It is currently Thu Mar 28, 2024 11:34 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




 Page 1 of 2 [ 85 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Sun Oct 26, 2008 10:48 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Buna seara, desi tot incerc sa postez o sinastrie nu stiu de ce nu reusesc... am sa las totusi datele aici.
pt El- 29 aprilie 1979, ora 15.10 Turnu-Magurele
pt Ea - 15 aprilie 1985, ora 16.35 Bucuresti

Am observat o aglomerare de planete pe casa a 7 a ( mercur, venus si decendentii ai ambilor...ambi sori in casa a 8 a...) nu ma pricep foarte bine la sinastrii si apelez la buna-vointa voastra.

Relatia asta aduce profunde schimbari la nivel interior pt fiecare din noi, ne tot punem intrebari care e rostul acestei relatii...Cand ne-am intalnit am avut senzatia ca ne stim din totdeauna...el uneori este speriat si i se pare ciudat totul... ca si cand ma stie de mica...nu poate sa stea o zi fara sa stie cum imi este...si in privinta mea lucrurile stau la fel. As vrea sa ma ajutati sa-mi dau seama care e karma acestei relatii, va multumesc din suflet, orice informatie este bine-venita.

[ imi pare rau ca nu am reusit sa postez harta ]


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 2:56 am 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Iata si sinastria voastra:

Image


Sheeba, faptul ca soarele tau cade in casa lui 8 si invers, e un semn ca v-ati iubit si-n alte vieti.Iar faptul ca atatea planete personale sunt in conjuctie in casa 7, e un semn ca ati fost poate chiar casatoriti, avand in vedere ca e implicata si Juno si Nodul Sud pe Descendent.
Iar aspectele pe care luna le face cu pluto, sunt si ele semne ca ati constituit o familie candva...
Asa ca este normal sa simtiti amandoi asa, mai ales cu atatea aspecte stresante.
Nu inteleg de ce e speriat el...
De ce exact v-ati reintalnit nu pot sa spun, nici eu nu ma pricep prea bine, dar este clar ca aveti o karma de ars impreuna, ceva de rezolvat. Bine asta stiai si tu, ca de-asta ai si scris topicul... :lol:

Cum iti spuneam, nici eu nu sunt as in sinastrii.Ii las pe cei mai experimentati ca mine sa-ti spuna mai multe lucruri. :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 10:22 am 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Multumesc Irina. El este "speriat" pt ca de cand m-a vazut senzatiile pe care le traieste vis-a-vis de mine sunt noi si foarte puternice, "ciudate" cum le denumeste el. Pana acum totul a fost constructiv intre noi, am adus viziuni noi asupra unor aspecte ale vietii, dar probabil este si ceva negativ la mijloc ca doar de-aia se cheama karma. As vrea sa fiu preventiva si sa invat ce e de invatat de aici fara a face rau cuiva. [el nu este ortodox si deci nu crede in reincarnare, inca asteapta intoarcerea lui Iisus si cea de-a doua viata ] cu toate astea nu o singura data imi zice ca el simte ca noi doi am fost impreuna, ca ne-am iubit, pt ca ma viseaza fiind sotia lui.... insa apoi se cenzureaza si zice ca probabil e imaginatia lui si dorinta inconstienta... este "simpatic" si sunt convinsa ca aparitia mea i-a creat multe confuzii si-i darama multe bariere de gandire..de fiecare data cand am hotarat sa ma retrag, ma cauta si apela la mine...nu am avut inca taria sa ma rupt totalmente din "relatia" asta si nici nu stiu daca ar fi bine in stadiu asta....de-asta as vrea sa stiu care e karma si ce tendinte ne da ea... s-o ardem e prea mult spus, dar macar sa invatam ceva , sa ne facem temele asa cum trebuie :D


