It is currently Mon Jun 16, 2025 4:34 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Va propun o tema
PostPosted: Fri Jul 14, 2006 8:53 pm 

Vreau sa va propun o tema interesanta, zic eu. Este vorba de cineva care poseda un real- si rar- talent muzical si care in ultima vreme a trecut prin doua mari incercari- mai intai si-a pierdut pe cineva drag din familie, si la scurt timp a rupt relatia cu prietenul, de fapt cu fostul viitor sot, cel care ii dadea un oarecare echilibru, mai ales in aceasta perioada... Este nascuta pe 5 aprilie 1976, Bucuresti, ora 17,00. Voi ce viitor ii preziceti in cariera- si, mai ales, in casnicie?Si , mai ales, cat de repede isi va reveni dupa cele doua lovituri? Harta- sper sa vedeti ceva- reprezinta tranzitele de azi peste astrograma natala- azi s-a rupt resp relatie.
Image

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri Jul 14, 2006 9:05 pm 

Mie primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost NN peste Desc si in conjunctie cu Venus, impreuna facand cuadratura la Pluton.....Voi ce ziceti?

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 1:21 pm 

Coser, tu ce zici, ca nu se aventureaza nimeni.. :o

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 10:51 am 
Admin

uite tema ei natala
Image

Rodica este un om cu un comportament putin cam ciudat. Este Berbec cu ascendent in Fecioara si de aici ii vine o dorinta de perfectiune, de a fi cea mai buna, de a atinge performante, dar si o usoara retinere, teama in fata greutatilor vietii. Dincolo de aceasta teama, poate chiar fragilitate (chiar pare fragila si sensibila) se ascunde un temperament vulcanic, cu dorinte puternice, motivate clar, limpede, dar care ascund intentii nepuse. Ascunde foarte bine tristetea si neincredere, frustrarea si nervozitatea (axa interceptata Leu-varsator pe axa XI-V) fara planete. Cand vorbeste mult (Luna in Gemeni) atunci se intampla ceva cu ea si se simte vulnerabila (Luna in opozitia cu Neptun). Iarta insa foarte usor si poate privi viata cu maturitate (Venus in Pesti trigon cu Saturn).
Dar (revin putin) pentru un Berbec cu ascendent in Rac cei doi malefici din Rac il tulbura exact viata de cuplu, incredere ca iubirea ii poate fi impartasita, ca bucuria ei de a trai ar putea fi vreodata completata de bucuia de nu fi singura. Problema nu este nici sotul si nimeni altcineva in afara de ea. NN in VIII in Taur indica un trecut in care avand la baza motivatii materiale i-a ranit exact pe cei care o ranesc acum, le-a cordonat viata impunandu-le. Acum satutul sau social depinde de celalalt intr-un mod neobisnuit. Spun intr-un mod neobisnuit pentru ca Lilith pe VII pare mai puternica decat sansa pe care ar putea sa i-o aduce planetele din X sau chiar Mercur si Venus in VII. Deci ceva in mintea ei s-a blocat pe ideea ce ea depinde de celalalt. Aici cred ca este greseala vietii ei. Ea este o fire puternica, dar are nevoie de motivatii si mai ales de recunoastere. Fiecare pas mic pe care il face, fiecare merit care i s-ar cuveni trebuie apreciat si spus implicit. Cu Luna in Gemeni este o fire comunicativa, dar prea tematoare in fata schimbarii.

Image

Tranzitul sensului vietii peste casa VII, peste Lilith a adus reformulari in sectorul relational. Daca in aceasta perioada a survenit divortul, separarea, inseamna ca acum oamenii fug de ea cum ea a fugit anterior de ei ranind-o la fel de tare pe cat de tare i-a ranit ea pe ei. Saturn trecea de ceva timp prin casa XI (unde pe tema natala nu are nici o planeta) aducand la lumina ceea ce ea nu arata si nu lasa sa se vada... a fost si retrograd o perioada fiiind extrem de dur si agasant.
Daca i s-a intamplat ceea ce spui inseamna ca nu a inteles de bunavoie ceva si destinul se revolta. Momentele acestea chiar daca sunt foarte dureroase ele sunt constructive pentru ca ofera sansa unui nou inceput, o unei noi sperante.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 6:43 pm 

Iti multumesc pentru raspuns, Gheorghita, persoana este sora mea, (deci o cunosc perfect :) ) , astfel incat pot sa spun ca este exact asa cum ai descris-o. Cand i-am citit si ei ce ai scris, a ramas blocata, pentru ca s-a recunoscut perfect, acum cred ca i-ai mai facut putina lumina....Intr-adevar, dependenta este marea ei problema, si era firesc ca acest lucru sa nu fie intamplator....

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]