It is currently Sun Apr 18, 2021 9:40 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 22 posts ] 
Author Message
 Post subject: CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 12:04 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Superficialitatea, privita ca moda, creaza deprinderi proaste. A cauta un raspuns doar de dragul de a ti se spune ceea ce vrei sa auzi, a te plange doar ca sa-ti descarci durerea asupra cuiva, a te prezenta doar de dragul de a te lauda ce mai e nou in viata ta, sunt doar cateva dintre "calitatile" pe care un om modern trebuie sa le aiba pentru a fi apreciat de societate. Tinerii discuta in argou si isi marcheaza zone de influenta insusindu-si atitudini neintelese, iar cei in varsta isi muta atentia de la balcon sau scara de bloc, la telenovele. Pe fondul acestor poli clasa intermediara cauta cu disperare clipe de fericire in preocupari scurte si, de multe ori, lipsite de sens.
Acest tablou al societatii moderne contrasteaza cu opulenta vietii unei clase sociale spre care cele mai multe dintre privirile celor de mai jos se indreapta. Sa-ti doresti bani este o conditie a eficientei, sa ai bani este un efect al eficientei, iar sa-i furi este nevoia de a arata ca este defavorizat de soarta. Scoala este un lux obligatoriu, iar biblioteca un muzeu ce inspira teama si repulsie. Adolescentul nu are nevoie sa citeasca pentru ca accesul la informatie prin internet ii este suficient, adultul nu mai are timp sa gandeasca pentru ca preocuparile sale dispretuiesc gandirea si valorile sale si apreciaza supeficialitatea, grandoarea de a arata ca stii fara o baza, placerea de a copia gustul amar al unei civilizatii decazute.
In aceste context apar oameni care doresc sa spuna adevarul, oameni care au ceva de spus si care vin in discutie cu o infomatie bogata si valoroasa. Acesti oameni aduc un tribut gandirii si dorintei de a sti. Ei nu sunt ultramodernisti pentru rapiditatea cu care se dezic de vechile metode si nici traditionalisti pentru bucuria cu care imbratiseaza noua tehnologie. Ei le vad pe acestea ca pe niste mijloace de care se folosesc pentru a transmite o informatie.
Acesti oameni incep prin a spune ceea ce gandesc, continua prin a rezista atacurilor ingrate ale celor superficiali si sfarsesc prin a ceda in fata vulgaritatii. Curajul de a spune adevarul, pentru ca trebuie sa se manifeste in planuri multiple, poate implica si vulgaritatea daca acolo unde trebuie sa ajunga mesajul este intr-un teritoriu obscur.
Este insa dureros atunci cand adevarul tau s-a nascut din dorinta de a sprijini oameni si el se vede singur pe campul de lupta. Zilnic se intampla lucruri dintr-acestea, zilnic aceste situatii ne pun la incercare puterea de rezistenta, intelegerea si toleranta. A fi tolerant si intelegator poate inseamna si a te retrage din fata celor care stiu foarte bine sa loveasca pentru ca asta este vocatia lor. Intr-o astfel de situatie nu simti decat durere si dezamagire si ti-ai dori ca macar putin din ce simti sa se transmita celor direct raspunzatori. Nu se intampla nimic si asta pentru ca fiecare ne traim propriile destine, propriile incercari si fiecare avem propriile noastre metode de purificare.
Curajul a facinat dintotdeauna, dar a si provocat reactii puternice de aversiune. Cand cel slab loveste in cel puternic nu face decat sa-l copie asa cum este intelegerea lui. Daca nu l-ar simti puternic reactia lui ar fi alta nu de dorinta de dominare. Aici vedem cum curajul instiga la riposta. Asadar cel ce este curajos trebuie sa se astepte la reatii dure din partea celor slabi din jur pe masura puterii sale.
Incercarile razboinicilor din vechime nu erau chiar povesti. Ele aveau menirea de a-l pregati pe razboinic pentru confruntari grele, unde nu avea voie sa greseasca. Disputele verbale, lupta dintre orgolii si neputinta de a-ti impune adevarul in casa minciunii nu sunt semne de slabiciune, ci semne ale puterii personale care, perceputa asa cum este ea, primeste o riposta dura.
Curajul de a spune adevarul este pentru astrolog una dintre cele mai grele incercari. Daca astrologia previzionala este testul de inteligenta astrologica, adevarul personal este tentatia cea mai mare. Un astrolog pentru a spune adevarul trebuie sa se nasca sub acest semn, trebuie sa aiba intelegerea necesara pentru a face asta. In ochii incepatorului astrologia este ca o supermasina a viitorului parasita in stare bun de functionare. Cel ce o gaseste are de parcurs multe tentatii. A spune adevarul este o conditie esentiala in practicarea astrologiei, iar cel ce nu spune adevarul, ci il tese intr-o urzeala de teorii sterpe si acre se vor izola de stiinta uitand sa o practice. Ei se vor lauda ca stiu astrologie, ca doi batrani care, la 80 de ani, inca se mai lauda emotionati cu lunile petrecute in armata.
Un astrolog care spune adevarul este un astrolog deschis care traieste cu demnitate. Acest om trebuie felicitat nu doar pentru curajul sau, cat pentru inteligenta de a fi ales acest mode de manifestare.
Am intalnit cativa oameni ce purtau acest semn de destin si, aceasta intalnire, mi-a umplut existenta de bucurie si intelegere. Daca intalnim un astfel de om, indiferent ca ne intocmeste un horoscop sau nu el este ASTROLOG, cunoscator al astrilor, oracol viu, cel ce pretuieste viata pentru ca nu si-o otraveste cu minciuna._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Curajul de a spune adevarul
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 8:01 pm 
Despre diplomatie ce parere ai? Din cite stiu eu, adevarul se poate spune prin diplomatie si astfel e perceput mult mai eficace. Un astrolog trebuie sa scoata in evidenta partile pozitive din om, iar cele negative le-ar enumera intre cele pozitive, pentru a nu se naste conflicte inutile. Corect? Astept argumente atat pro, cat si contra.


