It is currently Mon May 23, 2022 4:29 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
 Page 1 of 1 [ 20 posts ] 
Author Message
 Post subject: Calatoriile in strainatate
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 6:23 pm 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
Buna,

Ma intriga un aspect...legat de predispozitiile nativului de a calatori in strainatate sau de datoriile karmice pe care le are nativul pe alte meleaguri decat cele ale tarii sale. Casa IX cea a calatoriilor indepartate pare ca ne indica cel mai bine astfel de predispozitii, dar daca aceasta casa nu este aspectata. Cuspida casei IX se afla in Berbec, iar guvernatorul sau, Martele se afla in Leu in casa XII. MArte face un sextil cu Soarele (in Balanta in casa III) la 6 grade si50 minute si o cuadratura cu Mercurul (in Scorpion in casa III) la 5 grade si 33 minute. Desigur, indicii despre predispozitia de a calatori o gasesti si in casa III, dar acestea sunt cele scurte. Va pot spune ca la mine Casa III e destul de activa, avand acolo Soarele, Pluto, Venus si Mercur, iar in viata mea calatoriile nu au lipsit, nici in trecut, nici in prezent :P , munca pe care o desfasor fiind legata de acest aspect - calatoriile, dar cele de scurta durata.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Buna
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 6:28 pm 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
PS Coser e cumva ziua ta? In cazul acesta LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire si sa fii iubit :) O sa trebuiasca sa te sarbatoresti impreuna cu forumul pe care l-ai creat si care are din ce in ce mai multi membri. Sa il uzi bine ca sa traiasca ani buni de acum incolo. :D


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: calatorii in strainatate
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 6:57 pm 
User avatar

Joined: Sun Jul 24, 2005 4:23 pm
Posts: 153
Camelia si pe mine ma preocupa ideea ta legata de calatoriile in strainatate , ce zici de venus si kiron pe casa IX-a ( in conjunctie )in pesti , in trigon cu neptun pe casa V-a scorpion . Pe casa III-a , in fecioara sunt pluto conjunct cu juno ( pluto in trigon cu luna si mercur , iar juno in opozitie cu venus in sextil cu neptun .___________________
Liana


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Hello
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 7:30 pm 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
Personal ma gandesc ca la tine casa IX poate avea si alte interpretari. Ti le spun pe cele la care ma gandesc. Legat de calatoriile in strainatate nu pot sa spun nimic pentru ca imi este cam greu pentru ca asta incerc si eu sa aflu. Insa la tine imi atrag atentia niste chestii tare interesante. In primul rand casa IX mai este si casa spiritualitatii, divinul, filosofia, studii inalte. De ce iti spun asta. In primul rand vad ca la tine cuspida casei IX este in Pesti, care iar ma duce catre spiritualitate, divinitate, compasiune, intelegerea celuilalt, sacrificiu. Mai departe Kironul este tot acolo, in casa IX si in PEsti, Kironul, marele vindecator, in mitologie jumatate om - jumatate cal, iar vindecare nu se refera doar la aspectele fizice ci si la cele ale spiritului. Venusul conjunct cu Chiron - aduce o frumusete interioara ca daruri ale nativului. Neptun, guvernantul Pestilor, planeta misticismului si a experientelor psihice, planeta Iubirii Divine si faptul ca face un trigon cu Venusul, planeta iubirii lumesti, fizice, comune e ca si cum ai transpune aceasta iubire lumeasca in plan spiritual. Coser o sa iti spuna cu siguranta mai multe si mult mai bine. Poate aflam si ce este cu calatoriile in strainatate, aspect care ma intereseaza si pe mine f mult.
Pe astroloverman il poti intreba mai multe despre Chiron.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: buna
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 9:58 pm 

Joined: Thu Jul 21, 2005 8:52 am
Posts: 5
nu stiu ce anume intr-o harta indica predispozitia catre calatorii in strainatate dar si eu sunt interesata de acest aspect foarte mult ...mai ales ca anul acesta a fost prima data cand am iesit din tara, au fost calatorii de scurta durata si in interes de serviciu .....


