It is currently Sun Jun 15, 2025 5:45 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: solicitare info astrograma
PostPosted: Fri Jul 14, 2006 3:33 pm 

Buna,

Va rog sa-mi faceti si mie o astrograma( am incercat singura cu un soft dar nu stiu daca rezultatul e corect) pentru urmatoarele date: 03.01.1973, Roman, ora 23.45. Mai mult aspecte privind casatoria si viata profesionala.

Multumesc

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 15, 2006 1:04 am 

Asa zic ca ar arata harta ta natala.........

Image

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 3:57 pm 

Multumesc,

E diferit de ceea ce mi-a iesit mie. Oricum trebuie sa studiez pentru a putea sa interpretez cat de cat o astrograma

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 8:18 pm 

Dap, harta lui Mag aduce destul de mult cu o minge de rugby :lol:
Ruxandra, ce nume frumos ai... Saturn Rx in IX arata ca trebuie intr-adevar sa te deschizi spiritual, si invatarea astrologiei poate e o cale buna pt tine pt a face asa ceva. Deasemeni sunt multe planete in Sagetator (printre care si Lilith), care si ele vor spiritualitate. Cred ca trebuie sa iubesti mai mult cu inima si mai putin cu mintea. Incearca sa pui sentimentele inaintea ratiunii, macar putin acolo. Maturizarea si preluarea responsabilitatilor, mai ales in familie, e un alt scop al vietii tale.

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 9:02 pm 

Mihnea wrote:
Dap, harta lui Mag aduce destul de mult cu o minge de rugby :lol:

Si nici cel putin nu m-am straduit sa obtin acest efect................. :lol: :lol:

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 12:12 am 
Admin

Ruxandra, Mihnea nu degeaba ti-a recomandat Saturnul retrograd din casa IX si nu degeaba ti-a spus cele cateva cuvinte, corecte si precise. In relatiile tale tu reproduci un model preluat de unul din parinti - inclim mai mult spre mama, cu care semeni la conformatie (osatura, inaltime, pigment) dar nu semeni la expresie, atitudine. De mica ti-ai format principii in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti, multe dintre ele dure de care te tii si care iti creaza o imagine controversata. Cu Marte in Sagetator ai parte de un dinamism special de care te folosesti ca sa atrag atentia si vrei, prin asta, sa suplinesti, nota senzuala a interesului pe care il arati tu unor oameni. Opozitia lui Saturn cu Venus pe axa comunicarii iti stirbeste din increderea pe care o ai tu in oameni. Neincrederea aceasta ti-ai construit-o in copilarie in urma unor dezamagiri repetate. Daca apuci sa te apropii de cineva ii poti face rau fara sa intentionezi asta... Ai putere de influenta asupra oamenilor, dar nu prea ai incredere in ei. lectia karmica pe care ti-o da saturn si care iti afecteaza relatiile vine sa te invete atitudinea corecta fata de oameniii cu care interactionezi. Tu esti obsedata de timp, moralitate, corectitudine, dar relatiile pe care le construiesti in viata nu se rezuma la asta. De aceea trebuie sa inveti sa fii maleabila si sa nu te mai temi ca regulile altora iti pot distruge regulile tale. Relatiile tale se sprijina foarte mult pe acest gen de intelegere.
In profesie, pentru ca ai Racul pe MC, trebuie sa muncesti mult... dar fiind MC implicat iti si place, oricat de mult ar fi. Rutina scoate insa ceea ce e mai rau in tine si as putea spune ca te feresti de asta... in rest dusmanul tau cel mai mare este teama de esec - teama care iti construieste esecul cu o fidelitate impresionanta.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 12:16 pm 

voi chiar aveti dreptate. in ultimul timp am incercat sa-mi reconsider atitudinea fata de cei din jurul meu, sa renunt la atitudini extrem de critice fata de cei ce ma inconjoara. probabil cu inaintarea in varsta toti ajungem la un soi de intelepciune si toleranta si incercam sa - i observam cu adevarat pe oamenii din jurul nostru si sa-i intelegem. in ceea ce priveste frica, asta uneori ma paralizeaza si imi incetineste sau chiar anuleaza deciziile. din intamplare sau poate nu am gasit o carte f interesanta care lamureste unele aspecte ale fricii( e un factor care influenteaza multi oameni) in cartile lui Krismamurti, o carte pe care o recomand tuturor celor care vor sa-si lamureasca sau sa-si ridice intrebari privind natura umana

Multumesc pentru raspunsuri

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]