  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 10:43 pm 

Joined: Tue Jan 17, 2006 9:46 pm
Posts: 31
Cred ca rolul astrologului nu este acela de a scoate partile bune din om sau pe cele rele De fapt nu cred ca rolul lui este acela de a scoate ceva ci acela de a prezenta cat mai obiectiv ceea ce reiese dintr-o harta, Si oricum ai taia lucrurile au doua fete si chiar daca astrologul ar face o prezentare dintr-o perspectiva negativa sta in puterea noastra de a gasi partea pozitiva si invers. Este greu sa prezinti lucrurile obiectiv. De exemplu cineva paote avea un ritm alert de a cheltui banii (sa zicem impreuna cu prietenii) Cineva ar putea caracteriza aceasta persoana ca fiind generoasa ( poate prietenul care se bucura de efectul comportamentului) iar alta persoana ar zice ca e risipitor (poate sotia).Iar daca aceastapersoana ar auzi cele doua caracterizari paote ca una i-ar fi mai draga si cealalta greu de acceptat dar in fond este vorba de aceiasi realitate (faptul de a cheltui bani)

prin urmare care e adevarul? este el risipitor sau generos? Adevarul este si una si alta si inca paote ceva pe deasupra. Astrologul este cel care iti vorbeste despre starea drumului, despre semnele pe care s-ar putea sa nu le vezi, riscuri etc dat tu esti cel care conduci masina, cel care hotarasti sa tii cont de semne, sa incetinesti sau sa accelerezi, Probabil ca nu te vei putea abate foarte tare de la drum (destin) dar cu siguranta depinde de tine cum anume vei merge si cu ce stare vei alege sa calatoresti. Acelasi drum paote fi facut atat de diferit! Si este deajuns sa intrebi persoane diferite care au traversat transfagarasanul


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 11:47 pm 
Referitor la un astrolog, acest curaj de a spune adevarul ar trebui sa existe in mod firesc si mi se pare de-a dreptul ilogic sa spuna altceva dacat adevarul. Si fiecare om are in astrograma sa, adevarul despre el insusi. Insa fiecare om este unic, complex si complicat tocmai prin unicitate.
Responsabilitatea unui astrolog este imensa, atunci cand descifreaza o astrograma, iar in ultimul timp exista foarte multe persoane care se autointituleaza astrologi.