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Calatoriile in strainatate
PostPosted: Sat Aug 06, 2005 9:17 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
camelia,
iti multumesc pt cuvintele frumose pe care mi le-ai adresat.

calatoriile in strainitate pornesc de la casa IX, dar pentru a afla mai multe despre asta nu este suficienta o singura casa. Ca regula guvernatorul casei IX indica o posibila motivatie a calatoriilor fizice in strainatate sau mentale, astrale a celor care au astfel de preocupari. Atunci cand intervine casa XII, ca un cazul tau, avem de-a face cu un magnetism special fata de o regiune de pe glob, fata de care ai amintiri foarte puternice... eventual un trecut traumantizant insa pt asta trebui consultate celelalte planete.. Absenta planetelor din aceasta casa ar insemna si un semnal de alarma: pe de o parte un trecut limitat la "a invata" nu la "a obrerva" ceea ce indica un blocaj.... adica e mai bine sa nu atingi acea cutie a pandorei pt a nu repeta ceva din comportamentul de atunci, iar pe de alta parte o "presiune" karmica perceputa de tine ca o conditionare .... ai o karma care ti se permite sa calatoresti, deci ai putea sa te intorci pe unde ai trait, dar iti consumi aceasta karma prin lucruri marunte, deplasari care nu au nimic de-a face cu posibile vizite in locurile vietile anterioare.
Etapa date de casa IX nu este insa asa de simpla. Dificultatile acestei case nu indica suferinta vizibila asemenea casei XII, X sau II, ci o superficialiatate gen "ei, si ce daca nu pot face cutare sau cutare lucru, fac altele...imi este de ajuns "... aceasta limitare de vointa este la fel de periculoasa ca lamentarile celor care se consuma psihic atunci cand nu pot depasi o anumita conditionare._________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 06, 2005 12:57 pm 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
Din ce scriai tu in alte topicuri am observat ca e important sa analizezi si guvernatorul casei respective. Te refereai aici la planeta guvernatoare a nativului in casa respectiva sau daca nu exista asa ceva se poate analiza planeta guvernatoare a casei IX in general, in acest caz Jupiterul.Personal in casa IX nu am decat Ceresul (satelitul care arata educatia & grija pe care o primim si pe care o oferim). Ceresul retrograd in Berbec, in casa IX Ceresul in casa IX imi spune ca ma simt in largul meu facand calatorii lungi fie in plan fizic, fie in plan mental. Ceresul in Berbec arata ca sunt mai degraba adepta activitatilor fizice si avand tendinta de a-mi arata atasamentul prin imbratisari. Ceresul meu (sa-i zicem guvernatorul casei IX) face un trigon cu MArtele guvernatorul traditional al Berbecului - ceea ce arata o combinatie intre energie, actiune si grija.
Cat despre Jupiter, guvernatorul "traditional" al Sagetatorului, casei IX daca e sa ma gandesc asa desi nu cred ca e corect el e in casa I si nu realizeaza nici un aspect cu Martele. Ca sa intelegi mai bine ce iti spun cu o harta in fata datele mele sunt 9.10.1979 1:20 am Focsani.
Pana acum se pare ca imi ard karma cum spuneai si tu prin calatorii scurte si care nu au nici o legatura cu meleagurile de alta data. Iarasi dupa cum spuneai intr-adevar resimt o atractie aparte fata de o anumita regiune de pe glob fiind vorba de Suedia si Stockholm. Am incercat sa ajung acolo dar nu am reusit. :P Cel putin pana acum.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: intreb ref la strainatate.
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 11:05 am 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
Se poate stabili din astrograma persoanei si eventual o astrogr a unei tari unde vrea individul sa traiasca de fapt niste compatibilitati ca intre 2 persoane? si din care sa rezulte daca se poate adapta la viata din acea tara? Sau oameni care s-au nascut in locuri nefvorabile pt ei, pot afla ac. lucru suprapunand harta tarii respective cu a lor?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: intreb ref la strainatate.
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 11:49 am 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Astrocartografia se ocupa cu asta. Astrolog 5.4 intocmeste o astfel de harta. Se poate afla astfel ce vibreatii astrale se folosesc intr-o anumita regiune in fucntie de planeta si axa auxiliara implicata..
De exemple un tema natala a lui Alexandru cel Mare se poate vedea ca traseului ASC-Marte cat si MC-Marte (dar si alte planete ca Soarele, Venus, Saturn Mercur) se deplaseaza spre Asia... Se stie ca Alexandru a fost Rac-Asc Berbec iar Marte in tema lui fiind pe casa I este clar ca doar in aceasta directie geografica a simtit ca se poate implini...
Image_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 20, 2005 12:01 pm 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
super! Dar pt mine rac cu asc sagetator si stelium berbec ce tara ar fi indicata sa ma realizez material si profesional sau macar material? Romania cum iese? Pana in mom de fata din experienta e total defavorabila Romania pt mine . M-ar interesa Spania, Portugalia sau poate chiar Franta, daca imi sunt favorabile, sau alta tara dar oricum tot in Europa.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 23, 2005 8:22 am 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
stiti cumva unde pot gasi (pe net eventual) harta astro pt Portugalia?


