It is currently Thu Mar 28, 2024 8:23 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: hipnoza regresiva
PostPosted: Thu May 25, 2006 10:54 am 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Stiti pe cineva autorizat in Romania care face asta? Am dicutat cu cineva care tocmai se intorsese din Austria unde se dusese special pentru aceste sedinte. Harta astrala ii confirma multe din cele revelate. Consultatiile au fost in jur de 400 euro. Pentru cei interesati:

[...adresa stearsa la solicitarea cabinetului indicat...][admin]

De fapt m-ar interesa daca stiti pe cineva in Romania si daca ati avut personal o astfel de experienta.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Thu May 25, 2006 8:57 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Hipnoza regresiva este destul de periculoasa si ea necesita o evolutia treptat a terapeutilor chiar si pentru cei talentati. Eu nu prea am incredere in eficacitatea acestor metode decat in momentul in care terapeutul este o persoana care stie sa faca fata situatiilor neprevazute... adica nu este suficient sa finalizez hipnoza fata traume pt pacient, ci sa stie sa evite nodurile karmice la care pacientul nu ar face fata in acest stadiu...
Stiu ca, in Iasi, prof Dafinoiu facea hipoza, dar nu stiu cat de regresiva era...



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:56 am 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Quote:
Hipnoza regresiva este destul de periculoasa


Stiu ca este periculoasa. Se pare ca o data ce ai permis unui hipnotizator sa te sondeze, ramane un fir energetic ce-i tine conectati pe cei doi sau ceva din codul tau personal este perturbat, in sensul ca poti pierde ceva. Ma gandesc ca hipnoza este periculoasa, cum este si spiritismul (am participat o data la o sedinta, de pe tusa, doar priveam si m-am ingrozit; zbura paharutul acela pe masa de spiritism de parca intrase tot balamucul in el). Dar daca sunt periculoase, inseamna ca este si ceva de capul lor, adica nu este doar o imbatare cu apa rece. Am mai facut eu incercari, dar nu mi s-a parut ca era ceva revelator...cred ca a fost doar imaginatia mea.

Uite harta celui care zice ca a fost in Austria si a fost supus hipnozei regresive:

Image

A spus ca in viata anterioara era un barbat care isi cunoscuse nevasta destul de timpuriu, in copilarie sau adolescenta (Luna in Gemeni), a iubit-o foarte mult si din cauza asta era un om superficial, pentru ca in loc sa-si vada de viata lui profesionala, petrecea prea mult timp cu nevasta. Nevasta lui a murit (Luna pe casa VIII-a) si el a ramas vaduv pe la 36 ani, dupa care intr-adevar si-a vazut de comunitatea lui, fiind un primarel intr-o localitate mica din Austria (tot Austria) si dedicandu-se unei munci de cercetare (nu mai tin minte domeniul). Oricum dupa retrogradarile din Fecioara, nu stiu daca cercetarea lui a avut un efect pozitiv sau daca munca lui ca primar a folosit oamenilor.

Intr-o viata si mai de demult, zice ca a fost un vanator si ca mergea in padure la treaba, dupa care se intorcea cu gasca lui de vanatori si mancau si beau pana cadeau lati. Aici i-as da dreptate si as crede ca Fecioara (zodia animalelor mici, dar si a vanatului) poate fi atat de afectata din pricina ocupatiei ce nu tot timpul avea ca scop procurarea hranei, ci poate amuzamentul de a omori animale nevinovate.

Ti-am dat acest exemplu pentru ca mi s-a parut interesant.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 12:17 pm 
User avatar

Joined: Tue Jan 31, 2006 1:59 am
Posts: 638
Location: Bucuresti
Witch, mie si mai intersant mi se pare cu paharul zburator. Poti te rog sa ne povestesti un pic? Adica chiar zbura? Sau doar il lua putin tremuratul? Dupa cum vezi am trecut de intrebarile gen "da nu era cumva legat de-o sfoara" sau "era cineva sub masa cu un magnet" etc...


