It is currently Thu Mar 28, 2024 2:11 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 43 posts ] 
Author Message
 Post subject: NUMEROLOGIE
PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:59 pm 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
si eu am citit despre numerologie, cei cu trei sau patru cifre de 2 au puterea de a jigni si a te inerva rau cu vorba, cunosc persoane asa si cei care au multi 1 (tot trei sau patru) au puterea gandului si de a crea o atmosfera de atragere sau respingere a pers dorite/nedorite din jur. Am o prietena cu 5 de 1 si e suficient sa se uite un pic urat sa faca o fig serioasa si respinge pe toata lumea pe care vrea ea, dispar imediat toti, la fel daca e destinsa si are chef de vorba atrage persoanele din jur .
As vrea din nou metoda de calcul ca am uitat-o si vroiam sa mai calculez pt cineva.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 13, 2005 7:55 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
"Scrieti pe o coala de hartie datele de nastere.
17.06.1973. aceste trebuie adunate.

1. 1+7+6+1+9+7+3=34. Acesta suma este primul numar operativ

2. 34=3+4=7. reduceti primul numar operativ pana la o singura cifra si veti obtine al doilea numar operativ, in caul nostru 7.

3. Din primul numar operativ scadeti prima cifra a zilei de nastere inmultita cu 2. In cazul nostru: 34-1x2=32. Cifra 32 este al treilea numar operativ.

4. Adunati cifrele celui de al treila numar operativ si veti obtine cel de al patrulea numar operativ: 3+2=5

5. Niciodata sa nu faceti mai mult de patru operatii (4 - simbolul lumii noastre materiale). daca prin adunarea celui de al treilea numar operativ veti obtine un numar mai mare decat 9, atunci acesta va trebui sa ramana neatins. Exemplu: sa zicem ca al treilea numar operativ este 39, adunandu-le veti obtine cifra 12 care va trebui sa ramana neatinsa si va reprezenta cel de al patrulea numar operativ chiar daca este format din doua cifre si este mai mare decat noua.
Astfel obtinem un rand de cifre, un cod, uncifru. Acesta arata in felul urmator: 17.06.1973.34.7.32.5"
Anatol Basarab "Numerologia in viata fiecarui", Editura Miracol, Bucuresti, 1999, p.135



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: ...
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 12:10 pm 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
Foarte interesant Coser ce scriai despre numerologie. Mi-am facut si eu exercitiul si am fost extrem de surprinsa. Nu numai ca am 3 de 9 in data nasterii, dar facand exercitiul mentionat de tine ajung mereu la aceeasi cifra si anume 9.
:D


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 6:11 pm 
User avatar

Joined: Tue Oct 18, 2005 3:57 pm
Posts: 36
Location: Timisoara
:) Camelia, stii cumva ce semnifica patru de 9 si trei de 6? M-ar interesa, deoarece fiica mea are aceste numere repetate atat de des!


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 6:14 pm 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
Imi pare rau dar nu stiu momentan, dar intentionez sa caut zilele astea cand o sa gasesc ceva timp liber si daca aflu ceva o sa iti scriu. :)


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 10:55 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
am incercat sa stabilesc tabloul numerologic al unei persoane urmand instructiunile gasite pe un alt site de astrologie . am folosit numele, prenumele si data nasterii. la 2 incercari, persoane diferite, nu mi s-a afisat nici un rezultat pt numerele karmice, iar la o alta persoana a fost calculat si acest nr. poate fi vorba de o eroare de calcul sau este o alta explicatie? daca da, care este?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 19, 2005 10:58 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
scuze! vroiam sa mai intreb daca in cazul persoanelor de sex fem. este indicat sa se foloseasca numele dinaintea casatoriei sau cel de dupa?
merci!


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 20, 2005 9:51 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Cea mai buna si corecta carte de numerologie pe care am consultat-o este cea a lui Anatol Basarab, pe care v-o recomand cu caldura. Acolo sunt prezentata atat notiuni teoretice, principii, cat si exemple practice... Anatol Basarab este un tip inteligent, profunda care intelege numerologia si o prezinta frumos pastrandu-i acea latura profunda, mistica...
Cat despre numele casatoriei.... da, se foloseste numele casatoriei pt ca oricum statutul femeii dupa casatorie se schimba... este important de luat in calcul ambele nume... cel de la parinti ce indica orientarea de baza pe care intervine numele din casatorie ce o directie...



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 21, 2005 8:44 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Codru, citez din cartea lui Anatol Basarab informaţiile cu privire la 3 de 6 şi la 4 de 9:

„ 666
Acest semn nu are nici o legătură cu semnele biblice - 666. Sunt nişte oameni foarte practici, foarte atrăgători şi au un temperament de cele mai multe ori distrugător. De cele mai multe ori ei inconştient tind spre oamenii cu 222 şi 2222 deoarece numai aceştia le pot'oferi cantitatea de energie astrală necesară. Nu toţi oamenii pot trai alături de aceştia. Dacă partenerul nu are suficiente cifre de 2 atunci acesta îi absoarbe toată energia după care pleacă la altul.
Independent de informaţiile care le deţin şi dorinţele pe care le au, realizările lor practice pot fi pozitive sau negative nu numai pentru oamenii din jur dar şi pentru întreaga omenire, mai ales daca este plasat pe un nivel înalt social. Aceşti oameni tind să realizeze în practica sau să materializeze absolut totul, ce văd, ce aud, ce ştiu si ce simt. Mulţi dintre aceştia pot să transforme în practică, sa materializeze chiar şi stările lor interioare, prin a scrie poezii, romane, eţc. 666 nu au mâncăruri preferate sau băuturi şi nu sunt legaţi de nimic. Le place să se îmbrace destul de elegant şi cu gust. Îşi dau foarte bine seama că haina sau aspectul exterior poate fi o adevărată armă în direcţia atingerii unui anumit scop. In acelaşi timp printre aceşti oameni se întâlnesc şi aceia care se tem până la prostie de diferite infecţii şi îmbolnăviri. De exemplu: îsi spală mâinile după ce s-au atins de întrerupător şi altele şi pot chiar deveni obsedaţi de această idee. In general aceşti oameni nu pot fi caracterizaţi prin anumiţi termeni care ar fi comuni pentru toţi, deoarece sunt foarte controversaţi. Unii dintre aceştia tind foarte mult şi devin obsedaţi de bunurile materiale, bogăţie şi bani, alţii atribuie aceleiaşi direcţii o însemnătate mai mică şi în sufletul lor pot fi chiar poeţi. Singurul lucru care este comun pentru toţi este acela că aceştia au o capacitate ridicată de a-şi păstra tinereţea corpului timp îndelungat, se maturizează mai greu şi au nişte necesitaţi şi dorinţe sexuale cu totul aparte. Dacă aceştia au probleme interioare pot deveni destul de răi şi duri. ”

