr.Coser
PostPosted: Fri May 18, 2007 12:27 pm 

Joined: Fri May 11, 2007 6:37 am
Posts: 13
acum dupa ce am citit mesajele de la ""intrarea sufletului in corp"" ,ai putea te rog sa-mi explici cum sau de ce copiii isi influenteaza destinele parintilor?in astrogramele natale ale copiilor mei luna se gaseste in scorpion la ambii copii;mentionez ca pana la ei nu am ramas insarcinata(26ani),dar intre ei(4ani).....;al doilea baietel mai are pe deasupra si in casa a VIII(luna).iti multumesc


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: tot ptr.Coser
PostPosted: Fri May 18, 2007 12:32 pm 

Joined: Fri May 11, 2007 6:37 am
Posts: 13
te rog sa nu ma critici nu ""bazai""astrogramele copiilor mei ,vroiam doar sa vad tendintele si afinitatile privind cariera.Dana


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group