It is currently Thu Mar 28, 2024 1:42 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




 Page 1 of 1 [ 28 posts ] 
Author Message
 Post subject: se poate o astograma ??
PostPosted: Tue Jul 17, 2007 7:30 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
cu multumiri anticipate...doresc si eu astograma mea. de ce?? de cel putin 2 ani trec printr-o perioada dificila . sunt nascuta pe 25.04.1970 orasul turnu magurele aprox ora 12. sunt casatorita (si in divort ,sotul este 04.03.1970 ora aprox 3 loc. rosiori de vede si avem o fetita 01.05.1991 bucuresti ora 15 ). am dat toate aceste date poate sunt necesare.si daca se poate din punct de vedere profesional...sunt studenta la psihologie si pasionata de acest domeniu.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 7:21 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
inca sper sa ma auda cineva. cum am mai spus sunt intr-un perioada dificila si nu stiu ce se intampla cu mine .caut sa-mi lamuresc anumite aspecte ale vietii mele.oare am luat o decizie corecta pt mine atunci cand am spus ca nu mai pot continua o casnicie in care ma simteam singura ? daca nu aveam fetita mea care sa ma incurajeze ca voi reusi sa merg mai departe nu stiu ce as fi facut. sunt curioasa daca astrele pot spune ceva despre destinul meu. ma puteti ajuta??


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 7:43 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
Image

Esti Taur cu ascendentul in Leu. Acest ascendent pur si simplu te electrizeaza , pot spune ca un taur cu acest ascendent devine mai revolutionar, mai incisiv si cateodata reflecteaza mai putin , dar esti tot timpul puternica si decisa, Ambitioasa, ar trebui sa ai multa incredere in tine si in deciziile tale. Nu prea poti controla prea bine sentimentele iar tot ce este mai bun in tine le pui in valoare numai daca reusesti sa-ti construiesti singura viata. Ai mult farmec, dar si un comportament imprudent atunci cand esti admirata.
Totusi, tin sa sublinizez ca aceasta combinatie taur-leu iti da multa prestanta, corectitudine si aptitudini pentru lider.
Casa casatoriei este in varsator ceea ce arata ca ai nevoie de independenta intr-o casnicie, vrei ca sotul sa fie original, modern, un om cu care sa progresezi in orice domeniu, fie spiritual, esoteric , de fapt orice fel de interes intelectual original.
Lectia de viata, Nodul Nord lunar este in pesti in casa VIII
Cu NN in Pesti ai drept lectie, dezvoltarea cunoasterii spirituale, iar toate necazurile actuale provin dintr-o dorinta de precizie excesiva. Trebuie sa inveti sa nu te piarzi in amanunte si sa nu ajungi sa piarzi din vedere imaginea de ansamblu. Este necesar sa inveti sa te bazezi mai mult pe intuitie deoarece vei fi pusa in situatii in care logica nu te va ajuta. Vei constata ca gandirea materialista nu poate oferi raspunsuri la toate problemele . Nu vei obtine uneori mari realizari daca vei actiona pe baza unui plan perfect, plin de amanunte si detalii, este chiar necesar sa acorzi importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile. In aceasta viata trebuie sa-ti foloseasti la maximum talentele pentru a te rupe de traditie si a iesi din limitele regulamentului.
Este necesar sa-ti dezvolti perceptiile, credintele pentru a deveni un spirit mai deschis, sa-ti utilizezi imaginatia si inspiratia , sa impartasesti celorlalti sentimentele ltale.
Lectia de viata in casa VIII arata ca poti aborda cu succes studiul ocultismului, al fenomenelor misterioase, sau orice fel de activitate ce are legatura cu misterul. Vei fi pusa in situatii critice prin care va trebui sa uiti de dorinta ta de a acumula avere, sa inveti sa daruiesti din tot sufletul .
Cand vei invata sa daruiesti din tot sufletul vei vedea schimbari majore in modul in care vor veni banii la tine.
Cred ca schimbarile in viata ta din aceasta perioada se datoreaza reintoarcerii nodului nord lunar in tranzit in Pesti peste nodul nord natal care aduce schimbare in viata ta, devii constienta de scopul vietii tale .
Este o perioada destul de grea, este momentul in care nu prea poti sa te inseli in alegerea a ceea ce vrei sa faci in continuare deoarece poti fi fortata sa mergi pe drumul care trebuie.

Cu casa carierei pe ultimul grad din Berbec, activitatea ta va fi de pionerat, in medicina, in teatru dramatic.Soarele in casa carierei este o pozitie excelenta care-ti da ambitie profesionala sau elevare printr-un barbat. Conjunctia lui Saturn cu Soarele in casa X are cea mai mare forta, arata ca singura iti vei construi succesul, dar aduce si relatii de familie dificile .


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 9:48 pm 

Joined: Sat Jan 21, 2006 10:21 pm
Posts: 296
Venus este regent global in tema ta. Cariera ar putea fi in legatura cu atributele lui venus,vizand frumosul,armonia,arta,poate pentru femei.Femeile poate te si ajuta in cariera,profesie,pe care ai tendinta sa o schimbi destul de des.