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 23, 2005 7:18 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Sabina, fii mai explicita... ce anume vre? tema natala a Portugaliei? O relocare a temei tale pt Portugalia?
Eu nu prea intelege dupa cum ai formulat... :?_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 2:07 pm 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
pai , harta Portugaliei adica data cand s-a infiintat Portugalia. Nu stiu cu ora cum sa fac (ascendentul si casele Portugaliei)...ca vreau sa o suprapun (sinastrie) cu astro mea ...si harta romaniei am vz t-o pe undeva nu mai stiu unde...ar fi buna sa verific daca de la tara mi se trage cu probl mele groaznice si insuportabile din prezent (lipsuri materiale oricat am salariu de mare nu ajunge cresc preturile peste noapte la case nu apuc sa strang) si nemultumire profesionala..desi am facut tot ce am putut nu am o specializare propriu zis stiu tot si nimic sunt un nimeni care poate fi "zburat" oricand...si inconjurata de pilosi, eu nu am relatii si in casa 11 nimic.


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 2:23 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
Asta este harta ta... cat despre tema Portugaliei nu stiu la ce te-ar ajuta... dar cred ca este 13.02.1668 cand i-a fost recunoscuta independenta de catre Spania, dar nu stiu daca data este corecta... practic atunci a aparut Portugalia ca stat, eu alta data nu am...
Image_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 26, 2005 2:46 pm 

Joined: Thu Jul 28, 2005 10:25 am
Posts: 133
Location: Bucuresti
multumesc f mult de harta, coser!
Pai ASC si Neptun (in conj cu asc) vad ca se indreapta spre America...in zona Spaniei, Portugaliei nu sunt sanse...


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Despre strainatate
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 6:15 pm 

Joined: Sun Aug 14, 2005 12:03 pm
Posts: 19
Buna!

Am niste prieteni f.buni (sot-sotie) plecati din tara acum cca 5 ani,au ales Australia.
Nu inteleg de ce au facut-o avand in vedere ca aici viata lor era ok. din toate punctele de vedere.Au pus bazele unei firme,(Ghidul comercial al Bucurestilor)au dezvoltat-o, mergea excelent si brusc....schimbare de "macaz"
Acolo, el nu si-a gasit inca rostul si se pare ca nici cu sanatatea nu sta prea bine.Ii e dor de tara si prieteni.....
In casa a IX il are doar pe Neptun (scorpion) in semicareu cu luna,careu cu Venus,semisextil cu Mercur.Sa fie vorba de iluzie?
Daca poate cineva sa imi explice ce i-a indemnat sa plece.El este nascut pe 10 sept.1961 ora 16:20 Bucuresti
Multumesc mult!_________________
Bucurati-va de viata!
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Despre strainatate
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 7:47 pm 
Admin
User avatar

Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm
Posts: 2232
Location: Barlad
El este din capul locului un om destept si profund, calitati date de doua planete opue ca trasaturi care sunt pe capricorn si semnul ascendentului de altfel...
Aceasta contradictie este ciudata, pentru ca ambele planete au cate un atu. Saturn este in domiciliu dar pe casa XII nu se simte prea bine, Jupiter are libertate maxima de miscare pe casa I dar este in capricorn, deci se supune planului, programului, obiectivelor.
Ambele planete sunt pe ascendent ceea ce solicita foarte tare gandirea, dar si fiziul nativului.
Tocmai pentru ca are saturn puternic in tema el are talentul de a lua hotarari proaste... Luna pe casa VIII anunta o influenta din umbra a femeilor, nu doar acum ci in general, femei puternice cu personalitate cu abilitati creatoare si organizatorice (Venus in Leu) si tot timpul a fost complexact ca nu le face el pe toate... destinul i-a cam aranjat totul... munca lui a fost sustinuta si de noroc.... ei, el a vrut sa fie numai munca...
am ajuns la acesta concluzie observand excentricul si orgoliosul Uranus pe casa VII in conjunctie cu NN si Lilith...fapt ce predispune la incercari prin hotarari proaste. In acesta situatie hotararile proaste par sa fie o bresa karmica pt ca varsatorul, domiciliul lui Uranus este interceptat impreuna cu Leul, domiciliul soarelui si exilul lui Uranus...Asadar in ciuda priceperii sale si al aerului puternic pe care il inspira el se precipita usor. Femeile au fost sunt si vor fi punctul sau cel mai slab...
daca exista o vina in toate aceasta situatie nu el o are in totalitate... o femeie l-a indrumat si el a crezut-o asa cum se intampla intotdeauna
O tema orara ridicata pe aceasta problema indica o sanatate subrezita prin suprasolicitare, rinichii fincatul sunt organe destul de afectate, iar ca psihic si bine si rau: bine ca mai au inca din speranta ce i-a determinat de plece in special el (Neptun din casa IX natala se muta acum pe X), dar rau este ca au partea de acelasi limitari de profesie, limba, statut pe care le-au avut de la inceput.
Solutia este in trecut... la iesirea din Capricorn Luna va face un trigon cu Marte... nu este nimic ascuns, doar se tin cu incapatanare de ceea ce si-au propus sa faca...
Luna pe cuspida casei IX ne indica faptul ca ii bate gandul sa se intoarca... dar exist un sextil cu Mercur in Scorpion ceea ce indica faptul ca au si alte motive pt a face si a nu face asta...
Vor gasi rezervele necesare doar daca vor cauta in trecut... acolo exista un om, o situatie, o sansa... acolo este rezolvarea_________________
Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
Image
Offline
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject: Re: Despre strainatate
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 12:53 pm 