„9999 şi 99999
Sunt oamenii care nu se întâlnesc prea des, dar vor apărea mai mulţi în anul 1999. Dacă la acest an vom mai adăuga 20 - 30 de ani când aceştia vor începe să fie foarte activi pe diferite planuri, putem să ne dăm seama că ei vor fi adevăraţi monştri cu minte foarte puternică şi negativă dacă nu vor fi educaţi corect şi dacă vor fi slab dezvoltaţi spiritual. Aceştia vor cunoaşte adevărul -adevărul în toate direcţiile, dar vor fi nemiloşi şi răzbunători cu alţii. In prezent astfel de oameni au un intelect foarte dezvoltat, care dă roade deosebite mai ales atunci când aceştia lucrează mult timp într-un singur domeniu. Pe lângă domeniul de bază aceştia mai pot face încă o mulţime de lucruri, dar acestea trebuie sa fie nişte ramificaţii ale domeniului de bază. Gândesc foarte diferit de restul lumii. Au o mentalitate foarte largă asupra lucrurilor, ei pe undeva înţeleg că toate problemele, dar si toate rezolvările acestora pornesc din mentalitatea oamenilor. Ei ştiu exact că cea mai puternică armă, dar şi scut de protecţie este forţa mentală. Cel mai mult nu suportă oamenii la care craniul şi tot ce se află în el este doar o prelungire a gâtului. Nu stau de vorbă cu aceştia, sunt duri cu ei şi exigenţi deoarece nu se înţeleg şi nici nu pot sa se înţeleagă. Tot ce fac, fac cu cap chiar dacă pare să fie o acţiune spontană.
Unul dintre reprezentanţii acestor oameni cu astfel de capacităţi în căsuţa lui 9 este Ion Tiriac care are 99999 în matriţa lui. Studiaţi viaţa şi activitatea acestui român, felul lui de a fi, modul de gândire şi viziune asupra lucrurilor şi atunci veţi putea face diferente între oamenii cu 9, 99 si 999.”


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 12:19 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:50 pm
Posts: 56
Location: Bucuresti
Ce se intampla cand ziua nasterii este formata dintr-o singura cifra ( de ex. 08 ) atunci cand trebuie sa scadem din primul nr obtinut prima cifra din ziua nasterii inmultit cu 2 ? Se considera 0 si deci inmultita cu 2 va fi tot zero si deci va ramane acelasi nr, sau se considera ziua de nastere ( 8 ) ?

Si ce reprezinta defapt cifrele suplimentare obtinute? Am inteles ca toate cifrele din data nasterii si toate cifrela obtinute din transformarea numelui au o gramada de semnificatii in functie de mai multe criterii (vocala, consoana, initiale etc) cele calculate acolo sunt cifrele karmice? Si cum ne influenteaza acestea?



_________________
/ Ascendent - rac / Soare - leu / Luna - fecioara /

*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ *

"...The best forecasts are not those that come true, but those that warn, teach and prepare..."
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 5:36 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Se ia în calcul prima cifră diferită de 0, deci ziua de naştere.

Ciferle reprezintă:
- ziua nasterii - cifra de vibratie personala sau interioara si arata calitatile interioare ale omului, nivelul psihic, structura interioara a Eu-lu;

– luna nasterii, cifra de vibratie exterioara sau cifra sociala, ne arata modul in care persoana analizata se manifesta in exterior, in plan social, interuman, in relatiile cu altii, pozitia sa fata de legile societatii, moravurilor si traditiilor, prin utilizarea fortelor interioare;

- anul naşterii – reprezinta cifra planului cosmic; Deoarece primele doua cifre raman constante pentru o perioada de 1000 de ani, de obicei se analizeaza ultilele doua

– primul numar operativ indica fortele care vor forma drumul vietii, reperele in drumul spre scop, la ceea ce trebuie sa fie atent si pe ce sa se sprijine in calea sa, pietrele de care se poate impiedica, dar si pe care le poate folosi pentru a construi ceva;

- al doilea numar operativ indica scopul pe care trebuie sa-l indeplineasca omul, unde trebuie sa ajunga, pentru ce a venit pe lume;

– al treilea numar operativ – datoria karmica sau numarul karmic - . Indica problemele karmice care trebuie reparate, trecute cu succes sau repetate, daca lectia nu a fost bine invatata. Daca persoana nu reuseste sa rezolve, sa repare greselile trecutului sau macar sa le constientizeze, intr-o viata viitoare in acest loc va fi un numar mai mare dar care va include in el si greseala nereparata si altele pe care omul le va face in aceasta viata

– al patrulea numar operativ, indica mijloacele prin care se poate rezolva datoria karmica, fortele prin care pot fi reparate greselile comise. Aceasta cifra constituie o cheie catre tainele ascunse ale ritmului vietii.

- Suma literelor numelui şi prenumelui oglineşte caracterul şi tipul personalităţii;

- Cifra sumei consoanelor – esenţa ascunsă a omului – interesele adânci şi ascunse, dorinţele, simpatiile şi antipatiile;

- Cifra sumei vocalelor – exteriorul persoanei, comportamentul, impresia pe care o creem asupra celor din jur.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 24, 2005 1:04 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
CATEVA EXEMPLE:

ABRAHAM LINCOLN
12.02.1809.23.5.21.3

ADOLF HITLER
20.04.1889.32.5.28.10

ALAN LEO
7.08.1860.30.3.16.7

ALBERT EINSTEIN
14.03.1879.33.6.31.4

ALEXANDER GRAHAM BELL
3.03.1847.26.8.20.2

AMELIA EARHART
24.07.1897.38.11.34.7

BENITO MUSSOLINI
29.07.1883.38.11.34.7

BILL CLINTON
19.08.1946.38.11.36.9

COCO CHANEL
19.08.1883.38.11.36.9

FRANK SINATRA
12.12.1915.22.4.20.2

JOHANNES KEPLER
6.01.1572.22.4.10.1

J.F. KENNEDY
29.05.1917.34.7.30.3

LEONARDO DA VINCI
23.04.1452.21.3.27.9

MADONNA
16.08.1958.38.11.36.9

MARILYN MONROE
1.06.1926.25.7.23.5

MOZART
27.01.1756.29.11.25.7

OSCAR WILDE
16.10.1854.26.8.24.6

PICASSO
25.10.1881.26.8.22.4
RAPHAEL
19.03.1795.35.8.33.6

ROBERT DE NIRO
17.08.1943.33.6.31.4

THOMAS MORE
7.02.1478.29.11.15.6



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 06, 2005 10:15 pm 
User avatar

Joined: Tue Oct 18, 2005 3:57 pm
Posts: 36
Location: Timisoara
multumesc, ela, pentru lamuririle pe care mi le-ai dat. Fiica mea, desi e inca micuta (11ani) ,are patru cifre de 9 in datele ei.M-ai speriat putin cand ai afirmat ca pot deveni "monstri" daca nu sunt bine educati, dar m-am linistit stiind ca fiica mea are o memorie excelenta si, deocamdata , are numai note de 10. Sper sa devina o persoana luminata, care sa gaseasca calea spre adevar, si sa foloseasca in mod pozitiv ceea ce va invata in aceasta viata! :P


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 11:02 pm 

Joined: Sat Jan 21, 2006 10:58 pm
Posts: 2
As vrea si eu sa stiu ce inseamna sa ai:
Vibratia nasterii 8
Numere dominante 1
Numere karmice 2,8
Vibratia de interior 8
Vibratia de exterior 5
Numarul de expresie 4
Numarul activ 1
Numarul ereditar 3
Numarul cosmic 3
Am cautat pe net semnificatia cifrelor dar nu scrie decat foarte putin si numai pt cifra destinului. Sunt curioasa ce inseamna fiecare....