Poate esti cam impulsiva in comunicare?Ar tebui sa transformi aceasta latura ,cate-ti aduce numai dejavantaje.

Mai ales ca iti doresti sa fii incojurata de armonie,iubire,totul filtrezi prin prisma lui venus.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 05, 2007 8:48 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
va multumesc ptr interpretare. ma regasesc in ceea ce mi-ati spus.uneori sunt si impulsiva dar mi se intampla numai atunci cand cei din jur abuzeaza de faptul ca sunt poate chiar prea toleranta ;incerc sa-i inteleg pe toti dar mi s-a intamplat sa fiu de atatea ori dezamagita incat cred ca eu gresesc undeva si nu imi dau seama.poate ca ar trebui sa ma gandesc mai mult la mine? nu prea reusesc ,ii pun pe ceilalti pe primul loc si apoi sunt dezamagita.sunt eu o persoana atat de dificila ? ce parere aveti despre relatia mea cu sotul 04.03.1970 ora aprox 3 loc rosiori de vede ? ne-am casatorit pe 29.09.1990 iar pe 13.09.2007 avem a 2-a infatisare in procesul de divort.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 05, 2007 10:43 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
Cu Venus in opozitie cu Neptun ai o inima iubitoare si compasiune pentru toata lumea dar in acelasi timp poti fi manipulata cu usurinta de catre cei din jur, poti fi facuta de multe ori sa actionezi din mila, iar acest lucru se intampla tocmai dorintei tale de a fi cea mai buna. Este foarte usor de dedus ca tocmai acestui aspect de multe ori vei intra in relatii nu tocmai bune pentru tine dar care te pot vulnerabiliza , atat fizic cat si emotional. De fapt pot spune ca vei cauta tot timpul acea iubire ideala, si tocmai datorita acestui lucru comportamentul tau fata de partener va fi unul evaziv, nu te poti atasa cu adevarat de cineva iar partenerul de multe ori este frustrat de acest lucru.

El Peste cu ascendentul in Capricorm , cred ca este destul de inchis in el, as folosi aici cuvantul morocanos, are o atitudine destul de independenta dar usor influentabil. Tot ce face este obtinut doar prin propria munca , prin merit si efort personal, iar succesul vine in a doua parte a vietii. Viata lui devine o oscilatie intre atac si aparare, nu prea ii place o pozitie subalterna , iar in relatiile cu oamenii va fi interesat sa-i domine. Ii place sa daruiasaca , sa ajute pe cei in nevoi dar acest lucru il face pentru a simti apreciere din aceasta parte. As putea spune ca isi utilizeaza toate cunostintele doar in scopuri practice, pana si frumosul este frumos doar daca este util la ceva,.

Casa parteneriatului este in Rac, are dificultati in exprimarea sentimentelor, este tare posesiv, gelos si priveste casatoria ca o ocazie de fixare. Are nevoie de un partener sensibil, de multa afectiune si de recunoastere . Guvernatorul casei VII , Luna este in casa I ceea ce-i da credinta ca poate dispune de omul de langa el dupa bunul lui plac.
Are aceeasi lectie de viata cu tine cu deosebirea ca la el Nodul Nord este plasat in casa II, iar aici va fi nevoit sa invete sa obtina bani doar prin folosirea talentelor lui, sa chibzuiasca banii si sa-i investeasca cat mai eficient. Are multe lucruri de invatat in privinta sistemului de valori al altuia . Odata lectiile invatate poate deveni un bun specialist in domeniul financiar .