Joined: Thu Oct 06, 2005 12:58 pm
Posts: 15
Location: bistrita
Aspectele tensionate de pe casa III-IX sunt neaparat defavorabile calatoriilor ? Ma refer in special in relatia cu strainatatea intr-un caz concret : 17.05.89 ora 17:15 Bistrita. E, de fapt, harta fiului meu , ma gandesc ca o sa am parte de aceeasi obiectivitate...E un timid fara pereche (poate Luna de pe Asc. e de vina si Mercur retrograd0, nu am reusit sa-i descopar nici o inclinatie....Crezi ca am o influenta nu prea pozitiva asupra laturii lui afective? Unde gresesc oare ca relatia noastra nu e chiar atat de deschisa cum mi-o doream. Sau oare tocmai aici sa fie greseala:poate incerc prea mult sa vad altceva decat ...un taur taciturn....


Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 01, 2005 1:09 am 

Joined: Sun Aug 14, 2005 12:03 pm
Posts: 19
Iti multumesc Coser pt. raspuns, ai punctat exact acele trasaturi care il caracterizeaza.Este un om deosebit si care nu se lasa usor prada deznadejdii.Este si un tip discret si care incearca sa salveze aparentele,dar dat fiind faptul ca il stim de f. multa vreme iti dau dreptate.
Zilele trecute l-am auzit la telefon (si pt. prima data dupa multa vreme) vesel si bine dispus asa cum il stim, si-a gasit de lucru in domeniul care l-a si consacrat .Sper sa fie de bun augur noua pozitie._________________
Bucurati-va de viata!
Offline
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 01, 2005 11:03 am 

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:37 pm
Posts: 47
Location: Bucuresti
Revin la aceasta tema pentru ca nu-mi da pace :P . Poate pentru ca intre timp am reusit sa plec in strainatate si sa vad cum e acolo. Stiu ca la un moment dat o sa plec din tara poate pentru mai multa vreme...Ma intreb ce aspecte ar putea favoriza o deplasare in strainate... sa zicem care ar putea tine de destin si care in acest sens ar putea implica planetele grele :?: :?:
Dupa cum spuneam casa X la mine este goala (cu exceptia unui Ceres care nu cred ca are prea mare importanta), cuspida casei fiind in Berbec, al carui guvernator este in casa XII, in Leu. Uitandu-ma peste tranzite, atat cat ma pricep...am putut observa un tranzit Saturn si Marte conjuncte peste Martele natal...desi ma indoiesc ca ar putea fi foarte favorabile pentru mine in general...ba din contra...ca sa nu mai spun ca in acelasi timp se creeaza o opozitie intre Uranus care se va afla in casa VIII in Pesti si Saturnul si Lilith natal (Fecioara, casa II) , un Lilith in tranzit in casa II :P Toate aceste tranzite as vrea sa le privesc ca sfarsitul unei etape si inceputul alteia, avand in vedere ca sunt implicate case de finalitate VIII, XII. Neptunul in tranzit peste casa VI a serviciului si a unui Kiron in tranzit pe acolo ma face sa ma gandesc la anumite vise si lupte legate de locul de munca, poate dorinta de a-l schimba si iluzia de a-mi gasi altceva, dar si lupta si sacrificiu. In plus, dupa ce Saturn se gandeste intr-un final sa imi lase Martele in pace dupa ce l-a tot tranzitat in ultimul an se focalizeaza peste ascendent si mi-l ia si pe el la intors.Poate ca ma va pune intr-o anumita situatie a vietii sau sa imi schimb atitudinea cu privire la viata, sa ma confrunt cu realitatea si sa dau dovada de multa rabdare...
Cat despre planete grele care sa imi tranziteze casa X nu prea ar fi decat un Uranus si asta dupa 2012.


Offline
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 20 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group