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 2:28 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Unde eşti Anatol? Spuneai că vei intra pe forum! Te aşteptăm.
Dau o bere la locul ştiut!


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 2:30 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Delia, ar fi mai uşor dacă ne-ai spune data naşterii pentru a analiza împreună ceea ce te interesează.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 3:14 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Matrita numerologica

Cu acordul lui Anatol, voi utiliza informaţiile din cartea sa pentru realizarea matriţei numerologice. Să speram că ni se va alatura în curand.

Dupa calcularea codului numeric, cifrele obţinute vor fi înscrise într-un patrat de 9 căsuţe după modelul de mai jos.
Exemplul dat de Gheorghita: 17.06.1973.34.7.32.5

_____________
[1___][4___][7___]
[11_][4___][777]
[2___][5___][8___]
[2__][5___][___]
[3___][6___][9___]
[333 ][6___ ][ 9 ]

Pentru a înţelege informaţiile dintr-o matriţă trebuie să cunoaştem informaţiile cuprinse în fiecare căsuţă. Foarte pe scurt, acestea sunt:

Căsuţa lui 1 – reprezintă sistemul psihic, caracterul, Ego-ul, acţiunile instinctive, impulsive, independente, individualitatea, inconştientul.

Căsuţa lui 2 – reprezintă subconştientul, emoţiile, capacităţile bioenergetice.

Căsuţa lui 3 – se ocupă de acumularea, stocarea, selectarea şi prelucrarea informaţiilor conştiente sau nu, capacitatea de comunicare scrisă şi/sau verbală, experienţa acumulată zi de zi.

Căsuţa lui 4 – răspunde de sănătatea corporală, rezistenţa corpului fizic, imunitatea acestuia, reprezintă funcţiile motorii ale organismului.

Căsuţa lui 5 – reprzintă nielul intuitiv, capacitatea de realizare, capacitatea de sinteză.

Căsuţa lui 6 – reprezintă capacitatea de orientare, practicismul, împământarea.

Căsuţa lui 7 – reprezintă capacitatea de a păstra stabilitatea formelor, raţiunea, imaginaţia, întelepciunea, capacitatea de comunicare cu sferele înalte.

Căsuţa lui 8 – reprezintă gradul de libertate interioară şi exterioară, simţul datoriei, puterea de a iubi, capacitatea de asumare a responsabilităţilor.

Căsuţa lui 9 – reprezintă capacitatea de acumulare a cunoştinţelor şi informaţiilor, inteligenţa, intelectul.

Cifra lipsa – indică o caracteristică conservată. Sistemul corespunzător cifrei lipsă a fost dezvoltat în viata anterioară până la nivelul absolut, sau aproape de această noţiune (adică este foarte dezvoltat pentru această perioadă de timp, pentru acest nivel general de dezvoltate, pentru acest nivel al perioadei de evoluţie), fapt pentru care caracteristicile acestor cifre nu mai trebuiesc dezvoltate în această viaţă, sistemul în sine va decide, fara a fi influenţat de alte sisteme, când trebuie să intervină în diverse situaţii şi de ce fel trebuie să fie intervenţia. Persoanele care nu au unele cifre în matriţele lor se pot manifeasta diferit în domeniile reprezentate de cifrele lipsă.

Cantitatea de cifre din fiecare căsuţa are o anumită semnificaţie pe care o voi sintetiza într-o postare viitoare.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 4:45 pm 

Joined: Sat Jan 21, 2006 10:58 pm
Posts: 2
Ms pt raspuns. Eu interpretarea numerologca am obtinut'o de pe un site si nu stiu cat de corecta este. Pot sa'ti dau data mea de nastere daca iti foloseste: 26-10-1988


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 27, 2006 1:33 am 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Delia 26.10.1988.35.8.31.4.
Analizând codul numeric obţinut putem spune, în câteva cuvinte, următoarele:
Eşti puternică, pragmatică şi uneori dură cu cei pe care nu îi cunoşti. Fiind combativă şi competitivă, pentru tine viaţa este o continuă luptă în care te angrenezi cu toate forţele.
Reuşitele tale apar in urma unor mari eforturi. Deşi vei munci din greu pentru a obţine succesul, este posibil ca acesta să nu dureze deoarece ai “talentul” de a intra cu uşurinţă in diverse încurcături în urma cărora să se prăbuşească ceea ce ai obţinut cu efort susţinut (cifra de vibraţie 8 ). Îţi asumi responsabilitatea faptelor tale, fie ele bune sau rele, mai mult, te simţi responsabilă şi pentru altii (3 de 8 ).
Iei decizile cu rapiditate, bazându-te pe ceea ce simţi. Psihicul tău este puternic. Cuvintele nu te pot păcăli, nu crezi în ele şi nu le dai importanţă. Simţi şi ştii în orice moment ce se petrece in sufletul altuia. Fiind un bun ascultător şi sfătuitor, în preajma ta multe persoane se simt confortabil. Eşti calmă, echilibrată şi tolerantă, atât timp cât nu eşti “călcată pe coadă”. Deşi “explodezi” cu greutate, când se întâmplă acest lucru, devii un adevărat uragan, o bombă de mare capacitate capabilă să distrugă atât pe agresor cât şi pe oricine îţi iese în cale pentru a te opri (3 de 1 ).

Memoria auditivă şi vizuală este bine dezvoltată, dar foarte selectivă. Deşi ai înclinaţie şi aptitudini pentru ştiinţele exacte (2 de 3 ), vei avea sentimentul de împlinitre când şi dacă vei utiliza capacităţile tale creative (căsuţele 7-8-9 ).

Pentru a continua analiza numerologică va trebui sa vedem din ce este compusă “scara vieţii”.

Fiecare dintre noi avem de parcurs anumite trepte pe scara fericirii pentru a ajunge într-un anumit moment al vieţii în care ne putem considera împliniţi. Dacă fiecare treaptă a fost parcursă corect, în conformitate cu legile universului, avem toate şansele să fim fericiţi, dacă nu atunci viaţa ne va întoarce spre acea treaptă a scării care nu a fost cunoscută până la capăt.