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 2:16 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
:lol:
Vaaai, ce il recunosc pe iubitul meu in ce ai povestit! Exact asa era si el la inceputul relatiei.Ba mai rau, ma acuza pe mine ca pot sa cred in prostii ca reincarnare, ca ma ocup de astrologie, etc.Si el era f speriat vizavi de ce simtea pt mine, pt ca si noi am mai fost casatoriti si simtea asta.Acum inteleg de ce e speriat prietenul tau...
Dar al meu, in timp, s-a dat dupa mine, si chiar m-a surprins odata ca lua apararea astrologiei foarte frumos in fata unor prieteni care nu credeau in ea!Oamenii se schimba, in timp... :wink:
Bineinteles, nu trebuie sa grabesti aceasta schimbare, nici sa doresti sa-l schimbi pt ca va pleca de langa tine...Ea va veni de la sine, daca trebuie sa vina...Nu spun ca tu faci asta!Sa nu intelegi gresit.
Si, cu toata astrologia mea, am reusit doar dupa foarte mult timp sa-mi dau seama de ce ne-am intalnit noi doi, pt ca atunci cand vine vb de mine si de pers iubite, sunt atat de subiectiva, ca nu mai "vad" nimic in astrograme...Am realizat pe cale intuitiva scopul intalnirii noastre si constatand pur si simplu ce se intampla intre noi.Printre altele, ne echilibram f mult.El, care era materialismul in persoana, s-a mai deschis spre zona intuitiva a Lumii, iar eu, care traiam numai in capul meu, am mai coborat cu picioarele pe pamant si am mai vazut si lumea in care traiesc... :lol:
Iti spun asta nu ca sa povestesc pur si simplu relatia mea, ci pentru ca am trait ceva asemanator ( si acum pe jumatate am ramas amandoi ce eram inainte sa ne intalnim, deci ne mai confruntam din cand in cand cu astfel de probleme), si daca nu am putut sa te ajut fm ca astrologie, macar asa sa te pot ajuta... :oops:
Cred ca, daca tratati amandoi cu intelegere si rabdare tot ce vi se intampla, veti reusi sa intelegeti "de ce v-ati intalnit" si veti reusi sa va si echilibrati relatia si sa o imbunatatiti.Si, mai presus de toate, daca exista iubire intre voi, cu singuranta veti gasi solutiile necesare pe care , fie vb intre noi, numai voi doi le puteti gasi. :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:03 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Foarte frumos ai scris, ms pentru mesaj. Deci sa inteleg ca se poate relua o iubire/casatorie dintr-o viata anterioara tot in forma unei relatii de cuplu? ca in formula "cui pe cui se scoate?"

Sentimente intre noi exista, incontestabil, am fost trazniti de cand ne-am vazut, ne despart insa lumi "diferite", sisteme sociale diferite. Desi la nivel spiritual bariere de genul asta nu exista , totusi traim in plan social si ele se resimt. Interesant este ca e foarte deschis la ideile mele. Odata am vrut sa-i vorbesc despre astrologie si m-am oprit. M-a intrebat de ce nu vorbesc, ca simte ca vreau sa-l intreb ceva, de ce nu am incredere, i-am spus ca avand in vedere religia lui nu stiu cum ar putea recepta asta....si s-a intristat, mi-a spus "incearca-ma? ce?? faptul sunt adventist ma face sa am ochelari de cal?" i-am zambit si am spus "poate alta data" , am simtit ca ar fi prea devreme..in fapt nici nu vreau sa-l schimb, asta e ciudat, e o iubire neconditionata, il iubesc asa cum e, nu vreau nimic de la el..iar asta ma" sperie ". Si el e confuz de atitudinea mea, mereu ma intreaba "ce am de gand cu el" , iar eu "nu stiu" ma bucur de prezenta lui, de discutiile cu el, incerc sa-l ascult si sa-i fiu aproape cand ma solicita. Asta este un aspect ciudat pentru mine.
Maine facem un an de cand ne cunoastem si relatia noastra este de prietenie foarte stransa si cam atat, nu am curajul pentru mai mult, sunt multe aspecte sociale care ne "despart". Uitandu'te pe astrograme ce alte elemente mai observi? stiu ca viata noi ne-o facem prin ceea ce decidem in fiecare minut dar nici predispozitiile astrale nu-s de lepadat....