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 12:39 pm 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Asa as fi zis si eu, ca tine, daca nu eram acolo. Am fost si cu sotul meu care nu crede decat in ce vede, iar el a participat si il luase frica si pe el. Paharutul cu repeziciune se plimba peste litere si forma cuvinte. 4 persoane tineau cate un deget pe pahar, dar paharul nu trebuie apasat, ca sa aiba mobilitate. Cateodata paharutul scapa pur si simplu, atat de repede se freca de masa aceea.
Au venit spirite mincinoase, care se dadeau drept rudele noastre si bateau campii pana ii intrebam amanunte din familie si ii prindeam ca isi bat joc de noi si ca stateau acolo pe timpul nostru. Dar a venit si tatal decedat al unui tip care participa si a avut un dialog induiosator cu fiul sau. Aceste spirite aud gandurile noastre. Tipul isi intreba tatal ceva in gand, si spiritul tatalui raspundea in scris. Prietena lui a plecat la un moment dat si spiritul a intrebat " De ce pleaca Alexandra?". Unele spirite erau mai repezite si ne lua ameteala urmarind literele care mereu formau propozitii. Ideea este ca 4 persoane nu pot misca concomitent paharul ca sa formeze acele cuvinte. S-ar produce haos, intelegi? Practic nu ai cum si anyway era si sotul meu care participa.
Dar cineva a zis la un moment dat o fraza si un spirit ratacit a scris-o pe masa mot-a-mot: iubiti si cainii vagabonzi.
Unele spirite glumesc, unele sunt proaste, unele sunt inteligente, altele au un bagaj de informatii ridicat si ii poti intreba orice. De exemplu daca nu stiu sa raspunda, spiritele oneste nu o fac, dar cele care vor sa dialogheze oricum, bat campii.
As fi vrut si eu sa vorbesc cu cineva, dar repet nu am participat pentru ca mi-a fost frica, pur si simplu tremuram.
In seara aceea am facut astrograma baiatului al carui tata era mort si venise la chemarea lui. L-am rugat sa il intrebe cat la suta din ce i-am spus era adevarat (mai ales ca ma bagasem si in detalii karmice). A zis 93% si mie mi s-a parut mult, pentru ca oricat ai vrea, nu poti elimina factorul subiectiv. L-am rugat sa il intrebe cine ma ajuta si a scris pe masa DUMNEZEU. Daca o fi fost adevarat atunci ma bucur infinit, daca nu, este posibil sa fi fost o reflexie a subconstientului meu care cauta aprobarea divina, mai ales ca traiesc mereu cu frica de Dumnezeu si ma judec pe mine destul de aspru. Oricum eu stateam in spatele lor, nu aveam cum sa influentez cele scrise, puteam doar sa transfer un gand al meu acelui spirit.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 10:07 am 

Joined: Sat Jan 21, 2006 10:21 pm
Posts: 296
Ref.la ac.subiect ,doua carti mi-au parut interesante:
Prima "De la vietile trecute,la cele viitoare" de Patrick Drouot [consid.in Franta cel mai mare specialist in regresia in vieti trecute],unde cu ajutorul ac.regresii a reusit eliminarea unor blocaje .Ce aduce nou,este faptul ca autorul conduce subiectul ,doar,spre ac.viata care este edificatoare pt.problema consultata.

A doua "Calatoria sufletelor" de Michael Newton,care conduce subiectele in hipnoza regresiva doar in peroada dintre incarnarile pe planeta noastra,deci subiectul isi traieste perioada dintre o moarte si o noua nastere,iar dupa terminarea sedintei ,constientizeaza tot ce s-a intamplat in timpul regresiei.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 4:39 pm 
Am si eu cartile lui Michael Newton "Destinul sufletelor" si "Calatoria sufletelor" si sunt atat de interesante incat dupa ce le-am citit, acum vreun an, am fost mai mult decat impresionata.