Problema nu ar fi sa i se spuna omului adevarul despre aspectele negative, pt ca fiecare ar cam trebui sa-si afle si defectele la un moment dat, chiar daca e mai putin placut. Adevarata problema este ca descifrarea astrogramei trebuie facuta corect. Si cred ca daca acele aspecte negative care sunt prezentate, nu sunt corecte, atunci se face o imensa greseala.
Nu e la fel de periculos sa i se spuna omului lucruri bune care nu sunt reale la el in astrograma. Asta nu cred ca il va deranja prea mult.
mihaela.


  
 
 Post subject: Re: Curajul de a spune adevarul
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 9:57 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
sharpmind wrote:
Despre diplomatie ce parere ai? Din cite stiu eu, adevarul se poate spune prin diplomatie si astfel e perceput mult mai eficace. Un astrolog trebuie sa scoata in evidenta partile pozitive din om, iar cele negative le-ar enumera intre cele pozitive, pentru a nu se naste conflicte inutile. Corect? Astept argumente atat pro, cat si contra.


Intai vreau sa precizez ca dintre eroare personala sharpmind a postat ca guest... fiecare trebuie sa aiba o identitate aici fapt pentru care a corectat...

cat despre intrebarea ta, da-mi voi sa zambesc...
Uite ce spune Mihaela
mihaela01 wrote:
Adevarata problema este ca descifrarea astrogramei trebuie facuta corect.


