It is currently Mon Jun 16, 2025 2:22 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Saturn-Pluto-NN???
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 12:38 am 

Pt Olga si pt Mee:

Daca vreti sa va descoasem (impreuna cu voi, evident), atunci puneti fiecare un post nou la categoria "ASTROLOGIE - discutii pe astrograme propuse sau solicitate". Puneti acolo va rog inca odata datele voastre, ca sa fie totul ordonat, si dup-aia, sa te tii...

O.K. Deci imi iau inima in dinti si... pe cai: datele sunt 19.03.1972, ora 8.15 a.m., Bacau (observ ca la disc. gen. am comis o eroare de 15'. Scuze). Am spus ca sunt incepatoare?..Aha...da. Da' cred ca pot sa spun inca o data. Prin urmare, desi ma recunosc in Soare in XII, Neptun in VII etc., ca majoritatea celor care au cerut ajutor, nu pot trece dincolo de 2-3 planete, la efecte cumulate. Nici Steaua lui David, cu Soare, Saturn, NN, Neptun, Pluto si NS nu-mi spune nimic, decat ce scrie la modul general la manual. Si alte aspecte.....
Oricum, multumesc in avans celui/celei/celor ce-si vor spune parerea. :D :D :D

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 8:37 am 

Image

Olga, da-ne te rog acum o directie in care sa ne indreptam. Ce anume te nemultumeste in viata ta? Ce crezi ca e "in neregula"?

Post subject: am revenit
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 8:07 pm 

Olga, da-ne te rog acum o directie in care sa ne indreptam. Ce anume te nemultumeste in viata ta? Ce crezi ca e "in neregula"?[/quote]

Grele intrebari!
Intrebare generala: ce caut eu pe aici, acum? Care ar fi rostul esential al acestei vieti? Ce ar trebui sa invat? Ce „incarcatura” karmica port cu mine?

In ce ma regasesc (daca fac greseli elementare, o sa va rog sa ma iertati):

Soarele, Kiron, Mercur si Venus in XII- sunt in general o fiinta discreta, am – cel putin in privinta vietii de familie si a celei intime – o tendinta pe care nu mi-o pot reprima spre secret, spre a ascunde tot ce imi suna mie ca s-ar putea intoarce impotriva mea vreodata, fata de oricine. Ex. desi lucram de peste 10 ani impreuna, nu mi-am invitat niciodata acasa cele cateva prietene de la serviciu. Nimeni nu a stiut vreodata amanunte ale vietii intime – desi, atunci cand am fost total bulversata, scapam franturi de informatii, lucru pe care l-am regretat intotdeauna – nu atat de „frica” de a ma compromite, cat de jena de dupa – orice dezvaluire este un semn de slabiciune. La asta se adauga interesul pe care l-am simtit totdeauna pentru lucrurile ascunse, oculte: de la mitologie si filosofia antica pana la astrologie – asta nu inseamna ca le-am si asimilat. Si aici vine o prima nemultumire: lipsa de perseverenta, de vointa, de orice incercare de a forta lucrurile, nu doar in studiu, ci si in viata de toate zilele, care ma exaspereaza pana la dispret.

Banuiesc ca in cele spuse pana acum au un rol, si nu mic, Luna, Marte si Saturn in I (mai ales Saturn – am tendinta de a sintetiza – niciodata nu am fost capabila de „barbologie” si nici de discutii interminabile – aveam prostul obicei de a trage concluzii. Acum reusesc sa ma mai cenzurez.

Nu inteleg prezenta lui Pluton, a lui Uranus şi a Lunii Negre in VI. Pot doar sa spun ca locul de munca este foarte important pentru mine, aproape ca propria-mi casa. Nu am tendinte „revolutionare”, desi reprezint, la serviciu, o „pata de culoare”.

Nu stiu ce e cu Jupiter in VIII-IX si nu inteleg ce vrea sa-mi spuna.
Il inteleg perfect pe Neptun in VII. Puteti trage singuri concluziile……. Dar nu stiu nimic de opozitia lui cu Saturn.