Interesant este ca amandoi aveti Lilith in Leu, si pentru amandoi mandria da in clocot, apar mari complexe in domeniul autoexprimarii si al trairii spontane, amandoi va temeti sa nu pierdeti din aprecierea altora sau sa va cunoasca cineva ceea ce nu vreti sa fie cunoscut. Pentru tine tatal tau cred ca este considerat dominator iar in cazul lui pot spune ca este foarte legat, atasat de mama.
Tu cu Lilith in Leu in casa I vrei sa te impui , sa fii prezenta peste tot. Pozitionata in casa I, Lilith va activa si casa parteneriatului, de fapt va activa axa eu-tu iar punctul negru se va manifesta prin apropiere, ispitire , deci prin intermediul unei relatii sau a unei intamplari vei reusi sa te cunosti mai bine. Acest punct negru se refera nu numai la uniri ci si la despartiri.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 06, 2007 8:55 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
ce mi-ai spus despre sotul meu este f adevarat.El chiar crede ca totul i se cuvine si poate dispune de cei din jur dupa bunul lui plac.Nu conteaza ce simt ceilalti ptr el conteaza sa-i fie lui bine.M-as bucura daca ar invata sa aprecieze sistemul de valori al altuia, acum ia totul in ras.Cu banii ce sa spun,chiar nu e chibzuit si uneori e disperat ca nu stie sa-i administreze.Am incercat tot timpul sa comunic cu el dar nu am reusit,chiar i-am reprosat ca are o lume a lui in care traieste,este misterios si conteaza numai prietenii.Pot sa spun ca are un anturaj destul de prost.E adevarat ca pestii au inclinatii spre alcool ? El chiar abuzeaza destul de des "noroc" ca nu este violent. Ma gandesc ca acest viciu il mosteneste de la tatal lui. Eu am oroare ptr acest lucru si de multe ori i-am spus lucruri urate , eu am anumite principii zic destul de sanatoase si nu-mi plac oamenii slabi. Ai punctat un lucru pe care chiar am vrut sa-l spun ;relatia cu tatal meu.Lui ii place sa domine ,sa -i umileasca pe ceilalti iar eu nu pot fi de acord cu el ptr ca asta vrea de la mine ;drept ptr care de multe ori avem conflicte. Sper sa vina si vremuri mai bune pentru mine sa-mi gasesc linistea .Acum in urma divortului voi avea probleme cu locuinta (casa in care stam este a socrilor mei) desii sotul vrea sa locuim in continuare impreuna,nu stiu daca am sa pot eu. Se poate vedea in harta mea daca voi avea odata un loc in care sa ma simt ACASA ?? Imi doresc ca orice om normal o casa pentru mine si copilul meu.Cu sotul meu n-am putut realiza aproape nimic in 17 ani, cred ca e momentul sa ma gandesc si la mine.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 06, 2007 10:27 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
Uitandu-ma pe sinastria voastra, soarele tau in taur face o conjunctie destul de stransa cu Saturn al lui, iar acest interaspect este frecvent in regasirea sufletelor surori. Relatia voastra este durabila si profitabila pentru voi daca aveti deschidere si pentru partea spirituala, in general se spune ca Soarele are o datorie fata de Saturn. El in relatia voastra vine cu un rol de invatator, dar tu esti adesea frustrata de acest lucru , el chiar vrea sa exagereze cu disciplina iar tu in schimb ii poti oferi mult optimism. In general el este foarte afectat de siguranta si increderea pe care o ai tu in tine si-si doreste in adancul sufletului sa fie la fel. T u esti cea care il poti face sa-si exprime talentelesau in acelasi timp ii poti accentua sentimentul de inutilitate. Tu ii apreciezi calitatile organizatorice, simti ca trebuie ajutat sa-si afirme talentele, simti ca el este mai matur decat tine , dar vrei sa-l protejezi. Amandoi simtiti ca in aceasta viata sunteti ca o cheie unul pentru celalalt, dar cu aceasta cheie trebuie sa stiti ce sa deschideti, el poate deschide subconstientul lui aducandu-si aminte de tine ca de o persoana pe care a iubit-o sau a urat-o, iar tie iti aminteste el de figura unui tata rece si autoritar care ti-a zdruncinat increderea in tine. Daca aceste idei prind viata atunci el va incerca din toate puterile sa-ti puna bete in planurile tale, judecandu-te mereu si tratandu-te cu destula raceala. Tu nu prea vei fi de acord cu acest tratament, vei fi cea care va suferi cel mai mult dar poti castiga invatand sa te bazezi doar pe tine, fara nici un sprijin si cu mai multa responsabilitate.

Incepand din octombrie Saturn in tranzit in fecioara va face un trigon cu Soarele tau natal, este o perioada buna pentru tine in sensul ca te vei comporta mai rezonabil si mai constructiv , se va produce o consolidare a personalitatii tale, te vei debarasa instinctiv de situatiile susceptibile care-ti dauneaza. In aceasta perioada ai de-a face cu un fel de protectie care te va ajuta sa iei cele mai bune hotarari pentru tine.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 9:50 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
ADRIA ,mi-ai oferit raspunsuri la multe intrebari . Ai descris perfect relatia dintre mine si sotul meu. Am cautat mereu sa inteleg ce se intampla cu noi . Sper intr-un viitor mai bun si sa am puterea sa trec peste probleme mai usor ( nu cum am facut in ultimul timp ).Am asteptat un sprijin in sotul meu ,un sprijin care nu a venit. Voi tine cont de ceea ce mi-ai spus dar se pare ca nu intotdeauna totul depinde de mine.Traiesc inca langa un om pe care nu mai stiu cum sa-l abordez.Nu-mi place sa traiesc singura ,omul langa care am stat atatia ani este de neanteles.Are un comportament contradictoriu care pe mine ma bulverseaza.Poate ca asta este destinul meu......
Daca nu iti cer prea mult crezi ca imi poti spune ceva despre fica mea? Bucuresti 01.05.1991 ora 15
Pot sa spun ca am multe in comun cu ea, o inteleg foarte bine in schimb ma doare ca tatal el este aproape ca si inexistent in viata ei .Totul se rezuma la ei la vorbitul la telefon si numai strictul necesar .Incerc sa-i apropii cu sfaturi destul destul de delicate dar pasii facuti de ei sunt f timizi. Ce cariera va avea ?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 07, 2007 10:35 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
harta eiImage
Este un mic taur cu ascendent in fecioara care ne arata cat de mult este influentata de problemele familiale, iar aceste probleme ii va destabiliza intr-un fel siguranta in ea. Dar semnul fecioarei ii va da mai multa diplomatie dar si multa melancolie. Are nevoie de prieteni mai in varsta de la care sa se inspire sau care ii va modela drumul in viata. Are o personalitate mandra si constiincioasa, orientata spre munca care va deveni un scop in viata .
Mijlocul cerului , cariera este in Gemeni si are abilitati pentru serviciile de relatii cu publicul, are abilitate si talent oratoric, comert, dar si cercetare stiintifica de laborator. Reusita apare in tinerete, intr-o cariera in care isi va folosi cu usurinta puterea mentala. Este tare expusa tentatiilor financiare, iar datorita dualitatii - semnul gemenilor , poate deveni fie excesiv de generoasa fie destul de stransa la punga. Este de preferat sa evite o munca uniforma si plictisitoare.