Da, aceasta este adevarat problema... ca ei nu-si cunosc limitele interpretarii... ei nu isi pot face autocritica, ei nu stiu pana unde poate merge informatia pe care o detin si nici nu-si pot evalua efortul. Sunt putini oameni care pot face asta...
In momentul in care astrograma iti este interpretata corect si ti se pune diagnosticul ca la doctor nu cred ca ar trebui sa ne fandosim spunand cuvinte care sa sune din coada cand realitatea este alta.
O grava eroare pe care astrologul o poate face este propriul sau adevar. Acum astrologia este o stiiinta deschisa. Ea nu mai este, ca in trecut, rezervata doar celor alesi. Astrologia poate fi practicata de toata lumea si chiar mai mult decat atat oricine are acces la informatile sale esoterice, fie direct prin lectura, fie prin conexiuni dezvoltate, in timp, prin practica.
Adevarul personal intervine acolo unde astrologul speculeaza... unde informatia sa este superficiala. Astrologia vorbeste despre o realitate. Exista simboluri, exista legi obiective de care astrologul trebuie sa tine cont in interpretare, deci nu are de ce sa-si sprijine efirmatiile pe speculatii. Atunci cand o face el va ascunde carentele sale informationale.
Daca astrologia se adreseaza tuturor, a lucra cu oamenii, asa cum face un astrolog, este o meserie dificila ce nu este rezervata oricui. Astrologul trebuie sa detine deja inteligenta si un anume simt subtil, un anume simt al momentului pentru ca el traduce o informatie, nu o creaza.
In tot acest proces diplomatia nu are reguli generale. Ea devine vizibila doar in fata destinului celui care apeleaza la interpretare. Este de acum cunoscut ca o astrograma detin intreaga informatie karmica a nativului intr-o transcriere sintetica si ca elementele de detaliu sunt uneori esentiala in elaborarea unei analize corecte. Daca astrologul nu gandeste asta atunci cand isi indreapta atentia spre o tema inseamna ca posibilitatea de a specual va fi foarte mare.
Asadar daca facand apel la diplomatie tu te gandesti ca celui suferind, care a ajuns prin realitatea unor fapte pe care le-a savarsit si acum i se activeaza o suferinta karmica, trebuie sa i se treaca cu vederea gravitatea unor erori atunci tu deja nu mai sustii sau acuzi astrologul, ci esti, intr-un mod subtil, evident, impotriva celui care, desi duce in spate povara unor greseli, vrea sa se corecteze, interzicandu-i dreptul la adevar. Cine sustine un astrolog care nu spune adevarul fie ca nu stie, fie ca nu vrea este la fel ca el.
Curajul este un semn de putere mentala, iar lumea nu se imparte decat in doua tabere: a avea curajul sa spui adevarul sau a nu avea.
Daca sharpmind facea referire subtil si la consecintele pe care trebuie sa le suporte un astrolog atunci cand intervine cu informatia atunci ma simt obligat sa-l contrazic din nou. Daca astrologul si-a format un fel de-a fi din a spune adevarul va genera un lant karmic atat de amplu incat destinul ii va infatisa oameni care au in destinul sau o astfel de intalnire. Deci astrologul nu trebuie decat sa fie cu bun simt, iar de restul se ocupa Universul. A te gandi la consecinte false, pe care le faci reale in minta ta, este semn de lasitate, nu de curaj. Daca te refereai la raspunderea pe care o are astrologul ca om atunci iti raspund ca asta nu o vei afla decat cand vei tu in postura asta. Nu trebuie sa fie treaba ta daca el este afectat de curajul sau sau nu. Dar sa nu crederi ca daca astrologul spune adevarul si este curajos destinul ii va da un scaun regal si il va proteja. He he... polaritatea se manifesta si aici si intr-un mod foarte subtil... daca s-a ajuns sa se vorbeasca despre necesitatea de a spune adevarul in randul astrologilor inseana ca a spune adevarul este o lupta... deci, inchipuiti-va, ca asta implica o natura puternica, incredere in sine, placerea de a respecta omul si, ceea ce este si mai important, pasiune.
Fiecare latura are argumentele si contraargumentele sale. Daca vei intreba un las el te va ingrozi cu frica sa din care nu reise decat faptul ca se teme sa spuna adevara, indiferent cum isi va argumenta informatia, daca vorbesti cu un curajos el iti va arata ca lupta sa nu este un razboi crud, ci este un act de noblete si daca ai un strop de curaj in tine acest om te va cuceri._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 24, 2006 8:56 pm 
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:22 pm
Posts: 68
Location: Buzau
Buna, Gheorghita, subiectul este minunat.
Intrebare: In ce masura respecti, tu personal, la alti membri ai acestui forum, curajul lor de a-ti spune adevarul in fata, asa cum il explici mai sus?_________________
Daca eu fac rau aici, atunci il rog pe moderator sa spuna.
http://astro.coser.ro/phpBB2/viewtopic.php?p=5264#5264
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 2:16 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
In masura in care te tolerez aici DOAR DATORITA LOR... si lor ar trebuit sa le multumesti pana in clipa asta. Din acest moment tu nu mai esti un membru activ al acestui forum.
Am asteptat sa vad reactia lor... treceam peste faptul ca imi esti antipatic si acceptam sa postezi aici cu conditia ABSOLUT ESENTIALA sa fii acceptat de membrii activi ai forumului care vin si posteaza dupa bunul lor plac...cum lor le-ai provocat sila, nervozitate, iritare si mie greata, consider ca restrictionarea ta este absolut necesara pentru respectul pe care acest forum si-l poarta.
Mizeriile tale sunt bune in alta parte... as avea multe exemple de astfel de locuri.
Postarile tale vor ramane pentru a fi un exemplu de cum se face AAR-ul de ras prin liderii ei..._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 9:36 pm 
User avatar

