|
Author |
Message |
Santo23
|
Post subject: Solicitare astrograma 9 iunie 1982 ora 5 dimineata... Posted: Tue Jul 18, 2006 2:30 am |
|
Salut , poate cineva sa-mi spuna cateva detalii(interpretari) legate de astrograma mea... chiar nu stiu cum se face dar am mare incredere in numerologie si astrologie...
Va multumesc si va doresc o saptamana minunata!
|
|
|
|
 |
Mihnea
|
Post subject: Posted: Tue Jul 18, 2006 11:54 am |
Joined: Tue Jan 31, 2006 1:59 am Posts: 638 Location: Bucuresti
|
Salut mai Santo23, deja esti Santo24, vezi cum trece timpul?!
In ce localitate ti-ai facut aparitia? Si inca ceva: de ce ai asa mare incredere in astrologie si mai ales in numerologie?
_________________ Un astrolog competent poate demonstra ca orice eveniment, odata ce s-a produs, era inevitabil.
|
|
|
|
 |
Santo23
|
Post subject: orasul Campina- Prahova Posted: Tue Jul 18, 2006 7:26 pm |
|
Mi-am facut aparitia in orasul Campina - Prahova...
Consider ca fiecare om inainte sa vina pe Pamant isi alege cu exactitate ziua, ora si locul nasterii (exceptie fac cei care au niste morti zbuciumate si care uneori sar imediat in alt corp fara a astepta sa fac vre'o reechilibrare energetica).
Asadar fiecare isi alege zodia si chiar si familia in care vine si deci cam tot ce-i trebuie pentru a-si indeplini ceea ce si-a propus sa faca in viata respectiva....
Cam tot ceea ce mi s-a intamplat major si care prevedeam sa mi se intample mi-a aratat numerologia....
Si cum numerologia si astrologia sunt surori ma gandeam sa incerc sa vad si parerea astrologiei despre unele aspecte legate de viata mea de acum...
Multumesc si o saptamana minunata!
|
|
|
|
 |
Mihnea
|
Post subject: Re: orasul Campina- Prahova Posted: Tue Jul 18, 2006 7:52 pm |
|
Santo23 wrote: Si cum numerologia si astrologia sunt surori
Da, si fratele lor e Tarotul, e familie numeroasa... Totul are legatura, totul e interconectat, nu exista element disparat, cel putin de asta ma convig pe zi ce trece.
Asta e harta ta:
Esti in top, cu 6 planete retrograde... si e interesant ca Nodurile Lunare sunt directe. Interesant e iar ca esti un mercurian convins, cu AS in Gemeni, Soare in Gemeni, Mercur unde altundeva decat in Gemeni... 
_________________ Un astrolog competent poate demonstra ca orice eveniment, odata ce s-a produs, era inevitabil.
|
|
|
|
 |
Santo23
|
Post subject: Aspecte astrograma ... Posted: Tue Jul 18, 2006 8:46 pm |
|
Multumesc mult pentru astrograma  .
As dori, daca puteti, sa-mi dati si cateva interpretari legate de ea ...(nu ma pricep la termeni astrologici  ).... E ok puteti sa enumerati orice aspecte negative, nu ma deranjeaza , fiecare are parti de lumina si intuneric si trebuie sa le accepte pe toate nu sa le nege si sa se piteasca de ele. Toate vin sa ne invete cate ceva.
Multumesc celor care fac interpretari astrologice pe acest site ... stiu ca nu o faceti pentru bani, o faceti doar ca e ceva care va place si care va merge la suflet.
Va doresc o vara plina de lumina si minuni!

|
|
|
|
 |
Mihnea
|
Post subject: Re: Aspecte astrograma ... Posted: Wed Jul 19, 2006 2:19 pm |
|
Santo23 wrote: E ok puteti sa enumerati orice aspecte negative, nu ma deranjeaza
Ma bucur ca gandesti asa si ca esti pregatit sa devii sac de box (in fata vietii, nu aici pe forum  ). Sper ca nu gresesc daca zic pregatit si nu pregatita, da? Viata va fi dura cu tine, dar daca ai o gandire pozitiva totul va fi ok. Vei avea de invatat o gramada de lectii, si cum din pacate nimic nu ne intra in cap decat dupa ce gresim, e posibil ca si tu sa gresesti de mai multe ori pana ce vei gasi calea corecta. Faptul ca Gemenii sunt amplificati (AS, Soare, Mercur) ar putea sa te faca extrem de agitat, de instabil, nervos pe plan psihic - si de aici evident riscuri de stres. In plus Mercur e Rx, ceea ce denota o problema de comunicare, uneori te faci mai greu inteles de catre ceilalti, sau nu intelegi tu ce au vrut sa spuna. Daca nu te vei izola in carapace si vei cauta sa comunici, aceasta problema se va rezolva (sau poate e deja rezolvata?). AS in Gemeni te poate face libertin, independent, lucru accentuat de opozitia cu Uranus, si Lilith in VII. Cu greu o sa gasesti o persoana cu care sa te potrivesti... Si dupa ce ai gasit-o, e foarte posibil sa descoperi ca nu-i bine (Neptun Rx cj Lilith in VII, dar nu te ingrijora, 99% din barbati dupa ce se insoara descopera acest lucru). Iti place sa traiesti in lumea ta de vis (Neptun cj Lilith si op Soare). Daca o sa-ti placa prea mult, o sa recurgi la diverse droguri pt a-ti crea aceasta lume. Sper sa nu se intample asa ceva. Oricum, ideea e ca totul (sau nu totul, dar o buna parte) depinde de tine.
|
|
|
|
 |
SKORPIA
|
Post subject: Posted: Thu Jul 20, 2006 8:43 am |
Joined: Mon Jul 03, 2006 2:11 pm Posts: 156 Location: Galati
|
Mihnea zi-mi si mie, te rog ce program ai folosit. Totusi, de ce ... GMT+3 ? Poate mai inteleg si eu cate ceva ! Credeam ca pt. tara noastra se foloseste GMT+2. Sper ca nu te supara intrebarea mea, vreau doar sa invat.
|
|
|
|
 |
coser
|
Post subject: Posted: Thu Jul 20, 2006 9:56 am |
Admin |
 |
Joined: Tue Jul 19, 2005 8:15 pm Posts: 2232 Location: Barlad
|
Mihnea foloseste Zet, iar acel "GMT+3" este diferenta fata de meridianul 0, Greenwitch si cand este +3 inseamna ca este ora de vara... uite pe PAGINA ACVARIEI niste informatii utile. Nu cred ca se supara cineva ca ai intrebat.
_________________ Gheorghitã COSER (www.coser.ro)
|
|
|
|
 |
SKORPIA
|
Post subject: Posted: Thu Jul 20, 2006 10:43 am |
Joined: Mon Jul 03, 2006 2:11 pm Posts: 156 Location: Galati
|
|
|
|
 |
Mihnea
|
Post subject: Posted: Thu Jul 20, 2006 6:30 pm |
|
Sigur ca nu se supara nimeni. Gheorghita are dreptate, eu m-am axat pe ZET pt ca are multe facilitati pe care alte programe nu le au (chiar in varianta Lite). De ex. nu trebuie sa-ti bati capul cu ora de vara, ZET stie si fara sa-i spun eu cand a fost ora de vara si cand nu. De fapt acum ma gandesc ca eu chiar nu stiu acest lucru 
|
|
|
|
 |
|
|