It is currently Sat May 25, 2019 12:45 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: schimbari majore ?un mic ajutor daca se poate
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 11:16 pm 

Joined: Thu Apr 12, 2007 9:33 pm
Posts: 13
Clarsensitiva din fire simt va anul 2009 imi va aduce mari schimbari in viata .As dori un mic ajutor sa vad daca si astrele imi spun acelas lucru .Viata mea este destul de tumultoasa din toate punctele de vedere , mai ales sentimental pentru ca nu imi gasesc sufletul pereche si de multe ori asteptarea este demoralizanta .Ca date de nastere 21.09.1979 , orele 23.30 aproximativ .
Multe multumiri si un an nou mai bun tuturor ce posteaza si viziteaza acest site .
Claudia


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: schimbari majore ?un mic ajutor daca se poate
PostPosted: Mon Jan 19, 2009 10:58 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Image

O interpretare a temei natale ai primit aici viewtopic.php?f=29&p=9983#p9983
Tranzitele se incadreaza in indicatiile generale ale temei, in sensul ca Saturn, in urmatoarea perioada, dupa ce a facut o conjunctie cu Saturn din tema natala, se apropie de Soare, iar Jupiter se grabeste sa iasa din casa VIII semn de iti vine norocul, dar nu orice noroc, ci norocul de a ocoli o complicatie lkarmica importanta. Ceea ce inteleg eu din aceasta relatie nu te avantajeaza si are mai mult valoare de informatie, avertisment, reiterare a unei greseli sub impulsul unei recomandari, a unei ajustari a comportamentului tau in raport cu necesitatile familie, spuse sau induse prin modele.
Nimic din ceea ce ti se recomanda si vine din familie nu se incadreaza cu vibratia destinului tau. Parasirea casei a VIII-a de catre Jupiter imediat dupa ce Saturn s-a opus lui Jupiter a doua ora, in tranzit pe axa Fecioara-Pesti (axa ta) inseamna o degajare de o responsabilitate, fuga de o raspundere majora pe care ti-ai atribuit-o si tendinta de a alege prost pentru destinul tau.
Din nefericire, 2009 nu schimba prea multe, dar te tulbura si iti bulverseaza convingerile, te pune in fata unor situatii jenante, in relatie cu persoane de la care ai de invatat putin si te "ajuta" sa pierzi relatii importante cu adevar valoase pentru destinul tau.
Anul acesta, cu atat mai mult decat in alti ani, daca ii lasi pe altii sa hotarasca pentru tine vei intra pe un drum care iti va aduce incepand cu 2010 un tranzit dificil al lui Saturn cu dificultati de intelegere si integrare, afectiuni ale sistemului circulator, rinichi, dezechilibre in regimul apei din corp.
Ceea ce intuiesti este legat de decizie, bifurcatia destinului... o alta bifurcatie, dar de aceasta data importanta pentru ca este prima trasatura dupa renasterea saturniana, data de revenirea acestei planete peste pozitia sa de la nastere.
Daca pana acum bifurcatiile mici nu te-au departat de drumul tau, acum a venit timpul ca drumul acesta, la randul lui, sa se bifurce.
Nu-ti poate spune nimeni ce sa faci, cel putin acum cand Lilith iti trece prin VII si cand, orice intentie buna o poti rastalmaci, o poti anula. Esti cam singura o buna perioada a acestui an si ar fi bine sa alegi aceasta varianta, pentru ca acelasi aspect iti aduce leziuni pe relatii sau relatii care te pot compromite.
Cu un tranzit puternic a lui Saturn pe casa IV, dorinta de a-ti intemeia un camin, de a avea o stabilitate afectiva te tenteaza, dar nu trebuie sa pierzi din vedere sablonul peste care vine aceasta dorinta, o predispozitie negativa, un Lilith in casa IV si tendinta ei de a te tenta sa faci aceeasi greseala pe care femeile din familia ta, de pe linia mamei, au fost tentate sa o faca. Tentatia de a alege impotriva destinului tau, doar pentru a-ti rezolva aceasta tendinta de a fi cu un anumit gen de persoana, ce trebuie sa se incadreze in norme, reguli, sabloane, este o mare problema a destinului tau.
Acest fond va persista si anual acesta, dar, marcajele pe cadranul al III-lea (casele VII, VIII si IX) aduce efecte sociale ale intentiilor si dorintelor tale. Nu este un an al certitudinilor, ci al incercarilor pe incredere.
Am incercat sa-ti conturez aspectul cel mai complicat si dificil care te duce spre situatii penibile si in care poti actiona, chiar dar intuitia iti spune altceva, in care trebuie sa te confrunti (doar atat) cu deciziile din trecut.
Asta inseamna ca duci in spate, la modul cel mai concret posibil, o incercare data de Luna neagra. Nu stiu cum vei iesi din aceasta, dar iti doresc sa fii cu mintea limpede si sufletul curat!_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: schimbari majore ?un mic ajutor daca se poate
PostPosted: Sun Mar 15, 2009 1:13 pm 

Joined: Thu Apr 12, 2007 9:33 pm
Posts: 13
Nu mai inteleg nimic din viata mea ....nu am liniste si parca totul se complica de la o zi la alta si nu stiu cum sa fac ...Mai nou a reaparut in viata mea persoana care la un moment dat mi-a intors viata pe dos si l-am iubit ca o nebuna .Simt ca sunt blocata in trecut si poate asta e si cauza pentru care nu imi gasesc linistea si nu pot merge mai departe ..Asta sa fie complicatia Karmica , incercarea de la Lilith , confruntarea cu deciziile din trecut ?Am obosit sa plang ...Datele lui de nastere sunt 02.02.1978 , nascut in Bucuresti iar ora nu o stiu .Am citit si recitit de multe ori raspunsul primit si incerc sa intele ....incerc sa inteleg daca destinul meu este inca legat de el si asta e cauza pentru care sunt asa de nefericita ....


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group