Joined: Sun Jul 24, 2005 4:23 pm
Posts: 153
Imi cer scuze ca intervin si eu in acest conflict care putea fi evitat cu intelepciune. Nu vreau sa fiu decat de partea dreptatii, nu vreau sa apar sau sa condanm pe nimeni, ci vreau doar sa-mi exprim o umila parere personala.
Am participat ca si vizitator la Expozodiac 2006 la Timisoara, unde printre alti renumiti astrologi ai vremurilor si taramului romanesc si am avut ocazia sa il cunosc si sa si vorbesc si cu AdiM; Daca intereseaza pe cineva parerea mea despre AdiM, as vrea sa spun ca nu parea sa-si dea aere ci din contra , parea sociabil si bine informat in legatura cu intrebarile pe care i le-am pus, spre deosebire de alti eminenti astrologi , care au publicat carti bazate pe informatii dobandite din alte carti.
Poate ca a avut si el o manifestare mai puternica a ego-ului in ultimile zile , dar asta nu cred ca este un punct de reper viabil in eliminarea completa a lui din raza interesului nostru pentru astrologie.
In ultimele zile am reusit sa inteleg si eu lectia iubirii Divine , Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem, noi , cei care ar trebui sa tindem catre iubirea pentru Dumnezeu, de ce nu putem sa intelegem si sa urmam acest exemplu...?_________________
Liana


homepage: http://spiritualityworld.com
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 9:57 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
blulisan wrote:
In ultimele zile am reusit sa inteleg si eu lectia iubirii Divine , Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem, noi , cei care ar trebui sa tindem catre iubirea pentru Dumnezeu, de ce nu putem sa intelegem si sa urmam acest exemplu...?


Liana, este foarte frumos punctul tau de vedere, dar eu cred ca in Iubirea Divina trebuie sa ne incluzi si pe noi cei care a trebuit sa incasam aberatiile lui, nu? Daca urmaresti discutiile vei vedea ca au fost mai multi care chiar au vrut sa inteleaga punctul lui de vedere in timp ce el a fost DOAR "Gica contra" (scuzati expresia)
Este frumos ca vrei sa-l intelegi si eu am incercat si am considerat ca pot trece peste orgoliul meu si daca il plac membrii activi pe forum totul este OK... cum nu s-a intamplat asa eu am ales sa-i protejez pe cei a caror parere conteaza pentru mine mai mult decat parerea lui AdiM si am ales sa-l tim departe de cei pe care eu ii indragesc.
Parerea ta ma duce cu gandul la cei care protejeaza cu o mare insistenta cainii vagabonzi, in timp ce acestia musca pe toata lumea, spunand "Sunt si ei suflete".
Nu ma indoiesc ca AdiM este un om inteligent, ma indoiesc ca este bine intentionat._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 10:09 pm 
Liana, daca vrei sa citesti ce scrie AdiM poti accesa multitudinea de link-uri si adrese pe care a lasat-o in urma chiar in acest forum desi cred ca stiai deja unde poti sa-l gasesti pe net, mai ales daca ati vorbit si personal. Toata reclama pe care si-a facut-o nu i-a fost stearsa din mesajele postate. De fapt asta a fost si unul din scopurile pt care a postat. Acest lucru insa nu a deranjat pe nimeni.


  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 10:11 pm 
User avatar

Joined: Sun Jul 24, 2005 4:23 pm
Posts: 153
Gheoghita, membrii ai forumului, imi pare rau si va rog sa ma credeti , ma doare sufletul cand vad ca se intampla astfel de lucruri... Va multumesc..._________________
Liana


homepage: http://spiritualityworld.com
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 10:39 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Multumim frumos pentru gandurile frumoase Liana, dar eu stiu ca incercarile pentru fiecare vin pe masura puterii personale._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 11:00 pm 
User avatar

Joined: Sun Jul 24, 2005 4:23 pm
Posts: 153
Si eu va multumesc tuturor ...as vrea ca fiecare sa fi invatat ceva si din asta ..._________________
Liana


homepage: http://spiritualityworld.com
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 4:25 pm 

Joined: Thu Jul 21, 2005 1:13 pm
Posts: 25
Oameni buuuuuni! Va rog mult sa va aplecati privirea pe ceea ce voi scrie!
Sunt revoltata dupa ce am citit ce-a spus AdiM despre Urania!

