It is currently Sun Jun 15, 2025 5:06 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: probleme de sanatate - cauze karmice?
PostPosted: Tue Jan 10, 2006 9:57 pm 

salut, gheorghita! urmaresc de cateva luni raspunsurile pe care dai pe forum si mi se pare ca esti printre putinii astrologi de la noi care isi fac timp sa ii ajute pe oameni. eu consider ca utilitatea/finalitatea oricarei stiinte sau invataturi trebuie sa aiba omul in centrul sau, nu sa se risipeasca in teoretizari sterile. sunt interesata de multi ani de astrologie, dar nu am studiat pana acum cu adevarat.

am mare nevoie de ajutorul tau. ma confrunt in ultimii ani cu niste probleme de sanatate si nu stiu exact ce trebuie sa fac. imi dau seama ca ele decurg din atitudinea fata de viata si ca rezolvarea lor ar fi in primul rand schimbarea acesteia. totusi, banuiesc ca exista si unele cauze karmice. m-ar interesa sa inteleg mai bine care sunt acestea, ce poate vedea un astrolog in harta mea natala si ce cale ar trebui sa adopt pentru a evolua spiritual.

ti-as fi recunoscatoare daca ai putea sa imi dai unele repere.
datele mele: 18 aprilie 1966, ora 11:00 am (posibil si ceva mai tarziu) , constanta
iti multumesc mult.

Profile Send private message  

Post subject: Re: probleme de sanatate - cauze karmice?
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 12:38 am 
Admin

Saturn pare sa fie o problema. In perioada 2003 - 2005 el a trecut prin Rac slabindu-ti sanatatea, dorinta de viata si accentuandu-ti neincredere in fata vietii. Acest Saturn in Rac a indicat intrarea intr-o perioada de 7-8 ani de tensiuni si frunstrari date de apropierea iminenta a lui Uranus in tranzit de Saturn natal. Crizele de personalitate, indoielile si nevoia de a demonstra ca lucrurile stau altfel decat crede si spune lumea este una din trasaturile perioadei ce va urma. Din tot acest interval anul 2006 este un an care iti poate aduce mai multe deceptii decat ai crezut vreodata. Jupiter trecand peste Neptun natal iar Lilith peste conjunctia Uranus-Neptun ti-ar da impresia ca este un fel de varf al suferintei. Ei afla ca nu, nu este un varf al suferintei in 2006, ci 2008 ar putea sa atinga acest varf cand Saturn va trece peste conjunctia Uranus-Pluton, Pluton in tranzit va trece pe casa VI impreuna cu Jupiter, iar Neptun in VIII.
Pentru 2008 trebuie sa te pregatesti din timp. Iti trebuie rabdare pt ca tenacitate ai, calm pentru ca rezistenta ai si un anturaj bun pentru ca iertat poti ierta.
Karma care te face sa traiesti acest gen de experiente este una construita pe ego. Detii valori intelectuale si afective remarcabile, poti face cu mare usurinta legatura intre minte si afectivitate si iti poti exprima emotiile intr-o explozie de cuvinte frumos asezate si precise, dar nu iti poti analiza locul si statutul tau in societate. Aprecierile la persoana ta par mai subiective decat trebuie.
Trecutul tau poarta semnul liderului si al invingatorului, asta iti da si maleabilitatea celui care stie cum sa-si dozeze fortele pentru a invinge, dar si impulsivitatea celui care se lupta in permanenta cu timpul. Contradictia dintre a simti si a gandi este o mare probelma pentru tine. Poti fi dura instransigenta, apriga, dar si neasteptata de miloasa chiar in mijlocul "bataliei" de cuvinte, acestea fiind reactii puternice pe care mintea nu le poate interpreta la intensitatea la care se produc.
Esti un om matur, care s-a ridicat de timpuriu deasupra celor din generatia sa pentru a ajung repede la un statut.
Singura solutie pe care eu o pot citi din tema ta este sa te imprietenesti cu tine. Fii cea mai buna prietena, asculta-ti gandurile, inima, corpul in general, sanctioneaza daca si-a format obiceiuri daunatoare, dar iubeste-l si fa-i surprize placute ca si cum ar fi o alta persoana. Te vei descoperi altfel, te vei descopri un om minunat si, mai ales, puternic, adica asa cum esti.

Profile Send private message E-mail  

Post subject: Re: probleme de sanatate - cauze karmice?
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 9:59 pm 

Iti multumesc pentru raspuns. M-a pus pe ganduri si am regasit o parte din mine in ceea ce ai descris tu.

As vrea sa te rog sa-mi clarifici unele aspecte - incercarile care vor urma in 2006/2008 se refera exclusiv la sanatate?

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]