ce parere aveti?

Discutii astrologice cu caracter particular: analize pe teme propuse sau solicitate, discutii pe marginea acestora.
Post Reply
yle

ce parere aveti?

Post by yle »

buna! asa dori daca se poate sa primesc parerea cuiva in materie: eu: 12.03.1980, 21:30 iasi /el 24.04.1977 constanta, nu stiu ora nasterii. a fost cea mai ciudata relatie din viata mea care ma mai bantuie chiar si acum dupa ani buni.... nu stiu ce s-a intamplat... am fost precum soarecele si pisica. sunt sigura ca eu existat sentimente puternice din partea lui (sau poate asa am vrut eu ca cred) dar nu a fost sa fie... am zis atunci " e destinul! " ; destinul sau astrele nu au vrut sa fim impreuna?!

yle

Post by yle »

:?: :idea: :!:

Mihaela

Re: ce parere aveti?

Post by Mihaela »

yle wrote:..asa dori daca se poate sa primesc parerea cuiva in materie: eu: 12.03.1980, 21:30 iasi /el 24.04.1977 constanta, nu stiu ora nasterii.
Banuiesc eu ca ai fi vrut o sinastrie a temelor voastre, dar atata timp cat nu stii ora lui de nastere, cele doua teme nu pot fi comparate..
Si daca tot spui ca
...a fost cea mai ciudata relatie din viata mea... am fost precum soarecele si pisica..
de ce nu incerci sa depaseseti momentul si sa nu te mai intorci in trecut, la lucrurile mai putin placute? Cu cat te vei gandi mai mult la ce a fost rau atunci, cu atat iti va fi mai greu sa ai acum o relatie in care sa-ti fie bine...Traieste clipa prezenta!..parerea mea :D
Mihaela A.G.(mag)
(http://argmihaela.blogspot.com)
"Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)

Post Reply