DESPRE ASTROLOGI:

Am cunoscut-o pe d-na Simona Varzaru - Boariu in vara lui 1997, cand am fost acasa la d-nei pentru o consultatie astrologica. Durata consultatiei era de 2 ore. Dragii mei, astrograma a facut-o pe calculator, ( nu-i este rusine acestui AdiM sa spuna ca nu lucreaza pe calculator?), apoi a stat cu mine mult mai mult decat cele 2 ore si mi-a explicat toate aspectele cu multa rabdare, cu mult calm si cu o caldura umana ce rar mi-a fost dat sa simt in viata mea si nu putini ani am!
Am mai solicitat o consultatie a d-nei cand am ramas fara slujba si doream o previziune pentru a intelege cand astrele-mi erau favorabile. Eram trista si amarata pot spune, caci asta se intampla la un interval destul de scurt dupa ce divortasem ( sotul ma parasise pentru o alta femeie). Eram atat de confuza ca nici nu mai simteam cand calcam pamantul cu picioarele.
A stat mult de vorba cu mine, cu aceeasi caldura umana si m-a incurajat spunandu-mi si perioada in care aveam sansa sa-mi gasesc slujba, iar la sfarsitul consultatiei a refuzat categoric sa-mi ia vreun leu. Mi-a pus mana peste mainile mele si cu un zambet cald mi-a spus ca voi avea mai multa nevoie de acei bani decat d-nei.
De atunci traiesc cu o dorinta imensa sa o reintalnesc ( dar din pacate nici eu nu stiu cum as putea ) si sa-i multumesc din tot sufletul pentru imensa bunatate oferita in acele momente cand eram convinsa ca viata mea se apropia de un final.

Nu va puteti imagina ce om delicat poate fi, cat de sensibila si cata caldura sufleteasca ofera.
La televizor pare altfel, dar va rog, va implor sa ma credeti ca nu exagerez!
Ma consider binecuvantata de Dumnezeu ca am avut sansa sa o intalnesc .

Timpul ma obliga sa ma opresc acum, dar promit sa revin maine sau in zilele urmatoare sa va spun ceva si despre "CEI CE PAR A FI ASTROLOGI" ( despre AdiM )

Va multumesc


Marina


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 8:10 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Marina,

intentiile lui AdiM au fost acelea de a ponegri tot ceea ce pare sa-i atenteze integritatea. Profesionalismul Uraniei este un mare pericol pentru el pentru ca ar putea sa piarda putin cate putin din constructia falsa a ultimilor ani si atunci chiar va trebui sa munceasca, nu sa-si puna eticheta si atat, pentru ca oamenii, urmarindu-l, nu au nevoie de mult timp pentru a face comparatie, iar comparatie nu este nicicum in favoarea lui.
AdiM este un modest inchipuit, iar simptomele lui sunt cele al omului cu un orgoliu spiritual cat casa. Modestia pe care o vedem in prezent si pe care am vazut-o in cateva randuri la el este de altfel indiferenta cu care isi intretine superioritatea.
Ceea ce a spus la adresa Uraniei este o rautate pe care nici el nu o crede, dar o spune ca sa ne vada pe noi discutand si batandu-ne capul cu aberatiile lui, iar el sa se distreze pe seama asta.
Parte buna este ca cine trebuie sa inteleaga ceva din jocul acesta intelege si singurul element care va iesi terfelit din discutia asta va fi AAR-ul al careui vicepresedinte ii este si chiar (ups uitam) membru fondator.
Minciuna are picioare scurte...