In harta postata, cel care a fost supus hipnozei are stapanul ascendentului Pluton, in casa XII si Soarele in Pesti, deci are acces intr-un fel la vietile anterioare.
Oricum e periculos, si nu cred ca oricine are curaj sa se supuna hipnozei. Iar unii oameni pur si simplu nu pot fi hipnotizati.


  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 9:53 pm 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Quote:
A doua "Calatoria sufletelor" de Michael Newton
,

linkul pe care l-am dat eu mai sus se refera la activitatea Ursulei de Marmels, o colaboratoare a lui Michale Newton. De altfel chiar dr.Newton o recomanda pe aceasta individa prin site-ul sau.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 2:10 pm 

Joined: Tue Nov 04, 2008 7:38 pm
Posts: 3
Buna, as vrea sa stiu daca imi poate recomanda si mie cineva o persoana care practica hipnoza regresiva in Romania


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 2:53 pm 

Joined: Tue Nov 04, 2008 7:38 pm
Posts: 3
Am mare nevoie sa discut cu cineva legat de aceasta problema:hipnoza regresiva, deoarece de o vreme incoace nu ma simt bine si cineva foarte bine informat mi-a sugerat sa fac hipnoza insa nu gasesc pe nimeni care sa o practice


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 3:11 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Stai linistita!
Daca iti doresti asta, nu stii la ce te expui.
Ion Dafinoiu, un profesor ciudat si sever, cei care l-au cunoscut spun ca este de-a dreptul absurd, se delecteaza cu hipnoza incercand sa se convinga pe sine ca este un om cu adevarat puternic.
Uite AICI cat de frumos lauda el hipnoterapia si cum nu vorbeste deloc de momentele in care poti scapa de sub control durerea pacientului sau de momentele in care ii sadeste in subconstient idei periculoase pentru evolutia individului, dar corecte din punctul de vedere al terapeutului.
El este membru fondator al Asociatiei Psihologilor din Romania, o organizatie care face prea putin pentru psihologi, dar care le cere acestora o cotizatie obligatori de 250 RON anual, doar pentru ca sunt membri, iar daca refuza sa se inscrie nu li se recunoaste diploma de psiholog, nu obtin dreptul de libera practica...
Multe poate face acest domn si este de-a dreptul interesant de ce s-a indreptat spre hipnoza si nu spre alta ramura a psihoterapiei.
Image



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 3:32 pm 

Joined: Tue Nov 04, 2008 7:38 pm
Posts: 3
Nu imi doresc deloc pt ca stiu ca este foarte periculoasa, aceasta hipnoza, insa am discutat cu cineva care are clarviziune si printre altele mi-a spus ca aceasta durere fizica imi este cauzata de anumite trairi din alta viata,si aici mi-a dat mai multe detalii,viata care pentru mine a fost o viata marcanta, si ca hipnoza m-ar putea ajuta ca o ultima solutie.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 4:03 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
Briana, eu nu pot sa cred s-a ajuns ca hipnoza sa fie o ultima solutie, in cazul tau!Nu stiu de ce, dar m-a revoltat aceasta exprimare!
Chiar cred ca ultima solutie, cand intr-adevar iti ramane doar una, este Divinitatea!Nu e nimic mai revelator si vindecator ca atunci cand te ia Dumnezeu in palmele sale si se uita adanc in sufletul tau...
Roaga-te sa ti se dea raspunsurile care te vor vindeca, studiaza astrologia karmica, citeste cartile lui Cayce si Steiner, cauta adanc in sufletul tau, si vei vedea ca raspunsurile vor veni ATUNCI CAND ESTI PREGATITA SA LE PRIMESTI.
De asemenea, dl Coser a pus la dispozitia tuturor pe acest forum, cartile lui Paolo Crimaldi.Citeste "terapia Karmica" si ai sa intelegi mai multe...