Cu venus in casa X, sunt convinsa ca va reusi sa obtina succese in cariera, poate face o casatorie intr-o pozitie sociala superioara, poate intalni iubirea in mediul profesional. Venus in Gemeni este destul de duala, are gustul flirtului, isi exprima foarte frumos sentimentele dar multa instabilitate. Are chemarea spre acele relatii unde apare schimbul intelectual, dar trebuie sa invete ca intr-o lume atat de plina de atractii , de lumini , inima ei trebuie sa-si gaseasca un loc in care sa se stabileasca.

Venus face un sextil cu Mercur , are o inteligenta estetica, artistica, o natura vesela , sensibila , prietenoasa , un spirit suplu si cald.
Voi reveni cu lectia de viata.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 10, 2007 9:10 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
referitor la fiica mea,Corina.Este pasionata de teatru,de arte in mod special.Are simtul esteticului f dezvoltat,tot ce tine de haine,decoratiuni etc.Cred ca este ceva innascut.Ii place sa calatoreasca,sa cunoasca lumea.Dar este si materialista,isi doreste o situatie financiara buna ca sa-si poata satisface toate capriciile.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 11, 2007 9:08 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
Are lectia de viata, Nodul Nord in Capricorn si Nodul Sud in Rac.


Are aceeasi lectie de viata ca si baiatul meu care este tot taur dar este nascut in mai 1992, iar punctul vulnerabil al lor este dependenta , sa invete sa defineasca mai bine aceasta notiune de dependenta deoarece vin din trecut cu un puternic atasament de cineva - mama , tata, familia, ei cauta mereu siguranta emotionala de care cred ca au nevoie pentru a-si putea manifesta calitatile. Oricat de mult sunt ajutati, trebuie sa invete si sa accepte riscul de a detine controlul asupra propriului destin.
Corina isi doreste un mediu in care sa fie protejata , dar trebuie sa invete ca acest lucru nu poate veni doar de la o anumita persoana sau de la un anumit grup, ci trebuie sa gaseasca acest lucru si in afara familiei. Poate excela in a fi sef, deci in activitati sau functii in care sa-si foloseasca abilitatea de a-i organiza pe ceilalti isa lucreze n vederea unui scop comun. Este foarte important pentru ea sa se detaseze de problemele emotionale din familie , pentru a putea sa-si inceapa propria ei viata. Este foarte sensibila , cu emotii puternice, intelege de ce oamenii se supara precum si motivele pentru care oamenii au esecuri. Acest lucru are o parte buna ajutand-o sa trateze viata intr-un mod mai linistit, iar dezavantajul este ca simte mai mult fata de altii decat simt altii fata de ea si acest lucru o cam slabeste . In general nu prea face fata energiei negative, plange destul de usor daca asculta sau vede ceva trist, poate fi coplesita daca se confrunta cu pierderi personale. Este mai mult decat indicat sa renunte la toate sursele care ii pot oferi emotii negative , pana cand va deveni capabila sa priveasca aceste lucruri destul de detasat.
Baiatul meu , stiu ca este foarte sensibil , dar mi-a povestit intr-o zi ca el si-a intarit aceasta parte emotionala uitandu-se la o emisiune in care o femeie doctor lucra la autopsii, cred ca el si-a dat seama de aceasta parte slaba a lui, si a lucrat singur cu el, si chiar ma bucur de asta .
Pentru ea este foarte greu sa fie respinsa de cineva, isi face o multime de griji din cauza asta, iar aceasta respingere ii creaza nesiguranta si spaima , iar toate situatiile viitoare le abordeaza mult mai prudent. In general ea nu vrea sa supere pe nimeni, iar cea mai buna metoda de a se desprinde de trecut, de o situatie dificila din prezent este sa-si caute tot timpul un ideal, sa faca ceva care s-o faca sa se detaseze total .
Tot timpul vrea atentie din partea celorlalti si orice va face bine sau rau , ca este capricioasa sau rautacioasa cu cineva , are drept scop sa i se dea atentie.
Trebuie sa invete in aceasta viata sa devina definitiv adult, renuntand la a avea reactii copilaresti, sa aiba un scop bine definit care-i da forta si vitalitate, sa invete sa aiba grija singura de ea. În aceasta viata trebuie sa îndeplineasca o misiune mai materialista, sau în cadrul familiei, sau în societate. Scopul in aceasta viata este de a învata mai multa responsabilitate si disciplina. Eventual, conditiile grele familiale o ajuta sa-si rezolve datorile Karmice, în care va fi nevoita sa aseze în fata argumentelor sentimentale pe cel rational. Puternica dorinta fata de tatal ei probabil ca provine din faptul ca în copilarie îi lipseste un sprijin puternic si solid, familia nu e potrivita sa-i dea siguranta. Toate acestea va fi nevoitasa le creezee singura în viata actuala.