Pentru a calcula şi cunoaşte scara evoluţiei tale este necesar să adunăm toate cifrele din casuţele de pe verticală, orizontală şi diagonală.
Vom calcula şi valoarea fiecărei căsuţe în parte.Image
Fiecare verticală, orizontală şi diagonală cât şi fiecare căsuţă în parte au o valoare numerică a sumei cifrelor din care sunt formate.
Acum vom aşeza toate valorile obţinute în ordine descrscătoare.
33 – (suma cifrelor din căsuţele 7-8-9 ) - creativitatea
31 – (suma cifrelor din căsuţele 2-5-8 ) – familia, realizarea concepţiilor despre familie
24 – (suma cifrelor din căsuţa 8 ) – simţul datoriei, capacitatea de a iubi ceea ce faci, propria muncă sau a iubi pe alţi oameni
21 – (suma cifrelor din căsuţele 3-6-9 ) – bunăstarea materială
17 – (suma cifrelor din căsuţele1-5-9 ) – dezvoltarea în direcţia carierei
15 – (suma cifrelor din căsuţele 4-5-6 ) – voinţa, aplicarea forţei voinţei
11 – (suma cifrelor din căsuţele 1-2-3 ) – energiile vitale
11 – (suma cifrelor din căsuţele3-5-7 ) – orientarea spre scop
9 – (casuţa 9 ) – forţele intelectului
7 – (suma cifrelor din căsuţele 1-4-7 ) – spiritualitatea, realizarea concepţiilor spirituale
6 – (căsuţa 6 ) - practicitatea
6 – (suma cifrelor din căsuţa 3 ) – memoria, capacitatea de a înţelege rapid cele mai diverse informaţii
5 – (căsuţa 5 ) – intuiţia, capacitatea de sinteză
4 – (casuţa 4 ) - sănătatea corpului fizic
3 – (suma cifrelor din căsuţa 1 ) - sistemul psihic, caracterul, ego-ul
2 – (căsuţa 2 ) – emoţiile, bioenergiile
0 – (casuţa 7 ) - raţiunea

Valorile mai mari arată unde trebuie să ajungi iar cele mici de unde trebuie să porneşti. Analizând valorile de mai sus obţinem o scară formată din 15 trepte din care două sunt duble.

Fiecare treaptă aduce cu sine noi cerinţe şi impune dezvoltarea unor calităţi noi, oferă diferite nivele de fericire dar ne îndeamnă în acelaşi timp să păşim pe o treaptă superioară pentru a găsi un nivel de fericire mai puternic.
Sunt persoane care urcă şi coboară de n ori scara vieţii. Unii ajung pe o oarecare treaptă şi acolo staţionează. Alţii ajung pe treapta ce mai de sus şi rămân acolo. Totul depinde de cât de bine am învăţat lecţiile pe care ni le dă fiecare treaptă.

Scara ta porneşte de la 0 şi ajunge la 33, această cifră reprezentând scopul pe care ţi l-ai propus (chiar înainte de a veni pe lume) pentru a fi fericită.

Valorile lui 6 şi 11 formează câte o treaptă dublă (a 6-a şi a 9-a ). Dezvoltarea uneia dintre calităţi care este cuprinsă pe aceaşi treaptă contribuie ăn mod automat la dezvoltarea celeilalte calităţi de aceaşi valoare.

Treapta cea mai de jos a scării tale conţine valoarea 0 corespunzătoare căsuţei 7 – capacitatea de a analiza raţional. Într-o viaţă anterioară calităţile lui 7 au fost dezvoltate la nivel maxim, acum ele fiind conservate.

Evoluţia ta începe cu dezvoltarea calităţilor treptei a doua care corespunde emoţiilor şi sistemului bioenergetic. Când acest sistem este puternic şi suficient de dezvoltat va activa şi amplifica energiile treptei următoare care are valoarea 3 şi corespunde sistemului psihic. Trebuie să îţi construieşti o anumită formă a eu-lui, să îţi dezvolţi un sistem psihic suficient de puternic pentru a putea depăşi obstacolele şi confruntările întâlnite pe calea aleasă în atingerea scopului propus. După ce îţi vei forma un caracter puternic şi un eu interior pozitiv, această treaptă va amplifica forţele treptei următoare – 4 – sănătatea corpului fizic. Dacă sănătatea este bună ea amplifică sistemul următor, 5 intuiţia, capacitatea de sinteză.

Următoarea treaptă conţine valoarea 6 şi corespunde memoriei şi practicităţii. Fiind o treaptă dublă, devoltarera memoriei, a capacităţii de a opera cu cele mai diverse informaţii şi experienţe ale trecutului va dezolta în mod automat şi capacitatea de a fi practică şi productivă în cele mai diverse acţiuni. Este valabil şi invers: dezvoltând simţul practic se va dezvolta memoria.

Treapta următoare impune analizarea viziunilor spirituale şi pregătirea spirituaă pentru atingerea ţelului pe care ţi la-i propus. Această treaptă va amplifica forţele treptei urmatoare care are valoarea 9 şi corespunde nivelului intelectual.
Nivelul următor conţine o treaptă dublă care are valoarea 11.Cu cât energiile vitale sunt mai puternice, cu atât mai uşor vei fi pregătită să urmezi o anumită linie a scopului propus, să vezi posibilităţile de a-l atinge şi să păşeşti cu fermitate spre el. Pe orice treaptă dublă dezvoltarea unei caracteristici duce automat la dezvoltarea celeilalte: cu cât eşti mai hotărâtă să atingi scopul propus cu atât mai mult cresc energiile tale vitale. De acest nivel depinde activarea, amplificare şi dezvoltarea nivelului următor - valoare 15, corespunzător voinţei. Dacă voinţa ta se va dezvolta suficient pentru scopul propus vei păşi pe treapta următoare, valoarea17, va trebui să urmăreşti cu perseverenţă o anumită linie în dezvoltarea carierei, aceasta permiţând asigurarea unei stabilităţi financiare şi bunăstări materiale .
Dacă totul decurge bine până aici, vor fi activate energiile treptei următoare, valoarea 24. Aici va trebui să dezvolţi un puternic simţ al datoriei faţă de o mulţime de lucruri care trebuiesc făcute pentru a atinge ţelul propus. Asumarea responsabilităţii de pe această treaptă va trapta a cărei valoare este 31. La acest nivel va trebui să asiguri un anumit confort şi pace în interiorul familiei. Dacă familia ta va fi destul de puternică pentru a te ajuta în drumul spre ţelul propus, dacă te va susţine în momentele grele, atunci ai tot dreptul să păşeşti pe cea mai înaltă treaptă a scării tale (33), acolo unde aplicând forţele tale creative, evitând standardele şi şabloanele societăţii.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 11:57 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Ela2005 multumim pentru raspunsul tau foarte documentat :wink:



_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Magia saptelui
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 3:56 pm 
User avatar

Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm
Posts: 357
Location: bucuresti
Magia saptelui
atotprezent, dar nestiut

Pentru noi, oamenii de azi, cifra 7 pare sa se rezume la numarul zilelor saptaminii.
Mai trezeste in minte vreo alta rezonanta?
Si totusi, in memoria noastra colectiva, in spatiile secrete ale inconstientului, undeva vibreaza multipla ei prezenta.