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:15 pm 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Aşa sunt baieţii... mai sperioşi decât noi...deci e normal... :lol: :lol: :lol:
Mai ales ca aveţi existenţe comune şi vă veţi mai reîntâlni ( Soarele conj cu NN ).
Este o relaţie importanta pentru amandoi.
NN in conjunctie cu As-"NN ,adica el, aduce energie şi un scop precis, sau are posibilitatea de a-l călăuzi pe As. Câteodataă au un drum comun. Este genul de relaţie prin care o persoană îşi poate schimba viaţa. Sensul în care se produce transformarea este indicat de zodia şi casa în care se află Nodul Nord". În cazul de faţă, Fecioară casa 12. Aici ar fi de cerecetat. Iţi recomand să citeşti Dane Rudhyar, "Casele astrologice". Explică acolo foarte frumos sensul caselor şi al axelor zodiacale. Părerea mea personală despre casa a 12 a nu este tocmai cea intalnită in mod frecvent. Eu cred ca a12 a casa înseamnă mult mai mult decât izolare, duşmai, boli, spitale, închisori. Cred că este o casă a profunzimilor interioare a identităţilor pe care le-am avut de-a lungul încarnărilor, o casa a resurselor noastre nelimitate, dar la un moment dat ne conştientizate. El având acolo Saturn retrograd, probabil ar trebui să fi foarte introspect. Saturn este după părerea mea Marele Profesor, Marele Maestru, nu marele malefic. Şi cred că ar trebui să se acorde atenţie "sectorului 12", chiar dacă el nu este foarte la îndemână şi nu se lasă "aflat" cu uşurinţă. Saturn nu e malefic. Faptul că el e retrograd şi e posibil să îl forţeze să înveţe anumite lucruri, în primul rând despre sine, pentru ca apoi să poată învăţa despre ceilalţi şi în felul ăsta să poată ajuta, nu cred că este un lucru rău, oricâtă suferinţă ar provoca această "lucrare de control". Raportarea sinceră şi obiectivă la sine, cred eu, că ne poate "împrieteni" cu Saturn. Şi cu toate celelalte... :) Atunci tot ce ne înconjoară ne poate deveni un aliat pe calea noastră spre evoluţie.
M-a luat "flama" entuziasmului... :oops:
Revenind la sinastria voiastră...
Pentru că Nodurile voastre Nord se află îacelaşi element (pământ), înseamnă că aveţi de realizat aceeaşi conversie karmică.
Şi conjuncţia Vertexului cu Luna este indiciul unei întâlniri importante.
Nu ştiu să îţi spun exact care anume este karma voastră. Şi nici nu cred că trebuie să fac eu asta, mai ales pentru că nu vă cunosc, şi atunci... este posibil să intervină speculaţia. Cred că ar trebui să cercetezi tu asta... Stephen Arroyo scrie foarte frumos în "Karma, astrologia şi transformarea personală ". Te-ar putea ajuta, mai ales că el explică faptul această reacţie de teamă, de precauţie , cu care vă confruntaţi este o reacţie dată de aspectele pe care le face Saturn . Ex: "De obicei, persoana a cărei panete personale sau AS sunt implicate intr-un aspect cu Saturn, va fi precaută, fiindu-i chiar teamă de a aborda o relaţie cu persona având Saturn în interacţiune, ca şi cum, subconştient, aceasta ar simţi că există o karmă puternicăce trebuie rezovată referitor la această persoană. Evitarea relaţiei sau chiar încercarea de a fugi în întregime de aceasta reprezintă, prin urmare, un fapt destul de comun în fazele iniţiale ale întlnirii. Cu toate aceasea, o dată ce ezitarea iniţială este depăşită şi persoana respectivă abordează relaţia în mod activ, există adesea un sentiment profund de siguranţă din partea ambelor persoane. Chiar dacă nu cred în reîncarnare, aceştia vor simţi adesea că s-au mai cunoscut şi înainte, de vreme ce se simt atât de confortabil şi în siguranţă unul cu celălalt.(...) Legăturile ataşamentului simbolizate de aceste aspecte sunt incredibil de puternice şi adesea pare că cei doi sunt orbiţi şi nu văd dimensiunile negative ale relaţiei, până ce nu îşi asumă anumite angajamente, ca o asigurare a faptului că cei doi vor rămâne legaţi unul de celălalt o anumită perioadă, fiind astfel obligaţi să rezolve elmentl karmoce implicate".
Ar mai fi multe de spus, poţi găsi o interpretare rezonabilă a sinastriei (se face automat) pe http://www.mihneafiran.ro.

Multă dragoste şi lumină îţi doresc!



_________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:22 pm 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
pai dacă îmi amintesc bine, irina, şi voi aveţi aspecte Saturn- ascendent, nu?
Şi eu am cu iubitul meu... :D mai multe aspecte. cu saturn, As, planete personale, deci... cunosc situaţia. Având în vedere că al meu e gemeni...bună Irina :wink: :lol: , este neobosit în asta cu fuga, este un mastru al conceptului de "evaziv" :lol: .
De astă vă iubim noi, săgetătorii, pe voi gemenii... Sunteţi un perpetuum mobile care ne fascinează :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



_________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:27 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
:lol: :D ...si eu am aspecte intre saturn si planete personale, asc cu scorpionul meu si e exact cum scrie la carte, am fugit de el vreo luna si ceva, pana cand a pus mana pe mine... :lol: ...era un fel de atractie respingere hipnotica...eu am desc in gemeni, dar un singur personaj am intalnit care sa ma atraga la modul asta, si ala avea asc in rac cu luna pe 8 careu pluto de pe 5 in sc...deci tot un fel de scorpionas mai mititel :lol:



