It is currently Tue Mar 19, 2024 12:22 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Miting
PostPosted: Fri Sep 24, 2010 6:13 pm 

Joined: Sun Nov 27, 2005 5:19 pm
Posts: 521
Pe 7 octombrie s-a anuntat un mare miting.. Politistii revin, au promis ca nu vor mai pleca pana nu vor da jos guvernul, si tot atunci ies din nou si sindicatele.

Image

Va fi o zi foarte dificila, cu o Luna- reprezentanta a maselor- conflictuala si in peregrinaj. Cred ca va fi o zi plina de violenta, chiar daca nu se va schimba guvernul.. Sau poate se schimba..



_________________
http://marta-indigo.blogspot.com/
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Miting
PostPosted: Sat Sep 25, 2010 9:29 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
Marta,
Incet, dar sigur, se apropie conjunctia Nodului de Nord al Lunii cu Pluton, aspect cu care, dupa cum aflam inca de la inceputul lui 2010, din Previziunile astrologice ale anului 2010 (viewtopic.php?f=11&t=2177), va veni si solutia acestui an....

Si pentru ca topicul asta are ca punct de plecare evenimentele zilei de ieri, as vrea sa reamintesc un pasaj din previziunile zilei de 14 septembrie 2010 ( http://coser.ro/?p=2335), scrise cu mai bine de doua saptamani in urma:
"Marti, 14 septembrie
O alta forma de revenire, însa de aceasta data cu mai mult elan si pe mai multe planuri, este intrarea planetei Pluton în mers direct. Planetele, pe acest eveniment, sunt grupate în aproximativ jumatate de zodiac, ceea ce indica o concentrare de forte, o deplasare a câmpului constiintei spre acele focare de putere verificate în timp, dar si manifestarea acelor forte care pâna acum au fost în stare latenta sau nu s-au putut dezvolta din lipsa de suport ori încredere.
Azi, Marte este anaretic în Balanta, iar Pluton, din primele grade ale Capricornului, ne aduce semne de întrebare despre comportamentul apropiatilor, despre raspunsurile pe cale administrativa, despre raceala anumitor asociati, despre agresivitatea unor opozanti. Acest semn de întrebare ne invita la un exercitiu de cunoastere, la întâlniri cu caracter social important, la dezvaluiri incendiare sau care se vor solda, în maxim 10 zile, cu efecte negative în plan social .............................
Efectele acestei zile vor fi însa vizibile mai mult la nivel social si tocmai de aceea ele nu vor fi foarte vizibile azi, ci în termen de 10 zile, deci pâna pe 24 septembrie 2010."


Ieri a fost 24 septembrie....



_________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Miting
PostPosted: Mon Sep 27, 2010 9:36 am 

Joined: Sun Nov 27, 2005 5:19 pm
Posts: 521
Asa este, Mihaela, planetele grele influenteaza incet, dar sigur, mersul evenimentelor. Poate ca sunt cele mai spectaculoase evenimente sau schimbari la nivel individual si social.



_________________
http://marta-indigo.blogspot.com/
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group