Trebuie sa învete atitudinea hotarâta si stabila, iar caracterul capricios sa-l restrânga. Printre misiunile ei este si necesitatea crearii unei existente sigure si sa puna un accent deosebit pe îndeplinirea îndatoririlor. În vietile anterioare nu era interesata de lucrurile materiale, nu se straduia sa aiba o baza materiala sigura. Foarte greu se rupe de trecut, foloseste prea multa energie pentru ca sa se gândeasca “ce pentru ce a facut”. Vechile legaturi si familia joaca un rol deosebit de important în viata sa, chiar si la maturitate. În vietile anterioare deseori îi manipula pe altii pentru ca sa primeasca o atentie mai mare si iubire.
Este necesar sa castige in maturitate, sa invete simtul responsabilitatii, sa gaseasca un ideal impersonal, colectiv .
Are lectia de viata in casa V , ceea ce arata ca trebuie sa aiba mare grija cum isi alege prietenii, anturajul . Este necesar sa se bazeze pe munca ei, sa dezvolte o activitate de creatie si sa realizeze ceva important prin propriile capacitati. Poate fi un excelent actor, regizor, scenarist, poate lucra cu copii deaoarece are mult talent pedagogic.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 6:08 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
ADRIA,
imi poti spune din punct de vedere sentimental ce imi rezerva astrele? Am incheiat o perioada din viata mea si incerc sa privesc spre viitor cu incredere.Sper sa iau deciziile potrivite si sa nu ma mai leg de trecut.Desii am divortat inca mai locuiesc impreuna cu fostul sot,situatie care ma face sa suport o situatie nu tocmai placuta.Incerc sa fac fata ,eu inca sufar (tu ai intuit foarte bine starea dintre mine si fostul sot).Uneori cred ca numai daca am sa intalnesc un barbat care sa ma cucereasca am sa pot merge mai departe.Posibil ca numai asa sa ma pot rupe de trecut.Probabil ca va trebui sa consult si un psiholog,insa astep sa-mi spui si parerea ta.Am vazut ca astrologia iti ofera raspunsuri la care nici nu te asteptai.Multumesc.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 08, 2007 8:48 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
Image

Ai un tranzit destul de bun al lui Saturn in trigon cu Soarele natal , un tranzit ce dureaza destul de mult pana in iulie 2008,
este o perioada buna in sensul ca evenimentele iti vor permite schimbarea anturajului vechi cu altul mai elevat, este nevoie de fermitate din partea ta, ai nevoie de un scop catre care sa te indrepti si care in acelasi timp te va apara de multe atacuri neasteptate. Cred ca important in aceasta perioada este sa pui accentul pe cariera ta deoarece esti ajutata in aceasta directie. Planul sentimental este complet ignorat iar o relatie in aceasta perioada va avea la baza o mare doza de interes.

Alt tranzit important este Saturn in tranzit in careu cu Marte natal, este un tranzit ce poate fi considerat ca o provocare, o sfidare , este nevoie de un mare efort din partea ta atat fizic dar si psihic pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Vei fi tentata sa renunti inainte de a incepe ceva, sau pur si simplu sa te opresti pe la mijlocul drumului, tot ce pot sa-ti spun este ca succesul in actiunile tale va fi la inaltimea eforturilor tale. Este bine de stiut ca de multe ori un tranzit provocator are uneori efecte fantastic de constructive.

Cu Neptun retrograd tranzitandu-ti casa parteneriatului este necesar sa fii destul de atenta la ,,celalalt,, deoarece te poti iluziona destul de usor, poti fi pacalita destul de usor de ceilalti in aceasta perioada, bine nu este vorba aici de pacaleala de 1 aprilie, ci iti pot spune ca poti intra intr-o relatie ca dupa aia sa-ti dai seama ca nu este ceea ce visai tu, deci atentie.

Luna progresata in casa X arata orientarea ta plina de ambitie si gandirea indreptata spre obtinerea unui scop, este nevoie sa faci ceva pentru a-ti gasi locul.
Luna progresata fiind in taur , pot spune ca abordarea tuturor problemelor in aceasta perioada au un ritm mai lent iar starea ta de dispozitie nu este prea usoara .
Voi mai reveni .