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:33 pm 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Pe mine a început să mă amuze foarte tare asta cu fugitu... Am făcut-o şi eu... :oops: E comic, pentru că noi avem ablele Saturnuri implicate în diverse aspecte... :lol: Da... chiar mă amuză foarte tare... :lol: . Mă gândeam într-o zi, aşa... că dacă ar fi să dau un titlu acestor întâmplări cu solide baze karmice :lol: , le-aş spune "Mitul etrnei reîntoarceri" :lol: :lol: :lol:



_________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:35 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
:lol: :lol: :lol:
Pai, cred ca sunteti cam singura zodie care ne iubiti... :lol: :lol: :lol:
Noroc cu voi ca ne faceti si pe noi sa ne iubim... :wink: :D
Da, si noi doi avem Asc conj saturn.El asc, eu saturn.Si da, el a fugit mai tare primul...Bine, e barbat, deci oricum fugea! :lol:
Da nici eu nu sunt mai breaza!Sunt campioana la asta cu fugitul cand dau de ceva ce mi-ar putea face bine... :wink: :oops:
Dar sa nu deviem totusi de la sinastria oamenilor! :wink:

Sheeba, si pe asta cu lumile diferite o stiu fb! :wink:
Nu mai intru acum in detalii personale despre mine ca nu asta conteaza, dar crede-ma, CE E SA FIE, VA FI!!!
Si iubirea va va ajuta sa treceti peste toate!Vaaai, ma topesc dupa astfel de povesti de dragoste! :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:37 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
pai si la noi e la fel...de fapt,mai corect ar fi ca eu fug,nah,ca varsator ce sunt...
in legatura cu sinastria de mai sus, ma mira cum ati putut sa mentineti relatia numai la stadiul de prietenie, cu casa 8 asa de puternic aspectata...

later edit: noi avem sextil asc saturn,eu fiind saturn,si eu fug mereu,si am fugit prima... :lol:


Last edited by nemessis1981 on Mon Oct 27, 2008 3:39 pm, edited 1 time in total.


_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:38 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
briza_marii wrote:
că dacă ar fi să dau un titlu acestor întâmplări cu solide baze karmice :lol: , le-aş spune "Mitul etrnei reîntoarceri" :lol: :lol: :lol:


Foarte buna asta!!! :lol: :lol: :lol:



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:39 pm 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Îmi permit o parafrază după poetul meu preferat, Jim Morrison, şi anume:
"LOVE makes angels of us all
and gives us wings
where we had shouldres smooth
as raven claws."



_________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:46 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
au acelasi ascendent, iar mercurii sunt conj...puternic aspectul



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 3:50 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Da chiar asa, sheeba, cum reusiti sa fiti doar prieteni cu toate asp astea? :shock:
Bine, eu vb...Iar ajung la mine... :lol:
Si eu am avut asmenea aspecte cu un anumit domn si am fost doar prieteni, dar acolo chiar ca nu putea fii nimic mai mult...Adica, ma rog, se putea, dar am simtit noi bine ca e mai ok sa fim doar prieteni... :wink:
Totusi, ma gandesc ca mai e si lectia iubirii fara implicare fizica, pe care mai trebuie sa o invatam...
Da ce greu e!!! :mrgreen:



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:00 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Ma uitam asa pe harta lui, si seamana destul de bine cu a mamei mele.Numai coincidente, mmm?
Acestor oameni, le e foarte greu sa accepte iubirea in viata lor...Ca si cum s-ar crispa foarte tare, e ca un blocaj...
Partenerul lor trebuie sa aiba foarte multa rabdare cu ei, pana se dau pe brazda, ca sa zic asa...
Si cu Nodurile lunare pe axa 6-12, si cu saturn in 12, cred ca a avut o viata destul de grea, si poate de aceea ii e mai greu cu anumite lucruri.Eu am tot respectul pt oamenii care au suferit foarte mult.Sunt extrem de speciali , dar si foarte greu de inteles...
Si mai ales ca are NN in 12 cu saturn, cred ca ar trebui, printre altele, sa aiba revelatia Divinitatii si mai ales, a lui Iisus...Poate ca e adventist nu-i face f bine pt drumul lui...Dar deja intru in zone mult prea delicate, mai ales ca nu cunosc persoana...
Sheeba, tu ce zici?