Cifra 7 este in insesi ritmurile vietii, inscrise in ADN din zorii existentei umane, de-a lungul mileniilor, de cind omul a resimtit, cercetat si studiat influenta fortelor active, vizibile si invizibile ale naturii - ritmuri universale, telurice, astrale si cosmice, care ordonau atit mediul in care traia, cit si lumea sa interioara.

Din timpuri stravechi, intelegerea acestor ritmuri, ce constituiau legile vitale si cele ale spatiului si ale timpului, a dus la elaborarea stiintei numerice. Iar interpretarea numerelor e una dintre cele mai vechi stiinte simbolice. Filozofi precum Platon sau Pitagora vedeau in numere „cel mai inalt grad al cunoasterii”, si ca „totul este orinduit dupa numere”. Chinezii le considerau a fi cheile armoniei dintre macrocosmos si microcosmos.

Printre numere, cifra 7 s-a dovedit a avea o particularitate: e atotprezenta in aproape toate aspectele vietii, pe multe si diverse planuri. 

S-a observat ca este numarul (intelegind prin numar vibratie, influenta, pulsiune) incheierii unui ciclu, al unui ansamblu in totalitatea sa. Acest atribut al cifrei 7 se  regaseste in nenumarate culturi traditionale: saptamina are 6 zile active, plus a 7-a de repaus, cerul are 7 planete, hexagrama are 6 laturi plus un punct central avind rolul de 7; sint 6 directii ale spatiului cu un punct central, dind numarul 7. Apare deci ca un simbol al totalitatii spatiului si timpului in miscare. Se zice ca 7 e „rupt din Luna”, caci fiecare faza a astrului nocturn dureaza cite 7 zile.
Cifra sacra inca din vremea Sumerului, figureaza pretutindeni in Scripturi, in Vechiul si Noul Testament. Candelabrul iudaic are 7 brate. Sint 7 ceruri ale ordinelor ingeresti. Solomon a construit Templul in sapte ani. Zidurile orasului  Ierihon s-au prabusit dupa ce 7 preoti, suflind din 7 goarne, le-au inconjurat de 7 ori. Profetul Elisei a stranutat de 7 ori inviind un copil care murise. Un lepros se afunda de 7 ori in riul Iordan si se vindeca. Un faraon viseaza 7 vaci grase si 7 vaci slabe, si Iosif, dregatorul iudeu, talmaceste: Egiptul va cunoaste 7 ani de belsug si tot atitia de restriste.

Cifra 7 e si cheia Apocalipsei: 7 biserici, 7 stele, 7 spirite dumnezeiesti, 7 peceti, 7 trompete, 7 capete, 7 flageluri, 7 cupe, 7 regi.

Islamul il considera un numar fast, simbol al perfectiunii. Sint 7 paminturi, 7 ceruri, 7 mari, 7 regiuni ale iadului, 7 porti. Crezul musulman e compus din 7 cuvinte. Pelerinajul la Mecca sfinta comporta 7 inconjururi ale pietrei Kaaba. Coranul afirma ca cele 7 centre energetice subtile (chakre, la indieni) ale omului au 7 semnificatii ezoterice.

Interesante sint credintele si ritualurile musulmane legate de feminitate. Daca o mama are 7 fiice, i se deschid cele 7 porti ale Paradisului. Unei femei cu o sarcina dificila i se citesc 7 versete din Surate. In Iran, cind se apropie clipa nasterii, se asaza pe masa 7 feluri de fructe si 7 feluri de graunte aromate. In ajunul nuntii, fecioara se duce cu un ulcior la riu, il umple si il goleste de 7 ori, si arunca apoi 7 pumni de graunte in apa. Ritual de fecunditate, fara indoiala. In Siria, fata ramasa nemaritata indeparteaza influentele nefaste care o impiedica sa-si gaseasca un sot scaldindu-se in mare si cufundindu-se sub 7 valuri.
Daca la 7 zile dupa nastere i se pune unui copil in fata o sabie scoasa din teaca, va deveni curajos.
Fetele trebuie sa poarte 7 podoabe.
Rugaciunile la mormintul unui sfint se fac 7 zile in sir, sau de 4 ori 7 (28 de zile, un ciclu lunar!).

Pentru misticii musulmani, Coranul are 7 niveluri de semnificatii: „Coranul are un sens vadit, si unul ascuns. Sensul ascuns are el insusi un sens ascuns, si asa mai departe pina la 7 sensuri ascunse.” Tot ei disting in fiziologia umana 7 organe sau invelisuri subtile corespunzind fiecare cite unui profet.
Iar cele 7 etape ale caii mistice sint simbolizate de 7 vai: valea cautarii, valea iubirii, valea cunoasterii, a independentei, a uniunii, a sasea fiind a minunarii si a saptea a despuierii de sine si a mortii initiatice.

In budism 7 e si numarul starilor spirituale succesive care trebuie strabatute in trecerea de la pamint la cer, de la o constiinta limitata la cea „trezita”.
La nastere, Buddha a masurat Universul facind 7 pasi in fiecare dintre cele 4 directii. In experienta sa de eliberare spirituala a parcurs patru etape, oprindu-se cite 7 zile sub patru arbori.

Saptele abunda in nenumarate legende grecesti: Hesperidele (cele cu merele de aur) sint in numar de 7, Teba are 7 porti, Niobe are 7 fiice si 7 fii, lira are 7 corzi, iar in cultul lui Apollo, ceremoniile se sarbatoreau in a 7-a zi a lunii.

In India, traditia afirma ca soarele are 7 raze, din care 6 corespund cu directiile spatiului, iar a 7-a e centrul, dupa cum curcubeul are 7 culori: 6, plus rezultanta alba.

La amerindieni, 7 reprezinta coordonatele cosmice ale omului: 4 puncte cardinale – realitatea inconjuratoare – si axa lumii, traversind-o in centrul ei care este AICI (omul), si terminindu-se Deasupra si Dedesubt.
Civilizatia Maya adora un Dumnezeu-Sapte, sau Dumnezeu-Agrar, care era si cel al focului sub toate formele sale: ceresc (fulgerul), subteran - incalzind pe Mama-Pamint si focul din vatra, cel al omului.
Pe un perete din Templul de la Cuzco, un desen reprezenta 7 ochi, „Ochii tuturor lucrurilor”, probabil ochii divinitatii supreme Viracocha.