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: felicitari
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 3:24 pm 

Joined: Sun Jul 31, 2005 1:01 pm
Posts: 193
Location: München
:) felicitari draga adria..,

am fost de fata (aici pe forum ) cind ai facut facut primii pasi in domeniul astrologiei.
sint uimita cit de bine ti-ai dezvoltat cunostintele.
oricum fara talent nu ar fi fost posibil :)
iti citesc interpretarile cu mare placere..


suuuuper

laura


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 9:18 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
iti multumesc Laura :lol: :oops: :) :D


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:10 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
Buna Adria,

Am citit cu mare interes mesajul de la tine, interpretarile tale sunt atat de exacte,incat ma uimesti de fiecare data.Incerc cu destul efort ,dupa cum vezi sa merg pe un drum al meu.Mi s-a oferit de curand ca pe langa serviciul pe care il am ( lucrez in telecomunicatii -relatii cu clientii ) ,in timpul liber sa mai fac si altceva ,in domeniul asigurarilor.Nu prea am curaj,asta poate si din cauza educatiei pe care am primit-o ;sunt pasi timizi dar ambitioasa cum ma vezi sper sa reusesc.Am o motivatie:fetita mea care ma sustine in tot ceea ce fac.Si cred ca as reusi mai usor dar fiecare intalnire intre mine si "fostul" iese cu scantei , el nu renunta la a sta cu noi in casa si a se implica in viata copilului ,are niste idei total diferite de ale noastre.Sunt oameni care nu se schimba niciodata,trec prin viata fara sa invete nimic.

multumesc


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 9:53 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
In aceasta perioada tocmai s-a terminat tranzitul lui Saturn prin casa I natala, un tranzit ce a inceput pe la sfarsitul lui iulie 2006 si este bine de stiut ca prin mai 2008 va fi din nou la tine in casa I .
Vreau sa-ti vorbesc despre acest tranzit al lui Saturn deoarece cred ca este ceva reprezentativ pentru tine.
Saturn in tranzit in casa I cred ca te-a caracterizat cel mai bine in aceasta perioada.Destul de repede te-a adus cu picioarele pe pamant, te-a pus sa-ti analizezi rezultatele si comportamentul din trecut si sa-ti asumi responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Daca ai neglijat ceva in trecut in mod deosebit daca ai neglijat sa faci ceva pentru tine , Saturn in casa I a fost cel mai bun moment sa devii realista in legatura cu tine, cu propria persoana , sa incerci sa-ti definesti cat mai bine ce vrei sa dezvolti la tine, sa incerci sa-ti definesti o imagine cat mai clara. Aceasta cunoastere de sine putand incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada cred ca a fost caracterizata de dorinta ta de a te cunoaste mai bine ,de a incerca sa afli cat mai multe despre capacitatile tale, de fapt de a incerca sa-ti gasesti acea calitate, capacitate de care sa te folosesti pentru a face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva, doar prin calitatile tale. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegi imensa putere a lui Saturn prin casa I, PUTERE CARE ITI VA DA POSIBILITATEA SA TE MODELEZI SINGURA SI SA INTELEGI CE FEL DE PERSOANA ITI IMPUNE KARMA SA FII .
Esential este sa fii atenta la ceea ce dezvolti si in ce activitati te bagi deoarece urmatorii 29 ani din ciclul lui Saturn depind direct de caracterul pe care-l construiesti acum , de angajamentele pe care ti le asumi . Saturn in casa noilor inceputuri aduce mesajul destul de clar ca este timpul ca atentia ta sa fie indreptata spre tine, sa-ti dezvolti o noua personalitate, pe care sa o folosesti pentru ambitii si scopuri noi. Esti tentata sa opui rezistenta in fata schimbarilor dar este bine de stiut ca tot ce alegi si dezvolti in aceasta perioada va juca un rol important in viata ta. Acum Saturn cel care carmuieste destinul intervine direct in viata ta si te ajuta sa-ti definesti destul de bine orientarile viitoare. Parerea mea este sa fii mai atenta la tine pentru a simti acest mesaj al lui Saturn, ajutorul vine de la Saturn tu doar trebuie sa fii deschisa la ceea ce ti se ofera, la schimbarile care apar .
Este perioada in care noul vrea sa intre in viata tu doar trebuie sa deschizi “usa” si sa-l primesti, iar aici noul inseamna ca este esential sa o rupi cu trecutul mai ales daca in trecut este ceva care te tine pe loc.
Succes.
Am scris toate acestea , deoarece Saturn , datorita mersului retrograd pe care il incepe in luna decembrie, se va intoarce in casa I natala sa " vada " schimbarile pe care le-ai facut.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 4:49 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
Draga Adria,
Voi fi atenta la ce mi-ai spus.Indrumarile tale imi vor fi cu siguranta de ajutor.Pentru tine se pare ca astrele nu mai au secrete.Poate ne mai "auzim" pe aici .Iti multumesc pentru timpul acordat. :) :)


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 30, 2007 7:32 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15


Last edited by geta on Tue Apr 29, 2008 6:48 pm, edited 1 time in total.

Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 8:54 am 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
Adria,
ma adresez tie pt. ca mi-ai dat informatii care m-au ajutat sa inteleg multe aspecte din viata mea. Referitor la relatia dintre fica mea si tatal ei ,acesta poate sa-si asume responsabiltatea de tata ?Pentru ca in fiecare zi se indeparteaza si mai mult de ea,nu are curajul sa vorbeasca cu ea fata in fata numai la telefon,este foarte influentat de anturajul pe care il are ,se considera o victima si noi suntem dusmanii lui.Nu inteleg de ce se poarta asa cu ea,si Corina nu vrea sa renunte la el.Toti suntem afectati de situatia in care suntem,nici el nu cred ca este fericit,dar se incapataneaza sa ne dea o lectie.Am sperat ca se va maturiza si va intelege care este rolul lui dar tind sa cred ca nu se va intampla niciodata,cel putin in relatia cu noi.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 10:59 am 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
Cu Luna in careu cu Marte , este destul de lipsit de capacitatea de a se adapta prea usor la tot ceea ce ii ofera viata, chiar daca vorbim de bucurii, chiar daca vorbim de necazuri .Semnul Lunii la nastere arata de fapt modul in care " functionam" , mai bine spus ne arata felul nostru dominant de a fi.Pentru el , Luna in Capricorn nu aduce prea multe calitati; Luna in Capricorn fiind in exil, nu este prea fericita in acest semn al lui Saturn cel rece si morocanos, in consecinta vor fi accentuate calitatile negative, multe deceptii, neconcordanta, defazaje comportamentale.Lipsit de capacitatea de a distinge binele de rau, sufletul lui este interesat de reusita, putere, dorinta de a fi cineva, aceste lucruri ii pot da siguranta, echilibru. Orice esec care apare in viata lui il face sa devina un om trist, frustrat. Luna fiind aspectata negativ si de Marte, este destul de irascibil, impulsiv, manios in fiecare clipa a vietii lui. Mediul in care se " invarte " va favoriza indepartarea de o viata de familie confortabila si armonioasa, se poate implica in actiuni periculoase iar Luna fiind in casa I si destul de afectata , viata lui va fi destul de mult influentata de alcool.Casa IV, casa familiei in Berbec arata ca si-a dorit de timpuriu sa " scape " de familia lui, de casa parinteasca pentru a-si face un camin care sa-i satisfaca doruntele lui, si in acelasi timp pentru a scapa de autoritatea familiei lui.Cred ca are un suflet destul de cald si in acelasi timp plin de emotii pe care reuseste destul de bine sa-l ascunda prin afisarea unei masti inflexibile, impulsive, ferme si directe. Tocmai aceasta impulsivitate si lipsa unui control asupra lui aduce neintelegeri in familie , probleme cu locuinta, iar lipsa de rabdare si severitatea lui nu vor conduce la pace in familie. Marte face o conjunctie destul de stransa cu cuspida casei IV, ceea ce accentueaza caracterul lui impulsiv in familie, probleme legate de casa.Saturn fiind si el plasat in casa IV, casa familiei, frica, teama cea mai mare pentru el este strans legata de tot ce are legatura cu familia lui. Saturn fiind destul de prost aspectat, ne vorbeste de dificultatile lui familiale care se manifesta prin lipsa legaturii cu parintii, detasare de familie, venituri cheltuite aiurea ce vor conduce la o viata de familie nefericita , plina de griji si stramtorare. Saturn face o opozitie si cu Jupiter , iar aceasta opozitie pentru el se manifesta exact cum i-ai spune unui soldat " culcat" apoi "drepti", tot timpul va fi condus de acest conflict intre dorinta lui de stabilitate , de a cladi ceva durabil si dorinta lui de expansiune, iar aceasta opozitie este tocmai pe axa familiei si carierei.


Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 10:02 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
Am citit de mai multe ori ultima interpretare si cred ca numai eu il conosc atat de bine .
"Cred ca are un suflet destul de cald si in acelasi timp plin de emotii pe care reuseste destul de bine sa-l ascunda prin afisarea unei masti inflexibile, impulsive, ferme si directe".
Am ajuns de multe ori la sufletul lui ,cred ca asta m-a determinat sa-i stau alaturi atatia ani , aproape ca nu-l credeam in stare sa ne faca atata rau.Este foarte greu de trait langa o asemenea persoana,am crezut imtr-o schimbare miraculoasa.......care nu a venit.Nu pot sa inteleg astfel de oameni.
Relatia lui cu familia este exact asa cum ai spus ,fiecare fraza il descrie perfect.As fi vrut sa-i pot arata astrograma dar nu este persoana care sa accepte .