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:05 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
"Da chiar asa, sheeba, cum reusiti sa fiti doar prieteni cu toate asp astea?"

- Dar cine a zis ca a fost usor?: :lol: Se pare ca eu fug mai bine decat el... Eu consider ca in stadiul in care suntem acum nu poate si nici nu trebuie sa fie mai mult intre noi. Desi ne-am reintalnit, karmic sau nu, deja avem drumuri diferite, o relatie fizica ar strica sau ma rog complica lucrurile mai mult decat ar trebui. Cred ca rolul meu a fost sa-l ajut pe el intr-un moment de rascruce, sa-si faca ordine in viata...desi el ma vedea colacul lui de salvare dintr-o situatie familiala "urata" si cum totul are si un sfarsit, ...cred ca trebuie sa inchei eu totul aici.


[ Va multumesc mult pentru raspunsurile vostre, m-au ajutat foarte mult, la fel si recomdarile cu autori, am sa-mi procur cartile si abia astept sa le citesc ]


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:08 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
pai tre sa ai multa tarie de caracter ca sa poti incheia totul...dar pe de alta parte te ajuta si faptul ca nu ati avut o relatie barbat femeie,ci prieteni...poate ca ai dreptate si nu te-ai implicat,dar ar trebui sa te gandesti sa nu ajungi intr-o zi sa regreti ca nu ai facut-o...in general iubirea ne face sa suferim, iar oamenilor le e frica de suferinta...de aia asa putini iubesc sau stiu sa iubeasca



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:28 pm 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Sheeba, ai fugit tu mai tare pentru că saturnul lui e conjunct cu As tău. Sper să te ajute cărţile pe care ţi le-am recomandat, poţi găsi acolo multe informaţii pe care să le prelucrezi după structura ta şi să le aplici, tu fiind cea care cunoaşte cel mai bine situaţia. :)
Cât despre casa 8 ce să zic... În acest caz mi se pare că are mai mult o încărcătură karmică. Ea nu însreamnă numai sexualite (la prezent sau la trecut :) ), ea simboloizează şi marile transformări, ocultismul, regenerarea etc. , fiind în analogie cu scorpionul şi cu Pluto.
Cred că tu eşti singura care ştie cum trebuie să te implici în această relaţie. cu condiţia să îţi asumi deciziile, desigur :D



_________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:47 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Irina, el are creata o lume a lui.lor [ totul se trage de la religie, comunitatea lor este cea care-i sprijina si financiar si diverse proiecte ] Desi de cand ma cunoaste a devenit contrariat de dogmele lor, si-si pune intrebari de genul "Oare nu sunt pacatos ca nu mai simt nevoia sa merg la sabat?" "dar oare D-zeu asa vrea sa ma vada pe mine, nefericit?" si apoi iar totul se rezuma la bani :lol: E intr-o lupta permanenta cu el, confuz pe latura asta spirituala si materiala

Cred ca o relatie de comunicare si prietenie este suficient, eu pt el am fost mai mult psihologul de serviciu, dupa ce discuta cu mine, brusc era speriat...zicea "uite mi-am deschis sufletul in fata ta..nu stiu ce-mi faci, cand sunt cu tine imi iei mintile... ma simt de parca te cunosc de mica...te iubesc ca si cand ai fi sora mea mai mica... dar stii.. poate ai putea sa-mi faci rau cu informatiile astea...nici ai mei nu stiu atatea cate stii tu.." si uite asa a trecut un an de zile..cu confidente, uneori declaratii de indragostit pe care i le retezam rapid, pt ca nu cred ca ar fi facut nici un bine, cred ca asa cum ai spus tu Irina, este posibila lectia de iubire dar nematrializata fizic. probabil ca asta e "misterul":)


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 4:51 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Ah si referitor la decizii? Oh daa...are o frica sa ia decizii mai ales in ceea ce priveste viata lui persoanala / iubirea... daca le-as lua eu ar fi excelent.. dar tzeapa.... mereu i-am spus Fiecare decide pt el...eu nu am sa decid in numele tau :lol: [ cred ca-i este frica sa-si asume iubirea si se cramponeaza in dogme... la noi totul se face in comunitate..o casatorie facuta cu cineva din afara ar fi sortita esecului..., stiu si eu? probabil ca are dreptate, nu m-am gandit insa niciodata la asa ceva, l-am privit mereu ca pe ceva 'interzis' :mrgreen: ]