Aprecierea pe care o simtim fata de Urania vine din respectul cu care ne face sa ne simtim bine ca practicam astrologia. Profesionalismul sau este departe de injuriile abjecte ale unor mediocritati care nu aduc nimic personal in patrimoniul astrologie romanesti si, mai mult, fac din astrologie un comert ieftin, poate, in curand, stradal pentru care frunstrarea si superficialitata sunt reguli in a o practica. Probabil ca nu toti din gruparea aceia sunt asa, dar este un proverb romanesc "spune-mi cu cine te iei ca sa-ti spun cine esti" ce se amplica si in cazul lor. Cand vor dovedi altceva atunci li se va dovedi superioritate. Deocamdata nu, am vazut eu si ce discuta pe Acubens... unele postari m-au distrat foarte tare si mi-a parut rau apoi ca nu vi le-am putut impartasi.

Nici nu vreau sa spun mai multe lucruri frumoase la adresa Uraniei ACUM ca sa nu se inteleaga ca ele trebuie sa compenseze aberatiile spuse de AdiM. Pentru ineptiilor sale nu trebuie sa li se ofere echivalent - sunt unice.

Orice ar spune el si altii asemenea lui, Urania ramane pentru noi ceea ce am spus si pana acum - o mare valoare a astrologiei romanesti.

Marina iti multumim pentru ce ne-ai impartasit._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 28, 2006 12:31 pm 

Joined: Thu Jul 21, 2005 1:13 pm
Posts: 25
Si eu le multumesc tuturor colegilor de forum care au luat atitudine fata de acest om si tie Gheorghita pentru raspuns, si, consider ca ai punctat totul atat de bine, de clar si concis incat nu mai este nevoie sa povestesc cat de urat s-a purtat cu mine.

Doresc ca finalul sa-ti apartina si-ti multumesc inca o data pentru protectia ce ne-o oferi!

Va doresc tuturor un weekend cat mai frumos si racoros :)


Marina


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 1:18 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 18, 2007 12:52 pm
Posts: 19
Ula laaaa...

Iacata ca am ajuns sa citesc si alte chestii decat cele astrologice si spirituale... hehehe. D-astea mai pur umane, d-ale noastre de pe nivele mai ... palpabile.

Acum stau si ma intreb si eu ca omu simplu? Cum ramane fratilor cu Terapia Iertarii? Faina teorie, nuuuu?

Sincer, n-am citit ce anume a declansat conflictele astea, am un respect si o admiratie profunda pentru gazda acestui site, pentru toate articolele minunate si inspirate pe care le-a scris si, de asemenea am o admiratie si respect si pentru Adim pentru toate articolele spirituale pe care le-am citit pana acum sub semnatura sa.

Dar, a ma lega de niste discutii neimportante pe care le genereaza aceste persoane, precum si alte persoane deosebite asemenea celor doi in discutie, discutii legate de alte persoane, si nu neaparat de o idee, cum ca ala are valoare sau n-are valoare ca astrolog, mi se pare o imaturitate la nivel de suflet atat pentru cei care genereaza aceste discutii cat si pentru cei care le intretin. Asta nu inseamna ca le stirbeste valoarea lor ca astrologi si/sau ca fiinte care daruiesc din prea plinul cunostintelor lor pentru care, personal le multumesc cu umilinta!
Acest gen de discutii ar trebui sa fie un motiv de introspectie pentru fiecare dintre noi!

Cu totii gresim, cu totii trebuie sa indreptam, practicand iertarea! Este "lectia" pe care Dumnezeu mi-a dat sansa s-o invat in ultimii 2 ani!