Ce nu inteleg chiar deloc: figurile care se formeaza, zmei, corturi?, careuri. In programul meu, astrolog32, si cu NS, este o stea a lui David. Apoi triunghiurile Saturn/Pluton/NN şi Marte/Pluton/MC. Nu reusesc sa cumulez informatiile despre atatea planete, case, aspecte intr-o imagine de sinteza…. Si asa, rezulta intrebarile din primul paragraf.

Observ ca deja am produs o mica descriere. :oops: Mii de scuze, cred ca m-am intins prea mult. Ia-o ca pe o reactie anticipata de feed-back. Iti multumesc si astept cu nerabdare niste lamuriri. :) :) :)

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 10:48 pm 
Si la tine Olga, remarc prezenta lui Uranus si Pluton in casa 6. Dar mare atentie pt ca este in axa interceptata, deci pot aparea probleme de sanatate.

Ascendentul tau in Taur te face o persoana placuta, insa ai tendinte mari de interiorizare, guvernatorul ascendentului, Venus, fiind in casa 12, Soarele in Pesti si in casa 12, deci toate aceste indicii duc spre izolare, insingurare, interiorizare. Luna in casa 1 conjuncta cu Venus te fac agreabila, iar cand spui ca la tine la serviciu esti 'pata de culoare', probabil ai o anumita violenta de limbaj (Mercur in opozitie cu Uranus), care fara pozitia Lunii in exaltare, si a lui Venus in domiciliu nu ar mai fi ceva placut.

De ce spui ca intelegi perfect pozitia lui Neptun in casa 7? Ce ti-a oferit in relatii?

mihaela.

Post subject: sunt aici
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 11:40 pm 

mihaela01 wrote:
Si la tine Olga, remarc prezenta lui Uranus si Pluton in casa 6. Dar mare atentie pt ca este in axa interceptata, deci pot aparea probleme de sanatate.

Ascendentul tau in Taur te face o persoana placuta, insa ai tendinte mari de interiorizare, guvernatorul ascendentului, Venus, fiind in casa 12, Soarele in Pesti si in casa 12, deci toate aceste indicii duc spre izolare, insingurare, interiorizare.

Este f. adevarat:
- interiorizare- mi se pare OK.
- insingurare - era f. accentuata mai in tinerete, acum am devenit mai sociabila, tocmai datorita unor prietene de la serv., care, poate involuntar, m-au "domesticit".
- izolare - o aplic voluntar: in minunatele perioade depresive.

Luna in casa 1 conjuncta cu Venus te fac agreabila, iar cand spui ca la tine la serviciu esti 'pata de culoare', probabil ai o anumita violenta de limbaj (Mercur in opozitie cu Uranus), care fara pozitia Lunii in exaltare, si a lui Venus in domiciliu nu ar mai fi ceva placut.

Violenta de limbaj este foarte mult spus. Si nu e nici "colorat" - ma deranjeaza injuraturile. Nu, e vorba de faptul ca, intr-un grup, de multe ori, simt o stare de usoara inadecvare - stii, ca atunci cand nu intelegi de ce se discuta un subiect care iti pare mai mult decat banal. Ori pleci, ori spui ceva ca sa schimbi subiectul. De multe ori, ma situez la 180 de gr. - nu intentionat, ci ca sa largesc cadrul discutiei.
Revenind, ma exprim nu violent, ci direct, iar asta uneori deranjeaza. De cand am obs.efectele, tac. Abia cand nu mai suport aberarile sau aberatiile, vorbesc, iarasi ...direct.

De ce spui ca intelegi perfect pozitia lui Neptun in casa 7? Ce ti-a oferit in relatii?
Se pare ca persoane nepotrivite. :( De fapt, o desincronizare in stari sau sentim. in cantitati prea ...mari: cand treb. sa fii afectuos, esti rational, cand ar fi treb. sa visez eram perfect ...lucida, prea multa drag., prea multa sensibil., prea mult orgoliu etc.