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 06, 2008 7:56 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
Buna tuturor,

Ma adresez in special Adriei , a mai trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe forum poate ca nici acum nu as fi scris insa am citit articolul postat de Adria referitor la Luna noua din 7 feb.

Am avut un sfarsit de an mai bun dar luna ianuarie a fost desul de grea pentru mine din toate punctele de vedere.De mult timp imi doream sa ajung la psiholog cu problemele pe care le am si in sfarsit am fost la o prima sedinta saptamana trecuta. Nu am fost intr-o stare prea buna emotional. In urma sedintei am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg in continuare cel putin pana cand voi ajunge sa inteleg anumite aspecte din viata mea.

Si aici am gasit ajutor( multumesc Adria), numai ca am nevoie cel mai bine de un specialist care sa ma ajute sa depasesc situatii de criza.Cred ca este un moment bun acum.Psihologul la care am ajuns imi inspira multa incredere,este un om special ( stiu ca a mai facut o facultate de teologie ,psihologia este a doua ).Vineri este prima sedinta de terapie si imi doresc ca ceva a se schimbe .

Stie cineva sa-mi spuna daca exista vise premonitorii ???
Am avut un vis (in urma cu exact o luna ) din care m-am trezit plina de speranta si cu sentimentul ca cineva va fi in viata mea,o persoana care imi va aduce liniste sufleteasca. Sau poate este numai speranta mea ??


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 29, 2008 2:52 am 

Joined: Sat Jul 14, 2007 2:16 pm
Posts: 1
mi`am facut astrograma de multe ori si incerc de ceva timp sa inteleg mai multe aspecte,inafara de semnificatia celor 5 planete pe casa 11 si a lui Saturn in casa 8 retrograd nu prea reusesc sa descifrez alte aspecte intre planete...ideea e ca desi viata mea e ok,nu ma regasesc si parca traiesc viata altcuiva.
daca are rabdare cineva sa citeasca harta mea si sa`mi dea mai multe detalii,multumesc.
27 octombrie 1974, Pietrosani,Teleorman
Ascendent 28.04 Scorpion
Soarele 3.29 Scorpion XI
Luna 19.38 Pesti IV
Mercur R 29.37 Balanta XI
Venus 0.53 Scorpion XI (exil)
Marte 29.20 Balanta XI (exil)
Jupiter R 8.05 Pesti III (domiciliu)
Saturn S 18.53 Rac VIII (exil)
Uranus 28.29 Balanta XI
Neptun 8.04 Sagetator I
Pluto 7.43 Balanta X (exaltare)
NN 12.05 Sagetator I
NS 12.05 Gemeni VII
MC 14.37 Fecioara
Lilith 18.40 Varsator


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: decizie importanta
PostPosted: Sat May 24, 2008 5:26 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
buna ziua,
revin de data aceasta cu rugamintea daca ma puteti ajuta sa iau o decizie pe plan profesional pana la sfarsitul lunii iunie. Lucrez la o companie de 18 ani iar din noiembrie lucrez si in alt domeniu , colaborator.Daca m-ati intreba ce-mi place as spune ca activitatea noua in care m-am implicat e posibil sa-mi ofere in viitor mai multe sanse de realizare si mi se potriveste mai bine . Imi este greu sa ma hotarasc . Sa las un loc unde am o siguranta ( chiar si minima ) si sa ma aventurez spre o alta lume care mi se deschide in fata.

Adria mi-a ajutat cu ceva timp in urma cand treceam printr-o perioada dificila .

Sper ca cineva ,poate chiar Adria ,sa-mi spuna ce imi rezerva perioada urmatoare astrele .Nu pot decat sa va multumesc :) :) :)

Datele mele 25 aprile 1970 aprox ora 12 , Turnu Magurele


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 6:38 pm 
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 9:50 am
Posts: 296
Location: Cernavoda
in aceasta perioada este Jupiter retrograd , Mercur si Neptun intra pe 26 in mers aparent retrograd , chiar nu-ti recomand sa-ti schimbi locul de munca, asteapta pana in septembrie.
Citeste aici despre jupiter retrograd :

http://adriana-astro.com/?p=41



_________________
Blog
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 24, 2008 10:10 pm 

Joined: Tue Jul 03, 2007 10:14 pm
Posts: 15
Adria,
iti multumesc pentru sfat , cu siguranta ma voi gandi foarte bine inainte sa iau o decizie. Pot sa-ti spun ca tot ce mi-ai spus in mesajele anterioare s-au dovedit a fi adevarate. Tocmai acest lucru ma face sa tin seama si de sfatul tau.

pot sa te mai intreb ceva ? din punct de vedere sentimental va veni soarele si pe strada mea ? Nu sunt disperata ,singuratatea inca nu ma sperie , sunt foarte ocupata , insa am impresia ca nu stiu sa accept pe cineva in viata mea , sunt foarte pretentioasa ?! E adevarat ca stiu ce vreau tocmai de aceea te intreb.

Sper sa nu fiu prea insistenta cu intrebarile mele


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 28 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group