Daca am suparat pe cineva, imi cer iertare de pe acum, dar am considerat ca TREBUIE sa spun ce gandesc.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 22, 2007 1:23 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 18, 2007 12:52 pm
Posts: 19
...am uitat sa adaug ca si Urania imi place mult... :)


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 3:11 pm 
User avatar

Joined: Fri Nov 02, 2007 6:21 am
Posts: 87
Sunt nou venita aici la voi.Mi-am luat inima in dinti,totusi,deoarece,dupa cele citite aici ,nu m-am putut abtine.
Dar...cu ce sa incep?
Da...Intai trebuie sa recunosc ca am ramas fara grai in fata felului de exprimare a lui Coser.Personal imi exprim mai greu gandurile si sentimentele in cuvinte si poate de aceea fluiditatea ideilor tale m-a coplesit.Asa cum a facut-o si URANIA...Eu am tot respectul pentru aceasta doamna,mai mult as putea spune ca...mi-e draga.Nu o cunosc personal,desi mi-as dori din suflet macar sa pot coresponda cu ea.
De ce?Inca nu m-am prezentat.Sunt o mica ucenica in ale astrologiei.Asa cum se spunea mai sus,am avut ocazia sa traiesc momentul,deloc intamplator ,cand astrologia a intrat in viata mea.Apoi am avut norocul sa traiesc in aceste vremuri in care poti avea acces la diferite surse.Si,nu in ultimul rand,am norocul de a poseda macar putina intuitie,simtire si daruire.
Insa nu sunt deloc la inaltime.Mai am atatea de invatat!!!!Sunt doar la stadiul in care ma stiu folosi de munca inaintasilor mei.Insa ceva special,deosebit,inca nu am realizat.Am interpretat si astrograme,mai mult ca un exercitiu si....ce am observat cu durere in suflet...
Multor oameni nu le pasa cat de bun esti atata timp cat au senzatia ca le poti ghici viitorul,ca si cum le-ai spune numerele la Loto.Fa-i sa auda ce-si doresc....vei fi minunat.
Daca nu le place ce aud,prea putini vor recunoaste ceea ce le spui.Nici nu se vor stradui sa priceapa macar ,nu atat unde gresesc ,ci ceea ce pot corecta.Tu,ca astrolog,vei trai o amara deziluzie....un om care ar putea evolua refuza sa o faca,ba mai mult ,refuza macar sa se gandeasca a face un pas in viitor.
Am auzit apoi pareri ale altor persoane cu abilitati esoterice,ca sa spun asa,pareri care sustin ideea de a nu confrunta omul cu partile sale negative,de a le nu pomeni.
Nu ma simt in masura sa dau un verdict.O spun cu toata sinceritatea.
Tot ceea ce pot sustine e faptul ca eu imi doresc sa-mi cunosc laturile negative pentru a le depasi.Si ca ,desi ma mai culc pe o ureche,nu uit ca am ceva de facut in lumea asta.Cred ca partile pozitive trebuie scoase in evidenta,ca o motivatie,o incurajare,dar piedicile in calea desavarsirii sunt tocmai greselile pe care le faci.
Sper ca mesajul pe care l-am postat aici sa nu fi intervenit inoportun si sa nu ma fi facut de ras printre cei mai evoluati.Sunt aici ca sa ....invat.
Multumesc!


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL
PostPosted: Sun Jan 17, 2010 7:32 pm 

Joined: Tue Jan 05, 2010 8:27 pm
Posts: 3
De cand am descoperit acest forum, mai bine zis de cand l-am "cunoscut" pe d-nul Coser, nu ma pot opri; citesc si recitesc totul, zambesc, ma incrunt, trec prin toate starile posibile, dar una singura ramane constanta: dorinta de a sti mai mult, mai multe, o curiozitate, o multime de stari care se aglomereaza in stomac.. :roll: .Va multumesc tuturor; traiesc mai intens si mai activ datorita voua :P


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL
PostPosted: Mon Jan 18, 2010 1:07 am 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
leonora,
Ai toate motivele sa fii incantata. astrologicus.ro este de departe cel mai bun forum de astrologie din Romania, moderat cu maximum de profesionalism de catre un astrolog absolut special..._________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL
PostPosted: Mon Jan 18, 2010 10:58 am 

Joined: Tue Jan 05, 2010 8:27 pm
Posts: 3
Mihaela, ai dreptate.D-nul Coser este cu adevarat special.Iar langa un om special raman si exista pe mai departe numai oameni care i se aseamana.O zi minunata tuturor! :P


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 22 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group