Saturn-Jupiter-Lilith in trigon formeaza acum pe cer un triunghi regal pe zodii de apă.
Am vazut la conducerea țării noastre prea mulți scorpioni, prea multe ambiții, prea multe secrete atașate instituțiilor publice.
Ajuta acest triunghi la o redresare?
Triunghi regal
Re: Triunghi regal
Aceasta piramidă de apă ridică niste semn de întrebare referitoare la rolul său social pe care l-ai invocat pentru că, de fapt, construcția astrală este mult mai complexa. Avem acolo practic un Zmeu (piramida+triunghi minor) si planete in preajma lui Saturn, dar si a Lunii negre care aduc mici interferențe. Manualele de astrologie nu consideră aceasta o piramidă de apă pentru că Luna neagră nu intra în lista elementelor astrale importante în construirea configurațiilor. Practica arată însă că rolul ei este unul foarte important. Vorbim aici despre un refuz care consolidează emoția, convingerea, care aduce la lumina un mesaj clar, chiar care pedepsește, acolo unde configurațiile din temele individuale cer din social un factor declansator pentru asa ceva.
Clar este aici un semn de evoluție pentru ca Zmeul ridică atât pretențiile, cât și aspirațiile, amplifică încercările, dar poate și consolida protecția printr-un probatoriu. Totul depinde însă de un episod șocant privit ca factor declanșator. Axul Zmeului este opoziția lui Jupiter cu Pluton care nu mai este pe axa (zodii complementare) pentru ca Jupiter este pe Rac, iar Pluton pe Varsator, ceea ce aduce de ceva vreme un fel de repartiție pe toate sectoarele de viața a motivelor de incompatibilitate. Prin aceasta dispunere, evoluția devine "Ce nu te doboară te face mai puternic", dar ca să te facă mai puternic întâi trebuie să te lovească. Ceea ce vedem acum este chiar acest episod al coliziunii. Supraviețuieste cine poate sau cum s-a construit să poată.
Avem mulți scorpioni la conducerea țării? Am mai auzit sintagma aceasta... Nu mă pot pronunța că sunt mulți ori că sunt nepotriviți. Ei sunt chemați acolo de karma poporului. Semnul natal este un element personal pentru că, întâi de toate, îți aparții. Apoi scorpionii, că tot sunt blamați, pot fi apărători invincibili ai dreptății și exemple de verticalitate morală. Există prejudecata că binele nu este niciodată întreg atunci când vine din Scorpion. Putem oricând să demontăm acest mit aducând exemple de personalități care au fost susținute astral ca direcții sociale și care au eșuat lamentabil în relația cu sine. Or, ce face omul când termină din a dărui ceea ce are? Dă din ceea ce este.
Deocamdată învățăm. De la toți. Viața nu contenește să ne surprindă.
Clar este aici un semn de evoluție pentru ca Zmeul ridică atât pretențiile, cât și aspirațiile, amplifică încercările, dar poate și consolida protecția printr-un probatoriu. Totul depinde însă de un episod șocant privit ca factor declanșator. Axul Zmeului este opoziția lui Jupiter cu Pluton care nu mai este pe axa (zodii complementare) pentru ca Jupiter este pe Rac, iar Pluton pe Varsator, ceea ce aduce de ceva vreme un fel de repartiție pe toate sectoarele de viața a motivelor de incompatibilitate. Prin aceasta dispunere, evoluția devine "Ce nu te doboară te face mai puternic", dar ca să te facă mai puternic întâi trebuie să te lovească. Ceea ce vedem acum este chiar acest episod al coliziunii. Supraviețuieste cine poate sau cum s-a construit să poată.
Avem mulți scorpioni la conducerea țării? Am mai auzit sintagma aceasta... Nu mă pot pronunța că sunt mulți ori că sunt nepotriviți. Ei sunt chemați acolo de karma poporului. Semnul natal este un element personal pentru că, întâi de toate, îți aparții. Apoi scorpionii, că tot sunt blamați, pot fi apărători invincibili ai dreptății și exemple de verticalitate morală. Există prejudecata că binele nu este niciodată întreg atunci când vine din Scorpion. Putem oricând să demontăm acest mit aducând exemple de personalități care au fost susținute astral ca direcții sociale și care au eșuat lamentabil în relația cu sine. Or, ce face omul când termină din a dărui ceea ce are? Dă din ceea ce este.
Deocamdată învățăm. De la toți. Viața nu contenește să ne surprindă.
Re: Triunghi regal
Am urmarit in online unde unele persoane au laudat mult trigonul regal de la sfarsitul lunii octombrie cand marte si mercur erau in scorpion si in relatii bune cu jupiter si saturn. Acum nu mai sunt. Atunci a prins viata aceasta idee. Multumesc
Sincer, nu ma asteptam sa raspunda cineva...apreciez
Sincer, nu ma asteptam sa raspunda cineva...apreciez