hallo daniela

, o zi buna tutor,
am sa incerc sa va povestesc in detaliu ce ma deranjeaza..
daniela
din ce ai spus pina acum eu am inteles ca te deranjeaza faptul ca nu se supune regulilor si autoritatii tale
raspunsul este da..si nu
nu ma deranjeaza ca mi se opune....trebuie sa invete lucrul asta..si el invata cu mine caci se simte in siguranta.
el stie ca dragostea mea nu este conditionata. nu mi-as dori sa-mi vad ca fii , oameni supusi cu capul intre umeri fara coloana vertebrala.
ma deranjeaza ca nu ajung la constinta lui..niciodata nu am cerut cuiva ,sa execute ceva. intotdeauna am incercat sa explic..si sa conving cu argumente chiar si la copii..
dar el nu reactioneaza decit la consecinte..ma obliga sa fiu dura..cea ce ma inhiba. il iubesc si cind trebuie sa iau consecinte ma doare pe mine mai mult.nu vrea sa invete..cu toate ca este peste mediu de inteligent. asta nu spu eu, ci testul IQ.
il pot convinge doar cind tau un pic din comfortul lui. ma doare cind vad ca nu reactioneaza la apelarile mele. nu vreau sa ridic tonul si nu vreau sa pedepsesc...vreau sa ma inteleaga. imi iau destul timp pentru el..
nu invata, se culca noaptea tirziu, nu-i in stare sa-si puna hainele murdare in cosul ptr. spalat, nu-si stringe lucrurile de pe jos, ca femia de servici sa poata face curat, traieste intr-o letargie totala.
nu vrea sa fac nici un sport, nu se intilneste cu prieteni.
pe tatal lui nu-l ia de loc in serios. il viziteaza dar se uita la el "cu mila".Singura autoritate care pe undeva o accepta, sint eu.
dar de ce doar cu autoritate? de ce nu pot ajunge la constinta lui? fara presiune?
nu are inca 16 ani si este cu 20cm mai mare si cu peste 20kg mai greu ca mine ma simt penibil cind trebuie sa-l trimit in camera lui, ca-i chinuie sau bate pe fratii lui mai mici..
fratii lui sufera mult din cauza lui. am ajuns sa-l trimit pe o saptamina la taica-sau. i-am dat timp de reculegere..am spus ca cind are de gind sa se comporte cum se cuvine poate veni oricind acasa ca il ateptam.a venit foarte cuminte si luminat inapoi.
ma sunat in fiecare zi sa-mi spuna ca ii este dor de noi.
toata minunea a durat trei zile..in a patra a fost acelas ca si inainte.
cred ca autoritatea este devina..dar poate prea putina autoritate..
cu bine Laura
cu bine Laura