Din proprie experienta iti spun sa nu fortezi nimic in cautarea ta, sa le lasi sa vina de la sine si sa ai rabdare.A fost un moment cand eu am fortat, si m-a dat mult peste cap.De atunci, am mare grija.Plus ca multe lucruri nici nu e bine sa le stim despre noi.Iar ceea ce trebuie sa sti, vei afla cu siguranta.Crede-ma!
Spun toate astea pt ca, ca si dl Coser, consider ca sunt periculoase aceste regresii atunci cand tu sau cel care te "ajuta" nu stie ce face!

Iti doresc numai bine si multa Lumina sa te ghideze!
Irina.



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 5:39 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Briana,
nu pun la indoiala calitatea acelui clarvazator, ci, dimpotriva, consider, aprioric, drept veridica observatia sa, dar ti-as recomanda sa incerci cumva (asa cum, de altfel, inteleg ca faci) sa intelegi de una singura cum este cu cauza si efectul, cu faptele din trecut si durerile din prezent. Unii psihoterapeuti sau clarvazatori se sprijina prea mult pe trecut si excesiva atentie asupra acestuia nu indica decat faptul ca ei insisi se tem de acel trecut, de ceea ce ii determina si ii impulsioneaza, de ceea ce probabil au facut.
Intentia lor este laudabila, dar eu te sfatuiesc sa-i iei in seama doar daca nu sunt patimasi cu acuzele. Am avut ocazia sa intalnesc cativa astfel de oameni si nu am deschis discutia cu ei din dorinta de a-i contrazice sau de a nega ceea ce spuneau, ci, incercand sa justific in modul propriu observatiile lor, ma trezeam ca tulburam atat de multe prejudecati de nu le mai puteam urmari.
Ce vreau sa spun eu cu asta? Nimic mai mult decat ca adevarul despre trecut nu trebuie sa te sperie, nici sa te faca sa acorzi faptelor de demult savarsite mai multa atentie decat celor din prezent, dar nici sa devii victima unor idei de factura karmica, esoterica care te vor determina sa te gandesti in permanenta, cu retinere, la a mai actiona intr-o anumita directie pentru ca "uite ce mi-a putut face alegerea/fapta asta".
Am inteles acum ca ai mers pe hipnoterapie sub impulsul recomandarii si ca iti este clar ca este periculoasa.
Poate ar fi trebuit ca persoana respectiva sa identifice pentru tine mecanismul care te face dependenta de un efect si sa-ti recomande, dupa culorile pe care le citeste in jurul tau, ce anume sa faci pentru a te purifica. Adica, sa-ti spuna ceea ce trebuie sa faci tu, cu propriile forte, nu cu ajutorul terapeutului.
Iti spun lucrurile astea pentru ca am avut ocazia de cateva ori in viata sa intalnesc astfel de magicieni, care discutau simplu si elegant, detasat. M-au prins in jocul lor esoteric si cand m-am vazut singur eram deja alt om.
Nu cred ca spunandu-ti lucruruile astea reusesc sa ma explic foarte bine, dar ma ajuta pe mine sa-mi reamintesc cat de bine este sa cauti adevarul in profunzime.
Tu cu siguranta vei cauta in continuare adevarul despre suferinta ta. Mult succes!



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: hipnoza regresiva
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 5:58 pm 
User avatar

Joined: Thu Oct 04, 2007 12:12 am
Posts: 302
Location: bucuresti
coser wrote:
se sprijina prea mult pe trecut si excesiva atentie asupra acestuia nu indica decat faptul ca ei insisi se tem de acel trecut, de ceea ce ii determina si ii impulsioneaza, de ceea ce probabil au facut.


Nu m-am gandit ca port aceasta frica in mine, dar acum ca am citit ceea ce ati scris, am constientizat ca asa e...............



_________________
"In lume necazuri veti avea;dar indrazniti,Eu am biruit lumea" ( Ioan, 16:33)
Image
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 15 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group