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 6:22 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
sheeba wrote:
Ah si referitor la decizii? Oh daa...are o frica sa ia decizii mai ales in ceea ce priveste viata lui persoanala / iubirea... daca le-as lua eu ar fi excelent.. dar tzeapa.... mereu i-am spus Fiecare decide pt el...eu nu am sa decid in numele tau :lol: [ cred ca-i este frica sa-si asume iubirea si se cramponeaza in dogme... la noi totul se face in comunitate..o casatorie facuta cu cineva din afara ar fi sortita esecului..., stiu si eu? probabil ca are dreptate, nu m-am gandit insa niciodata la asa ceva, l-am privit mereu ca pe ceva 'interzis' :mrgreen: ]


Auchi!Asta cu interzisu pune si mai multe paie pe foc!Am trait-o si pe asta! :lol:
Doamne, zici ca am 100 de ani, asa vorbesc! :lol:
Trebuie sa fii foarte serioasa cu tine cand vine vb de rel asta.Gandeste-te bine... :wink:
Cu NN ala pe Asc si Soare, nu prea vad un sfarsit prea curand al relatiei! :lol: :mrgreen:
O "solutie" ar fi rugaciunea pt el, si mai ales, pt voi!Roaga-te in mod special ca relatia voastra sa fie placuta in fata lui Dumnezeu. :wink:
Asta e un sfat pe care l-am primit si eu de la un prieten de-al meu si care m-a ajutat foarte mult.
Ce sa-ti mai spun?Ar fii atatea...Dar pana la urma cheia e la voi! :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 6:40 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
sheeba wrote:

Cred ca o relatie de comunicare si prietenie este suficient, eu pt el am fost mai mult psihologul de serviciu, dupa ce discuta cu mine, brusc era speriat...zicea "uite mi-am deschis sufletul in fata ta..nu stiu ce-mi faci, cand sunt cu tine imi iei mintile... ma simt de parca te cunosc de mica...te iubesc ca si cand ai fi sora mea mai mica... dar stii.. poate ai putea sa-mi faci rau cu informatiile astea...nici ai mei nu stiu atatea cate stii tu.." si uite asa a trecut un an de zile..cu confidente, uneori declaratii de indragostit pe care i le retezam rapid, pt ca nu cred ca ar fi facut nici un bine, cred ca asa cum ai spus tu Irina, este posibila lectia de iubire dar nematrializata fizic. probabil ca asta e "misterul":)


Sheeba, mi-am amintit ca am citit in Aivanhov, ca astfel de relatii de iubire, in care e blocata cumva partea fizica, sunt cadouri din partea Divinitatii...Ne ajuta foarte mult sa traim si in alt fel Iubirea...De fapt, Aivanhov spune ca asta e de fapt, Iubirea Adevarata...
Daca te intereseaza si vrei sa citesti, in caz ca nu ai citit deja si eu acum bat campii, eu am cartile lui in format electronic si pot sa ti le trimit pe email.Oricum, Aivanhov face bine la suflet chiar si fara sa cauti astfel de raspunsuri... :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 6:59 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Irina spune-mi numele cartii..am cateva carti ale lui , da-mi titlul te rog. ms, te pup


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 7:21 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Ei, dar crezi tu ca-mi mai amintesc exact in care? :roll:
Cred ca in "Cartea Magiei Divine", dar nu pot sa garantez...



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 7:34 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
ok, ms, am gasit-o si eu in format electronic, o sa o citesc.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 7:56 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
in care e blocata cumva partea fizica, sunt cadouri din partea Divinitatii...Ne ajuta foarte mult sa traim si in alt fel Iubirea...De fapt, Aivanhov spune ca asta e de fapt, Iubirea Adevarata...

sunt persoane pt care chestia asta e un adevarat chin, nu se manifesta la toti la fel...nu toti consideram lipsa aspectului fizic
un dar de la divinitate,acum depinde de tine ca persoana si la deschiderea pe care o ai..eu una nu as putea concepe o relatie cu barbatul pe care il iubesc fara partea fizica,acolo ajung la cea mai mare intimitate posibila, pt ca se imbina sufletul si trupul..