Spune-mi te rog vezi ceva pe harta care ar putea indica orgoliu in exces?

Iti multumesc ... si-ti raman datoare. :) :) :)

mihaela.

Post subject: sunt aici
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 11:41 pm 

[quote="mihaela01"]Si la tine Olga, remarc prezenta lui Uranus si Pluton in casa 6. Dar mare atentie pt ca este in axa interceptata, deci pot aparea probleme de sanatate.

Ascendentul tau in Taur te face o persoana placuta, insa ai tendinte mari de interiorizare, guvernatorul ascendentului, Venus, fiind in casa 12, Soarele in Pesti si in casa 12, deci toate aceste indicii duc spre izolare, insingurare, interiorizare.

Este f. adevarat:
- interiorizare- mi se pare OK.
- insingurare - era f. accentuata mai in tinerete, acum am devenit mai sociabila, tocmai datorita unor prietene de la serv., care, poate involuntar, m-au "domesticit".
- izolare - o aplic voluntar: in minunatele perioade depresive.

Luna in casa 1 conjuncta cu Venus te fac agreabila, iar cand spui ca la tine la serviciu esti 'pata de culoare', probabil ai o anumita violenta de limbaj (Mercur in opozitie cu Uranus), care fara pozitia Lunii in exaltare, si a lui Venus in domiciliu nu ar mai fi ceva placut.

Violenta de limbaj este foarte mult spus. Si nu e nici "colorat" - ma deranjeaza injuraturile. Nu, e vorba de faptul ca, intr-un grup, de multe ori, simt o stare de usoara inadecvare - stii, ca atunci cand nu intelegi de ce se discuta un subiect care iti pare mai mult decat banal. Ori pleci, ori spui ceva ca sa schimbi subiectul. De multe ori, ma situez la 180 de gr. - nu intentionat, ci ca sa largesc cadrul discutiei.
Revenind, ma exprim nu violent, ci direct, iar asta uneori deranjeaza. De cand am obs.efectele, tac. Abia cand nu mai suport aberarile sau aberatiile, vorbesc, iarasi ...direct.

Se pare ca persoane nepotrivite. :( De fapt, o desincronizare in stari sau sentim. in cantitati prea ...mari: cand treb. sa fii afectuos, esti rational, cand ar fi treb. sa visez eram perfect ...lucida, prea multa drag., prea multa sensibil., prea mult orgoliu etc.

Spune-mi te rog vezi ceva pe harta care ar putea indica orgoliu in exces?

Iti multumesc ... si-ti raman datoare. :) :) :)

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 19, 2006 8:56 am 

Cele 3 planete din casa I iti accentueaza personalitatea si iti maresc egoul. Saturn, dragutul de el, e in cadere in Gemeni, si cred ca e responsabil cu acest orgoliu de care zici. Opozitia cu Neptun poate da o prea mare incredere de sine.

Post subject:
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 9:30 pm 

Mihnea wrote:
Cele 3 planete din casa I iti accentueaza personalitatea si iti maresc egoul. Saturn, dragutul de el, e in cadere in Gemeni, si cred ca e responsabil cu acest orgoliu de care zici. Opozitia cu Neptun poate da o prea mare incredere de sine.

Iti multumesc, Mihnea. Ar fi o explicatie. De ceva timp imi controlez ... defectele. Bineinteles ca mai am si scapari. Cred ca pe acest forum am intalnit o concluzie (cred ca la o analiza a dlui Coser) sau un sfat de intelepciune pe care l-am intuit - implicarea sau actiunea altruista ajuta enorm: iti consuma timpul, te ajuta sa intelegi mult mai mult din viata ta si a celorlati, la o adica chiar sa te ierti pentru pacate voluntare sau inv.

Inca o data iti multumesc si iti doresc, ca si tuturor celorlati membri, un Paste fericit si lumina in suflete!

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]