Gheorghiță COȘER
http://astrologicus.ro/

Studiul notiunilor de baza in astrologie
http://astrologicus.ro/viewtopic.php?f=9&t=1506
Page 1 of 1

Author:  alcara [ Wed Oct 31, 2007 10:20 am ]
Post subject:  Studiul notiunilor de baza in astrologie

Imi puteti, va rog, recomanda niste carti, cursuri online sau de la distanta sau orice alta metoda care ar fi utila pentru a putea incepe un studiu sistematic al astrologiei?

Stiu de cativa ani deja cate putin despre planete, despre case... dar prea putin. Am citit cateva topic-uri pe forum despre ce carti merita citite, totusi nu stiam cu ce sa incep. Citesc articole, le gasesc interesante, incerc sa inteleg cat pot...totusi imi lipsesc inca prea multe notiuni de baza si cateva “exercitii” de baza.

Eu locuiesc in Elvetia, aici sunt multe scoli, cursuri…dar nu stiu in care sa am incredere, poate a auzit cineva de vreuna care are reputatia de a fi serioasa?

Va multumesc.


PS : M-a impresionat extraordinar ajutorul primit de la Adria, felul in care m-a sustinut in a-mi intelge situatia, ca sa pot face ce pot mai bun in conditiile date. Mi-ar placea sa pot face si eu asta pentru oameni. Desi nu iti ofera solutia, astrologia iti face lumina si lumina asta e atat de importanta!

Constatand acum cat de profunda poate fi o analiza – asa cum e cea facuta de Adria pentru cazul meu – nici nu mai sunt sigura ca e vorba doar de ceva ce poate fi invatat, poate e nevoie si de calitati speciale, pt a fi capabil de a realiza o sinteza intr-adevar utila. In mod sigur e nevoie si de experienta, dar de sunt convinsa ca va veni cu timpul…

Author:  Mihaela [ Sat Nov 10, 2007 3:48 pm ]
Post subject: 

Daca vrei, imi poti trimite pe mesageria privata o adresa de mail la care sa iti trimit niste carti, inclusiv Astrologia in noua era( Dan Ciuperca).

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/