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 8:12 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
:D ai si tu dreptatea ta, totul e in definitiv o suma de alegeri. Noi am zis ca daca nu ne putem casatori, deci sa fie ceva serios, nu are sens sa stricam o relatie de prietenie pt o relatie fizica, pt ca totusi consider ca in momentul in care imbini planurile astea se creeaza ceva mai complex si uneori nu mai reusesti sa privesti lucrurile cu obiectivitate. prefer starea de acum iar daca el o sa insiste pt mai mult nu stiu...nu stiu ce aduce viitorul... ( depinde de foarte multi factori ). De-asta ma si interesa daca se formeaza pe sinastria noastra elemente de casatorie...de ceva serios..etc Pana acum am inteles ca e vorba de o lectie karmica...dar nu si daca exista aspecte pt o casatorie..ceva mai serios


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 8:17 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
pai si in cazul asta ce faci?cu toti pe care ii vei intalni, iti vei face sinastria sa vezi daca apare ceva de casatorie?de ce ti-e teama?iubirea e orice numai obiectivitate nu :D



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 8:27 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Ah nu :lol: [desi cum m-am exprimat cam asta se intelege ] Las totusi timpul sa-si spuna cuvantul, cumva tot se vor aseza, iar asa cum sunt acum lucrurile nu ma deranjeza chiar deloc. Eu sunt linistita, el confuz....ar vrea multe...dar nu are curaj sa-si asume decizii. cand vorbim imi zice mereu " tu stii ce vrei... iar eu stiu ca nu putem fi impreuna din cauza mea, de mine depinde totul... si aici se refere la familia lui, la comunitate... la faptul ca si-ar pune nu doar familia ci si jumate din "fratii" de comunitate in cap printr-o alegere de exterior" S-a gandit sa se retraga, dar ce pretext? eu zic ca-si face griji degeaba...intrebarile astea mai mult isi zbuciuma, cand un om stie ce vrea actioneaza , iar el inca nu stie ce vrea. Eu il las liber sa-si asume propriile decizii...asta e tot ce pot face si nici nu i-am cerut vreodata ceva, l-am incurajat mereu sa faca ceea ce simte.... O fi gresit..o fi bine...nu se stie :mrgreen: [ asta e gandirea mea...]


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 8:33 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
ce chestie...suntem in mileniul 3 ...si exista persoane care isi refuza dreptul la libertate si la fericire datorita unei comunitati din care fac parte si care, presupun, tocmai astea ar trebui sa ofere membrilor ei...



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 9:01 pm 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
mda...e o trista realitate! el se gandeste la implicatiile mari, si asa cand l-am cunoscut se considera "bun de nimic" ca el a facut familia de ras, ca a contractat niste datorii..si ca familia lui s-a sacrificat plecand din tara cand el era mic, apropo el nu mai e cetatean roman...si ca desi ei au plecat acolo el din 2004 e in romania si a incercat sa-si puna afacerea lui pe picioare..si numai discutii peste discutii...cert e ca se simte dator familiei si cand omul are o convingere de genul asta, trairea e pe masura...au fost momente in care familia era suparata pe el iar el se gandea la sinucidere.in fine.. ar fi multe de spus....si acum mi-am adus aminte...cum spunea Irina sau briza marii... a suferit mult...si probabil ca lectiile lui nu se opresc aici....


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 1:42 am 

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:31 am
Posts: 9
Location: Buc
si uite ca un alt gen de relatie imposibila/dificila zic eu ca e si a mea cu mister...

am aceeasi nelemurire si din dorinta de a nu deschide inca un topic , am postat aici ..
ma doare ca nu stiu daca tine la mine cu adevarat sau e numai o atractie pur fizica :cry:


C.
Image


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 4:12 am 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Nu e o atractie pur fizica... :wink:
Dar e posibil ca primul stadiu al relatiei sa fie asta...De obicei asa incepe, nu?Am o prietena care e de parere ca "toate relatiile incep ca o aventura". :lol:



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 10:34 am 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Buna dimineata! Irina am citit aseara "Cartea Magiei Divine" , foarte interesant si stilul imi place. Ms again!
Briza marii..am o mica-mare rugaminte, nu am putut sa fac rost de cartea lui Stephen Arroyo , o ai cumva in format electronic ? mi-o poti trimite si mie , te rog? [ cartea lui Rudhyar am gasit'o, am luat'o la "conspectat :mrgreen: ]


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 12:06 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
dar harta unde e, klebsiella? :?



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 3:48 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Sheeba, daca ti-a placut "cartea magiei divine", sigur o sa-ti placa si "Puterea gandului" si "Lumina, spirit viu". :D
Mai jos ai un link unde gasesti muuulte carticele.Poate gasesti ce cauti, si nu numai. :P

http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=
O sa-ti ceara parola si user-ul.Le gasesti undeva in josul paginii.Sunt aceleasi pt toata lumea, nu trebuie sa-ti faci tu cont separat. :wink:



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 4:00 pm 

Joined: Wed Aug 06, 2008 6:11 pm
Posts: 91
Location: Bucureşti
Sheeba, nu am cartea lui Arroyo în format electronic, dar se gaseste în comerţ.