Si in multe triburi africane, 7 e un simbol al desavirsirii si al unitatii, 7 fiind suma lui 4, simbolul feminitatii, si al lui 3, simbolul masculinitatii, deci al perfectiunii umane.
Prin transformarile pe care le produce, numarul 7, pivotind intre doua momente, este o cifra magica, deopotriva de implinire si de promisiune.
 
Nici din cultura noastra traditionala nu lipseste cifra 7: balaurul din basm (corespondentul dragonului in mitologia româneasca) avea 7 capete; la masa ursitoarelor unui prunc se asaza 7 linguri noi de lemn si se presara sare in 7 locuri ale mesei; postul Pastelui tine 7 saptamini; cortegiul catre groapa face 7 popasuri – simbolizind cele 7 opriri ale lui Iisus pe Golgota. Si inca…

(un editorial din ..Cosmopolitan)



_________________
Ignis Natura Renovatur Integra
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 12:09 pm 

Joined: Fri Mar 24, 2006 12:01 pm
Posts: 21
Buna la toata lumea :D .

Va rog sa-mi interpretati si mie data de nastere a fiului meu: 7 ianuarie 2002.
M-am blocat la calcule pentru ca obtin 12, apoi 3 si apoi trebe sa scad 14 din 12 si da -2. Si oricum nu stiu sa interpretez.

Ma ajuta cineva?

Multumesc anticipat.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 7:59 pm 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
spuneti-mi si mie va rog, ce inseamna pt cine are multe cifre 9 si de 3 in data nasterii, daca cu calcul cu tot ies in total 3 de 9 si 3 de 3?
stiam ca 9 e cunoasterea spirituala iar 3 legat de armonie si estetica, dar banuiesc ca voi stiti mai mult sa imi spuneti-a spus cineva mai sus ca multi de 9 poate da monstri...pai de ce? ce fel de monstri?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 8:27 pm 

Joined: Sat Jan 21, 2006 10:21 pm
Posts: 296
daca prin adunarea celui de al treilea numar operativ veti obtine un numar mai mare decat 9, atunci acesta va trebui sa ramana neatins. Exemplu: sa zicem ca al treilea numar operativ este 39, adunandu-le veti obtine cifra 12 care va trebui sa ramana neatinsa si va reprezenta cel de al patrulea numar operativ chiar daca este format din doua cifre si este mai mare decat noua.

Acest lucru se aplica si daca primul nr.operativ este 29,iar al doilea nr.operativ devine 11?Deci la pct.1.si 2.,daca obtinem un nr.din doua cifre ramane neatins?Asta nu am inteles din cartea lui A.B.Se face specificatia doar pt.pct.3.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 9:57 am 
User avatar

Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm
Posts: 357
Location: bucuresti
:D asta mi-a ajuns azi pe mail... o avea vreo semnificatzie?

ANUNTZ IMPOZANT: Joi pe 4 mai 2006, la 2 minute si trei secunde dupa ora 1 noaptea, ora si data vor fi: 01:02:03 04/05/06. Asta nu se va mai intampla niciodata!



_________________
Ignis Natura Renovatur Integra
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 25, 2006 10:33 am 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
Buna tuturor.

Mi-am facut si eu un calcul dar la interpretat am cam dat-o-n gropi :oops: :cry:
Ma puteti ajuta. va rog.
15.04.1985.33.6.31.4 - asta mi-a iesit mie. astept interpretarea daca mai aveti timp si pentru mine. multam.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 8:11 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Quote:
aries

daca prin adunarea celui de al treilea numar operativ veti obtine un numar mai mare decat 9, atunci acesta va trebui sa ramana neatins. Exemplu: sa zicem ca al treilea numar operativ este 39, adunandu-le veti obtine cifra 12 care va trebui sa ramana neatinsa si va reprezenta cel de al patrulea numar operativ chiar daca este format din doua cifre si este mai mare decat noua.

Acest lucru se aplica si daca primul nr.operativ este 29,iar al doilea nr.operativ devine 11?Deci la pct.1.si 2.,daca obtinem un nr.din doua cifre ramane neatins?Asta nu am inteles din cartea lui A.B.Se face specificatia doar pt.pct.3.


Da, numărul rămâne neatins. Nu se fac mai mult de 4 calcule.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 8:13 pm 

Joined: Mon Aug 01, 2005 4:11 pm
Posts: 35
Quote:
sabina


spuneti-mi si mie va rog, ce inseamna pt cine are multe cifre 9 si de 3 in data nasterii, daca cu calcul cu tot ies in total 3 de 9 si 3 de 3?


Undeva, mai sus, am postat:

Căsuţa lui 3 – se ocupă de acumularea, stocarea, selectarea şi prelucrarea informaţiilor conştiente sau nu, capacitatea de comunicare scrisă şi/sau verbală, experienţa acumulată zi de zi.

Căsuţa lui 9 – reprezintă capacitatea de acumulare a cunoştinţelor şi informaţiilor, inteligenţa, intelectul.

Adaug faptul că 3 corelează energiile interioare cu cele exterioare, corelează funcţionarea organelor interne în conformitate cu ceea ce se întâmplă în exterior. Mai reprezintă şi experienţa corpului fizic.
Mai multi de 3 indică faptul că acea persoană a acumulat (sau va acumula) experienţă vastă referitoare la cele mai diverse stări, impulsuri, senzaţii. Trăieşte (sau va trăi) intens, va “experimenta” acele stări, senzaţii, impulsuri.
Spre deosebire de “mai mulţi de 3”, care experimentează, “mai mulţi de 9” acumulează informaţiile fără a le trăi, verifica sau experimenta. “9” gândeşte în extreme, vede polii opuşi ai unei probleme. De obicei are la baza gândirii sale un element emoţional.

Cei care au 3 de 3 în matriţă obişnuiesc să “despice firul patru” dorind să ajungă la cauză. Prind totul din zbor, sunt dornici să fie bine informaţi deoarece consideră că a şti înseamnă a putea, iar a putea presupune a face.
Atunci când cred că au dreptate, au capacitatea de a se face ascultaţi prin orice mijloace. Ştiu foarte bine ce au de făcut în diferite momente din viaţă, iau rapid decizii importante.
Informaţia este ce mai mare bogăţie pentru ei şi consideă că cea mai puternică persoană este aceea care este mai bine informată.

Trei de 9 indică un nivel intelectual puternic. Aceste persoane sunt foarte exigente cu cei din jur. Nu suportă oamenii greoi la minte sau pe cei care au nevoie de multe expicaţii pentru a pricepe ceva. Dacă nu le place ceea ce fac, schimbă fără regrete profesia. Se adaptează cu uşurinţă cerinţelor altor altor locuri de muncă sau chiar altor ţări.
Dacă într-o matriţă există 3 de 9 şi 3 de 3 atunci acea persoană, pe lângă sistemul intelectual foarte puternic, are şi o minte ascuţită şi pătrunzătoare.
O persoană cu sistemul intelectual foarte puternic dar insuficient spiritualizat poate deveni periculoasă atât pentru ea cât şi pentru alţii.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 11:19 am 

Joined: Mon Apr 24, 2006 11:20 pm
Posts: 98
nu imi raspunde si mie nimeni?? 15 aprilie 1985! :(


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 9:12 pm 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Se spune ca atunci cand ti se pune o porecla sau in loc de numele tau esti strigat cu un diminutiv sau alt nume care de multe ori nu are legatura cu numele original, daca acea porecla sau diminutiv ti l-ai asimilat intr-o oarecare masura, vibratia sa data de numerele corespondente iti poate modifica numarul activ(prenumele) , ba chiar si pe celelalte:
-numerele dominante
-numarul karmic (numerele lipsa)
-numarul interior (vocale)
-numarul exterior (consoane)
-numarul de expresie (interior + exterior)
-numarul cosmic (nume+prenume+data de nastere),
mai putin vibratia nasterii si numarul ereditar, insa nu in mod obligatoriu pe toate, ci pot fi modificate doar unele dintre ele..
Oricum si in acest caz parerile sunt impartite.

Extrapoland la aceste username-uri pe care noi le folosim, vibratiile pe care le simtim intre noi sunt cele date de username, nu de numele noastre (cu anumite exceptii, desigur).

Gandindu-ma, in ce masura poate influenta vibratia mea acest username pe care il folosesc, am constat cu o oarecare stupoare ca nu se schimba ...NIMIC. Si asta nu numai pentru faptul ca suma vocalelor este 9 si cea a consoanelor tot 9. In total witch=9. Recunosc ca nu l-am ales intamplator, insa cand l-am ales nu am stat sa calculez ce si cum. Intamplator sau nu, acest 9 repeta si alte numere de 9 pe care le am in structura de mai sus.

Incercati si voi...asa pentru divertisment.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 12:50 pm 
User avatar

Joined: Thu Dec 01, 2005 1:24 am
Posts: 111
Location: Nexus Polaris
Quote:
Cei care au 3 de 3 în matriţă obişnuiesc să “despice firul patru” dorind să ajungă la cauză. Prind totul din zbor, sunt dornici să fie bine informaţi deoarece consideră că a şti înseamnă a putea, iar a putea presupune a face.
Atunci când cred că au dreptate, au capacitatea de a se face ascultaţi prin orice mijloace. Ştiu foarte bine ce au de făcut în diferite momente din viaţă, iau rapid decizii importante.
Informaţia este ce mai mare bogăţie pentru ei şi consideă că cea mai puternică persoană este aceea care este mai bine informată.

ce mare dreptate ai !!!!! :D :D :D jur!!!


Quote:
ADOLF HITLER
20.04.1889.32.5.28.10


Quote:
J.F. KENNEDY
29.05.1917.34.7.30.3


la mine e in felul acesta: 12.02.1989.32.5.30.3 :lol: :lol:
deci primul & al doilea nr.operativ=aceleasi cu ale lui a.hitler
al treilea si al patrulea nr. operativ=aceleasi cu ale lui j.f.kennedy
so, voi fi un important lider politic de dreapta(stellium in capricorn,inclusiv mercur(pozitia lui in capr. e asociat dreptei) ,de natura mai mult sau mai putina belicoasa(puncte mediane intre soare/ marte,luna si jupiter in berbec);punctul norocului(gemeni) si chiron retro(rac)in casa X) ce va fi asasinat prin impuscare in cap pe timpul unei deplasari(cuspida casei VIII e in berbec,iar guvernatorul e marte in casa IX.) :lol: :lol: :lol:....iar restul omenirii se va chnui mult si bine sa descifreze circumstantele mortii mele,ca si la hitler & kennedy :lol: ....



_________________
Image
"Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience...Kick the sh** out of him instead!!!"
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 1:10 pm 

Joined: Wed Sep 06, 2006 12:49 pm
Posts: 5
10.08.1977.33.6.31.4 (daca am calculat corect)
Ati putea sa-mi interpretati si mie?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 13, 2006 5:34 pm 

Joined: Wed Sep 13, 2006 5:01 pm
Posts: 4
13.03.1987
ati putea sa-mi calculati si mie?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 10:21 pm 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Daca vrea cineva numarul de telefon al lui A. B. , bineinteles in vederea unei consultatii de numerologie, vi-l pot da, dar numai pe mesaj privat. Nu vreau sa apara pe net. Nu i-am scris numele intreg, din acelasi motiv. Din cate stiu il gasiti in Bucuresti, cand nu este plecat in strainatate.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 8:35 pm 

Joined: Tue Oct 10, 2006 12:07 am
Posts: 2
As dori sa-mi explice si mie cineva scara evolutiei din ce mi-a iesit mie in calcul ar fi
51
39
36_
36
14
10
9
8
7_
7
6
3
0_
0
0
0
ce reprezinta cei patru de 0 care ar fi interpretarea scarii sunt 11 trepte cu 3 scari duble....are legatura cu vibratia nasterii 11, data nasterii 10.09.1981.

Multumesc anticipat.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 18, 2006 2:01 am 

Joined: Wed Feb 15, 2006 12:45 am
Posts: 265
Incredibil, dar adevarat!

Uitandu-ma pe matricea psihoenergoinformationala a Uraniei, si asta pentru ca din astrograma tot imi scapa ceva legat de capacitatea uluitoare de a memora si a reda cu o usurinta fantastica informatii din domenii atat de vaste(pentru cine urmareste emisiunea "Lumea in 10000 de minute", a carei unica realizatoare este-ea fiind si absolventa de Istoria Artei), am avut curiozitatea sa calculez cele ce urmeaza:

9.03.1953
9+3+1+9+5+3=30
3+0=3
30-18=12
1+2=3

9.3.1953.3.3.12.3


11....................0...............0

2 .....................5...............0

33333...............0...............9

Acum, dupa ce am vazut ca are in matrita cinci de 3, pot spune in sfarsit Evrika!!!, am primit raspunsul de care aveam nevoie.

33333-Acesti oameni sunt adevarate creiere computerizate. Citeste in continuu, as spune ca viata ei graviteaza doar in jurul cartilor, retinerii de informatie, redarii ei intr-o maniera cat mai corecta. Citeste mult, retine mult, si ce ii place si ce nu-i place, poate fara sa vrea, poate vorbi foarte mult. Corelarea dintre gand si cuvant este perfecta. Nu poate avea trac pentru ca nu are decat un singur 2. In mare parte este de acord doar cu ce gandeste ea, considerandu-se aproape de perfectiune. Lasa impresia unei personalitati puternice, pentru ca informatia reprezinta pentru ea putere. Traieste cu regretul ca nu ii ajunge timpul pentru a acumula mai multa informatie. Daca se specializeaza pe un anumit domeniu, atunci nu va exista nici un specialist mai mare ca ea.