_________________
http://brizamarii.ablog.ro
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 5:54 pm 

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:31 am
Posts: 9
Location: Buc
nemessis1981 wrote:
dar harta unde e, klebsiella? :?

Image

sper sa nu mai dispara...:)

irina , tu ai apucat sa o vezi? sau esti de parere ca 'toate relatiile incep cu o aventura' :roll: ?


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:02 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
da, am apucat! De aceea ti-am si spus ca nu e doar atractie fizica. :wink:
V-ati mai iubit si-n alte vieti, si e o relatie importanta pt amandoi! :wink:
Bafta! :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:07 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
pai aveti 3 aspecte super tari,cu iz karmic...soare peste nn, soare peste saturn si venus peste lilith...plus ca lunile,venusurile si sorii sunt in semne compatibile...e posibil la comunicare sa fie ceva hibe, mercur in pesti si mercur in balanta...
eu am intalnit recent un tip a carui venus in scorpion vine peste lilith a mea...el fiind scorpion :D ...bine,mai sunt si alte aspecte, dar asta mi se pare cel mai tare...la capitolul atractie fizica



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:11 pm 

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:31 am
Posts: 9
Location: Buc
:lol: :lol:
nu stiu...de fiecare data cand sunt convinsa/hotarata sa renunt , mereu intervine ceva ..sau chiar el..parca simte..
poate ne om fi iubit in alte vieti, dar acum nu vad o f mare apropriere..nu l vad sa comunice asa de bine cu mine si de asta sunt neincrezatoare
pt el parca sunt alte prioritati, nu stiu daca se gandeste la o relatie serioasa cu mine ..

ce ar trebui analizate? niste tranzite pt perioada urmatoare , ca sa vad cum va evolua relatiia( si daca..if you ask me)..ca sunt p punctul de a renunta total si
iremediabil (e posibil sa plece si in strainatate si ma gandesc ca mai mult rau imi fac daca ne vom mai intalni..)


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:15 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
care e fata si care baiatul? ca totusi vad un mercur care nu face nici un aspect si un altul care face unul cu luna...



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:16 pm 

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:31 am
Posts: 9
Location: Buc
eu..16.09.1987, ora 4am alexandria
el..20.03.1980, ora 7:15am, buzau


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:25 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
mda pai mercurul tau nu face nici un fel de aspect , de asta simti ca el nu comunica cu tine, dar e posibil sa nu ai tu urechi pt ce zice el...



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:34 pm 

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:31 am
Posts: 9
Location: Buc
pai nu prea zice.... :D
sta si ma asculta ,parca e in lumea lui, mereu eu ridic problemele 'existentiale'...iar el are 'treburile' lui

ce ar trebui analizate? niste tranzite pt perioada urmatoare , ca sa vad cum va evolua relatiia( si daca..if you ask me)..ca sunt p punctul de a renunta total si
iremediabil (e posibil sa plece si in strainatate si ma gandesc ca mai mult rau imi fac daca ne vom mai intalni..)


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:38 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 11:02 am
Posts: 235
Location: Bucuresti
pai el e la revolutia lui saturn, o perioada grea din viata fiecaruia...iar la tine saturn in tranzit este pe langa soare si marte...ambii aveti de trecut niste teste dure...



_________________
Lux Aeterna
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 8:24 pm 

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:31 am
Posts: 9
Location: Buc
dar ma poate lamuri cineva daca va 'duce' undeva relatia asta? am impresia ca ne-am racit..ca e pe duca 'relatia'..

mai dureaza mult revolutia si tranzitul lui saturn?..ca deja ne-am saturat de el
:)


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 9:49 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:35 pm
Posts: 154
Location: Timisoara
irina wrote:

http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=
O sa-ti ceara parola si user-ul.Le gasesti undeva in josul paginii.Sunt aceleasi pt toata lumea, nu trebuie sa-ti faci tu cont separat. :wink:



Irina draga, eu nu am gasit nicio parola si niciun user; de unde se pot lua?

Multumesc.



_________________
"Ai rabdare cu tot ceea ce nu este rezolvat in viata ta.
Invata sa iubesti chiar dificultatile, pana cand intr-o buna zi,
fara sa stii, o sa-ti dai seama ca ai trait deja solutiile."
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Care ar fi Karma mea in relatia asta?
PostPosted: Tue Oct 28, 2008 11:09 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
USERNAME:digibook
PASSWORD:cartionline

Download fericit! :D



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 2 [ 85 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group