2-Abilitatile sale de comunicare sunt reduse cand ar fi cazul sa stea de vorba cu oamenii, pe care de fapt ii evita. Echilibrul ei este dat doar de comunicarile cu ea insasi. Lipsa lui 4 confirma ca poate sa aiba stari de migrena daca nu-si agreeaza interlocutorul. Cu persoanele care nu o sufoca cu intrebarile, in schimb poate vorbi ore intregi.

11-viata ei este formata dintr-o bogata lume interioara si o altfel de lume exterioara, nu stiu cat de bogata. Are multe nemultumiri, suferinte si dorinte neimplinite.

5-acest numar sustinut de o informatie de tip 33333, poate tinde catre adevarate performante ale abilitatilor intuitive. In realitate, ea stie ce parghii sa foloseasca pentru a da raspunsuri la fel de adevarate cu ale unui clarvazator de buna credinta. As numi-o femeia-magician. Nu face magie, dar pare ca ar face.

99-reprezinta o filosofie de viata construita pe experienta si ii confera o inclinatie catre cultura.

33333 fara nici un 7, poate fi periculos, iar asta transpare la ea in pesimismul care o caracterizeaza adesea.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 18, 2006 7:06 pm 

Joined: Fri Oct 20, 2006 7:42 pm
Posts: 22
Location: Bucuresti
witch wrote:

33333 fara nici un 7, poate fi periculos, iar asta transpare la ea in pesimismul care o caracterizeaza adesea.


de mult prea multe ori ..... parerea mea, a unui consumator de astrologie care urmarea un timp, saptamana de saptamana emisiunile ei.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 18, 2006 9:11 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
E de remarcat ca Urania si-a construit acest drum prin esenta ei, calitate ce este data 11. De multe ori e mai bine daca
iti construieste drumul in viata prin esenta ta decat prin personalitate, personalitatea nu reflecta calitatile adevarate, aceasta se poate pierde si poate fi modificata pierzand odata cu aceasta tot ce ai obtinut.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 22, 2006 8:30 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:50 pm
Posts: 56
Location: Bucuresti
Am auzit ca si pentru numele unei firme se poate aplica numerologia. Si cum ma bate gandul sa-mi deschid o firma...ma gandesc si eu asa de amuzament (si nu numai) la acest aspect.

Aveti idee daca se include in numele firmei si "srl' -ul sau "sa"-ul? sau e doar numele in sine luat in consideratie?

Iar daca firma respetiva ar avea o activitate pe internet (magazin virtual) in care mai apar unele litere ("www" sau ".ro" al domeniului) care dintre numele rezultate ar fi mai important/relevant dpdv numerologic?



_________________
/ Ascendent - rac / Soare - leu / Luna - fecioara /

*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ *

"...The best forecasts are not those that come true, but those that warn, teach and prepare..."
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: re compatibilitati
PostPosted: Fri Nov 24, 2006 3:35 pm 

Joined: Mon Nov 06, 2006 9:22 pm
Posts: 17
si mai vin si eu cu o intrebare, legata de compatiblitati...: cum se pot stabili compatibilitatile la nivel de numerologie?
Gheorghita are dreptate in astrogramele prezentate in cazul meu, cu atat mai mult cu cat o parte se confirma in realitate, iar numerologia explica de fapt si unele motive.
Si revin la o intrebare pusa mai sus: cum calculezi ultimul numar daca iti iese negativ rezultatul?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 12:02 am 

Joined: Sat Jan 21, 2006 10:21 pm
Posts: 296
Andrea ,cum poate fi negativ rezultatul?

Am incercat un exemplu:30.01.2000 si tot nu este negativ,alta varianta nu mi-a trecut prin minte.?! Sau e vorba de anul 1000.In acest caz este negativ si s-ar putea interpreta dupa "Elemente de numerologie" de Rodford Barrat.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: buna!...vad ca nu pot posta un comentariu...
PostPosted: Sun Apr 15, 2007 4:43 pm 

Joined: Sun Apr 15, 2007 4:22 pm
Posts: 5
Location: Bacau
Thorra wrote:
Quote:
Cei care au 3 de 3 în matriţă obişnuiesc să “despice firul patru” dorind să ajungă la cauză. Prind totul din zbor, sunt dornici să fie bine informaţi deoarece consideră că a şti înseamnă a putea, iar a putea presupune a face.
Atunci când cred că au dreptate, au capacitatea de a se face ascultaţi prin orice mijloace. Ştiu foarte bine ce au de făcut în diferite momente din viaţă, iau rapid decizii importante.
Informaţia este ce mai mare bogăţie pentru ei şi consideă că cea mai puternică persoană este aceea care este mai bine informată.

ce mare dreptate ai !!!!! :D :D :D jur!!!

C
Quote:
ADOLF HITLER
20.04.1889.32.5.28.10


Quote:
J.F. KENNEDY
29.05.1917.34.7.30.3


la mine e in felul acesta: 12.02.1989.32.5.30.3 :lol: :lol:
deci primul & al doilea nr.operativ=aceleasi cu ale lui a.hitler
al treilea si al patrulea nr. operativ=aceleasi cu ale lui j.f.kennedy
so, voi fi un important lider politic de dreapta(stellium in capricorn,inclusiv mercur(pozitia lui in capr. e asociat dreptei) ,de natura mai mult sau mai putina belicoasa(puncte mediane intre soare/ marte,luna si jupiter in berbec);punctul norocului(gemeni) si chiron retro(rac)in casa X) ce va fi asasinat prin impuscare in cap pe timpul unei deplasari(cuspida casei VIII e in berbec,iar guvernatorul e marte in casa IX.) :lol: :lol: :lol:....iar restul omenirii se va chnui mult si bine sa descifreze circumstantele mortii mele,ca si la hitler & kennedy :lol: ....



Vad ca nu pot posta un comentariu, dar incerc...va rog sa ma ajutati si pe mine.Am data nasterii:18.12.1964.32.5.30.3...si in macheta am: 111.22.333.4.5.6.8.9....ei.. :oops: acum nu mai stiu a interpreta..va raman profund recunoscatoare :wink: ...multumesc mult...


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Vibratia lui 2011 si cifra destinului
PostPosted: Sun Dec 05, 2010 3:46 pm 
User avatar

Joined: Wed Jul 20, 2005 10:49 pm
Posts: 821
Ieri, intr-o emisiune Tv, se vorbea despre influenta anului 2011, prin vibratia lui, in functie de cifra destinului fiecaruia.
Pentru cei curiosi,pot vedea aici emisiunea:

http://www.youtube.com/watch?v=ESECmPdTJlk
http://www.youtube.com/watch?v=1kWpuH9jNl0
http://www.youtube.com/watch?v=OGfo8OS-vjQ
http://www.youtube.com/watch?v=eT7VMw5qx2Y
http://www.youtube.com/watch?v=fxsATAw_1Hs



_________________
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 43 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group